مشاهده نسخه کامل
: 22" سري رويايي / W2284F یا 21.5" سري كريستال / W2261VP
سلام دوستان و اساتید گرامی
دوستان لطفا با دلیل و منطق به من بگید کدوم واسه من مناسبتره
1- 2284F [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TFT Panel Spec Size 22" Wide
Resolution 1680 x 1050
Brightness 300 cd/m2 ( Typical)
Contrast Ratio 30000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 176°, V: 170°
Supported Colors 16.7 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub, DVI
Power Supply 90 ~ 264 Vac (47~ 63Hz), Power Adapter
Net Dimensions (WxDxH) 522 x 162 x 424 mm
Net Weight 4.4 Kg
Wall / Arm Mount Type No
Power Consumption Normal Operation Less than 45 watts
Suspend / Standby Less than 1 watts
Power Off mode Less than 1 watts
Plug Play DDC DDC CI
USB N/A
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance ISO 13406-2, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, VCCI-2, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 2ms, Tilt, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound)
2- 2261vp [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TFT Panel Spec Size 21.5" Wide
Resolution 1920 x 1080
Brightness 300 cd/m2 ( Typical)
Contrast Ratio 50,000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 170°, V: 160°
Supported Colors 16.7 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub, DVI-D, HDMI
Power Supply 100 ~ 240 Vac (50~ 60Hz), Built-in Type
Net Dimensions (WxDxH) 519 x 193 x 387 mm
Net Weight 4.2
Wall / Arm Mount Type No
Power Consumption Normal Operation 39 watts
Suspend / Standby 1 watts
Power Off mode 1 watts
Plug Play DDC DDC/CI
USB No
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance ISO 13406-2, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, VCCI-2, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 2ms, Tilt, Full HD, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound), Headphone (Volume adjust for only HDMI input)
اول این که من اهل گیم نیستم (خیلی کم چی بشه حالا یه نفر خیلی تعریف کنه و اینا......:31:)
کارت گرافیکم HDMI داره و لی خیلی هم مهم نیست واسم
دیگه ....دیگه.... آها :13: من صبح تا شب E-BOOK میخونم پس واسه من کیفیت تکست و این که مانیتور چشمم رو اذیت نکنه واسم خیلی مهمه :20:
گه گاهی هم فیلم میبینم اینم میدونم که فعلا از فیلم full hd خبری نیست
اصلا یه نفر به ما بگه آقا این رزولیشن hd و full hd خیلی با هم تفاوت داره یا نه ؟ اصلا در حالت عادی کسی مانیتورشو روی 1920*1080 قرار میده یا نه
لپ کلوم :31: کدومش کمتر چشم رو اذیت میکنه
ممنون از دوستان و اساتیدی که راهنمایی میکنن:10:
راستی گرافیک من 4670 ATI 1G GDDR 3 هست که میدونم یه گرافیک معمولیه مشکلی نداره؟:blink:
از بين اين دوتا من 2261 رو ترجيح ميدم
ضمنا گرافيكتونم براي كاراي عادي با اين مانيتور مشكلي نداره
وبراي بازي مي تونيد توي رزوليشن هاي پائينتر و با جزئيات كمتر بازي كنيد .
ضمنا 22500 , 22700 هم از سامسونگ انتخاب خوبيه .
دوستان دیگه نظری ندارن؟؟
دوستان اگه هر کدوم از این دو مانیتور رو دارین در موردش نظر بدین لطفا:10:
pourya_bo2pmc
28-11-2009, 21:19
من بودم W2261VP رو برمیداشتم چون :
زیبایی قطعاتم واسم مهمه و نسبت به بقیه به نظر من شکیل تره
کنتراستش 50000 هستش که بالاتر از بقیش هست و بالطبع کیفیت بالاتر
من خودم W2261VP دارم بیشتر برای گیم این مانیتور رو خریدم و همیشه هم رویه 1920*1080 هست..
