PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : First Car

saaaraaa
30-11-2009, 22:19
به به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همه دوست جونای خوب و سه بعدی کار خودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدون هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب:

از اونجا که انسان بسیار بسیار بسیار تنبلی بباشم(آیکن سوت) ... تصمیم گرفتم اینجا یه تاپیک بزنم و اعلام کنم که مشغول ساخت یک ماشین هستم و برای اینکه نیمه کاره رهاش نکنم...خودم رو تو رودرواسی ! انداختم و تاپیکش رو ایجاد کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نام خدا شروع میکنیم.

گفته باشم فعلا هیچی نساختم...ولی خدا بخواد کم کم پیش میرم و به امید خدا بهار سال 1392 یک ماشین ترگل و ورگل خدمتتون ارائه میدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جا داره که از دوستانی که احتمالا که نه... صد در صد در طی راه( :دی ) کمکم میکنند تشکر کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_max
30-11-2009, 22:22
نه بابا بالاخره تنبل خان شروع به کار کرد
خب خیلی خوبه
زود شروع کن
حالا ماشینت چی هست؟
برو که داریمت

Warden
30-11-2009, 22:24
قبول پس شرو کن که میام ازت میپرسم:دی

b3dnet
30-11-2009, 22:41
ایول ساری جون
خیلی عالیه...
ما هم منتظریم ببین چی میشه...
کمکی هم خواستی در خدمتیم...

hrgh2
30-11-2009, 23:17
به به
بعد از مدتها دخترهای سی جی کار سایت هم دارند یه حرکتی از خودشون نشون میدن:21:
چی شد غیرتی شدین:27:
آفرین کار خوبی میکنی ساری
منتظر کار قشنگتم

Codename 77
01-12-2009, 00:52
WoW ....
واقعا عالیه سارا .... بعد مدتها می تونیم یه کار ازت ببینیم ....:20:
بچه ها بجنبین .... گاراژ کاکتوس دیگه داره پر می شه .... اکبر جون یه لطفی بکن اون Axor تو دیگه تو کوچه پارک کن ، دیگه تو گاراژ کاکتوس واسش جا نیست ...
موفق باشی سارا ... منتظرت ادامه کارت هستیم .

tatuy
01-12-2009, 01:21
خب خیلی خوشحالم که میبینم سارا خانم شما هم شروع به ساخت کاری کردین که خیلی باید جالب باشه
خب منم اگه ازم کاری بربیاد در خدمتم
موفق باشید

G LADIATOR
01-12-2009, 03:32
خوشم باشه خوشم باشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين...كاري نداري ديگه؟
آهان..ادامه داره :31:

ميبينم كه شجاع شدي و ميخواي كار جديد بزني...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع بكن هم كه نيستي....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هيچ آماري هم از ماشين نميدي كه...

هر چه سريعتر شروع كن....ولي اگه بد ساختي از دماغ دارت ميزنيم...تا عبرتي شود براي ديگران...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ده شروع كن ديگه..دهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saaaraaa
01-12-2009, 03:59
نه بابا بالاخره تنبل خان شروع به کار کرد
خب خیلی خوبه
زود شروع کن
حالا ماشینت چی هست؟
برو که داریمت

خربون شما مخسی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینم...ام...مطمئنن اون سانتافه ای که ربوده شد از من نیست... یه چیزی فرای اونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که منو دارین...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لطف میکنین و منت میذارین..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبول پس شرو کن که میام ازت میپرسم:دی

خوچحالم که قبول کردی...اگه قبول نمیکردی اصلا نمیشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخسی جوجو خان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول ساری جون
خیلی عالیه...
ما هم منتظریم ببین چی میشه...
کمکی هم خواستی در خدمتیم...

مرسی دانجو جون... منم سریع شرو به کار میکم...احتمالا از 4شنبه...

لطفت به من ثابت شدست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوستم جان:46:

به به
بعد از مدتها دخترهای سی جی کار سایت هم دارند یه حرکتی از خودشون نشون میدن:21:
چی شد غیرتی شدین:27:
آفرین کار خوبی میکنی ساری
منتظر کار قشنگتم

دیدیم از آقایون محترم و مکرممون بخاری بلند نمیشه!!!!! (سوت سوت ) ... گفتیم دست بکار شیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امید وارم که کارم خوب بشه تا شرمنده بچه ها نشم...

ممنون از محبتت دوستم

WoW ....
واقعا عالیه سارا .... بعد مدتها می تونیم یه کار ازت ببینیم ....:20:
بچه ها بجنبین .... گاراژ کاکتوس دیگه داره پر می شه .... اکبر جون یه لطفی بکن اون Axor تو دیگه تو کوچه پارک کن ، دیگه تو گاراژ کاکتوس واسش جا نیست ...
موفق باشی سارا ... منتظرت ادامه کارت هستیم .
خیلی هم امیدوار نباش چون من همیشه مشغول طرح زدنم...ولی در حرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به فرهاد بگو فلوکس ِ تصادفیشو ببره یه جا دیگه پارک کنه... موخوام ماشین شاستی بلندم!!! رو بیارم داخل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مممنونم دوست جان...امیدوارم که شروع کنم و تا تهش برم

مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب خیلی خوشحالم که میبینم سارا خانم شما هم شروع به ساخت کاری کردین که خیلی باید جالب باشه
خب منم اگه ازم کاری بربیاد در خدمتم
موفق باشید

