Armink36
25-11-2009, 20:07
سلام به تمام دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز میخوام یه ترفند عالی درمورد سیم کارت ایرانسل براتون بزارم
خب شما میدونید که هزینه مکالمه بین خطوط ایرانسل با اوپراتورهای دیگر دو برابر مکالمه ی ایرانسل به ایرانسل هست ؛ بنابراین در این روش میخواهیم کاری کنیم که هزینه مکالمه ی ایرانسل با اوپراتورهای دیگر به نرخ ایرانسل به ایرانسل حساب بشه.
برای این کار روی صفحه ی اصلی گوشی این اعداد را مینویسیم :
#09119990000*21*
و بعد تایید کنید.
به جای شماره ی 09119990000 ؛ شماره ی مورد نظرتون رو که می خواین بهش زنگ بزنین رو وارد کنین
بعد از انجام مرحله ی قبلی با شماره ایرانسل خودتون تماس بگیرد.
بعد می بینید که گوشی مورد نظر زنگ میخورد . این طوری مکالمه ی ایرانسل با سایر اوپراتورها نصف قیمت میشود.
در ضمن رمزغیرفعال کردن این کار #21# است.
نکته : اگر خواستید با کس دیگری تماس بگیرید باید شماره ی قبلی را غیرفعال و شماره جدید را وارد کنید.
من خودم تست کردم و جواب داده.
امیدوارم که این مطلب من بدردتون خورده باشه.:20:
امروز میخوام یه ترفند عالی درمورد سیم کارت ایرانسل براتون بزارم
خب شما میدونید که هزینه مکالمه بین خطوط ایرانسل با اوپراتورهای دیگر دو برابر مکالمه ی ایرانسل به ایرانسل هست ؛ بنابراین در این روش میخواهیم کاری کنیم که هزینه مکالمه ی ایرانسل با اوپراتورهای دیگر به نرخ ایرانسل به ایرانسل حساب بشه.
برای این کار روی صفحه ی اصلی گوشی این اعداد را مینویسیم :
#09119990000*21*
و بعد تایید کنید.
به جای شماره ی 09119990000 ؛ شماره ی مورد نظرتون رو که می خواین بهش زنگ بزنین رو وارد کنین
بعد از انجام مرحله ی قبلی با شماره ایرانسل خودتون تماس بگیرد.
بعد می بینید که گوشی مورد نظر زنگ میخورد . این طوری مکالمه ی ایرانسل با سایر اوپراتورها نصف قیمت میشود.
در ضمن رمزغیرفعال کردن این کار #21# است.
نکته : اگر خواستید با کس دیگری تماس بگیرید باید شماره ی قبلی را غیرفعال و شماره جدید را وارد کنید.
من خودم تست کردم و جواب داده.
امیدوارم که این مطلب من بدردتون خورده باشه.:20: