ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت biostar mainboard در مقایسه با دیگر برنده با توجه به قیمتش چقدره؟ا

siamakdadashi
21-11-2009, 17:53
من یه مادربرد biostar mcp6p M2+ AMD خریدم 55 تومان.توی سایتشم نوشته برای ویندوز 7 تهیه شده.دوال چنل هست و از سی پی یو PHENOM پشتیبانی میکنه.میخواستم بدونم این مادربرد که تقریبا کامله(نه این مدل بلکه اکثر مدلهای بایوستار) پس چرا اینقدر ارزونه؟فرقش با مادربردهای دیگه چیه؟من با ایلایت هم کارکردم(7050) با ازراک و گیگا هم کار کردم ولی این بایوستارو خودم بیشتر میپسندم.نظر شما چیه؟میخوام همه نظر بدنا.

Iman_a13
23-11-2009, 08:56
من یه مادربرد biostar mcp6p M2+ AMD خریدم 55 تومان.توی سایتشم نوشته برای ویندوز 7 تهیه شده.دوال چنل هست و از سی پی یو PHENOM پشتیبانی میکنه.میخواستم بدونم این مادربرد که تقریبا کامله(نه این مدل بلکه اکثر مدلهای بایوستار) پس چرا اینقدر ارزونه؟فرقش با مادربردهای دیگه چیه؟من با ایلایت هم کارکردم(7050) با ازراک و گیگا هم کار کردم ولی این بایوستارو خودم بیشتر میپسندم.نظر شما چیه؟میخوام همه نظر بدنا.

دوست عزیز من تا حالا چند تا سیستم با مادربرد biostar بستم هیچ گونه مشکلی نداشته جالب اینکه شرکت انفورماتیک گستر که این مادر برد و داره گارانتی می کنه از پشتیبانی خوبی برخورداره و در صورت مشکل خیلی راحت مادربرد رو تعویض می کنند . من فکر کنم می خواد خودش و تو بازار جا بندازه واسه همین قیمتش به نسبه ارزون