ممنون دوست عزیز هم از نظرت...هم از حضورت... و هم از دلگرمیت.
امیدوارم که باشم

maxya
01-12-2009, 12:43
خب خوبه شروع کردی...برا شروع یه مقدار ماشین سخته...امیدوارم در نهایت یه چیزی شبیه ماشین بسازی :دی
شوخی کردم مطمنم موفق میشی ...فقط یه نکته از بلوپرینت استفاده میکنی دیگه...ها؟!!
استارتو بزن ببینیم چی در میاد...سربلند باشی

ZOHAA
02-12-2009, 11:33
دختر های سایت کلی سفارش کار دارن،کلا سرشون شلوغ میباشد که زیاد کار نمیزارن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سارا با ماشین وارد میشود
دمه دوس جونم گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چه میکنی دختر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه چیزه بامزه میسازم آویزون کنیم جلوی ماشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!

Borhan72
02-12-2009, 16:02
سلااااااااااااااااام.......
مامانی خودم....
چه عجب....
پس اون گالاردوه چی شد؟؟؟؟
الان ميخوای چی بسازی؟؟؟
اگه هنوز تصميم نگرفتی من يه پيشنهاد دارم....
( خيلی با اين اسمايله حال كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

New Ray
02-12-2009, 22:25
(.................................
.................................
..........................) :31:

مدير جون ، اون پست كلي معني داشت چرا پاكش كردي ؟ :41: :37:
من نظرمو نوشته بودم ديگه ! چي ؟ اينم پاك ميكني ؟ نه ، نه ... :28:

samadsam
02-12-2009, 23:03
بابا ایول به اراده .
افتادی تو رودربایسی . حالا درستش کن
نمی دونم منم مثل شما هم مدل ها رو نیمه تموم می زارم و حوصله نمی کنم برم سراغشون .
ولی یه روزی تمو میشه

SSS_HHH_OOO
03-12-2009, 00:28
به به
ملتی اندر کف هستند که شما میخوای ماشین بسازی
خوب حدئ اقل یه نمایش از بلوپرینتاشم میذاشتی یه چیزی بود دلمونو خوش کنیم
چه تاپیکیه خشک خشک زدی هیچی عکس نداره؟:دی

sarina_sh
03-12-2009, 00:35
دستا شله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزان هماهنگ تر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سارا انرجی بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سارا چشم رنگیان بعد از زدن تاپیک متواری شد و دیگر بازنگشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOMAYOON.F
03-12-2009, 00:47
اولا خوشحالم که سارا خانم میخواد یه مدل ماشین بزنه. به هر حال ما هم استفاده میکنیم.
دوما حداقل مدل ماشین رو بگید که ما عکساشو از تو نت دراریم و ببینیم.
سوما از فرصت استفاده میکنیم و بازگشت سارینا خانم دوست خوب سارا خانم رو هم بعد از مدتها خوش آمد میگیم.
چهارما همه موفق باشید...
چقد مثبت گفتم...

saaaraaa
03-12-2009, 01:03
خوشم باشه خوشم باشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين...كاري نداري ديگه؟
آهان..ادامه داره :31:

ميبينم كه شجاع شدي و ميخواي كار جديد بزني...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع بكن هم كه نيستي....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هيچ آماري هم از ماشين نميدي كه...

هر چه سريعتر شروع كن....ولي اگه بد ساختي از دماغ دارت ميزنيم...تا عبرتي شود براي ديگران...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ده شروع كن ديگه..دهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ام...
همیشه خوشت باشه پسرجانم.... ما خود شجاع بودیم از همان ایام گذشته تا بحال...ولی رو نکرده بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آقا اینقد من رو تضعیف روحیه نکن...یهو بیخیال کار میشم ها...تو الان باید من رو تشویق کنی و بهم روحیه بدی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دهه

مسلم...چیخده کچل مچل شدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من شرو میکنم...بعد تو رو با مژه هات دار میزنم واسا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا میبینی.

مخسی دوستم جون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب خوبه شروع کردی...برا شروع یه مقدار ماشین سخته...امیدوارم در نهایت یه چیزی شبیه ماشین بسازی :دی
شوخی کردم مطمنم موفق میشی ...فقط یه نکته از بلوپرینت استفاده میکنی دیگه...ها؟!!
استارتو بزن ببینیم چی در میاد...سربلند باشی

کی گفت من میخوام شرو کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب راس میگی :-" من میگم گالاردو...شما ژیان میبینین :">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره از بلوپرینت استفاده میکنم...ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر های سایت کلی سفارش کار دارن،کلا سرشون شلوغ میباشد که زیاد کار نمیزارن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سارا با ماشین وارد میشود
دمه دوس جونم گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چه میکنی دختر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه چیزه بامزه میسازم آویزون کنیم جلوی ماشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!

خربون تو دوست جون برم که هی من میخوام ریا نشه نمیگم سرم شلوغه...تو میای همشو لو میدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارای خوب میکنم...قول:دی
ممنون...از اون کارای بانمک و خنگت ها...بعد میریم جلو دانشگاه شهاب اینا براش بوق میزنیم سوارش نمیکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا دلش بسوزه.

