مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری برای خرید LED
BehradNikan
25-11-2009, 11:38
با سلام
من برای خرید LED بین دو مدل شک دارم خواهش میکنم نظرتون رو به من بگید و یک مقایسه از همه جهت داشته باشید.
من فقط یکی از این دو مدل رو میخواهم بخرم و قصد خرید گزینه دیگه ای رو هم ندارم:
1- 24,880,000="B-7000 Samsung 40
2-25.550.000 ="Lh900 Lg 42
چون یکمی عجله دارم خواهش میکنم زود جواب بدید.
ehs_soltany
25-11-2009, 14:30
دوستان می گفتند LH900 بهتره چون نور بکلایتش Local Dimming هست.
Cnet هم LH90 رو کمی بالاتر از B7000 گذاشته.
البته فکر کنم LH90 امکاناتش کمی بیش از LH900 باشه
BehradNikan
25-11-2009, 14:48
دوستان می گفتند LH900 بهتره چون نور بکلایتش Local Dimming هست.
Cnet هم LH90 رو کمی بالاتر از B7000 گذاشته.
البته فکر کنم LH90 امکاناتش کمی بیش از LH900 باشه
ممنون که جواب دادی. امکاناتش چون هر دو سینمای خانگی دارن و میشه از سینماش استفاده کرد خیلی برام مهم نیست و من بیشتر دنبال طبیعی تر بودن رنگها و همینطور بالاتر بودن کیفیت در استفاده از ماهواره و آنتن هوایی هستم. قیمتشون بهم نزدیکه و من کسی از فامیلهامون این دو تا مدل رو نداره که بتونم بپرسم یا تو مغازه ها بغل هم مقایسه کنم ولی فکر کنم از نظر مارک و گارانتی سامسونگ معتبر تره ولی تو کیفیت نمیدونم
بقیه بچه ها هم یکم رهنمایی کنن چون من باید زودتر انتخاب کنم.
*Alucard*
25-11-2009, 16:04
کیفیت تصویر LH900 بالاتر از B7000 هست و مشکی عمیقتر و درخشش تصویر بالاتری داره البته گفته میشه که جزئیاتی که این پنل در نمهای تاریک نشون میده چندان جالب نیست , به نظر من دکور زیاد جذابی نداره که البته سلیقه ای هست در مورد اعتبار گارانتی و مارک هم من اطلاع چندانی ندارم.
BehradNikan
25-11-2009, 16:23
کیفیت تصویر LH900 بالاتر از B7000 هست و مشکی عمیقتر و درخشش تصویر بالاتری داره البته گفته میشه که جزئیاتی که این پنل در نمهای تاریک نشون میده چندان جالب نیست , به نظر من دکور زیاد جذابی نداره که البته سلیقه ای هست در مورد اعتبار گارانتی و مارک هم من اطلاع چندانی ندارم.
متشکر پاسخ کمک کننده ای بود . فکر میکنید اختلاف کیفیت تصویر LH900 چند درصد بالاتر از b-7000 باشه چون من هم با شما موافقم و ظاهر سامسونگ خیلی قشنگتره ولی به هرحال حرف اصلی رو کیفیت تصویر میزنه و میخوام بدونم این تفاوت کیفیت اونقدری هست که ظاهر رو فدای کیفیت کنم.
راستی مصرف برق کدومشون پایینتر هست؟
BehradNikan
25-11-2009, 17:03
من اطلاعات این دو مدل تو سایت cnet پیدا کردم ولی چون به اصطلاحات فنی بکار رفته تو توضیحاتشون آشنا نیستم کاملآ متوجه محاسن و عیبهای این دو مدل نشدم. اگر بچه ها اطلاعات دارند میشه ببینید هر کدوم در چه جاهایی قوی هستند و نقطه ضعفهاشون چیه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
afshin b
25-11-2009, 17:26
متشکر پاسخ کمک کننده ای بود . فکر میکنید اختلاف کیفیت تصویر LH900 چند درصد بالاتر از b-7000 باشه چون من هم با شما موافقم و ظاهر سامسونگ خیلی قشنگتره ولی به هرحال حرف اصلی رو کیفیت تصویر میزنه و میخوام بدونم این تفاوت کیفیت اونقدری هست که ظاهر رو فدای کیفیت کنم.
راستی مصرف برق کدومشون پایینتر هست؟
اين ال اي دي ها واقعا مصرفشون كمه.
يه تحقيق بكن اگه ميخواي samsung بگيري فكر كنم b7000 ارزش اضافه پرداخت نسبت به b6000 نداره. من كه چند ماه پيش ميخواستم بگيرم به اين نتيجه رسيدم(البته اصلا نگرفتم).
BehradNikan
25-11-2009, 17:50
اين ال اي دي ها واقعا مصرفشون كمه.
يه تحقيق بكن اگه ميخواي samsung بگيري فكر كنم b7000 ارزش اضافه پرداخت نسبت به b6000 نداره. من كه چند ماه پيش ميخواستم بگيرم به اين نتيجه رسيدم(البته اصلا نگرفتم).
افشین جان متشکرم بخاطر راهنماییت و حق باشماست حافظه داخلی و پشتیبانی از فرمتهای تصویری B-7000با سینمای خانگی قابل جبرانه. مشکل اصلی من الان گیر افتادن بین ال جی و سامسونگه و این فروشنده ها هم یا اصلآ اطلاعات ندارند یا فقط کالای خودشون رو تبلیغ میکنن برای همین دست به دامن سایتهای خارجی و اطلاعات بچه های این سایت شدم که امیدوارم راهنماییم کنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.