مشاهده نسخه کامل
: Player با قابلیت عقب جلو کردن
iran_adventure
23-11-2009, 21:29
سلام
من سرباز هستم و هر روز 2 ساعت تو راه پادگان هستم !
می خواستم در طول مسیر زبان گوش بدم .
دنبال player ای هستم که بتونم موقع پخش عقب و یا جلو ببرمش و همچنین اندازه اون کوچیک باشه تا دژبان نفهمه ! و از همه مهمتر ارزون باشه !
ممنون ...
سلام
دنبال player ای هستم که بتونم موقع پخش عقب و یا جلو ببرمش و همچنین اندازه اون کوچیک باشه تا دژبان نفهمه ! و از همه مهمتر ارزون باشه !
ممنون ...
اکثر پلیر ها همچین قابلیتی رو دارن البته بعضی پلیر ها هستن مثل cowon U5 که یه دکمه مخصوص این کار هم داره (a-b)
شما تا چقدر می خوای خرج کنی؟
من همون مدل u5 رو بهت پیشنهاد میکنم قیمتش هم از 90 تومن هست تا 109 تومن
سلام
ممنون ...
به نظرم با توجه به اینکه میخوای از دژبان رد بشی، دنبال مدلهای ریزه میزه باش ... zen stone plus خیلی مناسبه و ارزون (2 گیگش 60 تومنه) ... سونی و سامسونگ هم مدلهای جمع و جور با قیمت حدود 60 و 70 تومن دارند که میتونی در نمایندگی هاشون ببینی ..
iran_adventure
24-11-2009, 18:05
ممنون .
a-b به کارم نمیاد . همین که بتونم عقب جلو کنم کافیه . من زیاد نمی تونم خرج کنم . شاید نهایتا 30 تومن ولی اگه مدل خیلی خوب هم گیر بیاد ممکنه وسوسه بشم !
این اولویت های اصلیم هست :
1 . قیمت پایین
2 . عقب و جلو کردن
این هم فرعی که زیاد مهم نیست :
1 . اندازه کوچیک
2 . بقیه مشخصات خوب !
30 تومن ! پس قیدشو بزن
خیلی بودجت کمه
iran_adventure
25-11-2009, 05:35
؟!
نگفتم که اگه 30 تومنی نباشه نمی خوام بگیرم ! منظورم اینه که حداقل قیمت رو می خوام ...
ChaoticHead
25-11-2009, 07:44
؟!
نگفتم که اگه 30 تومنی نباشه نمی خوام بگیرم ! منظورم اینه که حداقل قیمت رو می خوام ...
همون دستگاه Creative مدل Zen stone plus بهترین انتخابتونه. قیمتش هم 50 و خورده ای تومنه. از اون ارزونتر دستگاه Transcend مدل mp320 که با 30 و خورده ای تومن پیدا می کنی توی بازار کامپیوتر رضا یا ایران.
هر دو تا هم مارک معتیر با خدمات هستند، از خریدن این دستگاههای چینی متفرقه که شاید با 20 تومن هم پیدا کنی خیلی بهتر و به صلاح تره.
ممنون .
a-b به کارم نمیاد . همین که بتونم عقب جلو کنم کافیه . من زیاد نمی تونم خرج کنم . شاید نهایتا 30 تومن ولی اگه مدل خیلی خوب هم گیر بیاد ممکنه وسوسه بشم !
این اولویت های اصلیم هست :
1 . قیمت پایین
2 . عقب و جلو کردن
این هم فرعی که زیاد مهم نیست :
1 . اندازه کوچیک
2 . بقیه مشخصات خوب !
