ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مناسب ترین cpu برای GIGABYTE - MA770T-UD3

didar11
28-11-2009, 10:28
با سلام
به نظر شما مناسب ترین سی پی یو برای این مادر برد چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

Ultra_Black
28-11-2009, 10:39
سلام
اگه بودجشو دارین AMD Phenom II X4 965 بهترین انتخاب هست
حدود 205 تومن

ess_1362
28-11-2009, 11:17
انواع مختلفی از ATHLON II ها و PHENUM II ها که به بودجه شما بر می گرده

satellite
12-12-2009, 15:04
انواع مختلفی از ATHLON II ها و PHENUM II ها که به بودجه شما بر می گرده

الیته این رو در تاپیک دیگه ای هم عنوان کردم ولی به جز یک دوست کس دیگه ای حوابم رو نداد

من اورکلاک نمیکنم ولی برای استفاده از مدلی سازی ، anitmate ورندر نیاز به سیستم دارم که vga رو hd4770 برداشتم و cpu هم بین athlon2 630 و925 phenom2 موندم که احتمالا 925 رو برمیدارم

حالا سوال اصلیم اینه که با توجه به اینکه من فقط یک کارت گرافیک میخاهم ببندم، از نظر سرعت cpu مشکلی با این مادربرد ندارم و این مادر برد باعث نمیشه چیزی از توانایی هایی cpu رو نداشته باشم؟

millad1388
12-12-2009, 17:06
الیته این رو در تاپیک دیگه ای هم عنوان کردم ولی به جز یک دوست کس دیگه ای حوابم رو نداد

من اورکلاک نمیکنم ولی برای استفاده از مدلی سازی ، anitmate ورندر نیاز به سیستم دارم که vga رو hd4770 برداشتم و cpu هم بین athlon2 630 و925 phenom2 موندم که احتمالا 925 رو برمیدارم

حالا سوال اصلیم اینه که با توجه به اینکه من فقط یک کارت گرافیک میخاهم ببندم، از نظر سرعت cpu مشکلی با این مادربرد ندارم و این مادر برد باعث نمیشه چیزی از توانایی هایی cpu رو نداشته باشم؟
به نظرم سیستمتون یک سیستم متوسط هستش و مادربوردتون هم خوبه و قطعا PHENOM II X4 925 رو بردار چون کاراییش نسبت به قیمتش خیلی خوبه!!!!!!

satellite
13-12-2009, 07:36
به نظرم سیستمتون یک سیستم متوسط هستش و مادربوردتون هم خوبه و قطعا PHENOM II X4 925 رو بردار چون کاراییش نسبت به قیمتش خیلی خوبه!!!!!!

ممنون. از لحاظ مج بودن قطعات مشکلی نیست؟
تغیری نیست که با 10-20 تومن بشه توش داد و تفاوت خیلی بهرتی در اون داشت؟

nima_hl
13-12-2009, 18:26
ممنون. از لحاظ مج بودن قطعات مشکلی نیست؟
تغیری نیست که با 10-20 تومن بشه توش داد و تفاوت خیلی بهرتی در اون داشت؟

این مادربرد یکی از بهترین مینهائیه که تا به حال روی amd بستم

برای آنلاک کردن و آورکلاک با اون مدار 8+2 فازش خیلی استیبل و عالی جواب میده

اما پردازنده قیمت مناسب میتونی از phenom ii x2 550 به حالت آنلاکی استفاده کنی که روی این مین کاملا استیبل و عالی جواب میده و کاملا تستش کردم ( البته باید پردازنده با بچ نامبر خوب داشته باشی )

یک پردازنده و فن هیت پایپی حدود ۱۴۰ قیمتشه که با اندکی آورکلاک ( بدون ولتاژ اضافه ) به قدرت 965 میرسه :11:

ess_1362
13-12-2009, 19:42
با 20 تومن می تونی 955 بگیری که کارایی بیشتری نسبت به 925 داره

از لحاظ مچ بودن هم کاملا هماهنگه و مشکلی نداره

satellite
13-12-2009, 21:45
این مادربرد یکی از بهترین مینهائیه که تا به حال روی amd بستم

برای آنلاک کردن و آورکلاک با اون مدار 8+2 فازش خیلی استیبل و عالی جواب میده

اما پردازنده قیمت مناسب میتونی از phenom ii x2 550 به حالت آنلاکی استفاده کنی که روی این مین کاملا استیبل و عالی جواب میده و کاملا تستش کردم ( البته باید پردازنده با بچ نامبر خوب داشته باشی )

یک پردازنده و فن هیت پایپی حدود ۱۴۰ قیمتشه که با اندکی آورکلاک ( بدون ولتاژ اضافه ) به قدرت 965 میرسه :11:

با 20 تومن می تونی 955 بگیری که کارایی بیشتری نسبت به 925 داره

از لحاظ مچ بودن هم کاملا هماهنگه و مشکلی نداره

از دوستان ممنونم پس cpu رو 955 برمیدارم :11:

راستی منظورتون از یچ نامبر خوب پردازنده چیه؟

nima_hl
14-12-2009, 00:41
از دوستان ممنونم پس cpu رو 955 برمیدارم :11:

راستی منظورتون از یچ نامبر خوب پردازنده چیه؟

تمامی پردازنده‌های phenom ii ، athlon ii و حتی sempron 140 در حقیقت و از بیس یکی هستند

به عبارتی همه روی یک خط تولید دارند با سرعت بالا تولید میشن

در قسمت تست زمانی که پردازنده کاملا سالم باشه به عنوان phenom ii x4 پروگرام و فروخته میشه و اگر یکی از هسته‌ها مشکل داشنه باشه اون هسته بلاک میشه و به عنوان phenom ii x3 فروخته میشه و به همین ترتیب phenom ii x2

اگر هم قسمت کش l3 مشکل داشته باشه میره تو قسمت athlon ii :46:

بعضی مواقع سفارش یک cpu مثلا phenom ii x3 یا x2 بالا میره و شرکت مجبور میشه پردازنده‌های کاملا سالم رو برداره و ۱ یا ۲ هسته رو ببنده و به بازار عرضه کنه

اینجا شما یه پردازنده phenom ii x4 965 رو توی بسته بندی phenom ii x2 550 و با قیمت پائین میخرید

حالا این مین شما قدرت اون رو داره که اگر از این پردازنده‌ها پیدا کنید اون هسته‌های لاک شده رو باز کنه و از هر ۴ هسته بطور کامل استفاده کنه

شما به ۲ صورت شانس و تحقیق میتونید از این پردازنده‌ها پیدا کنید ، روش اول که مشخصه یک پردازنده x2 یا x3 میخرید و تست میکنید

روش دوم هم توی نت سرچ میکنید ببینید کدام سری این خاصیت رو دارند و اگر تونستید از تو بازار گیر میارید یا در مرحله بالاتر اقدام به واردات اون بچ نامبر میکنید

امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه :11:

satellite
14-12-2009, 08:31
تمامی پردازنده‌های phenom ii ، athlon ii و حتی sempron 140 در حقیقت و از بیس یکی هستند

در قسمت تست زمانی که پردازنده کاملا سالم باشه به عنوان phenom ii x4 پروگرام و فروخته میشه و اگر یکی از هسته‌ها مشکل داشنه باشه اون هسته بلاک میشه و به عنوان phenom ii x3 فروخته میشه و به همین ترتیب phenom ii x2

بعضی مواقع سفارش یک cpu مثلا phenom ii x3 یا x2 بالا میره و شرکت مجبور میشه پردازنده‌های کاملا سالم رو برداره و ۱ یا ۲ هسته رو ببنده و به بازار عرضه کنه

اینجا شما یه پردازنده phenom ii x4 965 رو توی بسته بندی phenom ii x2 550 و با قیمت پائین میخرید

حالا این مین شما قدرت اون رو داره که اگر از این پردازنده‌ها پیدا کنید اون هسته‌های لاک شده رو باز کنه و از هر ۴ هسته بطور کامل استفاده کنه

شما به ۲ صورت شانس و تحقیق میتونید از این پردازنده‌ها پیدا کنید ، روش اول که مشخصه یک پردازنده x2 یا x3 میخرید و تست میکنید

روش دوم هم توی نت سرچ میکنید ببینید کدام سری این خاصیت رو دارند و اگر تونستید از تو بازار گیر میارید یا در مرحله بالاتر اقدام به واردات اون بچ نامبر میکنید