ممنون دوست جونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلااااااااااااااااام.......
مامانی خودم....
چه عجب....
پس اون گالاردوه چی شد؟؟؟؟
الان ميخوای چی بسازی؟؟؟
اگه هنوز تصميم نگرفتی من يه پيشنهاد دارم....
( خيلی با اين اسمايله حال كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام بر تو پسر جانم ( قرار نبود رابطه خانوادگیمونو اینجا لو بدی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

والا از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون...اونو هنو شرو نکرده بودم تموم کردم :| الانم میخوام همونو بسازم :| اگه گذاشتی این کار ما سکرت بمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون جوجو خان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

** اینم با تو حال میکنه ها : ))

مدير جون ، اون پست كلي معني داشت چرا پاكش كردي ؟ :41: :37:
من نظرمو نوشته بودم ديگه ! چي ؟ اينم پاك ميكني ؟ نه ، نه ... :28:

والا چی بگم؟
با شما بودن آقای مدیر

بابا ایول به اراده .
افتادی تو رودربایسی . حالا درستش کن
نمی دونم منم مثل شما هم مدل ها رو نیمه تموم می زارم و حوصله نمی کنم برم سراغشون .
ولی یه روزی تمو میشه

ممنون دوست جان...یادمه یه قرار بود برای کامنت ها کل بندازیم...موافقی الان سر ماشین این رقابت رو داشته باشیم؟

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.....................

خب بچه ها واقعیتش اینه که همین الان مشغول نصب 3D هستم.... و اینکه...نگید چرا نصب نبود و اینا چون دیروز ویندوز عوض کردم و تا امروز عصر هم خونه نبودم.
امشب شروع میکنم و خدا بخواد ( که میخواد) طی چند روز آینده نتیجه ناتمام کار رو میذارم.

ممنون که برای هیچ اینهمه به من لطف دارید...
مدل ماشین .. همون طور که برهان اشاره کردش گالاردو لامبورگینی هستش.
برای ساختش از مکس 2009 استفاده میکنم
فعلا چیزی برا گفتن ندارم چون هنو شروع نکردم...ادامش باشه برای روزهای آتی.

saaaraaa
03-12-2009, 01:20
به به
ملتی اندر کف هستند که شما میخوای ماشین بسازی
خوب حدئ اقل یه نمایش از بلوپرینتاشم میذاشتی یه چیزی بود دلمونو خوش کنیم
چه تاپیکیه خشک خشک زدی هیچی عکس نداره؟:دی

به قول آن دوست فهیم که فرمودن:
همینس که هس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واالا موخواستم مسکوت بمونه قضیه...چشم..میذارم ملت از کفالودگی بیان بیرون
این کاریه که یکی دو سال پیش زدم...مورد پسندت میباشد آایا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخسی شهابو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

** شهاب...میگما...تو کف باشن دوستان بهتره تا اینکه من ضایع شم ها...نهههههههه؟

دستا شله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزان هماهنگ تر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سارا انرجی بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سارا چشم رنگیان بعد از زدن تاپیک متواری شد و دیگر بازنگشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سار ساری جون... من از صدای دستای تو انرژی از دس رفته رو پس گرفتم و با سرعت نور موخوام یک ده هزارم کاپوتش رو شرو کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بلندتر تشویخم کنین شاید بهتر ساخوندم و تند تر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوجحالم که اینجایی دوست جون نازم :*[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولا خوشحالم که سارا خانم میخواد یه مدل ماشین بزنه. به هر حال ما هم استفاده میکنیم.
دوما حداقل مدل ماشین رو بگید که ما عکساشو از تو نت دراریم و ببینیم.
سوما از فرصت استفاده میکنیم و بازگشت سارینا خانم دوست خوب سارا خانم رو هم بعد از مدتها خوش آمد میگیم.
چهارما همه موفق باشید...
چقد مثبت گفتم...

تروخدا خجالتم ندید :"> از خجالت روم نمیشه شروعش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چشم...عرض کردم...

سارینا جونم...بازگشت غرورآفرینت رو از مسابقات جهانی تبریک میگم منم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز : ) لطفتون همشگی و زیاد.

G LADIATOR
03-12-2009, 09:37
اي بابا....
اين چه وعععضيه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك كه 3 تا صفحه رفت جلو ما يه بلوپرينت هم نديديم چي برسه به رندر....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادم مياد اون قديما من يه تاپيك زدم واسه ماشينم...سه سوت درش رو بستن به اين جرم كه تو پست اول چيزي نزاشته بودم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شكايت دارم...وكيل من كو...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو گفتم كه حال صاب تاپيك رو بگيرم و دچار تزلزل روحي بشه..دستش بلرزه..فشار خونش بره بالا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tatuy
04-12-2009, 11:02
خب سارا خانم
نمیخواین چیزی بسازین؟

saaaraaa
04-12-2009, 18:17
اي بابا....
اين چه وعععضيه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك كه 3 تا صفحه رفت جلو ما يه بلوپرينت هم نديديم چي برسه به رندر....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادم مياد اون قديما من يه تاپيك زدم واسه ماشينم...سه سوت درش رو بستن به اين جرم كه تو پست اول چيزي نزاشته بودم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شكايت دارم...وكيل من كو...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو گفتم كه حال صاب تاپيك رو بگيرم و دچار تزلزل روحي بشه..دستش بلرزه..فشار خونش بره بالا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسلم..برو یه گوشه بشین با توپ پلاستیکیت بازی کن.... میگم مدیر جانمون بیاد بنت کنه ها... دهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حساب کار ما خانوما با شما آقایون فرق میکنه و متفاوته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حسود حسود حسود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت این چه وضعیه بود نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب سارا خانم
نمیخواین چیزی بسازین؟

من که میخوام...ولی انگار خدا و بنده هاش نمیخوان...از روزی که این تاپیک رو من زدم...هر روزمون شده مهمون بازی...:|چه کنم والا...
ممنون دوست خان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ولی یه چیزایی ساختم:

.................................................. ....................................

