مشاهده نسخه کامل
: نظرتون درباره ال سی دی های X.VISION چیه ؟
نظرتون درباره ال سی دی های X.VISION چیه ؟
من مشخصات یه سری از این ال سی دی ها رو دیدم و تقریبا با سامسونگ و ال جی در ردیف خودشون برابری می کنه .
تو چند تا فوروم هم بررسی ها رو دیدم ولی هنوز کسی به طور قاطع نگفته این برند خوبه یا بده
بعضی ها میگن کیفیت تصویر نداره ولی یه عده می گن کیفیت تصویرش خوبه .
تناقض داره
اونهایی که دارن نظرشون چیه ؟
mehran_4x
28-11-2009, 11:57
اسفند 138410
امير مسعود اميري، مديرعامل صنايع ماشينهاي اداري ايران كه يكي از شركتهاي گروه ماديران است، اعلام كرد كه تلويزيونهاي LCD به عنوان محصول جديد ماديران از اسفندماه 84 به بازار عرضه خواهد شد. اين تلويزيونها با همكاري شريك فني ماديران يعني شركت Indtek كره جنوبي توليد ميشود
32 Venus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32 Lotus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32 orchid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32 Onyx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 Venus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 Onyx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 Onyx (Full HD) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 Onyx(K-Series,Full HD) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
42 Orchid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
46 Onyx (Full HD) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
• مجهز بودن به پانلهاي LCD
ساخت LG-PHILIPS كره جنوبي با درجه كيفي +A
• مجهز بودن به موتور پردازش تصوير
M-STAR براي ارتقاي كيفيت تصوير
دیگه سایت INDTEK نمیره فکر کنم یا ورشکست شده یا کسی خریدتش معلوم نیست قرارداد مادیران چی شده که رفته سراغ SHARP فکر کنم این مدلای اسم عوض کرده INDTEK هنوز تو انبارش مونده چون خیلی ارزون کرده
mehran_4x
28-11-2009, 16:04
تلویزیون معمولیه دیگه
فقط روشنایی یا brightness کمتری داره
به این قیمت می ارزه
450 تومن 32 اینچ لوتوس
خوبه دیگه با این قیمت
تلویزیون معمولیه دیگه
فقط روشنایی یا brightness کمتری داره
به این قیمت می ارزه
450 تومن 32 اینچ لوتوس
خوبه دیگه با این قیمت
برای منی که اهمیتی نمی دهم به دیدن فیلم و فقط می خوام دکور باشه خوبه ؟
mehran_4x
28-11-2009, 16:58
آره به نظرم خوبه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاويرش اينجا هست
امين حضور 50 تومن پايينتره: تصاوير مدلهي 32 اينچي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجبه 82 نفر از تاپیک دیدن کردند و فقط 1 نفر راهنمایی کردن
ghahremanimehdi
29-11-2009, 19:24
اگر واقعا بیشتر از 500 تومن پول نداری بخرش. من جای شما بود (اگر زیر 500 داشتم) بجاش یه 24 اینچ سامسونگ میخریدم و یا پولهام رو جمع میکردم و وقتی 1 میلیون شد 32 اینچ Full HD سامسونگ میخریدم.
mehran_4x
29-11-2009, 19:29
مونیتور که نمیخواد 24، اینچ بگیره
میخواد تو فضای خونه جلو گر باشه
reza1ta2
29-11-2009, 19:46
یکی از مدلهاش که تیونر دیجیتال داره بگیر
*Alucard*
29-11-2009, 19:56
من دوتا تلویزیون LCD مدل LC-32IMM7 دارم قبلا از یکیش تو اتاقم استفاده میکردم باهاش PS3 و 360 بازی میکردم تصویرش وقتی روبروش میشینی خیلی خوبه ولی مشکل زاویه دیدش زیاده رو تصاویر Full HD خیلی عالی کار میکنه پردازنده تصویرش تو نمایش سیگنالهای 720p دندونه های زیادی ایجاد میکنه (البته روی گیم بیشتر مشهوده) دلیلش فکر میکنم رزولوشن Native این پنل باشه که 1366x768 هست و پردازنده پنل ظاهرا Upscaling رو زیاد خوب انجام نمیده و اجسام متحرک در سیگنالهای Interlace رو هم بیش از حد معمول (در قیاس با بقیه TV ـهایی که دیدم) خط خط نشون میده که من فکر میکنم به خاطر شارپنس بالای این پنل باشه که مورد اولی که گفتم با کم کردن شارپنس پنل تا حدی درست میشه و لبه های تیز تصویر قابل تحمل میشن و کمی هم وضوح خطهایی رو که روی سیگنالهای Interlace در مورد اجسام در حال حرکت به وجود میاد محو میکنه که میتونه راه کار خوبی باشه.
مشکل رسپانس تایم این پنل بزرگترین مشکلش هست که هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد به خصوص وقتی فوتبال باهاش بازی کنی که از این بابت احتمالا خانوادتون حتما راضی میشن چون باعث میشه زودتر سردرد بگیری و کمتر بازی کنی.
در کل تصویر براق و شارپی داره و به راحتی از این نظر با همه پنلهای سامسونگ و ال جی و سونی و پاناسونیک هم قیمت (اگه وجود داشته باشه) یا با 100-200 تومن اختلاف بالاتر از خودش رقابت میکنه و درخشش تصویر بالایی داره.
مشکل زاویه دیدش فوق العاده زیاده یعنی وقتی 20 درجه نسبت به مرکز پنل انحراف داشته باشی افت Black level و کنتراست پنل شروع میشه و ماهیت رنگها هم بعد از 30 الی 35 درجه (حدودا) شروع به عوض شدن میکنه (از این بابت متوسط محسوب میشه نسبت به بقیه LCD ها به خصوص توی همون رنج قیمتی که اشاره کردم)
مجموعا رسپانس تایمش برای فیلمهای اکشن زیاد بد نیست ولی برای گیم به خصوص فوتبال چیزی کمتر از افتضاح نیست و در کل وضوح حرکتی خوبی نداره ولی مشکل Input lag رو من روی این پنل احساس نکردم که خیلی خوبه چون قبلا این مشکل رو روی یک LCD دیگه از یک برند معروف به راحتی میشد حس کرد از این نظر باید به مادایران تبریک گفت چون یکی از مشکلات جدی اکثر LCD ها همین مسئله Input lag هست.
در مورد مقاومتش من الان دوتا از این پنلها رو نزدیک دو ماه هست که تو دفتر کارم استفاده میکنم که هر دوشون هر روز روزی 15-16 ساعت کار میکنن و از این بابت مشکلی براشون پیش نیومده.
دکورش از بقیه مدلهای X.Vision به نظر من خیلی بهتر هست ولی کیفیت ساختش مثل بقیه لوازم ساخت ایران زیاد دلچسب نیست به خصوص کیفیت پلاستیک به کار رفته روی کابینت این پنل زیاد (در قیاس با مدلهای درجه یک و دو برندهای دیگه) راضی کننده نیست.
در آخر دقت رنگ این پنل خیلی خوبه با توجه به اینکه پنلش از نوع A+ ساخت کره هست میتونم بگم به راحتی در دقت رنگ و اشباع رنگ با پنلهای دیگه رقابت میکنه ولی بازتولید رنگ مشکی خوبی نداره به خصوص تو اتاق تاریک و نماهای Fade to black با توجه به اینکه از Auto dimm و کنتراست داینامیک هم استفاده نمیکنه جذابیتی نداره.
آنتی رفلکتور این پنل هم خیلی عالی هست و در اتاق پر نور یا حتی نزدیک پنجره اتاق هم به سختی رفلکشن لامپ و یا سایه محیط رو میشه در این پنل دید چون در ساخت اون از پلاستیک مات استفاده شده.
اینم چندتا عکس که من از این پنل انداختم البته با خود سانسوری :31:
مقایسه آنتی رفلکتور این پنل با مانیتور های 19 و 20 اینچی سامسونگ که اونها هم از پلاستیک مات بر روی صفحه استفاده میکنن.
