ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فلش 32 گیگ کینکستون

tichismor
29-11-2009, 15:25
سلام بر دوستان عزیز

آقایون من چند روز پیش از یکی از دوستام یه فلش 32 گه می گفت خرابه گرفتم ببینم مشکلش چیه
اینم مشکلش

وقتی از توی مای کامپیوتر پروپرتیس می گیرم ظرفیت پر رو می زنه 21 گیگ ولی وقتی فلش رو باز می کنی و سلکت آل می کنی و بعد پروپرتیس رو میگیری میزنه 4 گیگ

بعدشم که اصلا اصلاعات داخلش باز نمی شه

فرمت کردم دوباره اطلاعات ریختم توش این بار هم اطلاعات وقتی روش کلیک می کردی اجرا نمی شد ولی زمانی که فلش رو تازه می زدم و با اتوپلی خود سیستم با هر برنامه ای اجرا می کردم آهنگها اجرا میشد

به نظرتون مشکلش از کجاست ؟

بعدا دوستم گفت نصف فلش هایی که وارد کردن این مشکل رو داره و بیشتر کسایی که خریدن حالا پس آوردن

Benygh
29-11-2009, 16:19
سلام
روش های تاپیک زیر رو امتحان کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alilosting
14-12-2009, 15:51
سلام بر دوستان عزیز

آقایون من چند روز پیش از یکی از دوستام یه فلش 32 گه می گفت خرابه گرفتم ببینم مشکلش چیه
اینم مشکلش

وقتی از توی مای کامپیوتر پروپرتیس می گیرم ظرفیت پر رو می زنه 21 گیگ ولی وقتی فلش رو باز می کنی و سلکت آل می کنی و بعد پروپرتیس رو میگیری میزنه 4 گیگ

بعدشم که اصلا اصلاعات داخلش باز نمی شه

فرمت کردم دوباره اطلاعات ریختم توش این بار هم اطلاعات وقتی روش کلیک می کردی اجرا نمی شد ولی زمانی که فلش رو تازه می زدم و با اتوپلی خود سیستم با هر برنامه ای اجرا می کردم آهنگها اجرا میشد

به نظرتون مشکلش از کجاست ؟

بعدا دوستم گفت نصف فلش هایی که وارد کردن این مشکل رو داره و بیشتر کسایی که خریدن حالا پس آوردن
آقا منم دقيقا مشكلم همينههههه

tichismor
16-12-2009, 00:19
آقا منم دقيقا مشكلم همينههههه

این مشکل غیر قابل حله من پیشو گرفتم
یه مشکل سخت افزاریه به نام فلو ورو
نمیشه کارش کرد
بندازش بره