ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لاگین بدون ثبت نام (هکهای فروم)

ghahremanimehdi
28-11-2009, 19:31
سلام
میخواستم بدونم آیا با تکنیکی یا هکی میشه در vBulletin لاگین کرد ؟
مثلا مدیریت فروم ، ثبت نام رو غیر فعال میکنه و دیگه نمیشه در فروم ثبت نام کرد. و تا لاگین نکنی نمیشه هیچ تاپیکی رو مشاهده کرد، آیا ترفندی هست تا با یک یوزر و پسورد کاذب یا با هک وارد شد و تاپیکها رو مشاهده کرد ؟

MATRIX reloaded
28-11-2009, 20:51
هک کردن دیتابیس به این سادگی ها هم که فکر می کنی نیست. یه هکر حرفه ای هفته ها طول می کشه تا یک حفره تو یه سایت معمولی پیدا بکنه چه برسه به vb که یک نرم افزار انکود شده است و سورسش در دسترس هر کسی نیست.
---------------------------
در ضمن معقولانه ترین راه اینه که از مدیر سایت خواهش کنی این کارو واست بکنه و گر نه بچه های این فروم کار غیرقانونی نمی کنن

MaSoUd555
28-11-2009, 21:06
سلام
میخواستم بدونم آیا با تکنیکی یا هکی میشه در vBulletin لاگین کرد ؟
مثلا مدیریت فروم ، ثبت نام رو غیر فعال میکنه و دیگه نمیشه در فروم ثبت نام کرد. و تا لاگین نکنی نمیشه هیچ تاپیکی رو مشاهده کرد، آیا ترفندی هست تا با یک یوزر و پسورد کاذب یا با هک وارد شد و تاپیکها رو مشاهده کرد ؟

قبلا دیدم یکی رو لوکال این کارو میکرد اما میگفت روی هاست نمیشه
اسم متود رو یادم نمیاد اما میتونست با ادمین وارد شه

در کل من فکر کنم سوالتون جواب نداره مگر اینکه کسی روشی پریوایت براش داشته باشه

MaSoUd555
28-11-2009, 21:10
هک کردن دیتابیس به این سادگی ها هم که فکر می کنی نیست. یه هکر حرفه ای هفته ها طول می کشه تا یک حفره تو یه سایت معمولی پیدا بکنه چه برسه به vb که یک نرم افزار انکود شده است و سورسش در دسترس هر کسی نیست.
---------------------------
در ضمن معقولانه ترین راه اینه که از مدیر سایت خواهش کنی این کارو واست بکنه و گر نه بچه های این فروم کار غیرقانونی نمی کنن

اما ایشون نمیخوان از سرور Aceess بگیرن فقط میخوان با یه روشی خودشون رو یکی از یوزرها بشناسونن

MATRIX reloaded
28-11-2009, 21:30
من فکر نکنم بشه!
چون کنترل سیشن ها dbtype هست و با چجور دستکاری ای می خواد خودشو کاربر نشون بده؟

البته هیچ کاری غیرممکن نیست

ghahremanimehdi
29-11-2009, 03:06
من فقط میخوام بدون ثبت نام ، به عنوان کاربر معمولی در سایت لاگین کنم (فرومی که میخوام اینکار رو بکنم ثبت نام رو غیرفعال کرده و عضو جدید نمیگیره)

MaSoUd555
29-11-2009, 03:22
من فقط میخوام بدون ثبت نام ، به عنوان کاربر معمولی در سایت لاگین کنم (فرومی که میخوام اینکار رو بکنم ثبت نام رو غیرفعال کرده و عضو جدید نمیگیره)

با قاطعیت نمیشه گفت نمیشه چون به قول دوستمون که اون بالا گفته کار نشد نداره

یا واقعا نمیشه یا ما اطلاعی نداریم

اینجا به جواب نمیرسید از GOOGLE کمک بگیرید

در ضمن نوع فروم رو هم بنویسید اگه چیزی پیدا کردم براتون پخ میکنم

ghahremanimehdi
29-11-2009, 06:15
با قاطعیت نمیشه گفت نمیشه چون به قول دوستمون که اون بالا گفته کار نشد نداره

یا واقعا نمیشه یا ما اطلاعی نداریم

اینجا به جواب نمیرسید از GOOGLE کمک بگیرید

در ضمن نوع فروم رو هم بنویسید اگه چیزی پیدا کردم براتون پخ میکنم

vBulletin Version 3.8.3 هست.