در حال نمایش ویدئوی Full HD بدون اینکه پنل کالیبره شده باشه
lebowski
30-11-2009, 01:43
میشه قیمتشو بگین؟
mehran_4x
30-11-2009, 08:09
یکی از مدلهاش که تیونر دیجیتال داره بگیر
من تو سايت ماديران گشتم اما هيچ مدلي --- OPTION نداشت
؟؟؟؟
*Alucard*
30-11-2009, 13:44
میشه قیمتشو بگین؟
روی جعبش زده بود 598 ولی من دونه ای 570 خریدم
من موندم چی بخرم
32 سری 5 سامسونگ
32 سری 4 سامسونگ
یا x.vision
internet
30-11-2009, 16:14
نظرتون در مورد اين LCD 32 ايکس ويژن و با اين قيمت چيه؟ 375 تومن
از خودشون سوال کردم گفتن خوب قيمت ال جي
کيفيت خوب سامسونگ
mehran_4x
30-11-2009, 17:17
فروشگاه ارادو اينو 550 ميده، بازار هم از اين ماكزيمم 50 ارزونتره
چرا تهران كالا اينقد ارزون ميده؟؟؟ حالا خوبه اينترني هم هست؟؟
ساسان مهاجم
28-12-2009, 15:00
من موندم چی بخرم
32 سری 5 سامسونگ
32 سری 4 سامسونگ
یا x.vision
X.Vision بگير به نظر من.
پنل كره اي داره و خيلي خوبه تصويراش. شايد باورت نشه ولي تو مغازه بغل خيلي برند هاي معروف كه ميبينيش رنگاش خيلي زندس.
به اصطلاح فروشنده ها رنگاش هندي و شاده.
از نظز ظاهر هم من به بقيه برند هاي كره اي ترجيحش ميدم.
تازه گارانتي كه مايران برا محصولاتش ميده قابل مقايسه نيست به جاهاي ديگه
samira_googleOne
28-12-2009, 15:14
نظرتون در مورد اين LCD 32 ايکس ويژن و با اين قيمت چيه؟ 375 تومن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز خودشون سوال کردم گفتن خوب قيمت ال جي
کيفيت خوب سامسونگ
خيلي عاليه اين برند. آخه پنلش كره ايه دقيقا عين سامسونگ ولي چون شناخته نشده ارزونتره.
در ضمن اين مشخصاتشه
مجهز به موتور پردازش تصویر M-Star
سرعت پاسخ دهی بسیار سریع پیکسل ها
زاویه دید بسیار وسیع
روشنایی تصویر بسیار بالا
کنتراست واقعی تصویر 20.000:1 دینامیک
مجهز به ورودی های مختلف برای راحتی و دسترسی آسان تر
مجهز به بلندگوی استریوی قوی
مدیریت هوشمند رنگ
اين نكته رو هم بايد بگم كه اين مشخصات براي LCD 32 خيلي خوبه. در ضمن فول اچ دي بودن براي LCD 32 اينچ معني نداره. يه موقع پول زيادي ندي واسه Full HD
symbian-freak
06-03-2010, 09:29
من دوتا تلویزیون LCD مدل LC-32IMM7 دارم قبلا از یکیش تو اتاقم استفاده میکردم باهاش PS3 و 360 بازی میکردم تصویرش وقتی روبروش میشینی خیلی خوبه ولی مشکل زاویه دیدش زیاده رو تصاویر Full HD خیلی عالی کار میکنه پردازنده تصویرش تو نمایش سیگنالهای 720p دندونه های زیادی ایجاد میکنه (البته روی گیم بیشتر مشهوده) دلیلش فکر میکنم رزولوشن Native این پنل باشه که 1366x768 هست و پردازنده پنل ظاهرا Upscaling رو زیاد خوب انجام نمیده و اجسام متحرک در سیگنالهای Interlace رو هم بیش از حد معمول (در قیاس با بقیه TV ـهایی که دیدم) خط خط نشون میده که من فکر میکنم به خاطر شارپنس بالای این پنل باشه که مورد اولی که گفتم با کم کردن شارپنس پنل تا حدی درست میشه و لبه های تیز تصویر قابل تحمل میشن و کمی هم وضوح خطهایی رو که روی سیگنالهای Interlace در مورد اجسام در حال حرکت به وجود میاد محو میکنه که میتونه راه کار خوبی باشه.
مشکل رسپانس تایم این پنل بزرگترین مشکلش هست که هیچ کاری نمیشه باهاش انجام داد به خصوص وقتی فوتبال باهاش بازی کنی که از این بابت احتمالا خانوادتون حتما راضی میشن چون باعث میشه زودتر سردرد بگیری و کمتر بازی کنی.
در کل تصویر براق و شارپی داره و به راحتی از این نظر با همه پنلهای سامسونگ و ال جی و سونی و پاناسونیک هم قیمت (اگه وجود داشته باشه) یا با 100-200 تومن اختلاف بالاتر از خودش رقابت میکنه و درخشش تصویر بالایی داره.
مشکل زاویه دیدش فوق العاده زیاده یعنی وقتی 20 درجه نسبت به مرکز پنل انحراف داشته باشی افت Black level و کنتراست پنل شروع میشه و ماهیت رنگها هم بعد از 30 الی 35 درجه (حدودا) شروع به عوض شدن میکنه (از این بابت متوسط محسوب میشه نسبت به بقیه LCD ها به خصوص توی همون رنج قیمتی که اشاره کردم)
مجموعا رسپانس تایمش برای فیلمهای اکشن زیاد بد نیست ولی برای گیم به خصوص فوتبال چیزی کمتر از افتضاح نیست و در کل وضوح حرکتی خوبی نداره ولی مشکل Input lag رو من روی این پنل احساس نکردم که خیلی خوبه چون قبلا این مشکل رو روی یک LCD دیگه از یک برند معروف به راحتی میشد حس کرد از این نظر باید به مادایران تبریک گفت چون یکی از مشکلات جدی اکثر LCD ها همین مسئله Input lag هست.
در مورد مقاومتش من الان دوتا از این پنلها رو نزدیک دو ماه هست که تو دفتر کارم استفاده میکنم که هر دوشون هر روز روزی 15-16 ساعت کار میکنن و از این بابت مشکلی براشون پیش نیومده.
دکورش از بقیه مدلهای X.Vision به نظر من خیلی بهتر هست ولی کیفیت ساختش مثل بقیه لوازم ساخت ایران زیاد دلچسب نیست به خصوص کیفیت پلاستیک به کار رفته روی کابینت این پنل زیاد (در قیاس با مدلهای درجه یک و دو برندهای دیگه) راضی کننده نیست.
در آخر دقت رنگ این پنل خیلی خوبه با توجه به اینکه پنلش از نوع A+ ساخت کره هست میتونم بگم به راحتی در دقت رنگ و اشباع رنگ با پنلهای دیگه رقابت میکنه ولی بازتولید رنگ مشکی خوبی نداره به خصوص تو اتاق تاریک و نماهای Fade to black با توجه به اینکه از Auto dimm و کنتراست داینامیک هم استفاده نمیکنه جذابیتی نداره.
آنتی رفلکتور این پنل هم خیلی عالی هست و در اتاق پر نور یا حتی نزدیک پنجره اتاق هم به سختی رفلکشن لامپ و یا سایه محیط رو میشه در این پنل دید چون در ساخت اون از پلاستیک مات استفاده شده.
سلام . ممنون از رویو. گفتید که برای فیلمهای اکشن بد نیست. کلا برای فیلم دیدن(دایوایکس) پیشنهاد می کنید؟ (مثلا لوتوس 32 اینچ) و بین 8و 5 میلی ثانیه تفاوت محسوسه؟
*Alucard*
06-03-2010, 10:00
سلام . ممنون از رویو. گفتید که برای فیلمهای اکشن بد نیست. کلا برای فیلم دیدن(دایوایکس) پیشنهاد می کنید؟ (مثلا لوتوس 32 اینچ) و بین 8و 5 میلی ثانیه تفاوت محسوسه؟
بله در کل برای دیدن فیلم بد نیست مثل همه تلویزیونها اگر کیفیت فیلم بالا باشه لذتش بیشتره و این موضوع ربط چندانی به کدک فیلم نداره مثلا من خودم از یک فیلم DivX با کیفیت و بی کیفیت دیدم در حالیکه رزولوشن جفتشون یکی بوده ...