خب کار رو شروع کردم و یه کوچولو ازش ساختم...
من میدونم که امید بچه های پی سی هستم و چشم همه شما به تلاش و کار منه و انگیزتون برای 3دی کار کردن به این طرح من بستگی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس تا میتونین من رو تشویخم کنین :"> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر به من غر نزنین که چرا کند پیش میرم...من کلا نفس کشیدنم هم به آهستگی صورت میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کردن که جای خود دارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینجاش شد این:

لینک با کیفیتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم بلوپرینتیه که براش استفاده میکنم...:

ممنون میشم مشکلات و ایراد های کارم رو بگیررید و بگید... پیشرفت من بستگی به نقد و انتقادات شما داره.

( نیست الان نصف بیشترش ساخته شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

^( این اسمیلی بنده خدا افسردگی روحی روانی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما فقط گلش رو دریافت کتید)

mr_max
04-12-2009, 18:22
به به به به به به به به به به به نظر من :دی
آفرین خیلی خوبه تا اینجاش
واسه اولین ماشین خیلی خوبه
ادامه بده که منتظرانیم
هر کی هم خواست گیر بده با من طرفه ، حالا هر کی جرات داره گیر بده
الان همه الکی به کارت گیر میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
04-12-2009, 18:45
سلامبلکم
خوب من نظراتمو به همراه اسمایلی بوس و بغل و اینا تو مسنجر تخدیم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینجا عالی شده سارا

تمومش نکنی اینو.. دسته جمعی سیخ تو چشات میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

b3dnet
04-12-2009, 18:47
به به سارا خانوم
به امید خدا شروع کردی په............
خیلی خوبه
ببین تا اینجاش خیلی خوب شده
همینطوری پیش بری خیلی خوبه....

HOMAYOON.F
04-12-2009, 19:03
آفرین خیلی خوب پیش رفتی. کارت عالیه...

این رندر دومی بهتره رفلکتش یکم زیاده...
:31:

saaaraaa
04-12-2009, 21:56
به به به به به به به به به به به نظر من :دی
آفرین خیلی خوبه تا اینجاش
واسه اولین ماشین خیلی خوبه
ادامه بده که منتظرانیم
الان همه الکی به کارت گیر میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ها مخسی متشکر میباشیم.
منتظران خالی یا منتظران مشتاق؟!
ممنون دوستم جون...هیشکی دیگه جرات نمیکنه :))

سلامبلکم
خوب من نظراتمو به همراه اسمایلی بوس و بغل و اینا تو مسنجر تخدیم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینجا عالی شده سارا

تمومش نکنی اینو.. دسته جمعی سیخ تو چشات میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامبولی علیکم
مسنجر؟
چت؟
کی؟
من؟
ساری! من انکار میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخسی سار ساری جونم... نمیدونم راس میگی یا دلگرمیه...ولی خو باشه...فحلا با انبوه مهمون هایی که داریم پیش میرم : ))

:|نمیشه بجا اینکه تو چشم من سیخ کنین...تو رون مرغ سیخ کنین؟ :|شکماتون هم به نوایی میرسن:|

به به سارا خانوم
به امید خدا شروع کردی په............
خیلی خوبه
ببین تا اینجاش خیلی خوب شده
همینطوری پیش بری خیلی خوبه....

به به... دانجوی همیشه در صخنه ... برو که ببینم 16 آذر چه میکنی ها

ممنون دوست جونم...تو همیشه بهم لطف داری

آفرین خیلی خوب پیش رفتی. کارت عالیه...

:31:

مخسی ممنون...میگما...مورچه مگه کله پاچه هم داره؟ این که هیچی توش معلوم نیس که

ها باچه...بش میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/.,mnb
04-12-2009, 22:43
سلام.

خیلی عالی شده.
آفــرین.

بی صبرانه منتظر ادامشم.

u.n.s
04-12-2009, 23:03
آفریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییین:20:
تا اینجا که خوبه:31:
ادامه بده
راستی من که زیاد تنو کار ماشین نیستم:13:
اما از این بلو پرینته خوشم اومده:10:

Codename 77
05-12-2009, 00:03
سلام
تا اینجا که خیلی خوب پیش رفتی ....
منتظریم ببینیم فردا چی داری واسمون ...
موفق باشی سارا .

