مشاهده نسخه کامل
: کی از پس این مشکل بر میاد ؟ زود زود دارم ویندوز عوش میکنم
mojitak08
27-11-2009, 14:24
با سلام
سیستم من یه مدتی که ویروسی شده که این مشکلات از علائمش هست .
1. در گزینه ی سرچ ویندوز فایلی را که مطمئنم وجود داره و با اون اسم میسرچم میگه چیزی نداریم
2. به آخر فایلهای موزیک .MP3 و به آخر عکسهام .JPG اضافه شده که این در صورت پاک بودن سیستم نباید باشه
3. فیلمهایی را که دارم با زیرنویس هست . برنامه ی VobSub هم نصبه اما زیر نویسی از فیلم نیست
من که تا به حال از وجود این مشکلات اگاه شدم . اگه ممکنه فوری فوتی کمکم کنید .
با تشکر
MaSoUd555
27-11-2009, 14:36
با سلام
سیستم من یه مدتی که ویروسی شده که این مشکلات از علائمش هست .
1. در گزینه ی سرچ ویندوز فایلی را که مطمئنم وجود داره و با اون اسم میسرچم میگه چیزی نداریم
2. به آخر فایلهای موزیک .MP3 و به آخر عکسهام .JPG اضافه شده که این در صورت پاک بودن سیستم نباید باشه
3. فیلمهایی را که دارم با زیرنویس هست . برنامه ی VobSub هم نصبه اما زیر نویسی از فیلم نیست
من که تا به حال از وجود این مشکلات اگاه شدم . اگه ممکنه فوری فوتی کمکم کنید .
با تشکر
1.سرچر ویندوز فایلها مخفی رو سرچ نمیکنه
2.این قابلیت رو میتونید ازین مسیر برش دارید
MyComputer>Tools>FolderOption>View(Tab)>Hide Extentions For Known File Types
تیکش رو از دوباره بزاری درست میشه
3.این سومی رو هم نمیدونم:31:
Mr Andersson
27-11-2009, 14:42
درود;
به نظر نمیاد ویروس داشته باشین. این چیزایی که میگین احتمالا از مشکلات ویندوزه:
1-از کدوم ویندوز استفاده میکنید؟ کجا رو سرچ میکنید؟ (مثلا سی دی رام یا یک درایو)
2-درسته. در فولدر اوپشن گزینه ای بنام Hide Extensions For Know File Type وجود داره که این کار رو میکنه.
3-فیلمها با چه فورمتی هستند؟ برای پخش از چه برنامه ای استفاده میکنی؟
.......
far2009s
27-11-2009, 16:56
1- حق کاملا با دوستان است
2- ممنون دوستان به من هم کمک کردید
3- اما در این مورد باید فایل فیلم و زیرنویس را در یک فولدر بریزید و با یک نام و سپس فیلم را با jetaudio یا kmplayer اجرا کنید
mojitak08
27-11-2009, 19:33
به نظر میاد مشکل 2 حل شد
اما در مورد سرچ من فرض کنید یه فایلی را به نام علی میگم که تو سرچ ویندوز از درایو E برام پیدا کنه . اما همین که میزنم سرچ میگه هیچ فایلی وجود نداره
و دیگه اینکه من تمام فیلم هام را با زیرنویس نگاه میکردم اما حالا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده ؟
far2009s
28-11-2009, 09:36
به نظر میاد مشکل 2 حل شد
اما در مورد سرچ من فرض کنید یه فایلی را به نام علی میگم که تو سرچ ویندوز از درایو E برام پیدا کنه . اما همین که میزنم سرچ میگه هیچ فایلی وجود نداره
و دیگه اینکه من تمام فیلم هام را با زیرنویس نگاه میکردم اما حالا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده ؟
1- فایل را به زبان فارسی سرچ می کنی ؟ حتما یک مورد انگلیسی را امتحان کن
2- برای زیر نویس کارهایی را که گفتم انجام بده من امتحان کردم کار می کند.
pezhvakco
28-11-2009, 10:33
برای جستجوی فایل های مخفی باید در قسمتی پایینی که می خواهید نام فایل را وار کنید، گزینه More advanced option را انتخاب کنید و تنظیمات نوع فایل های مورد جستجو را درست نمایید .
pezhvakco
28-11-2009, 10:41
برای نمایش فایل ها بهتره از VLC استفاده کنی که مدیریت بهتری در اجرای فایل ها و زیرنویس ها داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.