ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذاشتن پسورد برای Sa

M-B-M
28-11-2009, 02:49
سلام
من Sql Server Management System رو نصب کردم حالا چطور برای اون (sa) پسورد بزارم تا بتونم واردش بشم؟
ممنون

MTPROG
28-11-2009, 16:16
روی sa کلیک راست کن تو پراپیرتیش میتونی پسورد رو عوض کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M-B-M
28-11-2009, 21:20
روی sa کلیک راست کن تو پراپیرتیش میتونی پسورد رو عوض کنی

دوست عزیز من فقط Sql Server Management Studio رو نصب کردم و موقع نصب از من User & Pass نگرفت به همین خاطر اصلا وارد SSMS نمی توانم شوم تا پسورد را عوض کنم!!!؟
حال چکار کنم؟؟؟

M-B-M
29-11-2009, 10:02
یک سئوال دیگه هم داشتم!
من یک نرم افزار تحت SqlServer نوشته ام. حال این نرم افزار را وقتی به مشتری تحویل می دهم او باید SqlServer را کامل نصب کند و دیتا بیس را به آن Attach کند یا فقط نصب SSMS کفایت می کند؟
کار Attach کردن دیتابیس به Sql را چگونه بصورت اتومات انجام دهم که مشتری برای این کار با مشکل مواجه نشود؟
ببخشید دو تا سئوال شد
ممنون

MTPROG
29-11-2009, 11:06
دوست عزیز من فقط Sql Server Management Studio رو نصب کردم و موقع نصب از من User & Pass نگرفت به همین خاطر اصلا وارد SSMS نمی توانم شوم تا پسورد را عوض کنم!!!؟

شما باید با مد Windows Authentication وارد بشید که اصلا از شما پسورد نمی خواد و وقتی وارد شدید اونوقت پسورد SA را تغییر بدید و از این به بعد میتونید با پسورد مربوط به sa وارد بشید

من یک نرم افزار تحت SqlServer نوشته ام. حال این نرم افزار را وقتی به مشتری تحویل می دهم او باید SqlServer را کامل نصب کند و دیتا بیس را به آن Attach کند یا فقط نصب SSMS کفایت می کند؟

اگر بانک شما از نوع غیر Attach هستش لازم نیست و فقط کافی راه اندازش SQLEXPRESS رو همراه کنی
ولی اگر از نوع Attach شده استفاده میکنی احتیاج به نصب SQl دارید که برای راحتی کار میتونیدManagement مربوط به
SQL EXPRESS را نصب کنید که خیلی سبکه و زود نصب میشه و لزومی نیست از نسخه های سنگین تجاری استفاده کنید

ولی اگر برنامه شما تک کاربره هستش بهتره از نوع غیر Attach استفاده کنید که برای کاربر و شما خیلی راحتره(آخه نصب SQl بعضی وقتها دنگ و فنگ زیادی داره) ولی اگه تحت شبکه هستش از نسخه های تجاری بدون Attach استفاده کنید

کار Attach کردن دیتابیس به Sql را چگونه بصورت اتومات انجام دهم که مشتری برای این کار با مشکل مواجه نشود؟
به دو روش میشه
1-روش اول به اینصورته که یه صفحه Loding برای برنامه بزار و تو بررسی کن که اگه بانکت وجود نداشت Attach بشه در غیر اینصورت صرفنظر کن

تقریبا با همچین سورسی میتونه باکتو Attach کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-استفاده از بخش Setup برنامه برای attach کردن: یک سری Code میتونی تو Setup قرار بدی که اینکار رو بکنه

البته به نظر من روش اول بهتره چون همیشه هنگام اجرای برنامه بانکو رو بررسی میکنه و در صورت نبود دوباره Attach میکنه

M-B-M
04-12-2009, 14:41
اگر بانک شما از نوع غیر Attach هستش لازم نیست و فقط کافی راه اندازش SQLEXPRESS رو همراه کنی
ولی اگر از نوع Attach شده استفاده میکنی احتیاج به نصب SQl دارید که برای راحتی کار میتونیدManagement مربوط به
SQL EXPRESS را نصب کنید که خیلی سبکه و زود نصب میشه و لزومی نیست از نسخه های سنگین تجاری استفاده کنید

