مشاهده نسخه کامل
: آموزش پسورد گذاری
با سلام خدمت دوستان من امروز رفته بودم جایی . طرف کامپیوترش رو روشن کرد ازش پسورد خواست بعد از این که تمام مراحل بوت تمام شد دویاره ازش برای لوگین شدن پسورد خواست ازش پرسیدم این چی هست گفت پسورد سیستمی هست مقاله پسورد گذاری سیستمی رو تو مجله خوندم بعد گفتم چه طوری میشه برداشتش گفت راهی نیست مگر اینکه ویتدوز رو عوض کنی
حالا می خواستم یکی آموزش این نوع پسورد گذاری رو بزاره و آیا راهی به جز ویندوز عوض کردن هست یا نه ؟
Mohammad King
25-11-2009, 20:47
پس شما مست کد این صفحه را میخواین؟
یا اینکه خودتون پسورد را داریدو می خواین برش دارین؟
hhhh_1360
25-11-2009, 23:18
سلام دوستان من هم در مورد بحث دوست عزیز سونامی که گفتند اطلاعاتی می خواهمآموزش این نوع پسورد گذاری
پس شما مست کد این صفحه را میخواین؟
یا اینکه خودتون پسورد را داریدو می خواین برش دارین؟
لطفا هر دو صورت رو توضیح بدید
MaSoUd555
26-11-2009, 03:47
لطفا هر دو صورت رو توضیح بدید
میشه 99 درصد حدس زد منظور شما Syskey هستش
راه دسترسیشم اینه تو RUN تایپ کنید Syskey و اینتر کنید:31:
اگه درست بود تشکر رو بده بیاد:46:
متوجه نشدم بیشتر توضیح بده .تشکر هم اگر چه درست باشه چه نه میکنم :دی
Behroooz
27-11-2009, 11:10
اولی رو با کمک بایوس گزاشته دومی رو با syskey که دوستمان گفت
MaSoUd555
27-11-2009, 14:29
متوجه نشدم بیشتر توضیح بده .تشکر هم اگر چه درست باشه چه نه میکنم :دی
آخه احتیاج به توضیح نداره یه دف بازی کن میفهمی چطوریه
START>RUN>syskey
Mohammad King
27-11-2009, 14:41
من هنوز نفهمیدم که شما میخواین چه کار کنید؟؟؟؟
اولی رو با کمک بایوس گزاشته دومی رو با syskey که دوستمان گفت
یعنی من syskey بزنم پسورد گزاشته شده رو متوجه میشم ؟
سلام
به Run رفته و عبارت syskey رو تایپ کن و Enter بزن.
در پنجره ای که باز میشه روی Encryption Enable کلیک کن و پسورد رو تعیین کن و پنجره رو OK کن.
والسلام.
موفق باشید :40:
mehdi_halla
28-11-2009, 20:05
سلام دوست عزیز
از نوشته هاتون مشخصه که شما می خوای پسورد رو بفهین چیه؟
برا فهمیدنش که یه کارای میشه کرد (در صورت دسترسی داشتن به سی دی رام)...
برای پا ککردنش اینجا رو ببینین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون امتحان کردم خبرش رو میزارم
ممنون امتحان کردم درسته ولی اگر پسورد قدیمی رو ندونی نمیتونی عوض کنی
حالا یه راهنمایی برای برداشتن پسورد یا دونستنش بگید حتما باید تو boot باشه
ممنون میشم
امروز یه چیزه جدید یاد گرفتم :دی
mehdi_halla
30-11-2009, 16:07
ممنون امتحان کردم درسته ولی اگر پسورد قدیمی رو ندونی نمیتونی عوض کنی
حالا یه راهنمایی برای برداشتن پسورد یا دونستنش بگید حتما باید تو boot باشه
ممنون میشم
امروز یه چیزه جدید یاد گرفتم :دی
دوست عزیز
اگه میخوای پسورد رو دربیاری باید از سی دی بوت این وب سایت استفاده کنی و بعد یه متنی رو که توسط این سی دی بوت تولید میشه برای سایتش کپی کنی و بعد چند روز(به این خاطر که شما مجانی میخوای برات انجام بده!!) پسورد رو به ایمیلت میفرسته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم گه می خوای پاک کنی که تو سی دی بوت Hieren که تو اکثر مجموعه های نرم افزاری پیدا میشه؛ می تونی ازش استفاده کنی.
ممنون میرم امتحان میکنم نتونستم میگم برام بی زحمت مراحل دقیقش رو بزارید :دی
Mohammad King
01-12-2009, 11:14
من که آخر نفهمیدم شما میخوای چه کار کنی؟؟؟؟
من که آخر نفهمیدم شما میخوای چه کار کنی؟؟؟؟
به قو لی تو ما رو چیز کردی بابا جوت یکبار اگر تمام پست ها رو ببینی میفهمی منظورم چی بوده شما نا سلامتی کاربر فعال هستی تا الان فکر کنم تو این تاپیک 4 تا اسپم دادی یه بار بخون نفهمیدی اون وقت من خودم شخصا میگم بهت
خیلی واضح تو پست های قبلی در مورد در خواستم صحبت کردم
Mohammad King
01-12-2009, 12:52
به قو لی تو ما رو چیز کردی بابا جوت یکبار اگر تمام پست ها رو ببینی میفهمی منظورم چی بوده شما نا سلامتی کاربر فعال هستی تا الان فکر کنم تو این تاپیک 4 تا اسپم دادی یه بار بخون نفهمیدی اون وقت من خودم شخصا میگم بهت
اگر بگم همه را خوندم بازم ....