سلام

توضیحات بسیار عالی و کاملی دادید یسیار ممنونم:11:

ess_1362
14-12-2009, 13:32

گفته شما کاملا رد میشه بدین شرح :

پردازندهای مشکل دار AMD که یک هسته یا یک مقدار کش اونها غیر فعال بود مربوط به حدود یک سال پیش می شد. در اون زمان شرکت اوضاع چندان مساعدی نداشت و برای جلوگیری از ورشکسته شدن مجبور شد پردازنده های مشکل دار را به این صورت عرضه کنه

ولی بعد از مدتی بخاطر قیمت مناسب و کارایی بالای 3 هسته ای ها در بازی ها (مخصوصا X3 720 ) شرکت مجبور شد 4 هسته ای X4 920 را بصورت X3 720 عرضه کنه

درست در این موقع یعنی یک پیزی حدود 7 ماه پیش بود که بعضی از تولید کننگان مادربرد از این قابلیت استفاده کردن و در چیپ 790 و پل جنوبی 750 این قابلیت را اضافه کردن که استقبال زیادی از اون شد تا جایی که داد AMD در اومد چون دیگه 920 فروشی نداشت و همه 720 می خریدن و به 920 تبدیل می کردن

در هر حال AMD سازندگان مادربرد را مجبور کرد که در بایاس بردها تغییراتی را بدن و این قابلیت را غیر فعال کنند

در حال حاضر هم فقط بعضی بردها با بعضی نسخه های خاص بایاس این قابلیت را دارند

در کل اگه 6 ماه پیش بود من توصیه می کردم که شما این کار را انجام بدین ولی در حال حاضر بدلیل قیمت مناسب پردازنده های AMD اصلا به ریسکش نمی ارزه

nima_hl
14-12-2009, 14:39
گفته شما کاملا رد میشه بدین شرح :

پردازندهای مشکل دار AMD که یک هسته یا یک مقدار کش اونها غیر فعال بود مربوط به حدود یک سال پیش می شد. در اون زمان شرکت اوضاع چندان مساعدی نداشت و برای جلوگیری از ورشکسته شدن مجبور شد پردازنده های مشکل دار را به این صورت عرضه کنه

ولی بعد از مدتی بخاطر قیمت مناسب و کارایی بالای 3 هسته ای ها در بازی ها (مخصوصا X3 720 ) شرکت مجبور شد 4 هسته ای X4 920 را بصورت X3 720 عرضه کنه

درست در این موقع یعنی یک پیزی حدود 7 ماه پیش بود که بعضی از تولید کننگان مادربرد از این قابلیت استفاده کردن و در چیپ 790 و پل جنوبی 750 این قابلیت را اضافه کردن که استقبال زیادی از اون شد تا جایی که داد AMD در اومد چون دیگه 920 فروشی نداشت و همه 720 می خریدن و به 920 تبدیل می کردن

در هر حال AMD سازندگان مادربرد را مجبور کرد که در بایاس بردها تغییراتی را بدن و این قابلیت را غیر فعال کنند

در حال حاضر هم فقط بعضی بردها با بعضی نسخه های خاص بایاس این قابلیت را دارند

در کل اگه 6 ماه پیش بود من توصیه می کردم که شما این کار را انجام بدین ولی در حال حاضر بدلیل قیمت مناسب پردازنده های AMD اصلا به ریسکش نمی ارزه

این کار نیاز به پل جنوبی 710 به بالا داره که رو مین این دوستمون هم موجوده

در هرصورت فعلا که دارم 550 رو راحت باز میکنم و با فرکانس 3.4 با ولتاژ مرجع روی سیستمها میزارم ، تا به حال هم هیچ مشکلی پیش نیومده :11:

poya@jakson
14-02-2010, 02:04
سلام خسته نباشین ببخشید بهترین CPU واسه مادربرد (GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.1 تو رنج قیمت 110 تموم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultra_Black
14-02-2010, 07:37
سلام خسته نباشین ببخشید بهترین CPU واسه مادربرد (GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.1 تو رنج قیمت 110 تموم
سلام
بستگی به کاربردتون داره
ولی به نظر من AMD Athlon II X4 630 انتخاب عاقلانه ای هست