راستی الان نزدیک به 5 ماه شده که من این دو تا پنل رو استفاده میکنم و روزی 15-16 ساعت حداقل روشن هستن و هنوز مشکلی براشون پیش نیومده البته یه چیزی که اون قسمت اول بهش اشاره نکردم اینه که کنترلش زیاد جالب نیست.
ProGamer
06-03-2010, 10:33
من موندم چی بخرم
32 سری 5 سامسونگ
32 سری 4 سامسونگ
یا x.vision
xvision قيمت مناسبي داره و علاوه بر اون كيفيتشم بد نيست.
در مورد 5 و 8 ميلي ثانيه: در 32 اينچ تفاوت محسوس نيست. شايد اگر سايز بزرگتر بود ميگفتم زمان پاسخ گويي خيلي مهمه. ولي در 32 نه خيلي
mr_rayan
07-03-2010, 01:20
من هم خرید این مارک تلویزون رو برای کسانی پیشنهاد می کنم که نمیخوان بیشتر هزینه کنن وگرنه به پای پولشون خیلی عالیه ولی به نظر دیزاینش خیلی مزخرفه.دوزار قیافه نداره.
ProGamer
07-03-2010, 12:30
من هم خرید این مارک تلویزون رو برای کسانی پیشنهاد می کنم که نمیخوان بیشتر هزینه کنن وگرنه به پای پولشون خیلی عالیه ولی به نظر دیزاینش خیلی مزخرفه.دوزار قیافه نداره.
نه بابا جديداش قشنگه خدايي. من همه مدل جديداشو ديدم. قيافه هاش اتفاقا خيلي گول زنكه. به قيمتش نمياد
symbian-freak
07-03-2010, 12:55
شما ایکس ویژن دارید؟
babakgol70
08-03-2010, 03:49
سلام دوستان لطفا وقتي كسي در مورد يك lcd نظر ميده بگه منظورش چه مدليه اينكه بگيم ايكس ويژن قيافه نداره منظور چه مدليه؟
من مي خواستم مدل لوتوس رو بخرم ولي وقتي نظر دوست عزيزمون رو خوندم يك مقدار دو دل شدم چون ظاهر براي يك lcd مهمه.
من اينجا در مورد مدل لوتوس 32 اينچ دو تا سوال داشتم.
1.آيا مدل لوتوس از نظر ظاهري خيلي بده؟ چون اگر ديده باشيد پايينش يك انحنا داره كه يك مقدار غير معموله و توي عكس ها هم خيلي قيافه ي خوبي نداره. اگر كسي مشكي شو از نزديك ديده بگه چطوره؟آيا با عكسش فرق داره؟
2.توي ريويوي صفحه قبل نوشته از نظر زاويه ديد خيلي بده آيا دوستمون اغراق كرده؟
اگر جواب بديد يا نديد در هر سه صورت مخلصيم.
mr_rayan
09-03-2010, 01:03
سلام دوستان لطفا وقتي كسي در مورد يك lcd نظر ميده بگه منظورش چه مدليه اينكه بگيم ايكس ويژن قيافه نداره منظور چه مدليه؟
من مي خواستم مدل لوتوس رو بخرم ولي وقتي نظر دوست عزيزمون رو خوندم يك مقدار دو دل شدم چون ظاهر براي يك lcd مهمه.
1.آيا مدل لوتوس از نظر ظاهري خيلي بده؟ چون اگر ديده باشيد پايينش يك انحنا داره كه يك مقدار غير معموله و توي عكس ها هم خيلي قيافه ي خوبي نداره. اگر كسي مشكي شو از نزديك ديده بگه چطوره؟آيا با عكسش فرق داره؟
دوست عزیز قیافه سلیقه ایه.شما خودت برو نمایندگیش ببین.به نظر من با توجه به اینکه همه شرکت ها سعیشون اینه که پنلهارو جمع و جورتر کنن و اسپیکرهارو مخفی کنن مارک ایکس ویژن هیج کدوم از این کارهارو نکرده و به نظر من قیافه نداره.حالا این دیگه به خود شما بر می گرده که چجوری می پسندی.
شما ایکس ویژن دارید؟
نه من ندارم.فقط توی نمایندگی هاش دیدم.
shervin157
09-03-2010, 11:48
هم قیمتش خوبه هم گارانتی 2سالش کیفیتش هم بصورت معمول خوبه
RealDesigner
10-03-2010, 11:31
دقيقا دوستمون راست ميگه. سليقه اي هست. من دوست دارم اون بلند گو هاي پايينشو. مثلا توي مانيتور هاي AOC هم اموده بلندگوشو پايينش گذاشته و به نظرم قيافشو خوب كرده.
cاويه ديدش مشكلي نداره. برو تو نمايندگياش ببين خودت. من كه نظرم مثبته روشون
babakgol70
11-03-2010, 04:35
سلام دوستان عزيز خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
مي شه يك مقايسه كوچيك بين مدل onyx 32 و مدل lootoos 32 بكنيد.
آيا اين دو مدل يو اس بي دارن؟
و قيمتشون الان توي بازار چنده؟(نه توي سايت ماديران)
باز هم يك دنيا ممنونم.
ببخشيد كه من خيلي سوال مي كنم.يه نمه خنگم.:8: :8: :8:
symbian-freak
12-03-2010, 22:04
باز هم يك دنيا ممنونم.
قیمتها که همونه. ولی خوبیش اینه که مغازه هایی که ایکس ویژن میفروختند. حداقل اونایی که من دیدم فیلم سینمایی میگذاشتند مثل 2012 و تصویر قابل قبولی داشت. برخلاف سامسونگ و الجی که 80 درصد تصویرها کارتون و انیمیشن بودن. سونی هم تصاویر تقریبا ثابت از گل و گیاه و یا اسلوموشن فوتبال بود.و پاناسونیک هم فیلم می گذاشت
pourya_bo2pmc
12-03-2010, 22:31
راستش سری لوتوس از لحاظ ظاهری واسه من که اصلا جالب نیست اگه آدم میخواد چیزی هم بخره و پول بده یه حداقل قیافه ای داشته باشه
ProGamer
15-03-2010, 14:08
باز هم يك دنيا ممنونم.
انيكس 2 تا HDMI ميخوره ولي لوتوس يدونه
انيكس تصوير در تصوير داره و PIP/POP داره ولي لوتوس نداره
لوتوس يه مقدار عرضش بيشتره اونم به خاطر بلندگو پايينشه
كلا تفاوت زيادي ندارن فقط هميناست. انتخابتو بر مبناي سليقه و قيافه اي كه دوست داري، بذاري بهتره
mehrdad8086
15-03-2010, 14:58
یکی از همکاران من لوتوس 32 اینچی گرفته.
البته من یکبار بیشتر ندیدم تصویرشو و هیچ قضاوتی هم نمی کنم
ولی ایشون از تولید گرمای زیاد این TV نگران بود!!!
می گفت که می خواد براش فن:18: تعبیه کنه!فکرشو بکنین...........:41:
SandBanJo0nam
15-03-2010, 16:10
یکی از همکاران من لوتوس 32 اینچی گرفته.
البته من یکبار بیشتر ندیدم تصویرشو و هیچ قضاوتی هم نمی کنم
ولی ایشون از تولید گرمای زیاد این TV نگران بود!!!
می گفت که می خواد براش فن:18: تعبیه کنه!فکرشو بکنین...........:41:
من كه تا حالا همچين چيزي نديدم و نشنيدم. ولي اگر ايراد داره به دوستت بگو با گارانتيش تماس بگيره اگه واقعا همچين TV رو داره. نه اينكه پشتش كولرگازي نصب كنه
mehrdad8086
15-03-2010, 18:10
من كه تا حالا همچين چيزي نديدم و نشنيدم. ولي اگر ايراد داره به دوستت بگو با گارانتيش تماس بگيره اگه واقعا همچين TV رو داره. نه اينكه پشتش كولرگازي نصب كنه
نمی دونم شاید در مورد گرمای LED های سامسونگ شنیدین یا که نه؟البته اونا شاید دلایل دیگه ای دارن که نسبت به بقیه محصولات کمی گرمترن!
Xvision رو خودم از نزدیک ندیدم و ایشون خودشون عنوان کردن که نسبتا گرم کار می کنه!
اتفاقا این بابا از اوناست که پوست گارانتی رو می کنه....شده بره جلو درب نمایندگی ویترن رو بیاره پایین:18:
اینکارو می کنه جدی می گم.
محض اطلاع گفتم در هر صورت وسایل الکتریکی گرما دارن حالا به چه دلیل این اینقدر محسوسه دیگه من ....
و به نظرم گرما می تونه از عمر این قطعات الکترونیکی کم کنه:46:
alilosting
16-03-2010, 10:14
نمی دونم شاید در مورد گرمای LED های سامسونگ شنیدین یا که نه؟البته اونا شاید دلایل دیگه ای دارن که نسبت به بقیه محصولات کمی گرمترن!
نه
آره شنيدم
محض اطلاع گفتم در هر صورت وسایل الکتریکی گرما دارن حالا به چه دلیل این اینقدر محسوسه دیگه من ....
و به نظرم گرما می تونه از عمر این قطعات الکترونیکی کم کنه:46:
آره درسته
اگر گرم كنه يه ايراده
بايد ببره گارانتي. تهرانه دوستت يا شهرستان؟ بگو حتما رسيدگي كنه
hdtv_master
19-03-2010, 01:29
با سلام
من یه دونه 32 شو برای کسی خریدم چون پول زیادی نداشت و CRT هم نمی خواست بخره. اولا قیمتش
مناسب شد. زیر 500 تلویزیون LCD 32 اون موقع تقریبا اکازیون بود. یکسال پیش. الان مه باید 380 تومن اینا باشه که بازم خیلی ارزونه. بعد هم کیفیتش بدتر از LG همردش نبود. یه مزیت هم داشت که بدنه محکم و قرصی داشت و چون پایه نداشت و خودش پایه بود پایین کابینش اون قوسش امکان شکستن و اینا تو کارش نبود.
دو سال هم گارانتی حسابی داشت که دیگه حرفی توش نیست چون مال مادیران هست. البته یه تلویزیون کاملا معمولی بدون امکانات خاص هست . ظاهرش هم خوب بود به نظر من .مخصوصا اینکه پایه نداشت و کنترلش هم قشنگ بود و محکم. کلا یه چیزی جایگزین تلویزیون های پارس که یه زمانی برو بیایی داشت . راستی گرمای زیادی هم نداره و مشکلی هم نداشته و خراب هم نشده. صفحه جلوش هم ضد ضریه و محکمه.
این نظرات واقعی از تست این تلویزیون ایرانی
symbian-freak
20-03-2010, 12:19
من امروز برای اولین بار لوتوس مات رو دیدم. از نظر ظاهری خیلی بیشتر نسبت به براقش خوشم اومد.قیمتش هم که 10 تومن ارزانتره
hdtv_master
20-03-2010, 13:48
من امروز برای اولین بار لوتوس مات رو دیدم. از نظر ظاهری خیلی بیشتر نسبت به براقش خوشم اومد.قیمتش هم که 10 تومن ارزانتره
منم همین لوتوس 32 مات رو خریدم. البته برای کسی . فعلا هم کار میکنه مشکلی نداشته تو کار نسبتا سنگین
ولی خوب تلویزیون شاخی نیست ولی اقتصادی هست
آقا من خودم Onyx 40 دارم ، خیلی هم ازش راضیم ..... موقع خرید هم با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم ..... کیفیت تصویرش خیلی از اونا بهتره ...... اسپیکرهای قدرتمندی هم داره ..... درسته بزرگه ولی می ارزه .... تحقیق کردم دیدم که بعضی از قطعاتش رو که از کره میخره شرکتهای امریکایی هم تو تلویزیون هاشون استفاده میکنن ...... قیمتش هم به این خاطر ارزونه که 54% معافیت تعرفه داره وگرنه قیمت اصلیش 1350000 تومنه نه 890000 ...... کلا مارک خوبیه ...... یکی از دوستام هم Dvdاش رو داره ..... خیلی راضیه .....
saeedraz
31-03-2010, 08:47
ما هم یک تلویزیون انیکس 40 سری k داریم که از اون خیلی راضی هستیم و وفتی با چراغ قوه از قسمت بالا سمت راست به داخل تلویزیون نگاه میکنی پشت پنل یک برچسب هست که روش نوشته سامسونگ ساخت چین و یک عبارت US که فکر کنم منظورش سفارش آمریکا باشه
از دوستان کسی راجع به ال سی دی ایکس ویژن مدل ارکید که جدید هست چیزی نمیدونه ؟ قیمت32 اینچش 475.000 تومان هست اگه کسی دیده یا اطلاع داره که چه شکلی و خوبه یا بده راهنماییمون کنه .
آره ...... تو مال منم نوشته سامسونگ ، ساخت کره ، سفارش US ...... درباره مدل ارکید هم کیفیت تصویر خوبی داره ..... من دیدم .... تو یه پاساژ تو ارومیه به عنوان تبلیغات ازش استفاده میکنن ..... تقریبا شبیه سری انیکس هست
سلام
امروز ال سی دی ایکس ویژن مدل 32 اینچ ارکید رو خریدم کیفیت تصویرش نسبت به قیمتش بد نیست ولی کیفیت صداش بسیار بسیار پایینه یه ذره که صدا رو بلند کنی بانداش خش خش میکنن کیفیت ساخت پایینی هم داره کاملا مشخصه که ایرانی زیاد حال نکردم :41::sad:
smoedrib
01-04-2010, 00:51
سلام
یه مدل تو درمانگاه بیمارستان میلاد دیدم قیافش شبیه مدل x سونی هست یه خورده
چند هفته پیش چند ساعت تو اون درمونگاه بودم و بازی بارسا رو اونجا دیدم
باید بگم فکر نمیکردم اصلا این تلوزیون تصویر به این خوبی داشته باشه با آنتن معمولی تصویر خوبی داشت یه کم دو تایی بود ولی تو فوتبال اصلا کم نمیاورد و تصویرتار نمیشد و جا نمیموند
نمیدونم مدلش چی بود و لی دورش نقره ای بود با بانداش و دور پنل مشکی بود ( برید بیمارستان میلاد میتونین ببینین :31: البطه امیدوارم هیچ وقت مجبور نشین برین بیمارستان :46: )
اگه تلویزیون اشکالی داشت تا دو هفته میتونی تعویضش کنی ..... زنگ بزن گارانتی بهت بگن ....
samira_googleOne
03-04-2010, 14:21
آره مدل هاي xvision خييلي خوب از آب در اومدن. در مقايسه با قيمتشون عالين.
