ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک عدد کاراکتر خنگ!!

ZOHAA
30-11-2009, 13:40
سلام به دوستای باحال و سبزم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون اولین کاراکتر بنده هستن
و همونطور که مشاهده می فرمایید بسیار پر جزئیات ساخته شدن!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا sphere که با edit poly ویرایشش کردم،اگه کسی راه بهتری برای ساختنش سراغ داره کمکم کنه
آخه موقع smoot اون جوری که میخوام نمی شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

max 2009 و رندر vray [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Borhan72
30-11-2009, 13:51
نظری نميشه در موردش داد...
چون مدلش تخيلیه....
ولی چند تا پيشنهاد دارم...
بهتره بدنشو گوشتی كنی و چين و چروك بهش بدی...
به جای اون دو تا دايره ، 2 تا چشم درشت واسش ميذاشتی كه با مزه شه...

p30worldapm
30-11-2009, 14:01
خیلی جالب شده:20:
اگه من بودم با بدن رو با lath می ساختم (توی تنضیمت لاینم در قسمت interpolation، عدد steps رو صفر می کردم) و بعد هم به ادیت پولی تبدیل می کردم آخرش هم یه مش اسموت.
می خوای چه جوری بشه که نشده؟

HOMAYOON.F
30-11-2009, 14:07
سلام ضحی جان...
این بیشتر به یه آبجکت میخوره تا یه کاراکتر.... مث یه مجسمه ی تزئینی شده. اما باور کن وقتی دیدمش خیلی ازش خوشم اومد. همین شکلی باشه خیلی جالب میشه. تو هم به عنوان یه طرح کانسپت روش سرمایه گذاری کن...
ببین اگه میخوای مشکل اسمود کردنش رو حل کنی اول مدل لوپولیشو بذار که ببینیم چی مد نظرت هست بعد بگیم چیکارش کن. اما راه کلی اینه که باید اج اضافه کنی تا اسمود، مدل رو کاملا نرم نکنه. اون قسمتهایی که باید زاویه داشته باشه باید اجها به هم نزدیک باشن. یه مورد دیگه واسه ساخت کاراکتر، از یه باکس یا پلن شروع کن. نسبت به کره بهتر و راحتتره...
موفق باشی...:11:

ZOHAA
30-11-2009, 15:02
نظری نميشه در موردش داد...
چون مدلش تخيلیه....
ولی چند تا پيشنهاد دارم...
بهتره بدنشو گوشتی كنی و چين و چروك بهش بدی...
به جای اون دو تا دايره ، 2 تا چشم درشت واسش ميذاشتی كه با مزه شه...

ممنون برهان جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از خودش پرسیدم گفت من از چین و چروک خوشم نمیاد!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم یه رندرم با چشم قلبه ازش میگیرم:27:

خیلی جالب شده:20:
اگه من بودم با بدن رو با lath می ساختم (توی تنضیمت لاینم در قسمت interpolation، عدد steps رو صفر می کردم) و بعد هم به ادیت پولی تبدیل می کردم آخرش هم یه مش اسموت.
می خوای چه جوری بشه که نشده؟

راست میگی به این راه فکر نکرده بودم،حتما امتحانش میکنم
اگه به دستش دقت کنی میبینی خیلی هم صاف و گرد نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ضحی جان...
این بیشتر به یه آبجکت میخوره تا یه کاراکتر.... مث یه مجسمه ی تزئینی شده. اما باور کن وقتی دیدمش خیلی ازش خوشم اومد. همین شکلی باشه خیلی جالب میشه. تو هم به عنوان یه طرح کانسپت روش سرمایه گذاری کن...
ببین اگه میخوای مشکل اسمود کردنش رو حل کنی اول مدل لوپولیشو بذار که ببینیم چی مد نظرت هست بعد بگیم چیکارش کن. اما راه کلی اینه که باید اج اضافه کنی تا اسمود، مدل رو کاملا نرم نکنه. اون قسمتهایی که باید زاویه داشته باشه باید اجها به هم نزدیک باشن. یه مورد دیگه واسه ساخت کاراکتر، از یه باکس یا پلن شروع کن. نسبت به کره بهتر و راحتتره...
موفق باشی...:11:

همایون خان این درسته خنگه ولی کلی واسه خودش شخصیت داره!!!!!بهش بر خورد!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستش با باکسه.ممنون حتما راهاتو امتحان میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N O V A L I S
30-11-2009, 15:06
ئه چه با حال !
نکته ی مثبتش اینه که از ساده ترین فرمی که در حد توانت تونستی بسازی یه فرم معنی دار و با مزه ساختی!
یاد سرندپیتی افتادم! (شماها می دیدین؟!) :40:

Bill Gates
30-11-2009, 15:27
سلام
طرح جالبی شده
دست سمت چپش توی عکس مشکل داره :دی دقت کن ! حال عکس گرفتن ندارم :دی

saaaraaa
30-11-2009, 16:03
وای عزیزم...خیلی ناز شده دوستم...آفرین.

hrgh2
30-11-2009, 16:33
چیزه فقط یکم آناتومیش مشکل داره ماهیچه هاش هم جای کار بیشتری داره:31:شوخی کردم
آفرین ضحی

زیبا و ساده بهترین صفت واسه این کارت هست

فقط رنگها یکم زیادی یک دست شده همه نقره ای هست

New Ray
30-11-2009, 16:49
كاراكتر ؟ :puke: يعني ميتونه مثلا راه بره ؟؟؟ :31: خوب مجسمه خيلي قشنگيه و تكسچرش هم خوب شده ولي فكر نكنم بتونه راه بره ها ! كاراكتر بي پا :31:
حالا اون سه تا دكمه ها چي هستن ؟ :31: چشماش به چشم نميان ( يكم كوچيكن )
در كل عاليه عالي

SSS_HHH_OOO
30-11-2009, 16:57
به به چه کار قشنگی شده
رندر خیلی خوبه
فقط من الان متوجه نشدم خنگ کدومشونه!!:دی

Codename 77
30-11-2009, 17:29
سلام ضحی .
کاری خیلی قشنگی شده ..... والا این طور طرح ها چون ذهنی هست نمی شه زیادچیزی در موردش گفت چون شما خالقش هستین و شاید دوست دارین این طوری باشه ....
اما از یه چیزی که خیلی خوشم اومد اینکه در عین حال که این کاراکتر از اجزای ساده ای ساخنه شده ، اما نحوه استادن بدن و دستها و حالت چشم ها به نوعی بهش روح داده و اونو خیلی جذاب و دوست داشتنی کرده .....
به نظر من این یه کاراکتر دوس داشتنی هست تا یه کاراکتر خنگ ... :20:
موفق باشی .

saaaraaa
30-11-2009, 21:40
به به چه کار قشنگی شده
رندر خیلی خوبه
فقط من الان متوجه نشدم خنگ کدومشونه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

مدیر بیا این آقا رو بنش کن...به کار دوست من توهین کرد :-" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

b3dnet
30-11-2009, 22:47
سلام ضحی جان
کلی با این کاراکتره حال کردم...
خیلی بامزه شده...
اسمشو باید میزاشتی قلقله ای کله مایتابه ای :31:

maxya
01-12-2009, 02:26
خب من تا جریمه نشدم نظرمو بدم :دی
............
E...سرنتیپیتی ساختی!! : دی
ایول شروع کردی به کاراکتر ساختن اونم به سبک خودت ...خیلی باحال شده
خوشحالم بلاخره به این شجاعت رسیدی...جسارتت قابل تحسینه...خیلی عالیه
سربلند باشی...ادامه بده

mr_max
01-12-2009, 02:56
کاراکتر جالبی شده
واسه شروع خوبه
باریکلا دوست جان

zenoos
01-12-2009, 11:37
چه مجسمه خشنگیه :31:
چشاشم خوشگله .. به درد رومیزی میخوره

saeedn70
01-12-2009, 11:53
همایون خان این درسته خنگه ولی کلی واسه خودش شخصیت داره!!!!!بهش بر خورد!!!!
من از خودش پرسیدم گفت من از چین و چروک خوشم نمیاد!!!!

واقعا خیلی جالب حرف میزنی ...با این نوع حرف زدن داری به کارکترت روح میبخشی ...
خیلی خوشم اومد...

کارت هم خیلی زیبا شده ....زیبا تر از اون حرف زدن خودته که اونو زنده کرده

HOMAYOON.F
01-12-2009, 13:05
بله، ضحی جان نه فقط الان، بلکه همیشه حرف زدنش خوب بوده و گیرا...:11:
.....................
خب ضحی من که به کاراکترت چیز خاصی نگفتم و اونجوری گفتی! ببینم با شهاب چیکار میکنی؟!!!:31:
بر اساس آخرین آمار و تحقیقات شهاب مدتیه متواری شده. شایدم داره میاد منو بکشه!!!:دی
.....................
همش شوخی بود...

ZOHAA
02-12-2009, 09:40
ئه چه با حال !
نکته ی مثبتش اینه که از ساده ترین فرمی که در حد توانت تونستی بسازی یه فرم معنی دار و با مزه ساختی!
یاد سرندپیتی افتادم! (شماها می دیدین؟!) :40:

ممنون از نظرت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،آره منم میدیدم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
طرح جالبی شده
دست سمت چپش توی عکس مشکل داره :دی دقت کن ! حال عکس گرفتن ندارم :دی

عکس نگیر،فهمیدم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای عزیزم...خیلی ناز شده دوستم...آفرین.

ممنون عزیزم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزه فقط یکم آناتومیش مشکل داره ماهیچه هاش هم جای کار بیشتری داره:31:شوخی کردم
آفرین ضحی

زیبا و ساده بهترین صفت واسه این کارت هست

فقط رنگها یکم زیادی یک دست شده همه نقره ای هست

خودمم احساس میکنم انگشتاش مشکل داره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم رو رنگشم کار میکنم
بازم ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاراكتر ؟ :puke: يعني ميتونه مثلا راه بره ؟؟؟ :31: خوب مجسمه خيلي قشنگيه و تكسچرش هم خوب شده ولي فكر نكنم بتونه راه بره ها ! كاراكتر بي پا :31:
حالا اون سه تا دكمه ها چي هستن ؟ :31: چشماش به چشم نميان ( يكم كوچيكن )
در كل عاليه عالي

اصلا کاراکتره من رو زمین سر میخوره!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چی میگی؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZOHAA
02-12-2009, 09:50
به به چه کار قشنگی شده
رندر خیلی خوبه
فقط من الان متوجه نشدم خنگ کدومشونه!!:دی

شهاب ببین اینا چی میگن!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ضحی .
کاری خیلی قشنگی شده ..... والا این طور طرح ها چون ذهنی هست نمی شه زیادچیزی در موردش گفت چون شما خالقش هستین و شاید دوست دارین این طوری باشه ....
اما از یه چیزی که خیلی خوشم اومد اینکه در عین حال که این کاراکتر از اجزای ساده ای ساخنه شده ، اما نحوه استادن بدن و دستها و حالت چشم ها به نوعی بهش روح داده و اونو خیلی جذاب و دوست داشتنی کرده .....
به نظر من این یه کاراکتر دوس داشتنی هست تا یه کاراکتر خنگ ... :20:
موفق باشی .