خب شما سیستمت پسورد داره و میخواین پسورد را بردارید.
اگر اینه که باید پسورد را داشته باشید تا بتونید برش دارید.
من یه کد دارم بده ببین باز میشه؟
Administrator
یا
Administrator1
ببین باز میکنه؟
قبلش اونجایی که ازت پسورد میخواد را 2 بار Ctrl+ALt+Delet رابزن اونجا کدهای بالا را بده.
حالا من نمیونم چی میشه.
شما میخوای پسورد بزاری یا پسورد برداری؟
در هر صورت موفق باشید
اگر بگم همه را خوندم بازم ....
خب شما سیستمت پسورد داره و میخواین پسورد را بردارید.
اگر اینه که باید پسورد را داشته باشید تا بتونید برش دارید.
من یه کد دارم بده ببین باز میشه؟
Administrator
یا
Administrator1
ببین باز میکنه؟
قبلش اونجایی که ازت پسورد میخواد را 2 بار Ctrl+ALt+Delet رابزن اونجا کدهای بالا را بده.
حالا من نمیونم چی میشه.
شما میخوای پسورد بزاری یا پسورد برداری؟
در هر صورت موفق باشید
دوست عزیز منظور من پسورد گذاری سیستمی هست این روشی که شما گفتید برای لوگین شدن به ویندوز هست و روش خیلی خوبی هست
بازم ممنون
mehdi_halla
01-12-2009, 18:41
با سلام خدمت دوستان من امروز رفته بودم جایی . طرف کامپیوترش رو روشن کرد ازش پسورد خواست بعد از این که تمام مراحل بوت تمام شد دویاره ازش برای لوگین شدن پسورد خواست ازش پرسیدم این چی هست گفت پسورد سیستمی هست مقاله پسورد گذاری سیستمی رو تو مجله خوندم بعد گفتم چه طوری میشه برداشتش گفت راهی نیست مگر اینکه ویتدوز رو عوض کنی
حالا می خواستم یکی آموزش این نوع پسورد گذاری رو بزاره و آیا راهی به جز ویندوز عوض کردن هست یا نه ؟
سلام دوست عزیز
منم با جناب Episode موافقم.شما دو تا مساله رو با هم مطرح کردی آخرش نفهمیدیم می خوای پسورد بذتری یا برداری؟!!!!:2:
سلام دوست عزیز
منم با جناب Episode موافقم.شما دو تا مساله رو با هم مطرح کردی آخرش نفهمیدیم می خوای پسورد بذتری یا برداری؟!!!!:2:
هر دو که برداشتنش رو شما یه تاپیک معرفی کردی وررفتم دنبالش و هنوز امتحان نکردم و گذاشتن پسورد هم دوست عزیزمون گفت که میری تو run ,......
خوب توی این نقل قول ها هم من هر دوتا رو پرسیدم. نمیدونم شما چطور متوجه نشدی
من نتونستم بردارم میشه برای برداشتن یه توضیح بدید تو اون تاپیک هم متوجه نشدم
Mohammad King
07-12-2009, 11:06
برای برداشتن
اونجا که میاد از شما پسورد میخواد شما 2 بار کلید های CTRL+ALT+DELET را بزنید بعد در صفحه باز شده قسمت ysername کلمه administrator را تایپ کنید و پسورد را خالی بزارید.
برای گذاشتن مسیر زیر را طی کن:
controlpanel>user accuantدر صفحه باز شده user کامپیوتر را انتخاب کنید. بعد در صفحه باز شده گزینه creatpassword را انتخاب کنید بعد در صفحه باز شده 2 تا کادر اول را پسورد خود را بنویسید کادر اول برای پسورد انتخابی شما و کادر دوم برای تکرار پسورد انتخابی شما و کادر 3 را که پر کنید پسورد به عموم نمایش داده میشه.(کادر سوم را پر نکنید)
موفق باشید
برای برداشتن
اونجا که میاد از شما پسورد میخواد شما 2 بار کلید های CTRL+ALT+DELET را بزنید بعد در صفحه باز شده قسمت ysername کلمه administrator را تایپ کنید و پسورد را خالی بزارید.
برای گذاشتن مسیر زیر را طی کن:
controlpanel>user accuantدر صفحه باز شده user کامپیوتر را انتخاب کنید. بعد در صفحه باز شده گزینه creatpassword را انتخاب کنید بعد در صفحه باز شده 2 تا کادر اول را پسورد خود را بنویسید کادر اول برای پسورد انتخابی شما و کادر دوم برای تکرار پسورد انتخابی شما و کادر 3 را که پر کنید پسورد به عموم نمایش داده میشه.(کادر سوم را پر نکنید)
موفق باشید
دوست عزیز ین روشی که شم قتید برای پسورد گذاری سیستمی نیست من پسورد گذاری سیستمی رو میخواهم
نه برداشتن پسورد ورودد به ویندوز اگر پست های قبلی رو بخونید متوجه میشوید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.