RealDesigner
07-04-2010, 12:51
سلام
امروز ال سی دی ایکس ویژن مدل 32 اینچ ارکید رو خریدم کیفیت تصویرش نسبت به قیمتش بد نیست ولی کیفیت صداش بسیار بسیار پایینه یه ذره که صدا رو بلند کنی بانداش خش خش میکنن کیفیت ساخت پایینی هم داره کاملا مشخصه که ایرانی زیاد حال نکردم :41::sad:
آقا عوض كردن برات؟ من شنيدم مشكلاي اينطوري رو زود جواب ميدن؟
راضي از گارانتي. من چند بار سام سرويس گذرم افتاد ، پوستم كنده شد. شما چطور؟ ماديران خوبه گارانتيش؟
من از اين vision ها خيلي خوشم مياد واسه اتاقم ميخوام. رفتم سامسونگو ديدم خيلي پيزوري بود گفتم خوب چرا الكي هزينه كنم. xvision هم مثل همونه. من كه الان پول پاناسونيك ندارم. نظرت چيه؟
گارانتی مادیران حرف نداره .... مانیتور ال جی من خراب شده بود تعمیرکار خودش اومد خونمون و تعمیرش کرد و رفت ..... مثل بچه آدم
masoud.hasni1097
10-04-2010, 08:44
گارانتی مادیران حرف نداره .... مانیتور ال جی من خراب شده بود تعمیرکار خودش اومد خونمون و تعمیرش کرد و رفت ..... مثل بچه آدم
موافقم. تنها گارانتي واقعي ايران همين ماديران هست
mmasoudd
11-04-2010, 08:32
سلام به همگی
من خودم یه 32 اینچ سری لوتوس دارم و الان نزدیک به دو سال هستش که دارم ازش استفاده میکنم
و خیلی وقتها هم به کامپیوتر وصیش میکنم
تا حالا هیچ مشکلی نداشته و کیفیتش هم نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه
مشکل گرم شدن هم تا حالا نداشتم
من که خیلی راضیم
با سلام
من هم موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم
ProGamer
12-04-2010, 14:35
با سلام
من هم موافق حمایت از تولیدات داخلی هستم
آره اگه كيفيت خوبي داشته باشن چرا كه نه
ProGamer
13-04-2010, 13:34
آره به نظرم خوبه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصاويرش اينجا هست
امين حضور 50 تومن پايينتره: تصاوير مدلهي 32 اينچي
عكساي خوبي بود گفتم دوباره تكرار شه همه ببينن
ProGamer
05-05-2010, 09:01
سلام به همگی
من خودم یه 32 اینچ سری لوتوس دارم و الان نزدیک به دو سال هستش که دارم ازش استفاده میکنم
و خیلی وقتها هم به کامپیوتر وصیش میکنم
تا حالا هیچ مشکلی نداشته و کیفیتش هم نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه
مشکل گرم شدن هم تا حالا نداشتم
من که خیلی راضیم
من هم براي بازي مانيتور داشتم . حالا رفتم يه ال سي دي 32 xvision هم گرفتم . hd هست ولي كيفيتش خيلي خوبه.
زاويه ديدش هم از مانيتور بهتره. قشنگ ميخابم رو تخت و بازي ميكنم. ولي با مانيتور بايد سيخ ميشتم.
كلا قيمتش و كيفيتش مناسبه
khoshi2009
05-08-2010, 13:26
دوستان من قصد خريد ايكس ويژن دارم 32 اينچ مدل اركيد يا ونوس لطفا بگين ار لحاظ زاويه ديد و كيفيت تصوير از ماهواره خوبه يا نه؟ آيا ارزش داره 300 تومان پول اضافه بدم سامسونگ سري 6 بگيرم. البته ميدونم اين مدل سامسونگ امكانات اضافي داره ولي آيا كيفيت تصوير تو ايكس ويژن (فقط تصاوير معمولي و ماهواره منظورم است نه تصاوير اچ دي و بازيها) با اين سامسونگ خيلي فرق داره يا يكي هستند؟
persiantoolsbaz
08-08-2010, 11:01
دوستان من قصد خريد ايكس ويژن دارم 32 اينچ مدل اركيد يا ونوس لطفا بگين ار لحاظ زاويه ديد و كيفيت تصوير از ماهواره خوبه يا نه؟ آيا ارزش داره 300 تومان پول اضافه بدم سامسونگ سري 6 بگيرم. البته ميدونم اين مدل سامسونگ امكانات اضافي داره ولي آيا كيفيت تصوير تو ايكس ويژن (فقط تصاوير معمولي و ماهواره منظورم است نه تصاوير اچ دي و بازيها) با اين سامسونگ خيلي فرق داره يا يكي هستند؟
تصوير معمولي با ماهواره فرق داره دوست خوبم
تصاوير ماهواره كيفيتش ديجيتاله
اگر بيشتر ماهواره ميبيني xvision عاليه. براي تلوزيونت هم ميتوني --- بگيري كه باز هم كيفيت تلوزيون رو به ديجيتال تبديل ميكنه
به نظر من vision بگير با خيال راحت . پولت رو هم دور نريز
يه --- هم بگير بغلش70 تومن و همه تصاوير رو عالي ببين
اينجا در موردش بيشتر توضيح داده و عكس هم گذاشته:
apple-shop
09-08-2010, 09:39
با عرض پوزش به کسایی که این مدل LCD رو دارند باید بگم که اگر از ظاهر تلویزیون بخواییم شروع کنیم کیفیت تولید خیلی پایینه بدین بعنی که قاب تلویزیون براق نیست و مات که ظاهر شو خراب کرده از کیفیت پخش تصاویر هم که دیگه نپرس که خیلی پایینه. دوستان گفتند که به نسبت قیمتش می ارزه ولی وقتیکه LCD سامسونگ C350 حدود460.000 هست دیگه ایکسویژن حرفی نمی تونه بزنه.
مرسی:31:
RealDesigner
10-08-2010, 10:51
با عرض پوزش به کسایی که این مدل LCD رو دارند باید بگم که اگر از ظاهر تلویزیون بخواییم شروع کنیم کیفیت تولید خیلی پایینه بدین بعنی که قاب تلویزیون براق نیست و مات که ظاهر شو خراب کرده از کیفیت پخش تصاویر هم که دیگه نپرس که خیلی پایینه. دوستان گفتند که به نسبت قیمتش می ارزه ولی وقتیکه LCD سامسونگ C350 حدود460.000 هست دیگه ایکسویژن حرفی نمی تونه بزنه.
nnوست عزيز
ما هم همين فكرا رو ميكرديم
ولي تو تاپيكي كه راه افتاده و عكس tv ها رو گذاشته ميتوني عكس xvision رو ببيني
خوبه
amirvania
10-08-2010, 10:59
nnوست عزيز
ما هم همين فكرا رو ميكرديم
ولي تو تاپيكي كه راه افتاده و عكس tv ها رو گذاشته ميتوني عكس xvision رو ببيني
خوبه
دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
سپاس
apple-shop
10-08-2010, 13:55
راستش چون سوال این بود که نظرتون چیه منم نظره خودم رو گفتم. قبلش هم پوزش خواسته بودم.