ممنون رفیق خودم و کاراکترم و خیلی خوشحال کردی!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ضحی جان
کلی با این کاراکتره حال کردم...
خیلی بامزه شده...
اسمشو باید میزاشتی قلقله ای کله مایتابه ای :31:

اونم با شما حال کرد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اسم با مسمایی(مصمایی،مثمایی!)!!!!
ممنون از لطفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب من تا جریمه نشدم نظرمو بدم :دی
............
E...سرنتیپیتی ساختی!! : دی
ایول شروع کردی به کاراکتر ساختن اونم به سبک خودت ...خیلی باحال شده
خوشحالم بلاخره به این شجاعت رسیدی...جسارتت قابل تحسینه...خیلی عالیه
سربلند باشی...ادامه بده

آره دیگه دل و زدیم به دریا!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که نظر دادی دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاراکتر جالبی شده
واسه شروع خوبه
باریکلا دوست جان

ممنون دوست جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ZOHAA
02-12-2009, 10:00
چه مجسمه خشنگیه :31:
چشاشم خوشگله .. به درد رومیزی میخوره

واقعا خیلی جالب حرف میزنی ...با این نوع حرف زدن داری به کارکترت روح میبخشی ...
خیلی خوشم اومد...

کارت هم خیلی زیبا شده ....زیبا تر از اون حرف زدن خودته که اونو زنده کرده

من خیلی از این اتودای فانتزی زدم که همشونو دوست دارم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله، ضحی جان نه فقط الان، بلکه همیشه حرف زدنش خوب بوده و گیرا...:11:
.....................
خب ضحی من که به کاراکترت چیز خاصی نگفتم و اونجوری گفتی! ببینم با شهاب چیکار میکنی؟!!!:31:
بر اساس آخرین آمار و تحقیقات شهاب مدتیه متواری شده. شایدم داره میاد منو بکشه!!!:دی
.....................
همش شوخی بود...
شما لطف دارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی آدم فرستادم دنبال شهاب!!!!

سونامی
02-12-2009, 10:04
بد نشده ولی اگر بیستر روش کار کنی میتونی یه چیزه با حال در بیاره

این یه پیشنهاد است

1 براش پا های کوتاه بزاری 2 چشم هاشو گنده کنی (یکی بزرگتر از اون یکی ) 3 یه کم مو براش بزار 4 رنگش متمایل به قهوه ای باشه بهتره و یکم دیگه چاق تر کن و خطهای شکمش که 6 تا یا هر چند تا میخ وایی رو نشون بده

ولی در کل خوب شده موفق وپیروز باشید ببخشید سرتون رو درد آوردم :دی

Warden
02-12-2009, 18:17
e

به جان سارا من نظر دادم میگردم پیدا نمیشه :دی
خیلی خوبه .......... خب ولی خنکه دیگه :دی

میگم من یه 2دی ارتیس احتیاج دارم کاراتو برام بفرس ببینم میتونی برام کاری انجام بدی
خدایی بد جور احتیاج دارم :دی

ZOHAA
03-12-2009, 11:09
بد نشده ولی اگر بیستر روش کار کنی میتونی یه چیزه با حال در بیاره

این یه پیشنهاد است

1 براش پا های کوتاه بزاری 2 چشم هاشو گنده کنی (یکی بزرگتر از اون یکی ) 3 یه کم مو براش بزار 4 رنگش متمایل به قهوه ای باشه بهتره و یکم دیگه چاق تر کن و خطهای شکمش که 6 تا یا هر چند تا میخ وایی رو نشون بده

ولی در کل خوب شده موفق وپیروز باشید ببخشید سرتون رو درد آوردم :دی

ممنونم ،پیشنهادات خیل جالبن،ولی اینجوری که دیگه خنگ نمیشد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

e

به جان سارا من نظر دادم میگردم پیدا نمیشه :دی
خیلی خوبه .......... خب ولی خنکه دیگه :دی

میگم من یه 2دی ارتیس احتیاج دارم کاراتو برام بفرس ببینم میتونی برام کاری انجام بدی
خدایی بد جور احتیاج دارم :دی

تا حالا کجا بودی فرهاد؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خودت خوبی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

G LADIATOR
03-12-2009, 11:25
انگار فقط من نظر ندادم :31:
كاراكترت زل زد به چشمام...شرمنده اخلاق ورزشيش شدم روم نشد نظر ندم..:31:

كاراكتر خوبي شده ...
به قولا...چشماش اگه بزرگ تر باشه بهتره..
كلا چيز جالبي شده....باحاله...

alirezak4
03-12-2009, 23:42
خوب شده موفق باشی