مشاهده نسخه کامل
: اگر پاناسونیک TH-P42C10M پلاسما یا تو همین سری دارید لطفا منو راهنمایی کنید !
arshampc
27-11-2009, 00:11
سلام ! من امروز یه TH-P42C10M پلاسمای پاناسونیک 42 اینچ خریدم بدون گارانتی 800000 تومن ! میخواستم چند تا سوال بپرسم :
1 - خوب خریدم ؟
2 - این مدل تصاویر رو ضبط هم میکنه یا نه ؟ آخه یه یه جاش نوشته TV Record ولی وقتی میزنم میگه نمیشه ! :(
3 - قضیه ویرا لینک چیه ؟
4 - مموری SD میخوره ولی میگه فایل قابل خواندن نیست ! من چه کنم ؟ چون فقط عکس تو مموری نیست اینو میگه ؟
در کل تلوزیون خوبی هست ؟ یا نه ؟ طرف فروشنده هه که خیلی تعریف میکرد !
از امکاناتش هم اگه میشه برام بگین چون کاتالوگش عربیه و کره ای . . . .
مرسی ممنون !
arshampc
27-11-2009, 11:39
کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟
سلام ! من امروز یه TH-P42C10M پلاسمای پاناسونیک 42 اینچ خریدم بدون گارانتی 800000 تومن ! میخواستم چند تا سوال بپرسم :
1 - خوب خریدم ؟
2 - این مدل تصاویر رو ضبط هم میکنه یا نه ؟ آخه یه یه جاش نوشته TV Record ولی وقتی میزنم میگه نمیشه ! :(
3 - قضیه ویرا لینک چیه ؟
4 - مموری SD میخوره ولی میگه فایل قابل خواندن نیست ! من چه کنم ؟ چون فقط عکس تو مموری نیست اینو میگه ؟
در کل تلوزیون خوبی هست ؟ یا نه ؟ طرف فروشنده هه که خیلی تعریف میکرد !
از امکاناتش هم اگه میشه برام بگین چون کاتالوگش عربیه و کره ای . . . .
مرسی ممنون !
سلام من 42 جی10 دارم..به بعضی از سوالات جواب میدم.
1 -اینو نمیدونم..چون قیمت ندارم.
2 -نه این مدل تصاویر رو ضبط نمیکنه(در صورتی ضبط میکنه که سینمای خانگی که باهاش مچ باشه بگیری فکر کنم ضبط کنه)
3 -این ویرا لینک از نظر من بدون کاربرد..کاربردش اینکه میتونه مثلا سینمای خانگی خود پاناسونیک رو با این دکمه کنترل کنی..و اینطور چیزها..
4 -اینم فقط عکس رو میتونه پخش کنه..و یک سری فرمت که فقط با دوربین های پاناسونیک فیلمبرداری میشه
5 -تلویزیون خوبی از لحاظ قیمتی که دادی شاید باشه...
از لحاظ امکانات هم تلویزیون های پاناسونیک در حد خوبی نیستن..مثلا تصویر در تصویر ندارن..
اگر شما از این تی وی برای تماشای ماهواره و تلویزیون ایران استفاده میکنید..همین برای شما خوبه..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.