ولی خدمونیم بین محصولاتی که مادایران ضمانت می کنه یعنی اکسویژن و شارپ دیگه ایکسویژن خیلی ضعیفه:weird:
RealDesigner
10-08-2010, 13:56
دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
سپاس
دقيقا همينطوره . سامسونگ خيلي قويه و كيفيتاش جدا بالاست. از xvision هم قطعا بهتره
فقط خدمت دوستي كه فرمودن به درد نميخوره عرض كردم اينطور نيست . به قول شما ال سي دي هاي جديد خوبن همه . ولي در مبحث مقايسه حرفتون رو 100% كه نه 200% قبول دارم:10:
khoshi2009
12-08-2010, 13:49
دوستان عزيز زاويه ديد خيلي مهمه. ايكس ويژن رو كه من بررسي كردم. زاويه ديدش زياد خوب نيست. يعني يكمي چپ يا راست بري تصوير تغيير مي كنه (زاويه ديد افقي). فكر كنم سامسونگ بهتر باشه. مانيتور خودم كه سامسونگ p20700 هست خيلي بهتره. قطعا بايد تلويزيونش هم اين طور باشه. نظرتون چيست؟
t_tanhayam
12-08-2010, 15:02
دوستان عزيز زاويه ديد خيلي مهمه. ايكس ويژن رو كه من بررسي كردم. زاويه ديدش زياد خوب نيست. يعني يكمي چپ يا راست بري تصوير تغيير مي كنه (زاويه ديد افقي). فكر كنم سامسونگ بهتر باشه. مانيتور خودم كه سامسونگ p20700 هست خيلي بهتره. قطعا بايد تلويزيونش هم اين طور باشه. نظرتون چيست؟
البته در مورد مونيتور ها كمي متفاوت هست
ولي بايد كنار همديگه باشه تا قضاوت درست تري بشه :46:
خدمت دوستمون باید عرض کنم که قابهای سامسونگ هم تو اروپا خیلی سرو صدا راه انداخته بودن چون ترک برمیداشتن اینم بگم که این تلویزیون قاب شفاف هم داره ولی قاب مات بهتره چون دیرتر کثیف میشه ...... درباره کیفیت تصویرش هم که مشخص میشه شما اصلا این تلویزیونها رو ندیدی یا داری بیخودی فاز منفی میدی ...... من این تلویزیون رو با یه سامسونگ و ال جی که بغلش بود مقایسه کردم و کاملا مشخص بود که کیفیت تصویر ایکس ویژن از سامسونگ و مخصوصا ال جی بهتره ....... در ضمن پانل این تلویزیون ساخت سامسونگه و سفارش جنوب شرق آسیاست نه خاورمیانه که هر ملتش هر بنجلی رو میخرن ...... اگه باور نداری یه چراغ قوه بردار و به پشت تلویزیون سمت راست و بالا نگاه کن ...... البته الان سامسونگ پانلهاش رو توی چین تولید میکنه ولی اونی که من دارم و سال پیش گرفتم ساخت کره است...... ضعیفترین قسمت این تلویزیون Usb اش هست که فرمت های تصوری کمی رو ساپورت میکنه ....... در ضمن اصل این تلویزیون کره ای هست و من تو چندتا فیلم کره ای تو فارسی مدل انیکس و لوتوسش رو دیدم .......... لطفا اگه اطلاعات کافی ندارین پست ندین .........
RealDesigner
14-08-2010, 09:06
خوشي جان
اين حرفو جاي ديگه نزن!! زاويه ديد مانيتور از تلوزيون بيشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اين جزو جوك هاست
تلوزيون چه xvision چه سام و چه الجي زاويه ديدش خيلي بيشتر از مانيتور هاي ساموسنگ و الجيه
اين حرف درست نيست دوست گلم.
به علاوه پنل اين مدل دقيقا پنل ساموسنگه. فكر نميكنم كيفيت پاييني داشته باشه
الان سامسونگ يكي از بزرگترين و قوي ترين فروشنده هاي پنل هست
valapeji
14-08-2010, 13:17
سلام من بین ایکس ویژن وپلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده
persiantoolsbaz
14-08-2010, 15:10
سلام من بین ایکس ویژن وپلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده
منظورت كودوم پلاسماست؟ همه پلاسما ها خوب نيستند مثلا الجي خيلي خوب نيست ولي هيچ پلاسمايي پاناسونيك نميشه
اگر پانا منظورتع همون ولي اگر برند ديگه اي رو ميگي ايكس ويژن خوبه
ضمنا پلاسما در سايز بالا كيفيت بهتري رو ارائه ميده
valapeji
15-08-2010, 14:56
منظورت كودوم پلاسماست؟ همه پلاسما ها خوب نيستند مثلا الجي خيلي خوب نيست ولي هيچ پلاسمايي پاناسونيك نميشه
اگر پانا منظورتع همون ولي اگر برند ديگه اي رو ميگي ايكس ويژن خوبه
ضمنا پلاسما در سايز بالا كيفيت بهتري رو ارائه ميده
منظورم پلاسما پاناسونیک با ال سی دی ایکس ویژن هردو 32 اینچ بود
*Alucard*
15-08-2010, 15:05
منظورم پلاسما پاناسونیک با ال سی دی ایکس ویژن هردو 32 اینچ بود
پاناسونیک پلاسمای زیر 42 اینچ نداره.
RealDesigner
16-08-2010, 09:39
پس با اين اوصاف همون xvision بهتره
حدل هاش هم اينجاست:
valapeji
16-08-2010, 11:30
پاناسونیک پلاسمای زیر 42 اینچ نداره.
ممنون پس باید رفت سراغ ایکس ویژن
سلام
کسی مدل ارکیدش رو داشته؟
اگه پیغام خصوصی بده ممنونش میشم وگرنه همین جا برام توضیح بده که چندمدته استفاده می کنه و ازش راضی هست یا نه و چه امکاناتی داره.
ghoghnous55
31-10-2010, 19:19
سلام. كسي از دوستان در مورد اين LED جديد XVISION اطلاعاتي داره؟ (منظورم اطلاعات خود ماديران نيست) قيمتش 1495000 تومنه. ارزشش رو داره يانه؟ آخه تقريبا با C6200 سامسونگ هم قيمته.
samira_googleOne
02-11-2010, 15:37
سلام. كسي از دوستان در مورد اين LED جديد XVISION اطلاعاتي داره؟ (منظورم اطلاعات خود ماديران نيست) قيمتش 1495000 تومنه. ارزشش رو داره يانه؟ آخه تقريبا با C6200 سامسونگ هم قيمته.
كيفيت ال اي دي خوبي داره
چرا نمي ريد جمهوري از نزديك ببيني دوست عزيز؟
ضمنا سامسونگ فقط اسم مدل هاشو عوض مي كنه براي اينكه بكشه رو قيمتش
الان اين مدل با قديمي هاش همچين فرق خاصي نداره
Nikonian
03-11-2010, 18:24
كيفيت ال اي دي خوبي داره
چرا نمي ريد جمهوري از نزديك ببيني دوست عزيز؟
ضمنا سامسونگ فقط اسم مدل هاشو عوض مي كنه براي اينكه بكشه رو قيمتش
الان اين مدل با قديمي هاش همچين فرق خاصي نداره
قیمت این ال ای دی ایکس ویژن بالاست !
ناگفته نمونه که ایکس ویژن در ال ای دی های خودش از پانل های سامسونگ استفاده کرده !!!
و خواهشی که از شما دارم اینه که اینقدر تبلیغ محصولات مادیران رو اینجا نفرمایید ! ما هر پستی که از شما میبینیم در ارتباط با محصولات مادیرانه ! یا شارپ یا ایکس ویژن ! لطفا خدا رو بالا سرتون ببینید و رحم کنید به کسانی که میان اینجا برای خرید مشاوره میگیرند اینجا یه سایت مرجعه که هرکسی با اعتماد کامل میاد و با نظر تمامی دوستان یه تصمیم خریدی میگیره حالا اگه قرار باشه همش با سلیقه های شخصی و بدون معیارهای علمی وفنی پیشنهاد خرید محصولی رو بدیم فقط بی اعتباری این سایت رو بهمراه خواهیم داشت !