G LADIATOR
05-12-2009, 00:13

منظورت این چه وضعیه بود نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه ميگفتن خيلي باحوشي ولي من باور نميكردم :31:

=====

حالا كوتاه بيا حاجججي..:31:

====

كاملا تاييد ميشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

====

در مورد مدل هم بايد بگم كه با كمال تاسف تا اينجاشو خوب پيش رفتي و مرحله وارد كردن سيخ به چشم به عقب افتاد...
ادامه بده ببينيم بقيش رو چيكار ميكني...

hrgh2
05-12-2009, 09:54
آفرین سارا
بالاخره دست به کار شدی ها !!
فقط تنها موردی که میبینم اون گوشه سمت راست کاپوت دو تا Edge بههم Attach شدن
ادامه بده که منتظر کار قشنگتیم

ZOHAA
05-12-2009, 11:06
همینه دوس جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خودشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه داره تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخراشه!
قول دادی فقط دخترای p30 رو سوار کنی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N O V A L I S
05-12-2009, 11:18
آفرین.. به حرکتت ادامه بده! :20:
تنبل دشمن خداست! (دروغگو بود فکر کنم، ها؟! :13:)
منتظر تهشیم...

قول دادی فقط دخترای p30 رو سوار کنی ها

هه هه فکر کردی پسراش جرات می کنن سوار شن! :38:

najooli
05-12-2009, 11:38
ایول لامبورگینی . یه سییستم صوتی خوب هوم ببندی:8::8::8: روحت به پرواز در میا

OM3D
05-12-2009, 20:22
موخوام ماشین شاستی بلندم رو بیارم تو

ایول به سواد بچه های اینجا....
آخه این چیه نوشتی دختر ؟
از کی تا حالا حضرت گالاردو شده شاسی بلند ؟:13:

راستی تو قصد ساخت چیزی نداری ؟
4صفحه بچه ها اسپم دادن ، دیگه تشویق از این بیشتر ؟
بساز دیگه...
بدو که اعصاب ضعیفه ها....!!!!!:5:

hadi665
05-12-2009, 21:02
آفرین داری حرفه ای کارتو پیش میبری
ببینیم خودت کی کارو تموم میکنی

منم همیشه میام گیر میدم که کارو زود تمومش کنی : دی

amirala7
05-12-2009, 23:44
سلام علیکم.اینجا کسی ما رو تحویل نمی گیره بخوایم اسمایلی و از این چیزا بزنیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین تا اینجا خیلی خوب شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
05-12-2009, 23:52
اوه اوه
دست رو چه ماشینیم گذاشتی دست مریضا بابا
من تا یک سال پیش که کانکت بودم یادمیه فقط اسمت تو تاپیکا بود ایول پیشرفتت فوق العادس

Warden
06-12-2009, 10:57
سلام :دی

خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــدا شانس بده

آقا چرا تاپیک این دخترا اینقد طرفدار داره ..... هـــا ؟!!
راستی بچه ها گفتم حالا اینقد که این تاپیکا طرفدار داره همین جا عید غدیر رو به همگی تبریک بگم

------------------------------------------
اما هم شیرهمون
اولا عذر میخوام که اومدم خدایی از فضولی داشتم میمردم :دی
دوما ایکه نظر خاصی ندارم ..... بچه ها تقرییا گفتن چی کن

کار که تا اینجا خوب پیش میره ..........ولی توصیه منو بیاد داشته باش
سرعت عمل منجر میشه که تمرکزت رو کار بیشتر بشه
مثالشم خواستی بدونی از مدیر برنامه هام بپرس :دی

همین موفق باشی :دی
عیدتم مبارک

saaaraaa
06-12-2009, 20:47
:( جعبه ابزارم کوش؟

از این مسیر قبلا یه جایی نوشته بودم که میشه جعبه ابزار رو آورد:

Customize > costomize user interface > toolbars > reset

درست یا غلطش رو نمیدونم... ولی برای من جعبه ابزارم نمیاد ... چوکارش کنم؟

....

یک چیز دیگه:

کیفیت بلو پرینتم تغییر نمیکنه حتی وقتی از این مسیر میرم:

Costomize > pereference > viewports > configure diriver > بعد هم تغییر اعداد به بالا ترین عدد و اعمال hold

خب... ممنون میشم بگین چیکارش کنم.

saaaraaa
06-12-2009, 21:00
:( جعبه ابزارم کوش؟

:دی درست شد... تا شب یه کوچولوی دیگشم میذارم : )

............................................

سلام.

خیلی عالی شده.
آفــرین.

بی صبرانه منتظر ادامشم.

سلام کوروش عزیز... ممنونم از لطفت
مرسی

آفریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییین:20:
تا اینجا که خوبه:31:
ادامه بده
راستی من که زیاد تنو کار ماشین نیستم:13:
اما از این بلو پرینته خوشم اومده:10:

مرسی
چه خوب که از یه چیزیش خوشت اومد : ))

سلام
تا اینجا که خیلی خوب پیش رفتی ....
منتظریم ببینیم فردا چی داری واسمون ...
موفق باشی سارا .
ممنون کلانتر
کامنت قبلی منو خوندی؟
همین کوچولو یه هفته طول کشید...حالا تو میگی واسه فردا؟ شاکی بشم حالا آیا؟

همه ميگفتن خيلي باحوشي ولي من باور نميكردم :31:

=====

حالا كوتاه بيا حاجججي..:31:

====

كاملا تاييد ميشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

====

در مورد مدل هم بايد بگم كه با كمال تاسف تا اينجاشو خوب پيش رفتي و مرحله وارد كردن سيخ به چشم به عقب افتاد...
ادامه بده ببينيم بقيش رو چيكار ميكني...

