مشاهده نسخه کامل
: چرا ال سی دی Sony ؟ وچرا بقیه نه؟
yashm1365
28-11-2009, 23:51
سلام
من با کمک سایت پی سی ورلد تا حالا یک لپ تاپ خریدم که خیلی ازش راصیم و اگر ایرادی داره با یقین اون رو خریدم.
می خوام بدونم چه دلایلی داره که سونی همیشه گرونتره ؟ چرا همه سونی رو ترجیح می دن و اینکه می گن ال سی دی سونی بعد از 8 سال و سامسونگ بعد 3 سال کیفیت هاشون نصف می شه جنبه علمی داره ؟ جایی رسما اعلام شده ؟
و اینکه آیا مثلا سری ایکس سونی که ساخت ژاپن هست (مونتاژ ژاپن ) واقعا چه فرق دیگه ای داره ؟ مثلا بقیه خراب می شن و این نمی شه؟
*Alucard*
29-11-2009, 00:06
دوست عزیز برند سونی یک برند خوشنام هست که از قدیم طیف وسیعی از محصولات صوتی و تصویری با این برند به بازار عرضه شدن که معمولا کارایی و عملکرد خوبی داشتن و در نهایت تونستن رضایت خریدار رو جلب کنن.
این مسئله که یک عده ای عنوان میکنن که فلان محصول اینقدر عمر میکنه و ... هیچ مبنای علمی و ثابت شده ای نداره در کل برندهای ژاپنی از نظر استانداردهای بین المللی و از نظر کلاس محصول و تکنولوژی در رتبه بالاتری نسبت به برندهای کره ای قراردارن به خصوص در صنایع الکترونیک و در حال حاضر هیتاچی , سونی و پاناسونیک دارنده بالاترین رتبه ها در QC یا تست کنترل کیفی محصولات خودشون هستن ولی تا به این لحظه هیچ آمار رسمی و قابل استنادی از اینکه عمر محصولی از بین این برندهایی که شما مورد نظرتون هست در شرایط محیطی یکسان , کاربرد یکسان از محصول دیگه بالاتر باشه وجود نداشته و فکر نمیکنم بعدا هم به وجود بیاد اما در کل گفته میشه عده کسانی که عدم رضایتمندی خودشون رو بعد از خرید محصولی از سامسونگ در انجمنهای عمومی یا تخصصی اعلام کردن بیشتر از سونی و بقیه برندها هست که اون هم نمیتونه مبنای استناد قرار بگیره چون :
1. میزان فروش دو محصول مشخص نیست.
2.شرایط محیطی و به کارگیری محصول مشخص نیست.
3.افرادی که این مسائل رو عنوان کردن دارای هویت و یا مسئولیتی در قبال حرفی که زدن نبودن و ممکنه جانبدارانه نظری رو ابراز کرده باشن.
yashm1365
29-11-2009, 00:35
سونی و بقیه برندها هست که اون هم نمیتونه مبنای استناد قرار بگیره چون :
1. میزان فروش دو محصول مشخص نیست.
2.شرایط محیطی و به کارگیری محصول مشخص نیست.
3.افرادی که این مسائل رو عنوان کردن دارای هویت و یا مسئولیتی در قبال حرفی که زدن نبودن و ممکنه جانبدارانه نظری رو ابراز کرده باشن.
واقعا لذت بردم ، خیلی عالی بود . ولی مشکل اینجاست که من دارم متواتر می بینم که آره ، سونی عمرش بیشتر ، کیفیتش دیرتر می یاد پایین . یا حتی مقایسه بین پلاسما و ال سی دی ، هرچند سونی انگاری پلاسما نداره .
ولی به قول شما ایا همه اظهار نظر شخصی هستش .
اصطلاح انگلیسی طول عمر چی می شه ؟ تو گوگل یک سرچی بزنم . چون ادم با همه چی کنار می یاد ولی با افت کیفیت نه ! خداییش یک پارس 14 داشتیم چه حالی می کردیم باهاش ، یک ال سی دی می خوایم بگیریم چه دنگ و فنگ و داره !
حالا تو پرانتز ، سوال شخصی ( من فردا یا پس فردا می رم بخرم ، یک میلیون و هشتصد پول دارم ، چی بخرم ؟ سونی ، سامسونگ و... ؟ دی وی دی سونی دارم ) پول 46 ندارم وگرنه 46 می گرفتم . پلاسما رو می گن ارم شبکه های تلویزونی روش می مونه و عمرش کمه و از کنار دید نداره و... ) این سوال من جنبه کاملا خصوصی داشت و ربطی به تاپیک نداشت
ehs_soltany
29-11-2009, 07:28
یه نظرسنجی از P30world در مورد میزان رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش و خرابی HDTV پس از خرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید سونی بهترینه ولی فاصله زیادی با ال جی و سامسونگ نداره
یه مقایسه در مورد میزان فروش HDTV ها در سه ماهه سوم سال 2009 در آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.