PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تبدیل به فرمت divx

ستاره آبی
26-11-2009, 22:31
با سلام به همه دوستان عزیز:11::11:
من یه سری فایل دارم که از برنامه یولید ویدیو استدیو 7 به فرمت av ویه سری رو به فرمت vcd خروجی گرفتم ومی خوام اونها رو به فرمت divx تبدیل کنم و توی دستگاه dvd player پخش کنم . حالا می خوام بدونم که 1- من دقیقا به چه نرم افزارهایی نیاز دارم؟( برای بهترین کیفیت پخش) 2- دقیقا باید چه کارهایی رو برای این تبدیل انجام بدم( بسیار لطف می کنید اگر مرحله به مرحله توضیح دهید:11:) ودر نهایت اونو از چه طریقی با نرو رایت کنم؟؟

· نرم افزارهایی که خودم دارم: canapous procoder3 , flask mpeg
· در دفترچه دستگاه Dvd player ذکر شده فایل divx با وضوح ممکن 720*756 0ارتفاع*عرض) رو پشتیبانی می کنه وهمچنین فرمت های کد گذاری قابل پخش اون 3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx و در ضمن ذکر شده که فقط عملکرد پخش پشتیبانی با این دستگاه divx 6 هست ( من که از این ها سر در نمیارم لطفا هرکی حرفه ای هست این ها ر وهم توی پاسخ دادن لحاظ کنه. بسسسسسسی ممنون ومتشکر:11:

ستاره آبی
27-11-2009, 09:40
بابا این همه حرفه ای توی این تالار هست . یعنی یکی نمی یاد لطف کنه ویه توضیح کامل وجامع بده تا دعاش کنیم؟؟

satartitaniom
27-11-2009, 12:01
سلام دوست عزيز بارها و بارها در اين مورد بحث شده!
نتيجه نهايي هم همون procoder هست
يكيش اينجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ستاره آبی
27-11-2009, 21:53
سلام:11:
دوست عزیز من این پستی که اشاره کردین رو قبلا دیدم و حتی saveکردم وحتی قبل از پرسیدن سوالم چندین بار جستجو کردم با کلمات مختلف اما هیچ کدوم مشکل من رو حل نکرد شما اگه سوال منو کامل خونده باشین متوجه می شین که مشکل من در نحوه تبدیل ونهایتا نحوه رایت روی سی دی هست و مسائلی که باید برای سازگاری فایل با دی وی دی پلیر لحاظ بشه .من توی برنامه پروکودرم هر چی گشتم گزینه ای برای تبدیل به فایل divx پیدا نکردم.

satartitaniom
27-11-2009, 23:38
دوست عزیز من این پستی که اشاره کردین رو قبلا دیدم و حتی saveکردم وحتی قبل از پرسیدن سوالم چندین بار جستجو کردم با کلمات مختلف اما هیچ کدوم مشکل من رو حل نکرد شما اگه سوال منو کامل خونده باشین متوجه می شین که مشکل من در نحوه تبدیل ونهایتا نحوه رایت روی سی دی هست و مسائلی که باید برای سازگاری فایل با دی وی دی پلیر لحاظ بشه .من توی برنامه پروکودرم هر چی گشتم گزینه ای برای تبدیل به فایل divx پیدا نکردم.
سلام
بله متوجه شدم
خوب خيلي سادس كه
شما اون فايل divx رو با همون برنامه به avi تبديل كن (نكرديم ميشه)
بعد با nero9 بيا يه dvd video disk بساز اگه نرو جديد باشه همون divx رو هم مستقيم به dvd تبديل ميكنه
بهد شما يك ديسك داري كه در پلير هاي خانگي قابل استفادس
خوب حالا مشكل شما چيه؟اينه كه نميدوني چه divx مناسبه؟
گفتم كه تفاوت محسوسي ندارن
اشكالي موند؟

satartitaniom
27-11-2009, 23:41
يه تشكر از خودم ميكنم!!!!!!!!
آقا ستار ممنون!

