مشاهده نسخه کامل
: قطعات قابل ارتقای لپ تاپ ها
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
یکی از نکات بسیار مهم هنگام خرید لپ تاپ توجه به قطعاتی هست که در آینده قابل ارتقا هستند
از دوستان و اساتید محترم خواهشمندم نظرات و نکات مفیدشونو در این تایپیک واسه بقیه دوستان قرار دهند:11:
یکی از قطعات قابل ارتقا ODD دستگاه می باشد پس واسه اون دسته از عزیزانیکه دنبال لپتاپه بلوری دار هستند (مثل خوده من) بهتره لپتاپه بدونه بلوری بخرند تا حدود 130 هزار تومن در هزینه لپ تاپ صرفه جویی کنند تا در آینده هنگام نیاز یه بلوری رایتر واسه سیستمشون انتخاب کنند (با قیمت ارزانتر نسبت به حال حاضر) در ضمن اکثر لپتاپ های بلوری دار فعلی بلوری رام هستند نه بلوری رایتر
نکته دیگه حتما لپ تاپی بگیرید که از چیپ گرافیکی قوی بهره ببرد چون قابل ارتقا نیست (اگه دوستان توضیح بیشتر بدهند ممنون میشم)
هارد و رم دستگاه براحتی قابل ارتقا هستند (اگه دوستان توضیح بیشتر بدهند ممنون میشم)
حتما دستگاهی بخرید که اکثر پورتهای مهمو داشته باشه(وایرلس، بلوتوث، رم ریدر، وب کم، ورودی external sata وhdmi)
کارت اکسپرس هم اگه داشت بسیار عالیه چون قابلیت اتصال بسیاری از کارتهایی چون TV ، --- ، شبکه و ... را به لپ تاپ فراهم میکنه:46:
در هنگام خرید به کش حتما دقت کنید و در مرحله دوم هم به باس (قابل ارتقا نیستند یا بسختی قابل ارتقائند)
تفاوت 100 تا 300 مگاهرتزی در فرکانس پردازنده واقعا در کارهایی که ما با لپ تاپ میکنیم، تفاوتی ندارند اما در هنگام خرید دقت شود چون پردازنده هم مثل کش و باس قابل ارتقا نیست (اگه دوستان توضیح بیشتر بدهند ممنون میشم)
کمبود این تایپیک بسیار احساس میشد از تمامی دوستان دعوت به همکاری دارم
مرسی:20:
H@mid-Vista
23-11-2009, 14:54
بيشترين تقاضا براي تغيير سخت افزار در حال حاضر هارد و رم نوت بوك هست.
REG.RELOADED
23-11-2009, 17:28
اصولا لپ تاپ ها فقط از نظر هارد و رم قابلیت ارتقا دارند و همچنین درایو چون بصورت یک ماژول خریداری و نصب می شوند و نیاز به هیج راهنمایی برای تعویض و هیچ هزینه اضافی ندارند و در محل سریع انجام می شود
ولی الان توی بازار ، سی پی یو ، LCD و باتری نیز تعویض و آپگرید می شوند
مثلا باتری لپ تاپ خود بنده چند روز پیش شارژ تمام کرد جوری که حتی روشن هم نمیشد سیستم ولی الان باتی رو باز کردم و سلول هاشو عوض کردم و باتری وات ساعت بالاتر گذاشتم و خیلی بهتر شد ! اونم فقط با 25 هزار تومن !!!
mehran_4x
23-11-2009, 20:29
دوستان اکثر قطعات نوت بوکها قابلیت تعویض داره ،اما بسته به نوع نوت بوک مراحل این کار متفاوت.99 درصد براحتی امکان تغییر HARD,RAM رو دارند.
مثلا در لنوو LENOVO براحتی شما میتونید RAM,HARD رو عوض کنید و با باز کردن چند پیچ و باز کردن HEAT SINK CPU رو عوض کنید.یا کارت WIRELESS رو عوض کنید.
اما مثلا در HP شما باید مادربرد دستگاه رو باز کنید تا به CPU برسید یا SONY همینطور.
گرافیک که بروی مادربرد قرار داره و بروی اون مجتمع ،قابل تعویض نیست.
کلا RAM,HARD,WIRELESS,CPU +FAN,MODEM,DVD-DRVIE قابل تعویض هست.
البته چون تجربه این کار رو دارم میگم نه اینکه فقط شنیده باشم.
خوب اگه کار بهمشکل اساسی بخوره باید مادربرد در عوض کرد اما مادربردی از یک خانواده
مثلا خیلی از مدلهای HP و COMPAQ از یک مادربرد استفاده میکنند.
parisa6628
30-11-2009, 18:22
به نظر شما چرا قطعاتی مثل کارت گرافیک به صورت اکسترنال اختراع نمیشه؟ دانش کامپیوتر و سخت افزار که خیلی پیشرفته است؟!!!
اسوس یا غیر اسوس نداره که
چه مدلی مثلا ؟
به نظر شما چرا قطعاتی مثل کارت گرافیک به صورت اکسترنال اختراع نمیشه؟ دانش کامپیوتر و سخت افزار که خیلی پیشرفته است؟!!!
برای اینکه سیاست برند ها و شرکت ها اجازه اینکار رو نمیده ، فرض کنید لپ تاپ میخرید امسال 1 میلیون تومن
تا 4-5 سال دیگه میتونید گرافیک و ... رو به راحتی ارتقا بدید ، اون وقت چه نیازی هست مدلهای جدید ساخته و وارد بشه ؟
شرکت ها ورشکست میشن در اینصورت
H@mid-Vista
30-11-2009, 20:51
برای اینکه سیاست برند ها و شرکت ها اجازه اینکار رو نمیده ، فرض کنید لپ تاپ میخرید امسال 1 میلیون تومن
تا 4-5 سال دیگه میتونید گرافیک و ... رو به راحتی ارتقا بدید ، اون وقت چه نیازی هست مدلهای جدید ساخته و وارد بشه ؟
شرکت ها ورشکست میشن در اینصورت
علاوه بر دلايل اقتصادي شركتها
حجم محدود طراحي نوت بوك نيز موثره
همه اجزا بايد تا حد امكان متراكم و سبك باشند
اسوس یا غیر اسوس نداره که
چه مدلی مثلا ؟
چه قطعاتیش قابل ارتقای؟
asus f6ve
mehran_4x
01-12-2009, 19:30
حالا شما تازه خریدی اول باهاش کار کن
اگه کم بود تو فروم جواب سوالت هست
ببخشید من یک تازه وارد هستم
لپ تاپ من hp pavilion dv4 1125 هست
ایا میشه cpu رو ارتقا داد؟
الان cpu=2 هست:11:
titanioom
17-02-2011, 09:20
سلام منdell1015دارم میخوام بدونم میشه گرافیکش رو ارتقا داد یا باید بندازیمش دور؟:41:
سلام
دوستم یدونه aspire one داره سی پی یوش اذیتش می کنه
می شه عوضش کرد؟
vafa_0000
21-07-2011, 12:32
چه قطعاتی از Acer Aspire 5336 رو میشه عوض کرد ؟؟؟؟؟
CPU رو هم میشه عوض کرد ؟؟؟؟؟؟
سلام منdell1015دارم میخوام بدونم میشه گرافیکش رو ارتقا داد یا باید بندازیمش دور؟:41:
داداش چی میگی؟ مگه سی پی یو و کارت گرافیک رو ارتقا میدن آخه؟ اون وقت می شد PC. در کمتر از 5 درصد موارد امکان ارتقا این قطعات وجود داره . تازه اون موقع هزینش هم از لپ تاپ نو بیشتر میشه و اگه بخوای بفروشی حتی از مشخصات قبلی که ضعیف تر بود کمتر می خرنش ، چون از فابریک بودن در اومده.اصلا روی ارتقا حساب نکن. از قطعات سخت افزاری هارد و رم رو به راحتی میشه ارتقا داد. و درایورها رو هم میشه عوض کرد. همین و بس!!