در همه حالت فوق العاده هست و هیچ مشکلی نداره ولی فکر کنم 21.5 بیشتر بدرد گیم بخوره و برای کارهای روزانه 22 بهتر باشه.
من خودم W2261VP دارم بیشتر برای گیم این مانیتور رو خریدم و همیشه هم رویه 1920*1080 هست..
در همه حالت فوق العاده هست و هیچ مشکلی نداره ولی فکر کنم 21.5 بیشتر بدرد گیم بخوره و برای کارهای روزانه 22 بهتر باشه.
دوست گرامی من شنیدم که ال جی این مانیتور رو با دو پنل مختلف تولید میکنه اگه اشتباه نکنم یکی پنل LG-PHILIPS هست و اون یکی AUO ممکنه واست چک کنی که مال شما کدوم هست
روش چک کردنم اینه که شما مانیتور رو خاموش کنی و بعد دکمه منو رو نگه دارین و همزمان مانیتور رو روشن کنید بعدش دکمه منو رو رها کنید ودوباره دکمه منو رو یک لحظه فشار بدین
یک منوی اضافه به منوی شما اضافه میشه که مدل پنل رو داخل اون نوشته (ممنون میشم اینو واسم چک کنی):10:
pourya_bo2pmc
29-11-2009, 15:43
حالا کدوم پنلش بهتره شما که تحقیق کردین ؟
حالا کدوم پنلش بهتره شما که تحقیق کردین ؟
فکر میکنم AUO بهتر باشه:20:
دوستان دلیل - منطق- اطلاعات .......
کدومش واسه کارهای روزمره بهتره؟ :13:
کمک کنید لطفا:10:
دوستان من بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که W2284F واسه من مناسب تر از W2261vp هست ومهمترین دلیلش مشکل 2261 با فونتها (یعنی ریز بودن بیش از حد ) در رزولوشن نیتیو هست (البته در ویندوز XP) البته من از 7 و ویستا هم استفاده میکنم ولی خوب با XP هم کم و بیش سر و کار دارم حالا بماند...........
دوستان فن آگاه و اساتید گرامی چند سوال
1- من تمامن فروم ها و ریویو هایی که خوندم چه توی سایتهای انگلیسی زبان چه فارسی ها در مورد مدل اولیه 2284 بود که ساخت اندونزی بود . به نظر شما این مدل ماد ایران با اون نوع اندونزی از نظر کیفیت تفاوت زیادی دارن ؟ (لطفا صادقانه نظر بدین )
2- از اون جایی که این مانیتور یعنی 2284 هم پورت آنالوگ D-SUB داره هم دیجیتالDVI آیا ممکنه که من یه دونه از کیسهامو (منظور کارت گرافیک :31:) با پورن D-SUB و یه دونه دیگه رو با DVI وصل کنم و بدون این که هر کودوم از کابلها رو جدا کنم بینشون سویچ کنم (شبیه KVM ) یعنی این که دکمه یا آپشن انتخاب سورس در این مانیتور وجود داره یا نه؟
3- این جوری که من فهمیدم آداپتور این مونیتور از نوع بیرونی هست آیا از نظر تکنیکی این ضعف هست ؟یعنی مشکل خاصی داره این موضوع؟
4-دوستانی که این مانیتور رو خریداری کردن (نوع ساخت ایران ) کیفیت بدنه و پنل رو چطور دیدن ؟
ممنون از همه دوستان:10:
دوست گرامی من شنیدم که ال جی این مانیتور رو با دو پنل مختلف تولید میکنه اگه اشتباه نکنم یکی پنل LG-PHILIPS هست و اون یکی AUO ممکنه واست چک کنی که مال شما کدوم هست
روش چک کردنم اینه که شما مانیتور رو خاموش کنی و بعد دکمه منو رو نگه دارین و همزمان مانیتور رو روشن کنید بعدش دکمه منو رو رها کنید ودوباره دکمه منو رو یک لحظه فشار بدین
یک منوی اضافه به منوی شما اضافه میشه که مدل پنل رو داخل اون نوشته (ممنون میشم اینو واسم چک کنی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من AUO بود