arman486
26-11-2010, 12:28
با سلام
دوستان عزيز از راهنمايي هاي شما ميخواستم استفاده كنم
من قصد خريد يك تلويزيون 32 اينج ال سي دي رو دارم
داشتم به مغازه هاي بسياري مراجعه ميكيردم با انواع قيمت ها و ماركها مواجه شدم
اول هدف خودم رو بگم
1-من تلويزيوني ميخوام كه كيفيت تصوير براي تلويزيون هاي ايران بسيار خوب باشه
2- كيفيت تصوير ماهواره عالي باشه
3- كيفيت تصوير دي وي دي هم خوب باشه
ولي از همه مهتر تلويزيون داخل هست
شنيدم بعضي ازين تلويزونها گيرنده آنتن ديجيتال داخل خودشون داره كه جديداً صدا و سيما فعال كرده كه بشه با اون تلويزيون داخا را با كيفيت خوب ديد
من يك دي وي دي پلير x-vision دارم كه بسيار راضي هستم
داشتم سرچ ميكردم به تلويزون هاي x-vison بر خوردم كه يك مدل اون كه 32 بود مدل X.Vision LCD 32 Lotus قيمت بسيار مناسبي داشت حدود 470 تومان و گيرنده ديجيتال هم داشت
من بين اين همه مارك موندم سوال از شما داشتم كه اين مارك يعني x-vision آيا در تلويزيون موفق بوده يا نه؟ و ميشه روش تكيه كرد يا نه ؟ ساخت كجا هست؟
كلاً براي اين مصرفي كه من گفتم با بوجه مناسب حدود 600 بهترين گزينه براي من چي هست
اينم يادم رفت كه بگم به هر مغازه اي مراجعه ميكردم تصوير هاي اچ دي زده بود كه عالي بودند اما ميگفتم بگذار روي يك شبكه داخلي تلويزيون آقا زورش ميومد نميگذاشت يك نفر فقط گذاشت ديديم چقدر كيفيت شبكه هاي داخلي توي اين lcd , ledها پايين هست حتي به يكي گفتم مگه آنتن ديجيتال كه در معرفي اين نوشتي داخلش نيست گفت چرا گفتم پس چرا تصويرش اينقدر مرده و بده گفت نه مال اون نيست آنتن هاي ديچيتال اينها نميخونه با صدا و سيما و ازين جوابها
حالا سوال داشتم علاوه بر سوالات بالا آيا lcd هست كه تصوير تلويزيون و خوب و واضح و درست نشون بده
چون ما اصل كارمون همين هست و اين نكته اي هست كه خيليها بهش توجه ندارن من شايد اصلاً با اچ دي سر و كار هم پيدا نكنم اما هر روز 5 ساعت تلويزيون داخلي روشنه
با سلام
دوست عزیز من شخصا" xvision مدل لوتوس داشتم ام .واقعیت این است برخلاف تمام تبلیغات منفی بر علیه این برند تصویر بسار روشن و دارای رنگهای طبیغی می باشد مثلا" رنگ صورت واقعا" مانند نمونه واقعی است همچنین کنتراست بالائی دارد و این دور از ذهن نیست چون همه قطعات کره ای اصل می باشد و از این نظر خیالتان راحت است . من این مدل را با lh500 برادرم مقایسه کردم از همه نظر سرتر بود منهای امکانات مولتی مدیا که در اینمدل موجود نیست (usb ). در مقایسه بعدی با lh700 نیز از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و شفافیت تصویر مخصوصا" در تصاویر sd کاملا" سرتر بود به شکلی که من مجبور به فروش lh700 شدم .جالب است بدانید نمونه های اولیه این برند در مدلهای اونیکس قابلیت ضبط تصویر روی فلش را داشت که حتی بیشتر نمایندگی های فروش هم از آن بی اطلاع بودند کهمتاسفانه در مدلهای تولید جدید این قابلیت حذف شده.به نظر من که تجربه عملی با این برند و برندهای دیگر را داشته ام انتخاب بسیار مناسبی است تنها ایراد نداشتن قیافه و فریم مناسب و بروز می باشد .
samira_googleOne
28-11-2010, 11:58
با سلام
دوستان عزيز از راهنمايي هاي شما ميخواستم استفاده كنم
من قصد خريد يك تلويزيون 32 اينج ال سي دي رو دارم
داشتم به مغازه هاي بسياري مراجعه ميكيردم با انواع قيمت ها و ماركها مواجه شدم
اول هدف خودم رو بگم
1-من تلويزيوني ميخوام كه كيفيت تصوير براي تلويزيون هاي ايران بسيار خوب باشه
2- كيفيت تصوير ماهواره عالي باشه
3- كيفيت تصوير دي وي دي هم خوب باشه
ولي از همه مهتر تلويزيون داخل هست
شنيدم بعضي ازين تلويزونها گيرنده آنتن ديجيتال داخل خودشون داره كه جديداً صدا و سيما فعال كرده كه بشه با اون تلويزيون داخا را با كيفيت خوب ديد
من يك دي وي دي پلير x-vision دارم كه بسيار راضي هستم
داشتم سرچ ميكردم به تلويزون هاي x-vison بر خوردم كه يك مدل اون كه 32 بود مدل X.Vision LCD 32 Lotus قيمت بسيار مناسبي داشت حدود 470 تومان و گيرنده ديجيتال هم داشت
من بين اين همه مارك موندم سوال از شما داشتم كه اين مارك يعني x-vision آيا در تلويزيون موفق بوده يا نه؟ و ميشه روش تكيه كرد يا نه ؟ ساخت كجا هست؟
كلاً براي اين مصرفي كه من گفتم با بوجه مناسب حدود 600 بهترين گزينه براي من چي هست
اينم يادم رفت كه بگم به هر مغازه اي مراجعه ميكردم تصوير هاي اچ دي زده بود كه عالي بودند اما ميگفتم بگذار روي يك شبكه داخلي تلويزيون آقا زورش ميومد نميگذاشت يك نفر فقط گذاشت ديديم چقدر كيفيت شبكه هاي داخلي توي اين lcd , ledها پايين هست حتي به يكي گفتم مگه آنتن ديجيتال كه در معرفي اين نوشتي داخلش نيست گفت چرا گفتم پس چرا تصويرش اينقدر مرده و بده گفت نه مال اون نيست آنتن هاي ديچيتال اينها نميخونه با صدا و سيما و ازين جوابها
حالا سوال داشتم علاوه بر سوالات بالا آيا lcd هست كه تصوير تلويزيون و خوب و واضح و درست نشون بده
چون ما اصل كارمون همين هست و اين نكته اي هست كه خيليها بهش توجه ندارن من شايد اصلاً با اچ دي سر و كار هم پيدا نكنم اما هر روز 5 ساعت تلويزيون داخلي روشنه
دوست عزيز
تو اين فروم اگر از برندي به جز سامسونگ تعريف كني بهت يه انگي ميچسبونن
ولي بايد بگم، محصولات اين برند بسيار عالي عمل كرده . گيرنده هاي ديجيتال خبي هم داره و احتمالا از همون گيرنده ها در تلويزوين هاش هم استفاده كرده
هزينه بيهوده و خريد برند هايي كه فقط اسم دارن اشتباهه
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
خوب ايكس ويژن هميشه قيمت هاي مناسبي داشته و حالا كه يك تكنولوژي جديد روي TV گذاشته مسلما قيمتش بالاتر ميره
ضمن اينكه پنل هاي اين تلويزوين به قول دوستان سامسونگه . پس كيفيتش از ساموسنگ كمتر نيست
علاوه بر اينكه گارانتي خوبي هم داره , و با USB ميتونيد فيلم هم ببينيد
alireza306
27-02-2011, 07:40
دوستان کسی درباره مدل جدید X.vision 46 LED-Digital چیزی می دونه؟
46 LED-Digital ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mimi led
09-09-2011, 20:40
سلام بچه ها . من میخوام ال ای دی ایکس ویژن بخرم.کسی تا حالا از اون خریده یا تصویرشو دیده؟
ضمن اينكه پنل هاي اين تلويزوين به قول دوستان سامسونگه . پس كيفيتش از ساموسنگ كمتر نيست
علاوه بر اينكه گارانتي خوبي هم داره , و با USB ميتونيد فيلم هم ببينيد
كدوم نوع از پنلهاي سامسونگه ؟ ايراد اصلي اين شركتها اينه كه يك نوع پنل با يه كيفيت مشخص توليد نمي كنن و براي حتي يك مدل ممكن پنلهايي با كيفيتهاي متفاوت استفاده كنن. رويو زير در مورد Samsung C580 هست و مي بينيد حتي محصولي كه در انگليس عرضه شده پنلهايي متفاوت استفاده شده مثل 1012-Slovakia يا 1015 ساخت چين و يا 1009 ساخت چين و... وقتي ميشمارم مي بينم بايد C580 سامسونگ رو با دستكم 5 نوع پنل با كيفيتهاي متفاوت توليد كرده باشه. و اينكه Xvision كدوم نوع رو استفاده مي كنه جاي سوال داره در بين تمامي اين شركتها فقط شارپ و پاناسونيك پنلهاي اصلي ساخت شركت مادر يا Home made رو استفاده مي كنن .
