ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فلش مموری هایی که پیغام USB Device Not Recognized میدند

KIYARASH2000
24-11-2009, 11:44
آیا کسی روشی برای حل مشکل فلش مموریهایی که پیغام زیر را می دهند میدونه . در این حالت درایور فلش در my computer مشاهده نمی شه .:41:

پیغام:
usb device not recognized
One of the USB Device attached to this computer has Malfunctioned and windows does not recognize it .

hashem
24-11-2009, 12:39
دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد ایراد از خودفلش مموری میباشد.برای اطمینان روی کامپیوتر دیگری هم تست کن

computer manager
24-11-2009, 14:49
البته گاهی وقت ها هم مشکل از ویندوز هست.حتما روی کامپیوتر های دیگه هم تست کن.
یه چیزه دیگه... اونم اینکه این مشکل بیشتر برای مموری های کینگ استون پیش میاد که در این صورت میشه گفت سوخته...

KIYARASH2000
25-11-2009, 08:12
روی چند کامپیوتر دیگه هم تست کردم جواب نداد

Amin.P30
28-11-2009, 22:33
منم همین مشکل را دارم....روی سیستم های دیگه جواب میده.ولی روی یه سیستم جواب نداد...به احتمال زیاد از ویندوزه...فکر کنم باید درایور ویندوز را باید ا÷ کرد...

Pcsx2
07-02-2010, 13:46
سلام

من این مشکل رو با فلش ترنسد 8 گیگابایت دارم - USB Device Not Recognized

1 - ویندوز رو هم عوض کردم

2 - در چند سیستم هم امنحان کردم

بازهم همین مشکل رو داره

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

amd>intel
07-02-2010, 13:51
باید ببرید گارانتی چیپ کنترلرش مشکل پیدا کرده

mili47
05-10-2010, 02:06
حل مشکل پیغام USB Device Not Recognized : :

دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو که واستون بگم و یه ثوابی هم کرده باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو بودم وت تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!! خوب اما راه حل : دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر ! در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط کافیه امتحان کنین  . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . با تشکر .

BLACK-BLACK
14-11-2010, 18:18
البته این راهی که این دوست عزیز گفتن شاید 1 درصد جواب بده ولی من باید بگم فلشایی که این طوری میشن آی سیشون سوخته.

majid_majidy2006
16-11-2010, 12:34
من تا حالا چند تا فلش خریدم که بعد از چند وقت همشون اینطوری شدند.از خیلی ها هم سوال کردم که گفتند سوخته
ولی بردم پیش یکی از دوستام که به طور تخصصی سخت افزار میخونه اون ای سی فلشمو عوض کرد و درست شد

bierhoff
26-11-2010, 11:58
دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد ایراد از خودفلش مموری میباشد.برای اطمینان روی کامپیوتر دیگری هم تست کن

برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا مشکلات فلش مموری ها رو بگید.متخصصه

bierhoff
26-11-2010, 12:04

دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو که واستون بگم و یه ثوابی هم کرده باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو بودم وت تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!! خوب اما راه حل : دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر ! در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط کافیه امتحان کنین  . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . با تشکر .

درضمن در این وبلاگ که مخصوصتعیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

درضمن در این وبلاگ که مخصوص تعمیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش مموری هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hanasaz
30-11-2010, 21:37
من هم همین مشکل را دارم
با این تفاوت که هر وقت گوشی را به کامپیوتر دیگران وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم
مشکل ظاهر می شود. از همه عجیبتر این که گوشی دیگران در کامپیوتر من چنین مشکلی ندارد!! و این مشکل فقط با
گوشی من وجود دارد. من گوشی را فرمت و ویندوز را نیز فرمت کردم ولی مشکل باز حل نشد.

oraniom
05-06-2011, 09:55
من هم همین مشکل را دارم
با این تفاوت که هر وقت گوشی را به کامپیوتر دیگران وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم
مشکل ظاهر می شود. از همه عجیبتر این که گوشی دیگران در کامپیوتر من چنین مشکلی ندارد!! و این مشکل فقط با
گوشی من وجود دارد. من گوشی را فرمت و ویندوز را نیز فرمت کردم ولی مشکل باز حل نشد.
منم همینطور

sodro
14-02-2013, 11:41
سلام دوستان عزیز بنده تمامی راه حلهای دوستان را امتحان کردم به نتیجه نرسیدم ولی به طور اتفاقی مشکل حل شد اونم استفاده از هاب یو اس بی هست.موفق باشید

asman6666
19-02-2016, 12:11
آقا دمت گرم. واقعا خدا خیرت بده و امواتتو بیامرزه. در کمال ناامیدی امتحان کردم ولی روشت جواب داد. از 10 ساعت پیش درگیر فلشم بودم هرچی نرم اقزار توو سایتای خارجی و ایرانی بود نصب کردم. فایل پروژم بود حیاتی بود. هیجکدوم جواب نداد. فقط واسه اینکه از شما تشکر کنم و بیام به بقیه بگم که این روش تنها روشی بود که واسه من جواب داد عضو این فروم شدم. بازم ممنون ازت دوست عزیز

البته من از مقوا استفاده نکردم فقط فلشو. یکمی فشار دادم پایین یا بالا وقتی داشتم وصلش میکردم ودر همون حالت نگهش داشتم چند ثانیه تا فلش ظاهر شد.

asman6666
19-02-2016, 12:16
واسه من جواب داد دوست عزیز! بعنوان شاید تنها راه باقیمانده.! کاش بدون اطلاعات کافی نظر ندیم هرقدر هم که متخصص باشیم شاید هنوز برخی نکاتو ندونیم.

البته این راهی که این دوست عزیز گفتن شاید 1 درصد جواب بده ولی من باید بگم فلشایی که این طوری میشن آی سیشون سوخته.