SAEEDSAMSUNG
01-12-2009, 23:56
دوست عزیز اگه میخواید که چشمتون کمتر اذیت بشه سامسونگ رو انتخاب کنید. من مانیتورم w2261v و از همه نظر خوبه و برای بازی و نمایش فیلم حرف نداره ولی بعد از مدتی متوجه شدم که شدیدا روی چشم هام اثر بد گذاشته اونم به خواطر اینه که در مود 60 هرتز کار میکنه ولی مانیتور های سامسونگ بعضی هاشون در مود 75 هرتز هم کار میکنند. دوستان که وارد ترند بیشتر تووضیح بدنو
دوست عزیز اگه میخواید که چشمتون کمتر اذیت بشه سامسونگ رو انتخاب کنید. من مانیتورم w2261v و از همه نظر خوبه و برای بازی و نمایش فیلم حرف نداره ولی بعد از مدتی متوجه شدم که شدیدا روی چشم هام اثر بد گذاشته اونم به خواطر اینه که در مود 60 هرتز کار میکنه ولی مانیتور های سامسونگ بعضی هاشون در مود 75 هرتز هم کار میکنند. دوستان که وارد ترند بیشتر تووضیح بدنو
من دقیقا نمیدونم :13: ولی فکر میکنم اگه از طریق پرت آنالوگ (D-Sub) کارت گرافیکتون رو به مانیتورتون وصل کنید میتونید رفرش ریت روی چند رزولوشن خاص روی 75 تنظیم کنید و فکر کنم پرت های دیجیتال (DVI-HDMI ) اصلا نیاز به رفرش ریت بالا ندارن و اصلا 60 قابل تغیر نیست (البته گفتم دقیقا نمیدونم :5:) دوستان و اساتید گرامی اگه من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
ممنون:10:
دوستان من بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که W2284F واسه من مناسب تر از W2261vp هست ومهمترین دلیلش مشکل 2261 با فونتها (یعنی ریز بودن بیش از حد ) در رزولوشن نیتیو هست (البته در ویندوز XP) البته من از 7 و ویستا هم استفاده میکنم ولی خوب با XP هم کم و بیش سر و کار دارم حالا بماند...........
1- من تمامن فروم ها و ریویو هایی که خوندم چه توی سایتهای انگلیسی زبان چه فارسی ها در مورد مدل اولیه 2284 بود که ساخت اندونزی بود . به نظر شما این مدل ماد ایران با اون نوع اندونزی از نظر کیفیت تفاوت زیادی دارن ؟ (لطفا صادقانه نظر بدین )
2- از اون جایی که این مانیتور یعنی 2284 هم پورت آنالوگ D-SUB داره هم دیجیتالDVI آیا ممکنه که من یه دونه از کیسهامو (منظور کارت گرافیک :31:) با پورن D-SUB و یه دونه دیگه رو با DVI وصل کنم و بدون این که هر کودوم از کابلها رو جدا کنم بینشون سویچ کنم (شبیه KVM ) یعنی این که دکمه یا آپشن انتخاب سورس در این مانیتور وجود داره یا نه؟
3- این جوری که من فهمیدم آداپتور این مونیتور از نوع بیرونی هست آیا از نظر تکنیکی این ضعف هست ؟یعنی مشکل خاصی داره این موضوع؟
4-دوستانی که این مانیتور رو خریداری کردن (نوع ساخت ایران ) کیفیت بدنه و پنل رو چطور دیدن ؟
یه سوال دوستان هنوز هم مدل اندونزی توی بازار هست ورایان صبا هم داره میفروشه کدومشو بخرم؟ مدل ساخت ماد ایران یا اندونزی؟ مشکل گارانتی چی ؟ یعنی این مانیتور ها زیاد خرابی دارن؟
up....................
دوستان و اساتید گرامی کمک کنید لطفا:10:
shab_2008
05-12-2009, 12:50
اقایه chista این منویه اضافی که شما گفتین بزنین تا مدله پنلتونا بفهمین چیه من زدم ولی ماله من چند نوع پنل داره مثلا چند نوعش ایناس: lgd 230 - auo215 ,...