با هوشم منظورته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوموخواد کوتاه بیاد

ممنون مسلمو...تو که میدونی این ماشینه قضیش از کجا آب میخوره...

مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی زیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین سارا
بالاخره دست به کار شدی ها !!
فقط تنها موردی که میبینم اون گوشه سمت راست کاپوت دو تا Edge بههم Attach شدن
ادامه بده که منتظر کار قشنگتیم

ممنون داداچ مهربونم.
خواسم بهش نبوده..البته از این کاپوتش خیلی بدم میاد...میخوام دوباره بسازمش...ولی ممنون از نکته ای که گوشزد کردی

همینه دوس جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خودشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه داره تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخراشه!
قول دادی فقط دخترای p30 رو سوار کنی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خربونت برم ضحی جونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کجا آخرشه؟ هنوز که شروع هم نشده...تو که اومدی دیدی چه داغونش کردم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره بابا... دخملای خوجملش رو سوار میکنیم میریم دودور بازی : ))

مرسی دوستم :*[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین.. به حرکتت ادامه بده! :20:
تنبل دشمن خداست! (دروغگو بود فکر کنم، ها؟! :13:)
منتظر تهشیم...

هه هه فکر کردی پسراش جرات می کنن سوار شن! :38:

باشه ممنون...میتونم نوع حرکت رو عوض کنم؟!

فرق چندانی هم نداره : ))

** نه خب...کدوم پسری جرات داره تو ماشینی بشینه که 130تا سرعت میره؟ تازه 130 اون سرعت کمشه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از حضورت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول لامبورگینی . یه سییستم صوتی خوب هوم ببندی:8::8::8: روحت به پرواز در میا
باشه چشم...میارم خودت زحمتش رو بکشی ... از پول هم خبری نیست

ایول به سواد بچه های اینجا....
آخه این چیه نوشتی دختر ؟
از کی تا حالا حضرت گالاردو شده شاسی بلند ؟:13:

راستی تو قصد ساخت چیزی نداری ؟
4صفحه بچه ها اسپم دادن ، دیگه تشویق از این بیشتر ؟
بساز دیگه...
بدو که اعصاب ضعیفه ها....!!!!!:5:

ای بابا
امید شما هم گیرایت در حد سس مایونزه ها
اونجا هنوز لو نداده بودم ماشین چی چیه...گفتم کمی بچه ها خوشحال باشن : )) تو که در جریان نیستی که...یه زمانی من میخواستم سانتافه بسازونم...یه آقایی زد و بردش...تصمیم گرفتم گالاردو بسازم.

نخیر...نوموخوام...اینقدر منو هول نکن... میزنم بجای گالاردو ژیان تصادفی تقدیم میکنما.
مخسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین داری حرفه ای کارتو پیش میبری
ببینیم خودت کی کارو تموم میکنی

منم همیشه میام گیر میدم که کارو زود تمومش کنی : دی
ممنون هادی جان
من حرفه ای به دنیا اومدم...ولی کسی نبود کشفم کنه ... درجا زدم شدم این :((

سعی میکنم زودتر از زمانی که خودم در نظر میگیرم تمومش کنم...در غیر اینصورت میره برای بهار سال 92

مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام علیکم.اینجا کسی ما رو تحویل نمی گیره بخوایم اسمایلی و از این چیزا بزنیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین تا اینجا خیلی خوب شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی ممنون که منت گذاشتین و به من اعتماد به نفس دادین...
چرا تحویل نگیریم؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه
دست رو چه ماشینیم گذاشتی دست مریضا بابا
من تا یک سال پیش که کانکت بودم یادمیه فقط اسمت تو تاپیکا بود ایول پیشرفتت فوق العادس

ممنون احسان جان...
از 1سال پیش تا الان دووستای خوبی پیدا کردم که باعث پیشرفتم شدند و من همیشه ازشون ممنونم
مرسی که نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام :دی

خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــدا شانس بده

آقا چرا تاپیک این دخترا اینقد طرفدار داره ..... هـــا ؟!!
راستی بچه ها گفتم حالا اینقد که این تاپیکا طرفدار داره همین جا عید غدیر رو به همگی تبریک بگم

------------------------------------------
اما هم شیرهمون
اولا عذر میخوام که اومدم خدایی از فضولی داشتم میمردم :دی
دوما ایکه نظر خاصی ندارم ..... بچه ها تقرییا گفتن چی کن

کار که تا اینجا خوب پیش میره ..........ولی توصیه منو بیاد داشته باش
سرعت عمل منجر میشه که تمرکزت رو کار بیشتر بشه
مثالشم خواستی بدونی از مدیر برنامه هام بپرس :دی

همین موفق باشی :دی
عیدتم مبارک

باز تو حسادتت شروع شد جوجو خان؟

یک بار گفتم ما دخترا قضیمون با شما پسرا فرق میکنه...شما منبع خشانتید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif...ما منبع انرژی و شادی
توقع نداشته باش که ... :-" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عید تو هم مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا منم دلم میخواد کارم تند و سریع پیش بره...ولی نمیشه..دست خودم نیست.
بازم سعیمو میکنم...ممنون که اومدی ولی دیگه نیا برو مشقات رو بخون.
ها باریکلا جوجو جانم :40:

.........................

