PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نياز شديد به گرفتن كپي از يك Cd ... لطفا كمك كنيد...

mohammad.y1993
27-11-2009, 14:31
سلام...
اميدوارم كه حالتون خوب باشه...
من يك Cd آموزشي خريدم...ولي وقتي قاب رو بز كردم ديدم كه cd معمولي هست و نقره اي نيست...وقتي دليلش رو پرسيدم گفت حال نداشتيم بزنيم !!! من هم كه بهش احتياج داشتم مجبور شدم با اينكه قيمتش خيلي بالا بود بخرم...نمايندگيشم زنگ زدم گفتم اين cd روزي 4-5 ساعت ميخواد استفاده بشه...يه هفته خش ميفته !!! گفت از اينا زياد داريم هر وقت خش افتاد... بيا دوباره بخر...

حالا من از شما خواهش ميكنم كمكم كنيد كه اين رو يه طوري ايمج بگيرم...خيلي بهش نياز دارم...

clony xxl استفارده كردم ميگه نميشناسم ، با الكل و clone و BW هم امتحان كردم ولي نشد...خواهش ميكنم اين Cd حدود 1-2 سال بايد واسم كار كنه ولي اينطوري پيش بره هر يه ماه بايد برم يكي بخرم...

ممنون و موفق باشيد...:11::11::11:

amin fear
30-11-2009, 22:17
سلام...
اميدوارم كه حالتون خوب باشه...
من يك Cd آموزشي خريدم...ولي وقتي قاب رو بز كردم ديدم كه cd معمولي هست و نقره اي نيست...وقتي دليلش رو پرسيدم گفت حال نداشتيم بزنيم !!! من هم كه بهش احتياج داشتم مجبور شدم با اينكه قيمتش خيلي بالا بود بخرم...نمايندگيشم زنگ زدم گفتم اين cd روزي 4-5 ساعت ميخواد استفاده بشه...يه هفته خش ميفته !!! گفت از اينا زياد داريم هر وقت خش افتاد... بيا دوباره بخر...

حالا من از شما خواهش ميكنم كمكم كنيد كه اين رو يه طوري ايمج بگيرم...خيلي بهش نياز دارم...

clony xxl استفارده كردم ميگه نميشناسم ، با الكل و clone و BW هم امتحان كردم ولي نشد...خواهش ميكنم اين Cd حدود 1-2 سال بايد واسم كار كنه ولي اينطوري پيش بره هر يه ماه بايد برم يكي بخرم...

ممنون و موفق باشيد...:11::11::11:

دوست عزیز حداقل چند تا تصویر از سی دی مورد نظر درون برنامه های مختلف مانند Iso Buster بزار تا

اساتید بتونن نظر بدن ... تا کسی چیزی نبینه نمیتونه کمکت کنه ...

EXTREME
30-11-2009, 23:28
با blind که خواستی ایمیج بگیری بزار رو حالت nibble درست میشه

mohammad.y1993
03-12-2009, 14:59
سلام...

متشكرم درست شد...حالت nibble گرفتم...
مشكلش اين بود كه ميگفت بايد تو درايور اصليت cd بذاري منهم درياور هاي اصلي رو غير فعال كردم...ديگه موند چي بگه !!!!
ممنون و متشكرم...:11::11::11:

yasinrajabi
03-12-2009, 15:27
سلام
با نرم افزارهای زیر آزمایش کردی؟؟؟؟؟؟؟
cloneCD - cloneDVD - Nero - UltraISO Premium 9x
موفق باشی

masuod_007
12-12-2009, 21:05
با سلام به همه دوستان من یه مشکلی دارم یعنی یه سری cd آموزشی خریدم و میخوام image بگیرم ولی هر کاری میکنم نمیشه با خیلی از نرم افزارا کار کردم ولی نشد یه با یه cd با کلون خاستم image بگیرم 52 ساعت طول کشید کامل image گرفت ولی هیچ virtual cd نمی تونه اجراش کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنییییییییییییییییییییددد دددددددددد

IR PROTECTION
29-01-2010, 09:42
با نرم افزار الکل روی گزینه CD COPS بزار