مشاهده نسخه کامل
: دلیل اینکه DVD Rip های axxo با کیفیته چیه؟با چه نرم افزاری کار میکنه؟
سلام
خسته نباشید
گاهی dvd rip ها میبینیم که با حجم 700-800 مگ کیفیتی مشابه ی خود dvd دارن!یا شایدم برابرش باشه!
مثلا dvd rip های axxo واقعا با کیفیتن!دلیلش چیه که ما نمتونیم با این کیفیت ریپ کنیم؟حتی حجم مال بشه 2 گیگ باز هم به پای اونا نمیرسه!
با چه برنامه ای کار میکنن اونا؟من از auto GK استفاده میکنم!خیلی میگن بهترینه!ولی چرا باز هم مال اونا بهتره؟
piremard
28-11-2009, 12:36
How to Create aXXo Quality DVD Rips ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
کی گفته ریپهای aXXo باکیفیته ؟
رزولوشن رو پایین میاره ... بهت القا میشه که چقدر کیفیت خوبه
اما امان از وقتی که فول اسکرین میکنی !!! افتضاح ...
+
اکثر ریپرهای معروف مستقیما از VirtuaDub استفاده میکنند به جای اینکه از برنامه های رابط کمک بگیرن
Bibi Gol
28-11-2009, 13:54
سلام
کی گفته ریپهای aXXo باکیفیته ؟
رزولوشن رو پایین میاره ... بهت القا میشه که چقدر کیفیت خوبه
اما امان از وقتی که فول اسکرین میکنی !!! افتضاح ...
+
اکثر ریپرهای معروف مستقیما از VirtuaDub استفاده میکنند به جای اینکه از برنامه های رابط کمک بگیرن
سلام!
ولي بيايم قبول كنيم كه از بقيه ريپرها كيفيت كارش بهتره بالاخره يه دنيا اين ريپر روقبول دارن ( البته اين نظر منه شايد درست نباشه )
Alastoor
28-11-2009, 16:14
ریپ های axxo در سایز 700 مگابایت، اوون موقع ها که هنووز اینقدر دست زیاد نبود، خدایی میکردن : دی
برای همینم معروف شد
توی ایران هم چون بازار فیلم های xvid با این سایز 700 مگ (6 فیلم در یک دی وی دی)
خیلی داغ بوود یه مدت ( که هنوزم داغه : دی ) ریپ های axxo مشتری های زیادی پیدا کرد
الان دیگه بدون دیدن مشخصات و اسکرین-شات و سمپل از روی اسم ریپر نمیشه اصلا قضاوت کرد ...
matin_vv
28-11-2009, 19:07
من اصلاً كارهاي aXXo رو نميپسندم! كارهاي Fxm و Diamond به نظرم خيلي بهترن.
AXXO تصویرش مات و بی روحه تو کت من یکی نمیره
به نظرم ریپ های Diamond قابل قبول تره
سلام
سلام
خسته نباشید
گاهی dvd rip ها میبینیم که با حجم 700-800 مگ کیفیتی مشابه ی خود dvd دارن!یا شایدم برابرش باشه!
مثلا dvd rip های axxo واقعا با کیفیتن!دلیلش چیه که ما نمتونیم با این کیفیت ریپ کنیم؟حتی حجم مال بشه 2 گیگ باز هم به پای اونا نمیرسه!
با چه برنامه ای کار میکنن اونا؟من از auto GK استفاده میکنم!خیلی میگن بهترینه!ولی چرا باز هم مال اونا بهتره؟
البته نرم افزار auto GK خیلی خوب و عالی هستش و این که کیفیت فایل خروجی خیلی خیلی به کیفیت خود DVD بستگی داره که معمولا بعضی از DVD ها خودشون از فایل دیگه تبدیل به DVD شدند (بیشتر توی ایران) من خودم با این نرم افزار DVD هایی رو ریپ کردم که خودم از کیفیت خروجی شاخ در اوردم :)
بای
سلام
خسته نباشید
من FxM رو ترجیح میدم.
senatore20042003
29-11-2009, 23:36
دوستان اگر با کیفیت میکرو اچ دی هم کار میکنید بهتون پیشنهاد می کنم حتما یک سری به سایت زیر بزنید .
