ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فلش

kinder
26-11-2009, 18:37
سلام من یک فلش 16 گیگ توشیبا دارم و یک برنامه توش ریختم بعد از این که از نوت بوک جدا کردم و خواستم بزنم به PC پیغام فرمت فلش رو میده و میگه که فلش اول باید فرمت بشه تا قابل استفاده بشه اطلاعات مهمی هم روش دارم و نمیخوام فرمت کنم لطفا کمک کنید

ferdfe
26-11-2009, 23:21
اقا من يه فلش الماني(8گيگ) يه چند روزي گرفتم ولي امروز روي هر سيستمي امتحان كردم اين پيغام رو ميده !!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
27-11-2009, 00:17
سلام من یک فلش 16 گیگ توشیبا دارم و یک برنامه توش ریختم بعد از این که از نوت بوک جدا کردم و خواستم بزنم به PC پیغام فرمت فلش رو میده و میگه که فلش اول باید فرمت بشه تا قابل استفاده بشه اطلاعات مهمی هم روش دارم و نمیخوام فرمت کنم لطفا کمک کنید
احتمال داره فلش ویروسی شده باشه با یه آنتی ویروس update شده فلشتونو اسکن کنید

ashkan24
27-11-2009, 00:18
اقا من يه فلش الماني(8گيگ) يه چند روزي گرفتم ولي امروز روي هر سيستمي امتحان كردم اين پيغام رو ميده !!!!

احتمالا مارکش kingeston نیست ؟؟؟

ferdfe
27-11-2009, 09:10
احتمالا مارکش kingeston نیست ؟؟؟

نميدونم دوست عزيز فروشنده اشنا بود گفتم يه فلش خوب مي خوام اونم اينو بهم داد گفت فانتزي خيلي هم خوبه اخريش هم هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

kinder
27-11-2009, 10:43
احتمال داره فلش ویروسی شده باشه با یه آنتی ویروس update شده فلشتونو اسکن کنید
اصلا وارد فلش نمیشه و حافظه رو هم میزنه صفر عین موقعی که برای اولین بار میخوای از هارد استفاده کنی و باید فرمتش کنی

EXTREME
27-11-2009, 13:12
روی یه سیستم دیگه م امتحان کنید ببینید چی میشه در غیر این صورت
فلشتونو فرمت کنید با نرم افزار ریکاوری اطلاعاتشو برگردونید

farhad704
27-11-2009, 14:06
باسلام
من چندي پيش رفته بودم چين اونجا يك فلش 8 گيگ واسه دوربين عكاسيم خريدم عكس گرفتم بعد اومدم دبي اونجا هم كه عكس گرفتم يك دفعه فلش قاط زد و پيغام داد رو LCD دوربين كه نوشت ERROR MEMORY CARD خلاصه هرچي عكس گرفته بودم به باد فنا رفت حالا هم با اينكه فلش رو با دوربين فرمتش كردم ولي تو لب تاپ كه ميذارم اصلا نميشناسه فلش رو كه بخوام با نرم افزار ريكاوري كنم به نظر شما راهي داره كه بشه رديفش كرد؟

ferdfe
27-11-2009, 18:44
اقا لطفا يكي بگه فلش من چه مرگشه و بايد چكار كنم :19:

kinder
27-11-2009, 20:28
اقا لطفا يكي بگه فلش من چه مرگشه و بايد چكار كنم :19:
دوست عزیز شما باید برای مشکلتون تاپیک جدا بزنید نه اینکه تو تاپیک دیگران مطرح کنید

ferdfe
27-11-2009, 20:47
دوست عزیز شما باید برای مشکلتون تاپیک جدا بزنید نه اینکه تو تاپیک دیگران مطرح کنید

عزيز اگر قرار باشه براي هر موضوعي به خصوص موضوع مشترك يه تايپك زده بشه ميدوني روزي چندين تايپك بايد زده بشه !!!!!!!!؟؟

اين تايپك هم اسمش مشكل در فلش نه اينكه اختصاصي فقط مشكل شما :13:

kinder
28-11-2009, 00:34
عزيز اگر قرار باشه براي هر موضوعي به خصوص موضوع مشترك يه تايپك زده بشه ميدوني روزي چندين تايپك بايد زده بشه !!!!!!!!؟؟

اين تايپك هم اسمش مشكل در فلش نه اينكه اختصاصي فقط مشكل شما :13:
شما اول برو قوانین انجمن ها و فروم رو بخون و از مدیران هم سوال کن بعد بیا پست بده و تاپیک دیگران رو به بیراهه بکش

Lord_theOne
28-11-2009, 23:57
بهتره هر مشکلی یک تاپیک جداگانه داشته باشد تا بهتر به جواب برسیم نه چندتا مشکل اینجوری هرجو مرج بوجود می آید
ferdfe عزیز بهتره سوالت را جای دیگری مطرح کنی تا زودتر و بهتر به جواب برسی
دیگر خواهشا بحث نکنید تاپیک به انحراف کشیده می شود