مشاهده نسخه کامل
: فولدری که به هیچ ترفندی پاک نمیشه ؟
mojitak08
29-11-2009, 09:39
با سلام
دوستان عزیز فولدری داخل درایو E قرار دارد که نمیتونم پاکش کنم . چیکارش باید کرد ؟ :41:
MaSoUd555
29-11-2009, 09:43
اسمش چیه؟؟؟
وقتی میخوای پاکش کنی چه اروری میده؟
farzad02
29-11-2009, 09:43
چه پیغامی میده؟اسم فولدر چیه؟
از Unlocker استفاده کن ببین پاک میشه؟
mojitak08
29-11-2009, 14:28
اسم پوشه 22 هستش . این هم تصویر ارور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آن لوکر و بهتره از اوناش هم نصب کردم اما پاک نشد . ترفندی که داره میدونم که درایو باید فرمت بشه . اما 300 گیگ حجم اشغاال شده از درایو 500 گیگی من هست . راه حل ساده تر میخوام . ؟
MaSoUd555
29-11-2009, 21:32
باز سلام ببین میتونی با این پاکش کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mojitak08
30-11-2009, 11:22
نرم افزار را نصب کردم . برای پاک کردنش ارور میده
cannot delete file
با این جور نرم افزارها پاک نمیشه . باید یه ترفندی بهش زد
m3hrshad_xxx@yahoo.com
30-11-2009, 13:19
با سلامدوست گرامي تمام كارهايي كه گفتم را با دقت انجام بده : مشكل شما %99 حل خواهد شد1- وارد My Computer شويد2- Tools \ Folder Option \ View3- تيك اخرين گزينه را برداريد ( Use Simple File Sharing )4- روي درايو مورد نظر كليك راست كنيد - سپس روي Properties كليك كنيد5- داخل قسمت Security : بايد دسترسي اين درايو را به كاربري كه با ان Login مي كنيد : اختصاص دهيدموفق باشيد
saeed774
30-11-2009, 13:29
روشي كه دوستمون در پست 8 اشاره كردن جواب نده ، بعد اينكه فايل هاي مخفي و سيستمي رو فعال كردي دنبال فايل كم حجم Desktop.ini بگرد و پاكش كن بعد ببين پوشه با برنامه Unlocker پاك ميشه ؟ در ضمن شما پوشه اي رو در ويندوز قبلي با خود ويندوز Encrypted نكرديد ؟ از چه آنتي ويروسي استفاده ميكني ؟ آپديت هست ؟ يكبار فول اسكن كن .
mojitak08
30-11-2009, 16:46
دوست عزیزی که گفتند 99 درصد حله . عزیزم وقتی سکوریتی رو که باز میکنی باید چیکار کنی . مراحل بعدش هم بگو . مممنون
دوست عزیزمون سعید 774 من از انتی ویروس nod 32 استفاده میکنم آپدیت هم که هست بعدش بگم که من فایلها رو شو هیدن کردم اما چیزی به نام Desktop.ini نبود اما به پوشه System Volume Information برخوردم که اون هم بازش نمیکنه . بعد حجمشو نگاه کردم که دیدم چیزی حدود سه گیگ فضا گرفته ..
sefid par
30-11-2009, 18:23
تو حالت safe mode پاک نمیشه؟
شاید این طوری بشه پاکش کرد:
با addministrator لوگین کنین. تو properties درایو تو بخش security مطمئن شین که addmin روی حالت full control قرار داره.
حالا ببینین میشه پاکش کرد؟
saeed774
01-12-2009, 13:32
دوست عزیزمون سعید 774 من از انتی ویروس nod 32 استفاده میکنم آپدیت هم که هست بعدش بگم که من فایلها رو شو هیدن کردم اما چیزی به نام Desktop.ini نبود اما به پوشه System Volume Information برخوردم که اون هم بازش نمیکنه . بعد حجمشو نگاه کردم که دیدم چیزی حدود سه گیگ فضا گرفته ..