ریلیز های powered رو ببینید .بعضی ازریلیز هایی رو که میگذاره رزولوشن اونها با فیلم های full hd 1920 یکی هستاما حجمشون به مراتب پایین ترهست. من کلا الان چند وقت هست که فقط ریلیز های این شخص رو که با نام powered هست دانلود میکنم . درسته که کیفیت وحجم بالایی داره اما کیفیت فیلم هایی که این شخص می گذاره یه چیزه دیگه هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سوال فنی واسم پیش اومد
ریپ کردن یعنی چی؟
من یه سوال فنی واسم پیش اومد
ریپ کردن یعنی چی؟
استخراج محتوای DVD یا CD و تبدیل به یه فرمت دیگه
امین جان
چه طور میشه با virual dub بدون نرم افزار واسطه دی وی دی رو ریپ کرد؟
میشه یه توضیح بدی؟
امین جان
چه طور میشه با virual dub بدون نرم افزار واسطه دی وی دی رو ریپ کرد؟
میشه یه توضیح بدی؟
سلام
اینو باید از همون حرفه ایها بپرسی که اینکارو انجام میدن
اونا رو از کجا گیر بیارم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه کار عجیب غریبه امین؟یا سادست؟به دنگو فنگش میارزه؟
H M R 0 0 7
18-12-2009, 20:57
من کلا یه دونه دی وی دی توی عمرم ریپ کردم
اونم با آموزشی که Amin خان گذاشته بود با برنامه GordianKnot که حمل بر خود ستایی نباشه هرچی ریپ بود گذاشته بود توی جیبش
خدایی عجب کیفیتی داشت (با همون 700 مگ) و مو نمیزد با نسخه اصلی . ولی خوب خیلی هم طول کشید تا تبدیل شه
خواستم آپلود کنمش که دیگه نشد :دی
Life.Is.Beautiful.[1997]DvDrip.XviD.AC3.HMR007.avi
:دی
كدوم آموزش امين رو ميگي؟ميشه لينك تاپيك رو بدي؟
H M R 0 0 7
20-12-2009, 08:15
كدوم آموزش امين رو ميگي؟ميشه لينك تاپيك رو بدي؟
بفرما:
ولی مثل اینکه عکس های توی آموزشش پریده!
Honradez
16-01-2010, 22:20
دوستان اگر با کیفیت میکرو اچ دی هم کار میکنید بهتون پیشنهاد می کنم حتما یک سری به سایت زیر بزنید .
ریلیز های powered رو ببینید .بعضی ازریلیز هایی رو که میگذاره رزولوشن اونها با فیلم های full hd 1920 یکی هستاما حجمشون به مراتب پایین ترهست. من کلا الان چند وقت هست که فقط ریلیز های این شخص رو که با نام powered هست دانلود میکنم . درسته که کیفیت وحجم بالایی داره اما کیفیت فیلم هایی که این شخص می گذاره یه چیزه دیگه هست.
آيا راهي هست که بشه فهميد همين شخص powered، چيکار ميکنه که ويديوهاش با اين کيفيت درمياد؟
فقط بلوري ريپ ...ريپ هاي 20 گيگي ... من فقط از اينا دانلود ميکنم ...
استخراج محتوای DVD یا CD و تبدیل به یه فرمت دیگه
یعنی فقط باید از دی وی دی یا سی دی باشه ؟.. پس Tv Rip ها داستانش چیه یعنی اونارو هم از تی وی استخراج کردن دیگه به سایر فرمت ها و ...
senatore20042003
13-02-2010, 03:16
آيا راهي هست که بشه فهميد همين شخص powered، چيکار ميکنه که ويديوهاش با اين کيفيت درمياد؟
شما اگر انگلیسی بلد هستی به این قسمت یکسری بزن البته بعد از ثبت نام می تونی هم کارهاش رو ببینی و هم باهاش تماس بگیر نحوه کار رو بپرس.
یعنی فقط باید از دی وی دی یا سی دی باشه ؟.. پس Tv Rip ها داستانش چیه یعنی اونارو هم از تی وی استخراج کردن دیگه به سایر فرمت ها و ...
نه،من حالت کلیش رو گفتم.مثلا tv rip از سورس تلویزیون ریپ شده .یا BDrip از دیسک بلوری ریپ شده.کلاً به عملیات استخراج و تبدیل فرمتش ریپ میگن.:11:
John Cena723
29-03-2010, 19:45
دوستان عزیز اونایی که می بیند ریپ کردنشون خیلی تمیز در میاد خودشون یه جورایی برنامه نویس هم هستند و برنامه مخصوص خودشون رو دارند و نمیاند همینطوری فوت و فن کار خودشون رو لو بدند . البته این نظر من هستش چون اگر قرار بود همه ریپر بشند که دیگه خیلی ضایع بازار میشد ...
البته دوستان
من خودمم کارای diamond رو خیلی بیشتر میپسندم
axxo خب نام آشناتری بود واسه همه انتخاب کردم و هدفم نظر سنجی نبود...
سوال بود که اینا چکار میکنن واقعا...
البته دوستان
من خودمم کارای diamond رو خیلی بیشتر میپسندم
axxo خب نام آشناتری بود واسه همه انتخاب کردم و هدفم نظر سنجی نبود...
سوال بود که اینا چکار میکنن واقعا...
من هم اصلاً با Axxo موافق نیستم.
FxG کارهای با کیفیت تری داره.
رمز کار اینها تو ریزه کاریهای تنظیمات هستش.کامل قلق دستشون اومده.
الان دیگه DVDrip داره از مد میوفته
این ریپر ها باید به فکر ریپ کردن Bluray , HD باشن
دوره BRrip , BDrip , HDrip و فرمت MKV
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.