ستاره آبی
28-11-2009, 20:14
نمی دونم جدیدا iq من کم شده یا شما سخت صحبت می کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما پست اول منو کامل خوندین؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-من می خوام یه فایل av رو به فرمت divx تبدیل کنم و از طرفی هرچقدر توی برنامه پروکدرم گشتم گزینه ای برای تبدیل به فرمت divx پیدا نکردم. چیزی که این وسط دستگیرم شد این بود که باید کدک مربوط به فرمت divx رو نصب کنم. چون یه برنامه ای به اسم divx pro 5.02 رو نصب کردم وبعد این کار توی برنامه پروکدر گزینه مربوط به divx هم پیدا شد. اما چون بعد نصب این برنامه سیستمم مرتب هنگ می کرد مجبور شدم برنامه رو uninstall کنم که دوباره این گزینه در برنامه پروکدر حذف شد پس در جواب سوالی که خودم در پست اول پرسیدم!! باید بگم که یکی از نرم افزارهایی که لازمه برنامه ای برای نصب کدک divx هست درسته؟؟؟ اگه درسته بهترین برنامه در این زمینه چیه که سیستم هم هنگ نکنه؟؟
2- اگه من فایل divx نهایی رو به صورت data روی سی دی رایت کنم برای پخش در دی وی دی پلیر مشکل ایجاد می کنه؟؟
3-(با توجه به پست اول)فقط عملکرد پخش پشتیبانی با این دستگاه divx 6 هست یعنی چی؟ وبا توجه به(فرمت های کد گذاری قابل پخش اون 3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx )من چه نکاتی رو باید برای تبدیل فایل به فرمت divx لحاظ کنم؟؟ وهمچنین در مورد وضوح اشاره شده در پست اول در تنظیمات پروکدر ارتفاع وعرض رو باید طبق این عرض وارتفاع تنظیم کنم؟
ببخشید از این که پست طولانی شد
در ضمن از توجهتون هم بسیار ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد همه تایپ کردن ها برق رفت و مجبور شدم دوباره از اول تایپ کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kourosh_sos
28-11-2009, 23:12
دوست عزیز شما ابتدا برنامه Media Player Classic رو نصب کنید با این کار تمامی کدک های مربوط به فایل های تصویری و صوتی روی سیستم شما نصب میشه کار دومی که باید انجام بدید اینه که از یک برنامه مبدل فایل های تصویری یا Convertor استفاده کنید که شما میتونید هم از برنامه WinAVI convertor هم برنامه video Convert Master استفاده کنید دقت کنید برای تبدیل به فرمت DivX شما در هر برنامه مبدلی باید از قسمت AVI خروجی DivX بگیرید اگرم مشکلی بود در خدمتم

Mr Andersson
29-11-2009, 04:11
درود;

دوست عزیز برنامه ی divX player رو کامل نصب کن و بعد از کانورت, توسط نرو بصورت دیتا رایت بزن به همین سادگی... یادت باشه ته سی دی رو باز نزاری...

موفق باشید.

ستاره آبی
29-11-2009, 10:51
دوست عزیز شما ابتدا برنامه Media Player Classic رو نصب کنید با این کار تمامی کدک های مربوط به فایل های تصویری و صوتی روی سیستم شما نصب میشه کار دومی که باید انجام بدید اینه که از یک برنامه مبدل فایل های تصویری یا Convertor استفاده کنید که شما میتونید هم از برنامه WinAVI convertor هم برنامه video Convert Master استفاده کنید دقت کنید برای تبدیل به فرمت DivX شما در هر برنامه مبدلی باید از قسمت AVI خروجی DivX بگیرید اگرم مشکلی بود در خدمتم

ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من قبلا برنامه k iite codec pack رو روی سیستمم نصب کردم والان مدیا پلیر کلاسیک رو هم دارم با این حال باز هم توی برنامه پروکدر که یه کانورتور خوبه از قول بیشتر بچه ها، گزینه ای برای تبدیل به divx در قسمت av اون وجود نداره.

