مشاهده نسخه کامل
: خرید MP3 Player سونی A808
سلام
میخوام از این مدلش بگیرم حافظش 8گیگه چون خودم الان سری E سونی دارم ازش مطمئنم ولی قیمتش 220تومنه که حتی از 8گیگهای دیگه سونیم گرون تره!چیکار کنم؟
سلام
میخوام از این مدلش بگیرم حافظش 8گیگه چون خودم الان سری E سونی دارم ازش مطمئنم ولی قیمتش 220تومنه که حتی از 8گیگهای دیگه سونیم گرون تره!چیکار کنم؟
کارای سونی که اصولاً گرونتر از متوسط بازار هستند .. (این همون بحث طولانیه که "چرا سونی همیشه گرونه؟" ... که خب میشه وصلش کرد به خیلی پارامترها و احتمالا اول از همه هم با "هرچی پول بدی آش می خوری" شروع میشه) ...
اصولاً سونی بخاطر طراحی بسیار خوبش (شاید تنها مارکی که میتونه با ظرافت آیپاد نانو و سری P سامسونگ رقابت کنه و برنده بشه)، و کیفیت صدای بسیار عالی اش طرفدار داره و اگه یه نفر جنس "با قیمت مناسب میخواد" باید بره سراغ مارک های دیگه ...
این مدل حتی باز هم گرونتر از بعضی سونی ها هم رده اشه (احتمالا یه دلیلش هدفونهای بسیار باکیفیت هستش که از یه طرف باعث افزایش قیمت هم شده ان-اما در عوض کیفت صدا رو تضمین می کنن).. اما به نظر من ارزشش رو داره ..
با همه این تعاریف اگه دنبال نکته منفی می گردی تا سبک و سنگین کنی و به جواب مناسب برسی، این رو هم در نظر بگیر که مارک های رقیب، شاید از نظر طراحی و شیکی و کیفیت صدا و هدفون در حد این مدل نباشن، اما قابلیت های جانبی مثل رادیو و ضبط صدا دارن ... ضمن اینکه نرم افزاری که برای کار با این مدل بهش نیاز داری SonicStage هستش که شاید خیلی خوشدست نباشه ... البته میشه بهش عادت کرد یا از نرم افزار جایگزین استفاده کرد ... (خودت شاید تجربه اش رو داشته باشی بخاطر سری E ات) ...
کاملا باهات موافقم!با نرم افزارش مشکلی ندارم الان حدود3ساله ازش استفاده میکنم!هدفوناشم که دیدم یه طراحی خاصی دارن مثل بقیه نیستن!
راستی MP4 پخش میکنه و عمر باطریشم 30ساعته!(باسری eخودم 27 ساعت روتضمین میکنم جواب میده!)
ممنون ازلطفت .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.