ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیوری مسیج گوشیمو چطور روشن کنم؟

ghermezeteh
24-11-2009, 22:10
سلام من گوشیم نوکیا 3250 هست چجوری دلیوری مسیجشو روشن کنم؟وقتی مسیجی دلیور نمیشه یعنی به دستش نرسیده یا موبایلش خاموش بوده؟اگه دلیوری بشه یعنی رسیده؟

rosenegarin13
24-11-2009, 22:16
من قسمت دوم سوالتون رو جواب میدم..

وقتی مسیجی دلیور نمیشه یعنی به دستش نرسیده یا موبایلش خاموش بوده؟اگه دلیوری بشه یعنی رسیده؟

وقتی دلیور نمیشه یعنی مسج نرسیده،یا گوشی خاموش بوده یا آنتن نمی داده...ولی وقتی دلیوری ریپورت بیاد یعنی رسیده...البته گاهی اوضاع قاطی میشه و مسج با اینکه دلیوری ریپورتش نیومده بازم دلیور میشه...

ghermezeteh
25-11-2009, 02:24
من قسمت دوم سوالتون رو جواب میدم..

وقتی دلیور نمیشه یعنی مسج نرسیده،یا گوشی خاموش بوده یا آنتن نمی داده...ولی وقتی دلیوری ریپورت بیاد یعنی رسیده...البته گاهی اوضاع قاطی میشه و مسج با اینکه دلیوری ریپورتش نیومده بازم دلیور میشه...

ممنون
قسمت اولشم اگه کسی جواب بده ممنون میشم.

Mojtaba N87
27-11-2009, 01:52
دوست عزیز بهتره اینجور سوالا رو در کلوپ گوشیتون تو بخش نوکیا بپرسید . زودتر به نتیجه می رسید

R@R#M@N
27-11-2009, 06:44
سلام من گوشیم نوکیا 3250 هست چجوری دلیوری مسیجشو روشن کنم؟
Messaging>Option>Setting>Text Message>Receive report ON

ghermezeteh
27-11-2009, 18:12

امتحان کردم ولی نشد باز.

ghermezeteh
28-11-2009, 17:44

on نداشت yes و no داشت.
ولی ریپورت اومد منتها رو خود صفحه نیومد دیدم تو لیست ریپورت هاست.
در ضمن بین پیغام pending و failed چه فرقی هست؟

joe_satriani
13-01-2010, 19:07
پيغام pending يعني پيام مخاطب شما يا گوشيش خاموشه يا آنتن نميده يا فضاي اينباكس وروديش پره كه نميونه مسيج داخل گوشيش وارد شه و از اين قبيل مشكلات. اما اگه پيغام Failed بده يعني اينكه شبكه خرابه و پيام كوتاه شما ميره اما به دست طرف نميرسه و ناچارا از شبكه مياد بيرون و failed ميشه.