اگر کسی در مورد قسمت آخر(3) سوالاتم بتونه راهنماییم کنه بسیار ممنهون می شم:11:

kourosh_sos
29-11-2009, 18:19
دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم

ستاره آبی
29-11-2009, 20:22
من می خواستم بدونم این جمله ای که در دفترچه راهنمای دستگاه اومده"فقط عملکرد پخش پشتیبانی با این دستگاه divx 6 هست" یعنی چی ؟ وآیا لازمه با توجه به این مسئله نکته خاصی رو در تبدیل فایلام به فرمت divx رعایت کنم؟ و همینطور در مورد وضوح اگه عرض وارتفاع فایل فیلم با اون مقادیری که توی پستهای قبلیم گفتم و در دفترچه راهنما اومده فرق داشته باشه مشکلی ایجاد می کنه؟؟همینطور اینکه چرا با وجود داشتن برنامه klite codeck pack و procoder توی تنظیمات encode مربوط به خروجی فایل av در برنامه پروکدر هیچ اثری از فرمت divx دیده نمی شه؟؟ ببخشید دیگه ،ما مبتدی هستیم و شما رو هم به زحمت می ندازیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kourosh_sos
29-11-2009, 22:23
دوست من شما که نمیخوای کار تدوین انجام بدی که اینقدر داری مسئله رو پیچیدش میکنی شما اصلا اون دفترچه رو کاری نداشته باش شما اون برنامه هایی که من معرفی کردم رو دانلود کن نصب و رجیستر کن و فایل av رو به divx تبدیل کن این برنامه procoder هم بزارش کنار حالا چرا گیر دادی به این برنامه اون مبدل هایی که من معرفی کردم هم کیفیت تصویر رو دستکاری نمیکنن هم سرعت بالایی دارن مشکلی بود پیغام خصوصی بده

Mr Andersson
30-11-2009, 04:16
درود;

دوست عزیز اینقدر سخت نگیر. مگه دستگاه کجاست؟ چندتا DVD دیگه ارزش این چیزا رو نداره که. تست کن.

همون برنامه DivX Player همراه خودش یه DivX Convertor هم نصب میکنه از همون استفاده کن.

موفق باشی...

mehryar1973
22-05-2010, 11:58
دوست عزیز پس مشکلتون کجاست!؟ ببینید تمام DVD Player ها DivX رو بصورت کامل ساپورت میکنن پس این موارد (3ivx –mp43- divx5.xx- divx4.xx- divx3.xx) رو در نظر نمیگیریم

سلام
دوستان من میخواستم تاپیکی جدید در مورد مشکلم بزنم که این تاپیک رو دیدم من یک سری کارتون
دانلود کردم که divx هست ودو سه ثانیه پس از شروع آرم dvix هم کوچک پایین صفحه نشون داده میشه
من اونا رو توی کامپیوتر خوب میبینم ومشکلی نداره ولی با DVD Player مشکل داره وفقط تصویر پخش میشه(صدا نداره) با دو دستگاه مختلف هم امتحان کردم (جفت دستگاه ها چینی بودن یکی شون مارک SUNNY ویکی یه مارک دیگه) مکیخواستم بدونم آیا کسی مورد مشابهی رو دیده وآیا راهی داره یانه

Mr Andersson
24-05-2010, 03:01
درود;

تو تنظیمات دستگاه بخش Audio شو دستکاری کن شاید درست شه... ممکنه از تلویزیون هم باشه..

حالت های Mono - Stereo - Dolby

.......

mortezaon
24-05-2010, 03:34
سرعت رايت رو پائين بالا كن جواب مي گيري
من اين مشكلو با دستگاهاي سامسونگ داشتم همه جور سرعت رو امتحان كردم 12 جواب داد
يه امتحان بكن

.