خب دوستان یه مشکل دیگه هم دارم

من برای بلوپرینتم از روش پلن استفاده کردم...الان نمیتونم نماهام رو بصورت وایرفرم در بیارم چون بلوپرینتم هم همراهشون میره
با Alt+B هم که میارم وقتی زوم میکنم و مجدد به حالت اولیه برمیگردم...بلوپرینت های من تپل و گاهی کشیده میشن...و نمیتونم باهاشون کار کنم.
پیشنهادتون الان چیه؟ من چیکار کنم ؟!

hrgh2
06-12-2009, 21:06
خوب خوب
البته خودم هم خیلی کم این مشکل واسم پیش اومده ولی برگردوندمش
مشکلی نیست انتحاری کار میکنم بزار command panel خودم رو بپرونم بینم چه باید کرد:31:
ببین یافتم :
customize > Revert to startup layout

در مورد سوال دوم

راستی بعد از تنظیمات مکس رو یه بار باز و بسته کن
موفق باشی

hrgh2
06-12-2009, 21:12
"من برای بلوپرینتم از روش پلن استفاده کردم...الان نمیتونم نماهام رو بصورت وایرفرم در بیارم چون بلوپرینتم هم همراهشون میره
با CTRL+B هم که میارم وقتی زوم میکنم و مجدد به حالت اولیه برمیگردم...بلوپرینت های من تپل و گاهی کشیده میشن...و نمیتونم باهاشون کار کنم.
پیشنهادتون الان چیه؟ من چیکار کنم ؟! __________________"

خوب ببین نیازی نیست wire شون کنی آبجکت رو انتخاب کن کلیدهای alt + x رو بزن تا درونشون پیدا بشه ضمنا اگه خواستی توی همین حالت فقط یه طرف آبجکت رو ببینی از همونجایی که پایینتر گفتم تیک Backface cull رو هم بزار

بلوپرینتها رو هم میتونی پلنشون رو Freeze کنی تا سر جاشون وایسند فقط اول انتخابشون کن راست کلیک بعد Properties بعدش هم تیک Show forzen in gray رو از بخش display properties بردار و ok کن بعد دوباره راست کلیک وfreeze selected

HOMAYOON.F
06-12-2009, 21:14
عالیه... واسه دیدن داخل مدل از کلیدهای alt+x استفاده کن!
ادامه بده...

......................................
ویرایش: من وقتی این پست رو زدم پست حمید جان رو ندیدم، شرمنده....:40:

Codename 77
06-12-2009, 22:39
سلام سارا ....
خوب دوستان همه چیو گفتن .... منم یه Spam می دم ....
فک می کنم اگه تو Viewport Background این گزینه ها انتخاب کنی مشکلی پیش نیاد ....

OM3D
06-12-2009, 22:45
اونجا هنوز لو نداده بودم ماشین چی چیه

یه نگا به پستای قبلیت بنداز...
خودت لو دادی...:20:

Warden
07-12-2009, 17:45
جان سارا به یه جا ببرش که سرش به تنش بیرزه !!!!!
منم الاف مکن ...........

اینجا که معلوم میشه یه چیزایی گیرت افتاده .....
عالیه پس ......... ادامه بده ولی یهو یه عالمه از کارتو بذار که منم هر چند روزی میام الکب الاف مشم :دی

ایولا

naruto_ir
07-12-2009, 20:52
به به به سلام!!!
بالاخره یکی یه ماشین درست حسابی شروع به ساخت کرد آفرین خیلی خوش حالم کردی ذوق کردم!!!:10:
حالا به افتخار این که سارا خانوم شروع به ساخت این ماشین خوب کرده (البته بعد از 4 صفحه دلداری و امید دادن پور و پیمون) منم یه تیریپ میام یه پک کامل برای ساخت Lamborghini Gallardo که خودم جمعش کردم رو اینجا آدرسش رو می گذارم
بورو حالشو ببر:

حجم : 12 MB
امیدوارم مفید باشه و بهت کمک کنه خواهر:27::31:

SSS_HHH_OOO
07-12-2009, 21:47
ئه اینجا رو ببین
به به بالاخره دیدیم یکی از دخترای انجمن هم ماشین بسازه :دی

خوب خیلی خوب شده
تا اینجاش
از کل به جزء برو که موجی نشه یوقت

ZOHAA
08-12-2009, 12:18
به به چه ماشین قشنگی شده سارا!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امسال محرم برسونشا سبزش کنیم باهاش بریم عزاداری!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

naruto_ir
08-12-2009, 18:17
می گم چرا ادامه نمیدی؟؟؟؟؟!!!!!!! :41:
الاف بیدیم
من هم این ماشین رو قبلا ساخته بودم ولی نصفه کاره هست :31:
ایناهاش:

اینم موتورش هست:

saaaraaa
09-12-2009, 08:34
سلام به همه گامبالی های پی سی و دوست جون های خودم جون.

