ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيم‌كارت‌هاي امين و قاصدك در انتظار؛



wichidika
24-11-2009, 16:44
سيم‌كارت‌هاي امين و قاصدك در انتظار؛
معاون ارتباطات سيار:
منتظريم مراجع ذي‌صلاح به ما مجوز دهند
اقدامات لازم براي راه‌اندازي سيم‌كارت‌ها تست شد
معاون بازاريابي و امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران درباره‌ي زمان ارائه سيستم سيم‌كارت‌هاي قاصدك و امين گفت: منتظر دريافت مجوزهاي لازم از طرف مراجع ذي‌صلاح هستيم.
محمدمهدي عطوفي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما به‌عنوان اپراتور بايد يكسري مراحل را براي راه‌اندازي سرويس‌ و يا دريافت مجوز طي كنيم و در اين زمينه و ارائه سيم‌كارت‌هاي قاصدك و امين تا حدودي پيش رفتيم اما هنوز نتوانستيم بقيه مجوزهاي لازم را كسب كنيم.
وي گفت: تمام اقدامات لازم براي راه‌اندازي اين سيم‌كارت‌ها تست شده و طي شده است و منتظريم مراجع ذي‌صلاح به ما مجوز دهند. فقط در اين زمينه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي نيست و ديگر مراجع‌ذي‌صلاح و مرتبط با اين موضوع هم بايد به ما مجوز دهند كه هنوز اين مراحل طي نشده است.
به گزارش خبرنگار ايسنا استفاده از دو سيم‌كارت جديد با نام‌هاي قاصدك و امين توسط همراه اول در نمايشگاه تلكام 2008 تهران به مشتركان معرفي شده و قرار بود بعد از اين نمايشگاه عرضه شوند اما اين كار تاكنون انجام نشده است.
سيم‌كارت قاصدك، سيم‌كارت پيام‌رسان و ويژه پيامك است كه قرار بود پس از به روز شدن واگذاري سيم‌كارت در كشور و تعيين تعرفه آن به بازار خواهد شود.
سيم‌كارت امين هم براي كنترل، حفاظت و موقعيت‌يابي خودرو بر پايه پيامك GPS طراحي شده است، كه در آن سامانه ردياب در قالب يك بسته سخت‌افزاري برروي خودرو نصب مي‌شود و مي‌توان با ارسال و دريافت پيامك از سيم‌كارت تعبيه شده در سامانه حفاظتي و كنترلي، علاوه بر كنترل خودرو از امكانات موقعيت‌يابي جغرافيايي نيز بهره برد.
انتهاي پيام