بقیه هم لطفا دقت کنن.
kpasargad
22-07-2011, 19:08
hdن که می نویسن CPU 2.0 up to 2.90 یعنی چی؟
اون قابلیت اورکلاک هستش
Xilevens
23-07-2011, 00:29
اون قابلیت اورکلاک هستش
اورکلاک اورکلاک هم نیست
خود سی پی یو هست که میتونه قدرتشو تنظیم کنه
mahdi_bayat200
01-04-2012, 17:44
سلام دوست عزیز منظور از این نوشته این است که شما درحالت استفاده حداقل یعنی تماشای فیلم یا گوش کردن موزیک ویا وب گردی از حداقل سی پی یو شما کار میکشد(2.0) ولی در حالت استفاده برخی نرم افزار های محاسباتی و یا بازی ها باتوجه به مقدار مصرفش از سی پی یو استفاده میکند (حد اکثر 2.9)که این یکی از امتیازات خیلی خوب برخی لب تاپ ها است که باعث پایین امدن مصرف باطری در لب تاپ میشود
Farshid72
02-04-2012, 23:32
می نویسن CPU 2.0 up to 2.90 یعنی چی؟
ببین دوسته عزیز به این قابلیت توربو گفته میشه که وقتی سیستم شما در حالت idle قرار داره و از سیستم اسفاده ای نمیشه ضریب حجم پردازنده شما روی حداقل مقدارش قرار میگیره و وقتی شما کارهای پردازشیی باهاش انجام میدید ضریب حجم یا همون ratio افزایش پیدا میکنه
البته وقتی دما بالا بره باز کاهش پیدا میکنه برای جلوگیری از صدمه دیدن پردازنده
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
چه قطعاتی از Acer Aspire 5336 رو میشه عوض کرد ؟؟؟؟؟
CPU رو هم میشه عوض کرد ؟؟؟؟؟؟
.
.
شما میتونید به سایت سازنده لپ تاپ مراجعه کنید و اونو سرچ کنید و در صفحه لپ تاپ شما در قسمت جزئیات میتونید مدل های پردازنده ای که روی این سیستم قرار میگیره رو مشاهده کنید
البته ممکنه این کار تو ایران انجام نشه یا اینکه لپ تاپ به گونه ای بسته شده باشه که نشه اونو ارتقا داد یا هزینه این کار انقد بالا باشه که صرفه اقتصادی نداشته باشه
**shaghayegh**
30-12-2012, 13:07
سلام
لپ تاپ من express card داره
میخواستم بدونم چه استفاده های میشه ازش کرد ؟
کارت --- بهش وصل میشه آیا ؟ و اگه آره چه مارک و مدلی وجود داری برای این نوع کارت و لطفا اطلاعاتی در مورد اون کارت --- و نحوه خرید بدید
راستی من میخواستم دستگاه بلوری رایتر بذارم بجای dvd رایترم ...اگه امکانش هست راهنمایی کنید
و همچنین برای ارتقای هارد به 1 ترابایت راهنمایی کنید
با تشکر
**shaghayegh**
31-12-2012, 00:10
کسی اطلاعی نداره ؟
hasanoooooooo
31-12-2012, 03:20
کسی اطلاعی نداره ؟
سلام داداش. ببین شما اگه کارت --- بصورت exprees کارت گیر بیاری اره میشه... بیشتر من خودم usb3 دیدم داخل بازار...
خیلی راحت میتونی بلوری رایتر بزاری بجای دیویدی ... همینطور هم هارد... شما مدل دقیق دستگاهتون رو بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم ... ولی اگه وارد نیستی بهتره ببری نمایندگی... تا برات انجام بدن این کار هارو... فکر نکنم زیاد هم طول بکشه....
**shaghayegh**
31-12-2012, 21:44
سلام
میخواستم اگه بشه یه مدل اکسپرس باشه...میشه یه مدل و قیمتشو بهم معرفی کنی ؟
مشخصات لپ تاپ :
sony vaio vpcea16fg
hdd : 500 GB
Ram : 4 GB
cpu : core i5 2.40
قیمتاشون هم لطف بفرمایید
ممنون
**shaghayegh**
01-01-2013, 19:51
چی شد پ:n13:
من منتظرما :n18:
**shaghayegh**
07-01-2013, 23:19
:n03::n05::n10::n19::n19::n03::n05::n10::n19::n19: :n03::n05::n10::n19::n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.