بفرمایین بفرمایین:
نون و پنیر آوردیم...دبه ی شیر آوردیم... پسر ِ کثیف آوردیم ... کماج و لیف آوردیم... نصف لامبورگینی رو هم آوردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدت نتونستم روی این طرح وقت بذارم برای همین هم دیشب تا الان نشستم تا به یه جایی برسونمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چشمام نمیبینه چی تایپ میکنم... ممنون میشم اشکالاتش رو بهم بگین... چند تا هم مشکل دارم که میذارم اینجا ببینیم میشه حلش کرد یا نه ( باید بشه...مگه دس خودشه؟ دهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

چرا همچین میشه آیا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی از پیگیریتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فحلنا همین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
09-12-2009, 08:44
سلابلکم

سارا چه کرده همرو دیوونه کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم تا اینجا عالی رفتی

اسمایلی بوس و بخل و اینا .. بگیر زودی کسی نگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
09-12-2009, 10:32
ها این دختره مدل سازه ها : دی

آفرین واقعا خوب شده
فقط همون مشکلی که خودتم نشونش دادی مشکل ساز شده
خوب بت پیشنهاد میکنم فعلا نری سراغ دستگیه در
بزار واسه آخر

و اما گوشه در :-؟
گمونم اونجا یه سری ورتکسا به یه سری دیگه نچسبیده :-؟
اگه در کمال خونسردی ، اون یه تیکه رو ، فقط همون یه تیکه رو به هم بچسبونیو دوباره جداش کنیو چمفر بدی گمونم این بار مشکل حل شه
الیته یکمی موج اونجا ایجاد میشه
خیلی سخته بخوای همون یکمی رو هم حذف کنی

SSS_HHH_OOO
09-12-2009, 10:39
به به چه کاری
خیلی عالیه
مدل رو تا الان خیلی خوب رفتی
آفرین

hrgh2
09-12-2009, 10:41
به به
هنرمند خانوم هفته ای یه ذره ش رو تکمیل میکنی ها
زود باش دیگه
آفرین کلیات مدل خوب شده فقط بعضی جاها که خودت بهتر دیدیشون مشکل داره که اونام درست میشه
ببین Edge های اضافی رو که میخوای پاک کنی انتخاب کن Ctrl + Backspace رو بزن تا پاک شن بعدبا ابزار Cut شکل صحیحشون رودر بیار
منتظر ادامه کار قشنگت هستم

naruto_ir
09-12-2009, 14:20
آفرین خیلی خوف پیرشفتی!
می گم او خط کاپوت اونقدر نیست
همونجایی که خط بوپرینت تموم میشه خط کاپوت هم تموم می شه
در کل خوفه!
اگه می خوای توش رو هم بسازی و موتورش رو هم بسازی اون پکی که من واسی دانلود گذاشته بودم رو بگیر
تو این بلوپریت های توی ماشین + بلوپرینت های خارجی ماشین + بلوپرینت تمام قطعات داخلی ماشین از جمله موتور و غیره تماما توش هست خیلی کمکت می کنه

Sorosh MAX
09-12-2009, 17:22
سلام آفرین

مدل تا الان خوب شده ، فعلا اشکالی دیده نمیشه در کل خوبه ...

ادامه بده

b3dnet
09-12-2009, 19:25
به به ساری خانم...
تا اینجا عالی بیده
برای حل مشکل دوستا عزیز کمک کردن..
برا اون قسمت دستگیره هم سعی کن یه 8 ضلعی اینجاد کنی و بعد vertex های مجاور رو به بقل ها وصل کنی و بعد اون قسمت وسط Extrud کنی و بعد از edge های تو یه Loop بگیری و یه Chamfer بکنی ...

G LADIATOR
09-12-2009, 23:25
خيلي خوب داري پي ميريا...
عجيبه....يه خانوم....اولين ماشينش....با اين كيفيت....واقعا عجيبه...

فقط يه كم زغال سنگش رو بيشتر كن....
اينم يه موج مكزيكي به افتخار شما...
ooOOoo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_max
09-12-2009, 23:37
خیلی عالیه
آفرین
ادامه بده ، منتظریم

Warden
10-12-2009, 11:18
چاکر داش اکبر جونم :دی
----------------------------------

اما ابجی

نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که خدایی کف کردم ....
این دیگه عالیه ............ !!!

خیلی خیلی خوشم اومد ..... نظرم دربارت عوض شد :دی !!

Codename 77
10-12-2009, 15:09
ایول سارا....
خیلی خوب شده ...
دیگه اگه اون ریزه کاری ها شو درست کنی واقعا عالی می شه ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلام می تونم بگم ترکوندی دختر ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........
فقط همون طور که گفته بودی ، قرار بود دیگه آخر هفته کل کارو بذاری ... ما هم که بی صبرانه منتظریم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Borhan72
10-12-2009, 15:51
سلام به همه گامبالی های پی سی و دوست جون های خودم جون.

ای كه گفتی يعنی چه؟؟؟

آفرين سارا....
ايول مامانی خودم....
كارت حرف نداره....
آفرين....
برو ببينيم چه ميكنی....

OM3D
11-12-2009, 01:14
به چیه این نظر بدیم :دی

یه نمه بیشترش کن تا بینیم چی کاره ای....بدو رفیق....

/.,mnb
11-12-2009, 11:34
باز هم باید بگم خیلی عالی شده.
و به خصوص اینکه اولین ماشینتون هست.

یه مقدار شاید بعضی جاها چمفر تیز تری لازم داشته باشه.

منتـــظر ادامشم.

zenoos
12-12-2009, 00:44
به به چه ماشيني بشه اين ماشين :10:
ميزاري وقتي درست شد منم يه كوچولو سوارش بشم؟:11:

ZOHAA
12-12-2009, 11:43

عالیه دوس جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــون،ادامه بده..