حالا یه سوال داشتم که رویه کدوم نوع بزارم خوبه؟
راستی در مورده مدله 2284 هم یگم که طبق تحقیقاته من اگر ساخت اندونزی باشه 1 سال گارانتی داره و اگر ساخت ایران باشه 2 سال گارانتی داره
اقایه chista این منویه اضافی که شما گفتین بزنین تا مدله پنلتونا بفهمین چیه من زدم ولی ماله من چند نوع پنل داره مثلا چند نوعش ایناس: lgd 230 - auo215 ,...
حالا یه سوال داشتم که رویه کدوم نوع بزارم خوبه؟
راستی در مورده مدله 2284 هم یگم که طبق تحقیقاته من اگر ساخت اندونزی باشه 1 سال گارانتی داره و اگر ساخت ایران باشه 2 سال گارانتی داره
جناب شب فکر میکنم مال شما همون AUO هست :46: در مورد اطالاعات مربوط 2284 ممنون:10:
Lord_theOne
06-12-2009, 18:19
من 2261 را استفاده كردم كيفيت تصويرش عالي هست
اما از پايين كه بخواهي اين مانيتور را نگاه كني افت زيادي مي كند تنها عيبش همين است البته از بالا افت كمي دارد نامحسوس هست
اما مدل 2284 را تست نكردم
براي اونها هم تبديلهاي زيادي هست مثله hdmi به dvi يا برعكس
هرتز هم سرعت نور است اونجايي كه مي توانيد تغيير بدهيد كه چشم انسان تا 60 هرتز را مي تواند تشخيص بدهد براي همين چم درد مي كند
Kianoosh
07-12-2009, 05:53
2261 دوست من...
Alireza_PCNet
07-12-2009, 10:58
سلام خوبي. من 2284 دارم خوبه مل ماديرانم هست هيچ مشكليم نداره. تازه من كار گرافيكي و طراحي ميكنم باهاش تازه. اگر ايرادي داشت چشمم كور ميشد. از خود ماديرانم گرفتم. عاليههه :10:
البته يكي ازدوتام 2261 داره و اونم كار گرافيكي ميكنه و اونم خيلي راضيه ها. چون از صبح تا شبم كار ميكنه همش.
البنه 2261 كنتراستش بالاتره ها. 50000
اصلن اينجا جفتشو مقايسه كن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي در مورد ماديرانيش اصلن ناراحت نباش. رديفه:5:
Alireza_PCNet
07-12-2009, 11:04
نه دوست عزير. من كه دقيقا اين اتفاق با مانيتور هاي سامسونگ برام افتاد و چشمام اذيت شد. تقريبا كور شد:5:
اگه با خوندن سرو کار داری شک نکن 2284 به دلیل رزولیشن پایین تر
samira_googleOne
08-12-2009, 10:13
دو ساعت نظرمو نوشتم پاك شد. گفتم راست ميگن آقاي Actor خان. منم موافقم با LGبيشتراگر 2261 بگيري بايد دستي يكم نورشو بياري پايين (مثل من). ولي 2284 ديگه خودش ok براي اين كارا.
اگرم قيافش مهمه كه برو تو سايت ماديران . ببين جديدارو - خيلي خوشگلن. من موندم بين قيافه هاشون:40:
up................................
دوستان گرامی اگه کسی بتونه به این سوالات پاسخ بده ممنون میشم مخصوصا سوال 1 و 2 :46:
alilosting
15-12-2009, 11:03
up................................
دوستان گرامی اگه کسی بتونه به این سوالات پاسخ بده ممنون میشم مخصوصا سوال 1 و 2 :46:
سلام Chista - معاومه كه اطلاعات خوبي داري از پستات مشخصه
در مورد سئوال اول و آخرت بايد بگم كه ما رو از طرف شركت بردن كارخونه ماديران كه تو هشت گرده و خيلي هم وسيعه .من اول خيلي حال كردم كه ايرانيا همچين كارخونه اي دارن بعد كه رفتم توش گفتم به خودم كه زيادم افتخار نكن. چون تقريبا همه چي وارد اين كارخونه ميشه و در ايران اسمبل ميشه.
