مشاهده نسخه کامل
: خرید بنز E230 مدل 1992
سلام
این مدل( E230 مدل 1992 )تمیزش چنده؟چه امکاناتی داره؟قطعاتش پیدامیشه؟
rami_hemi
24-11-2009, 21:09
در مورد قطعات باید بگنم پیدا میشه ولی خب گرون هستش تا حدودی ماشین واقعا تمیز بالای 15 میلیون قیمت داره تا 20-22 میلیون هم قیمت میتونه داشته باشه .
سلام
قیمتش که بالای 20 میلیون است و اگه تمیز هم باشه فکر نکنم کمتر از 24 تیا 25 تا بدن . اما هر چه قدر هم خرج کنی ارزش دارد . من اطلاعات تخصصی ندارم اما ما که 2 ساله استفاده می کنیم راضی راضی هستیم .
ترمز ABS و امکانات فوق العاده داخلی ، قدرت بالا به طوری که با دنده 2 می تونی تا 100 بری ، تنظیم چرخا در سر پیچ ها ، وزن بالا حدود 3.5 تن که باعث میشه در سرعت های بالای هیچ گونه مشکلی پیش نیاد ، فرمان هیدرولیک و ...
در کل عالیههههههههههههههههههه از همه جهات ...
ممنون دوستان،یکی قیمت داده 25تومن مدل1992 سفیده خودشم میگه رینگ و روکش صندلی و...فابریکه!ولی169000کارکرده!
این مدلشم همین قیمتشه؟یاگرونتره؟اونی که تو پست بالا گفتم رو چراغاش برف پاکن نداره!حالا بقیه تفاوتاشونو نمیدونم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلشم همین قیمتشه؟یاگرونتره؟اونی که تو پست بالا گفتم رو چراغاش برف پاکن نداره!حالا بقیه تفاوتاشونو نمیدونم!
سلام
فکر کنم این گرون تر باشد . مال خودمون حدود 25است اما مدلش سال 92 است و ویژگی هاش مانند پست بالایی شما است . اما یکی دیگر از دوستان هم ، سیاهشو دارن که قیمتش بالاتر از 40 است آخه خیلی متفاوته و مدل داخلش هم شبیه این عکسه و 6 دنده . فکر کنم این ماشین شرابی رنگ هم جز این گروه باشه و قیمتش بالا ...
سلام
رفتم همون 1992 رو بگیرم شرف داره به هرچی ماشین داخلی!از راهنماییات ممنونم،جبران کنم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.