مشاهده نسخه کامل
: چندتا ابهام
mahfa2236
27-11-2009, 23:34
سلام من چندتا ابهام دارم اگه میشه لطف کنید و پاسخ بدید!من میخوام اوبونتو رو نصب کنم میخوام بدونم که همه پارتیشن های سیستم رو باید عوض کنم؟؟؟یعنی من نمیتونم هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس؟؟؟؟بعد میخوام بدونم که همه پلرتیشنم حتما باید مخصوص لینوکس باشه؟؟؟؟یا میشه متلاntfsرو داشت در کنارشم لینوکس اما هر دوتاشو تو لینوکس بخونه آیا میشه؟؟؟
danial_848
28-11-2009, 03:35
سلام برای هیچکدوم مشکلی نیست در اوبونتو که خیلی ساده ست. اون گوشه واسه خودش نصب میشه
سلام من چندتا ابهام دارم اگه میشه لطف کنید و پاسخ بدید!من میخوام اوبونتو رو نصب کنم میخوام بدونم که همه پارتیشن های سیستم رو باید عوض کنم؟؟؟یعنی من نمیتونم هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس؟؟؟؟بعد میخوام بدونم که همه پلرتیشنم حتما باید مخصوص لینوکس باشه؟؟؟؟یا میشه متلاntfsرو داشت در کنارشم لینوکس اما هر دوتاشو تو لینوکس بخونه آیا میشه؟؟؟
دوستان لطف کنید قبل از طرح سوال جستجو کنید! اگر از سیستم جستجوی سایت رضایت ندارید، فهرست انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را برای همین منظور درست کردیم، لطف کنید در اونجا جستجو کنید.
سوال شما بارها و بارها نه تنها در صفحه ی اصلی بلکه در تاپیک های توزیع ها هم مطرح شده، و پاسخ داده شده، برای نمونه یک توضیح که مربوط به 2 سال پیش است را ببنیند:
نصب Ubuntu 6.10 در کنار ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم اگر قبل از طرح سوال از تکراری نبودن آن مطمئن بشید، یا حداقل اگر هم تکراری است دلیل طرح عدم پاسخ کامل باشه :11:
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.