همين. به نظر من كيفيتاش اصلا فرق نداره. فقط اسمبله ديگه . توليد موليد يخدي
ولي چون اينا اينجا اسمبل ميكنن و هزينه حمل (به دليل كمتر جا گرفتن) و كلا هزينه درست كردن مانيتور كمتر ميشه 2 سال گارانتي ميدن و گارانتيشونم واقعا خوبه . ولي چيزي كه داخل بشه زياد نمي ارزه براشون كه به خاطرش 100 سال خدمات بدن
2261 بهتره چون hdmi داره.من امتحان کردم واقعا کیفیتش خیلی فرق داره.
نمیدونم چرا بعضی ها میگن فرقی نداره؟؟؟؟
2261 بهتره چون hdmi داره.من امتحان کردم واقعا کیفیتش خیلی فرق داره.
نمیدونم چرا بعضی ها میگن فرقی نداره؟؟؟؟
دوست گرامی کسی نمیگه فرقی ندارن این دو مانیتور بحث سر این هست که کدومش واسه تکست خوندن و وب گردی بهتره در کل کارهای روزمره- HDMI هم که شما میفرمایید بیشتر به درد گیم بازها و اونایی که قراره این مونیتور رو به کنسول وصل کنن میخوره و تا اونجایی که من تحقیق کردم DVI و HDMI از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن و تنها تفاوت در اتقال صدا توسط HDMI هست که DVI این قابلیت رو نداره :46:
به هر حال ممنون:10:
دوستان گرامی بلاخره امروز W2284F رو خریدم و با بقیه مدلهای موجود در بازار مقایسه کردم فوق العاده هست اگه مثل من کارتون بیشتر با تکست و وبگردی هست نه بازی و فیلم شک نکنید که بهترین گزینه هست
pandora tomorro
17-02-2010, 12:28
دوست عزیز chista اینکاری که واسه دیدن پنل گفتی کردن تنظیماتش ریخت بهم پدر چشمم در اومد:41:
یه سایت درستش کرده بودم!!!! وقتی پنل رو میخوام انتخاب کنم اون پایین یه سری عدد نوشته شده اونا چین؟ رو اونا دست خورد:19:
دوست عزیز chista اینکاری که واسه دیدن پنل گفتی کردن تنظیماتش ریخت بهم پدر چشمم در اومد:41:
یه سایت درستش کرده بودم!!!! وقتی پنل رو میخوام انتخاب کنم اون پایین یه سری عدد نوشته شده اونا چین؟ رو اونا دست خورد:19:
دوست گرامی اونا مربوط به کالیبراسیون رنگها هستن نوع مونیتور شما چیه ؟ اگه یادتون هست اونا رو به حالت اول برگردونید اگه نه باید از روی یه مونیتور شبیه مونیتور خودتون نگاه کنید و اون عدد ها رو به حالت اول برگردونید :10:
pandora tomorro
17-02-2010, 13:08
یادم نیست!!!! :41: مانیتورم 2261vp هست.... عجب خریتی کردم!
کسی میتونه یه عکس بگیره از مانیتورش از اون تنظیمات؟؟؟
pandora tomorro
17-02-2010, 14:13
ماشالله بروبچ تو بازی سنتر همه 2261 دارن نه اینکه همشون کنسول بازن :31:
دوست زحمتش رو واسم کشید
به نظرم عالیه این تنظیمات!
ماشالله بروبچ تو بازی سنتر همه 2261 دارن نه اینکه همشون کنسول بازن :31:
دوست زحمتش رو واسم کشید
به نظرم عالیه این تنظیمات!
خدا رو شکر درست شد
دوستان کسی بهترین تنظیم service menu واسه w2284f رو میدونه اگه ممکنه یه عکس یا تنظیمات دیفالت رو هم بزارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.