اون پوشه مربوط به سيستم ريستور هست كه فضاي اشغالي اونم طبيعيه . شما اگر يكبار توسط آنتي ويروس فول اسكن بزنين محتويات داخل اونم اسكن خواهد شد و خواهي ديد كه چقدر ويروس داخلش پنهان شده !! با راست كليك اين پوشه اسكن نميشه .
براي باز كردن اين پوشه به روش زير عمل كن :
به فولدر آپشن برو و در تب View ، تيك آخرين گزينه يعني Use Simple File Sharing رو بردار و Ok كن . بعد روي پوشه System Volume راست كليك كن و به تب Security برو ( منظور دوستمون در پست شماره 8 هم همين مورد بود كه ميتوني تنظيمات مربوط به كنترل پوشه رو انجام بدي ) . بعد روي Add كليك كن و داخل كادر اسم يوزري كه داري رو تايپ كن ( اسمي كه در منوي Start و بالا نشون داده ميشه ) بعد Ok كن . دوباره در كادر Permissions For Administrators تيك تمام گزينه هاي زير ستون Allow رو بزن و Ok كن . با اين روش محدودي هاي پوشه مذكور برداشته ميشه . يكبار تو صفحه Refresh كن و خواهي ديد كه پوشه System Volume باز خواهد شد و به راحتي ميتوني با راست كليك نود32 اين پوشه رو اسكن كني .
همين كارو براي پوشه اي كه باز نميشه هم انجام بده و ببين پاك ميشه ؟
mojitak08
07-12-2009, 13:28
از safe mode هم رفتم اما پاک نشد . من فعلا هیدنش کردم . اگه کسی راه حلی داره بفرما .
چه کاری یه
شما پوشه هایی که نمی خوای پاک شن ببر یه درایو دیگه
بعد هم اون درایوی رو که پوشه داخلش هست رو فرمت کن
tazevared2006
28-03-2010, 08:50
منم همچين مشكلي رو دارم. وقتي ميخوام پوشه رو پاك كنم اين پيغام مياد:
روي پوشه كه ميرم ميزنه folder Is empty و هيچ فضايي رو هم اشغال نكرده.
یه برنامه داره از این پوشه استفاده می کنه
و شما باید با برنامه هایی نثل unlocker اون رو حذف کنید.
joe_satriani
28-03-2010, 09:54
منم همچين مشكلي رو دارم. وقتي ميخوام پوشه رو پاك كنم اين پيغام مياد:
روي پوشه كه ميرم ميزنه folder Is empty و هيچ فضايي رو هم اشغال نكرده.
معمولا بعد از ریستارت کردن ویندوز باید عمل حذف انجام بشه؟! یا باز هم امکان نداره؟
جاسم کدخدایی بنت
29-03-2010, 00:57
به زودی ترفندهایی میزارم برای نفوذ به system wolume information بازیابی که راخت پاک بشه گذاشتم خبرت میکنم tazevared2006
با ویندوز portable بوت کن و پاکش کن،از توی داس هم میشه
با ویندوز portable بوت کن و پاکش کن،از توی داس هم میشه
.::SMS::.
29-03-2010, 01:31
یه سوال:
میشه درایو مورد نظر رو از ntfs به fat32 تغییر داد؟ (با توجه به اینکه 300 گیگ حجم درایوه)
اگه بشه فکر کنم مشکل حل میشه
Dew Drop
29-03-2010, 11:26
سلام
اين فلدري كه گفتين با انتي ويروس چك كردين؟
ببينيد اينا به دردتون ميخوره,با كليد shift+delet حذفش كنيد.راه دومم هم اينكه ببينيد تو command prompt با دستورrd / s / q ميتونيد فلدرتون رو حذف كنيد.
موفق باشيد.
جاسم کدخدایی بنت
31-03-2010, 14:07
peropertis به بخش securityبرو addاسم یوزر خودتوبنویس بعدش باید پاکی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.