ولی اگر برنامه شما تک کاربره هستش بهتره از نوع غیر Attach استفاده کنید که برای کاربر و شما خیلی راحتره(آخه نصب SQl بعضی وقتها دنگ و فنگ زیادی داره) ولی اگه تحت شبکه هستش از نسخه های تجاری بدون Attach استفاده کنید

کلا منظورتون رو متوجه نشدم
ببینید برنامه من تحت SqlServer هست یعنی روی سرور Sql نصب میشه و بقیه سیستم ها میتونن باهاش کار کنند. حال میخواستم ببینم که حتما روی سرور SqlServer رو نصب کنم یا SSMS رو نصب کنم کفایت می کنه چون من بوسیله SSMS دیتابیسم رو Attach می کنم
پیشنهاد شما چیست با توجه به اینکه این نرم افزار در بازار به فروش خواهد رسید و همه باید بتوانند به راحتی و بدون هیچگونه مشکلی آن را نصب کنند

reza_888
04-12-2009, 15:08
کلا منظورتون رو متوجه نشدم
ببینید برنامه من تحت SqlServer هست یعنی روی سرور Sql نصب میشه و بقیه سیستم ها میتونن باهاش کار کنند. حال میخواستم ببینم که حتما روی سرور SqlServer رو نصب کنم یا SSMS رو نصب کنم کفایت می کنه چون من بوسیله SSMS دیتابیسم رو Attach می کنم
پیشنهاد شما چیست با توجه به اینکه این نرم افزار در بازار به فروش خواهد رسید و همه باید بتوانند به راحتی و بدون هیچگونه مشکلی آن را نصب کنند

MTPROG بطور کامل جوابتون رو داند اما مشکل این است که شما هنوز با مفاهیم اولیه برنامه نویسی مشکل دارید.

برنامه من تحت SqlServer هست یعنی روی سرور Sql نصب میشه ؟؟؟

به عبارت بهتر برنامه شما از بانک داده MSSQL استفاده می کند و باید در برنامه قابلیت انتخاب سرور MSSQL رو داشته باشید تا خریداران برنامه به مشکل برنخورند.

اگه برنامه برای اطلاعات مهم استفاده نمی شده شما فایل دیتابس را در شاحه APP_data قرار دهید. تا بقیه خریداران به مشکل برنخورند.

_H2_
08-12-2009, 11:11
سلام
با توجه به اینکه دوستمان MTPROG فرصت نکردند جواب شما را بدهند، سعی میکنم کمکی بکنم.

نیازی بهخ نصب SSMS نیست.
اصلاً SSMS جزء هسته SQLServer نیست.
SSMS خودش یک برنامه عادی است که از SQLServer استفاده میکند و خدماتی میدهد.
یک ابزار کمکی محصوب میشود.

برای Attach کردن به سادگی میتوانید از کدهایی که در پست 5 است استفاده کنید و الکی SSMS را فقط برای یک کار لحظه ای کوچک نصب کنید.
ضمن اینکه باز هم راه های دیگری مثل sqlcmd وجود دارد که در نهایت باید دستورات SQL همان پست 5 را وارد کنید.

نمونه زیر یک سمپل است که امکان Attach و Detach را دارد و کل کدش هم موجود است.
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001158667
با همین برنامه و همین کدها میتوانید به سادگی Attach کنید.

=====

البته همانطور که دوستمان هم اشاره کردند اگر برنامه شما کوچک و مخصوصاً تک کاربره و غیر شبکه ای است به سادگی میتوانید از نسخه کوچک و راحت SQL Server Express استفاده کنید و به بانکتان بدون Attach متصل شوید.

تاپیکهای مرتبط:

majj
10-12-2009, 08:25
در تکمیل صحبت دوستان این رو هم من اضافه کنم که معمولا برای این قبیل کارها بانک رو back up میگیرن و روی سیستم مقصد restore میکنن این هم نمونه

برای ایجاد یک user جدید هم میشه از این کد که از یک sp استفاده میکنه استفاده کرد

این نکته رو نباید فراموش کرد که کاربرهای ما معمولا از برنامه نویسی و کار با بانکهای اطلاعاتی تجربه کمی دارن و باید تا اونجا که میشه برنامه رو user friendly نوشت