اين هم لينك ترجمه شده اش
براي همين هيچ وقت با ال جي و سامسونگ نتونستم كنار بيام اين دو تا شركت علاوه بر مورد بالا محصولاتي اختصاصي براي بازار ايران توليد مي كنن كه مدلهاي عرضه شده در بازار ايران در هيچ جاي دنيا وجود نداره به نظر شما چه رنج كيفيتي رو براي بازار ايران در نظر مي گيرن؟ مثلا از چه نوع پنلي استفاده مي كنن به ويژه براي محصولات رنج قيمت متوسط و پايين؟ نمي گم پاناسونيك يا شركتهاي ديگه اين كار و نمي كنن ولي در مورد اين شركتها شما كاملا مي دونيد كه محصول عرضه شده چه كاستي رو داره مثلا در مورد V20 پاناسونيك به جاي infinitive black pro از infinitive black استفاده كرد يا satellite رو از روش برداشت به خاطر كاهش قيمت و مسائل ديگه ولي هنوز پنلي ساخت ژاپن با عمر 100000 روش داره. همچنين شارپ . پارسال توي فصل پاييز بود دنبال يه HDTV مي گشتم يكي از گزينه ها C695 بود كه مشخصاتش با ورژن C650 مشابه بنا به دلايلي از خريدش منصرف شدم حدود يك ماه بعد وقتي از يكي از فروشگاهاي سامسونگ پرسيدم اين محصول نزديك به 400000 تومان افت قيمت داشت. علتش هم عرضه سري جديد ال اي ديها ذكر مي كردن. آيا فقط افت قيمت بود يا افت كيفيت هم داشته؟ تنها كسي كه ابزار هاي لازم براي اندازه گيري پارمتر هاي سنجش كيفيت داره يا شخصي كا در خط توليد محصول كار مي كنه مي تونه نظر بده. يه تجربه جالبتر اينكه يادمه هايپر استار هم دنبال اين محصول رفتم ولي موجود نبود سري جديدي از ال اي ديها اونجا بود از مسئول بخش سامسونگ پرسيدم اين محصول ساخت كجاست گفت كره . وفتي دقت كردم ديدم باركد محصول كه كنارش نصب شده با 695 شروع شده كه يعني محصول ساخت چينه وقتي به روش آوردم گفت شما به گفته ي من اعتماد كنيد با باركد كاري نداشته باشيد. واقعا دلم به حال خودم و مصرف كنندها مي سوزه .
riddickmybio
09-03-2012, 12:31
با سلام دوستان این مدل X.Vision LE-22A02 کیفیتش چطوره؟
farhoode
09-03-2012, 17:59
من 22 اینچ گرفتم کیفیت تصویرش بد نیست
تیونرش با آنتن هوائی ضعیفه
فقط باید بش ماهواره وصل کنی
خریدم 235 تومن
riddickmybio
09-03-2012, 19:18
من 22 اینچ گرفتم کیفیت تصویرش بد نیست
تیونرش با آنتن هوائی ضعیفه
فقط باید بش ماهواره وصل کنی
خریدم 235 تومن
با تشکر از شما به نظر شما همینو بخرمش؟ یا چیز بهتری نهایتا تا 300 تومن سراغ دارید ؟من بیشتر به عنوان تلویزیون میخوامش گاهی هم برای ایکس باکس
Soroush-S
09-03-2012, 19:55
با تشکر از شما به نظر شما همینو بخرمش؟ یا چیز بهتری نهایتا تا 300 تومن سراغ دارید ؟من بیشتر به عنوان تلویزیون میخوامش گاهی هم برای ایکس باکس
اگه 360 تومن جور کنی میتونی led 23 اینچ صنام بگیری. گیرنده داخلی دیجیتال داره و تمامی فرنتارو پخش میکنه . قابلیت ضبط تصاویر رو هم داره. اگه نمیخوای fullhd باشه میتونی 26 پارس باقیمت 320 بگیری
riddickmybio
09-03-2012, 21:42
اگه 360 تومن جور کنی میتونی led 23 اینچ صنام بگیری. گیرنده داخلی دیجیتال داره و تمامی فرنتارو پخش میکنه . قابلیت ضبط تصاویر رو هم داره. اگه نمیخوای fullhd باشه میتونی 26 پارس باقیمت 320 بگیری
ممنون بابت جوابتون سایتی سراغ دارید برای خرید این مدلها؟
Soroush-S
10-03-2012, 14:26
ممنون بابت جوابتون سایتی سراغ دارید برای خرید این مدلها؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشی. اگه خدا بخواد خودم 26 پارس میخوام بگیرم . ضمنا تلویزیون صنام هم در اصل 23.6 اینچ هست که شرکتا اینو گرد میکنن و میگن 24 اینچ ولی صنام گفته 23 اینچ.:46:
farhoode
10-03-2012, 14:28
بخرش...
.
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
alilosting
12-03-2012, 13:24
سلام
کسی مدل ارکیدش رو داشته؟
اگه پیغام خصوصی بده ممنونش میشم وگرنه همین جا برام توضیح بده که چندمدته استفاده می کنه و ازش راضی هست یا نه و چه امکاناتی داره.
من این مدل رو نداشتم ولی اولین بار که کیفیت تلویزیونهای ایکس ویژن رو از نزدیک دیدم واقعا" خوشم اومد. به نظرم چون تبلیغات زیادی واسه tvهاش انجام نداده یکم ناشناس مونده ولی واقعا" کیفیت تصویر و امکاناتش با خیلی از برندها مثل lg و samsung و ... برابری میکرد و فقط تفاوتش اینه که قیمتش واقعا" مناسبتره .
لینک مشخصاتش رو برات پیدا کردم توی سایت اصلیشون ، یه یه سر بزن :
alilosting
12-03-2012, 13:53
اینطوری نمیشه قضاوت کرد چون زاویه دید مدلها با هم متفاوته ولی من یکسری مدلهای ایکس ویژن مثل سری LED اش رو از نزدیک دیدم و مشخصاتشون رو خوندم همشون زاویه دید خیلییی وسیعی داشتند (178° / 178°)
alilosting
12-03-2012, 14:49
سلام من بین ایکس ویژن و پلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده
پلاسما سایز 32 نداره . کلا" قیمت ایکس ویژنها خیلیییی مناسبه و حتی led های dvbt دارش هم خیلییی قیمتشون مناسبه . چقدر بودجه داری ؟؟؟
alilosting
12-03-2012, 16:49
دوستان کسی درباره مدل جدید X.vision 46 LED-Digital چیزی می دونه؟
46 LED-Digital ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FPersian%2FProducts%2FTv%2FTVList.asp%3FID%3D162)
به دوستان دیگه هم توضیح دادم به نظر من کیفیت و امکانات tv های ایکس ویژن با خیلی از برندهای موجود بازار برابری میکنه ولی چون تبلیغاتش زیاد نیست خیلی از دید مردم شناخته شده نیست وگرنه من خودم کیفیتش رو که از نزدیک دیدم به نظرم حتی از نظر طبیعی بودن رنگها و کیفیت تصویرش واقعا" بهتر از lg بود.
ضمن اینکه گارانتی معتبری هم دارند و قیمتشون واقعا" مناسبه .
این مدلش dvbt داخلی داره و کنتراست و زاویه دیدش هم بالاست .
مشخصات :
Hunter Crazy
12-03-2012, 18:19
...............
سلام بچه ها . من میخوام ال ای دی ایکس ویژن بخرم.کسی تا حالا از اون خریده یا تصویرشو دیده؟
mimi محترم _ من پس از بررسی وتحقیقات زیاد اواخر بهمن led 55 اینچ دیجیتال خریدم. تنها اشکالی که ملاحظه
کردم وباعث تعجب من هم شد _ نداشتن تنظیم صدای اتوماتیک در این تلویزیون خوب بود.
البته دو سال پیش هم برای فرزندم 46 onix خریده بودم له تا بحال غیر از زیبایی ظاهر اعتراض دیگری ندارند.
امیدوارم مطالبی که برایت نوشتم قابل استفاده باشد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.