اگه میخوای زیر متوسط هزیه کنی (حالا بهر دلیلی) می تونی دنبال زولتریکس و ترانسند هم باشی... کیفیت مدلهای مختلف این دو مارک تفاوت چندانی نداره از نظر من و ضمناً هر دو پارامتر موردنظر شما رو هم تامین می کنه... بنابراین می تونی بری برای خرید و صرفاً براساس سایز انتخاب کنی.
iran_adventure
27-11-2009, 07:36
ممنون
شما مدل خاصی رو پیشنهاد نمی کنید ؟؟
ممنون
شما مدل خاصی رو پیشنهاد نمی کنید ؟؟
اگه میخواستی قدری بالاتر هزینه کنی که stone plus رو معرفی کردم .. اما اگه همون حدود بودجه 30 تومن میخوای ، کارای ترانسند (Transcned) هستش که دیگه فرق چندانی نداره کدوم مدلش رو بخری و از نظر کیفیت در یک سطح هستند ... مثلاً MP320 می تونه یه انتخاب خوب باشه که 2 گیگش 40 و خورده ای تومنه.
iran_adventure
27-11-2009, 21:01
OK !
خوب فکر کنم تصمیمم رو گرفتم . اگه حداقل باید چهل و خورده ای بدم 20 تومن هم می زارم روش مدل بهتر می گیرم !
zen stone یک مدلش هم با speaker هستش . اون چه طوره ؟ چون ممکنه بخوام زبان رو روی حالت اسپیکر بزارم و گوش بدم ...
فقط حجم 2 گیگش هست ؟ آیا رم می خوره ؟ مدل تقلبی نداره ؟ از کجا بگیرم که هم ارزون بده هم مطمین باشم که اصله ؟
ممنون ...
iran_adventure
27-11-2009, 21:35
الان نت رو سرچ کردم
فقط 2 گیگش هست . مدل با اسپیکرش هم 20 ساعت می تونه کار کنه ...
ولی یه بدی داره ( هم با اسپیکر هم بی اسپیکر و ) اون هم اینه که نمی تونه فولدر ها رو از هم مجزا کنه و همه رو تو یه لست قرار می ده ...
OK !
خوب فکر کنم تصمیمم رو گرفتم . اگه حداقل باید چهل و خورده ای بدم 20 تومن هم می زارم روش مدل بهتر می گیرم !
zen stone یک مدلش هم با speaker هستش . اون چه طوره ؟ چون ممکنه بخوام زبان رو روی حالت اسپیکر بزارم و گوش بدم ...
فقط حجم 2 گیگش هست ؟ آیا رم می خوره ؟ مدل تقلبی نداره ؟ از کجا بگیرم که هم ارزون بده هم مطمین باشم که اصله ؟
ممنون ...
الان نت رو سرچ کردم
فقط 2 گیگش هست . مدل با اسپیکرش هم 20 ساعت می تونه کار کنه ...
ولی یه بدی داره ( هم با اسپیکر هم بی اسپیکر و ) اون هم اینه که نمی تونه فولدر ها رو از هم مجزا کنه و همه رو تو یه لست قرار می ده ...
در مورد اسپیکر : کلاً الان مدلی که بیشتر گیر میاد مدل اسپیکر دار هست و شما هم اگه خواستی بخری همین رو پی بگیر...
در مورد حجمش: ظرفیت 4 گیگ هم داره که طبیعتاً قدری گرونتره.
نخیر - افزایش حافظه نداره ... این قابلیت کمیابیه و زیر 100 تومن شاید یکی دو مدل با این ویژگی داشته باشیم ...
از نمایندگی های Creative بخر تا خیالت راحت باش ... توی هر پاساژ کامپیوتری یکی دوتا نمایندگی داره.
در مورد ساختار مرور و مدیریت فایل : درسته - در واقع شما یه لیست اصلی داری که همه فولدرها توش هستن (و توجهی به اینکه مثلاً فولدر در فولدر داشته باشیم نمی کنه) ... این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو ببین برای درک بهتر نسبت به این قضیه ... ولی خب این یه پلیر basic هستش (چه از نظر قیمت ، چه اندازه و چه امکانات - اما با کیفیت بسیار خوب) .. می تونست بهتر هم پیاده سازی باشه ، اما همینطوری هم قابل قبوله به نظرم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.