مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد اتصال لب تاپ به ويدئو پروژكتور
سلام دوستان.
حتما بيشتر دوستان اين ويدئو پروژكتورهاي سقفي كه در كلاسها ميگذارند را ديدند. من در اين مورد چند تا سوال داشتم.
1) آيا همه لب تاپ ها قابليت اتصال به اين ويدئو پروژكتورها را دارند؟يا بايد كانكتور خاصي لب تاپ داشته باشه؟
2) بعد از اتصال كابل براي اينكه تصوير را هم در لب تاپ و هم در ويدئو پروژكتور داشته باشيم آيا بايد تنظيم خاصي برروي لب تاپ انجام بديم؟
3) آيا امكانش هست كه من فقط بخشي از صفحه نمايش لب تاپ را براي پخش بر روي ويدئو پروژكتور بفرستم؟
ممنون از دوستان.
hamed2004_70
02-04-2010, 13:13
1- باید لپ تاپتون خروجی مانیتور یا svideo داشته باشه . که اکثرا دارن(البته جدیدا که ویدیوپروژکتور hdmi هم اومده و به خروجی hdmi لپ تاپ وصل میشن)
2-بله. در قسمت controlpanel کارت گرافیکتون باید بگید که از دو خروجی استفاده می کنین!
3- می تونین تصویر رو نصف کنین به طوریکه نصف دسکتاپ روی یک نمایشگر و نصف دیگه روی دیگری باشه. ( تا حالا امتحان نکردم که میشه با برنامه ای از پنجره ای خاص فیلم را روی خروجی برد)
اكثريت لپتاپها براي خودشون يه خروجي دارند كه بيشتر براي استفاده از ويدئو پروژكشن استفاده ميشه. تنظيمات زياد خاصي نداره و به راحتي با داشتن كليد Fn و زدن يكي از كليدهاي توابعي (منظورم F1, F2, ...) كه تصوير دو مربع روي اون هست (براي من دكمه F5) خروجي تصوير بيرون مي ده و مانيتور لپتاپ خاموش ميشه و انجام دادن دوباره همين عمل هم مانيتور روشن ميمونه و هم تصوير روي پرده افتاده.
سلام دوستان.1) آيا همه لب تاپ ها قابليت اتصال به ويدئو پروژكتورها را دارند؟يا بايد كانكتور خاصي لب تاپ داشته باشه؟2) بعد از اتصال كابل براي اينكه ویدیو را هم در لب تاپ و هم در ويدئو پروژكتور داشته باشيم آيا بايد تنظيم خاصي برروي لب تاپ انجام بديم؟3) آيا امكانش هست كه من فقط بخشي از صفحه نمايش لب تاپ را براي پخش بر روي ويدئو پروژكتور بفرستم؟تو رو خدا کمکم کنید
mohzamohza
31-12-2013, 14:40
با سلام
اگر خروجی VGA در لپ تاپ شما وجود داشته باشه مشکلی نداری البته بعضی از لپ تاپ ها خروجی VGA آنها فعال نیست. بعضی از لپ تاپ های جدید هم vga ندارند که باید از مبدل hdmi به vga استفاده کنیم مثل این مبدل که لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را گذاشتم . مبدل های ارزون قیمتی که یه صورت یک کابل با یک طرف hdmi و طرف دیگه vga هستند هیچ کدام کار نمیکنه ومبدل باید دارای به آیسی تبدیل آنالو گ به دیجیتال باشه مثل همونی که لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دادم.
موفق باشید:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.