PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن همه ی صداهای ویندوز

leira
21-11-2009, 14:56
سلام دوستان
من چند وقتیه تمام صداهای ویندوزم قطع شده یعنی حتی صدای بوق welcome هم نمی یاد
تمام گزینه های کارت صدام هم سالمه یعنی همشون نصبند
ممکنه کارت صدام سوخته باشه ؟ یا جایی تو تنظیماتش دستکاری شده ؟
ممنون از پاسختون

saeedn70
21-11-2009, 15:06
آیا آهنگ میزارید پخش می شود یا ارور میده ؟؟

ولووم کنترل رو چک کنید بالا باشه.

device manager هم نگاهی بندازید ببینید کارت صدا تعجب نکرده؟

نهایت system restore استفاده کنید.

farredsky
21-11-2009, 15:42
احتمالا یکی از گرینه های کنترل صدا wave? (الان xp ندارم دقیق بدونم ) تیک mute خورده . روی ایکون بلندگو کلیک راست کن یکسری ولوم ظاهر میشه زیرشون جای تیک mute داره ببین تیک نخورده.

leira
22-11-2009, 09:44
آیا آهنگ میزارید پخش می شود یا ارور میده ؟؟

ولووم کنترل رو چک کنید بالا باشه.

device manager هم نگاهی بندازید ببینید کارت صدا تعجب نکرده؟

نهایت system restore استفاده کنید.

سلام
پخش می کنه و هیچ اروری هم نمی ده ولی صداش در نمی یاد
تو قسمت device manager هم همه ی گزینه هاش نصبه و هیچ علامتی کنار گزینه های صدا نیست

leira
22-11-2009, 09:46
احتمالا یکی از گرینه های کنترل صدا wave? (الان xp ندارم دقیق بدونم ) تیک mute خورده . روی ایکون بلندگو کلیک راست کن یکسری ولوم ظاهر میشه زیرشون جای تیک mute داره ببین تیک نخورده.

نه اینم نیست :41:

saeedn70
22-11-2009, 09:52
سلام
پخش می کنه و هیچ اروری هم نمی ده ولی صداش در نمی یاد
تو قسمت device manager هم همه ی گزینه هاش نصبه و هیچ علامتی کنار گزینه های صدا نیست

شما ولووم کنترل رو نگاه کردید همه صدا بالا باشه..؟

فیش ورودی صدای باند رو از پشت کیس چک کنید سر جاش باشه توی اسلوت سبز .

اگر MP3 player دارید وصل کنید به باند ببینید باند نسوخته باشه. یعنی منبع صدایی غیر از pc.

leira
22-11-2009, 11:10
شما ولووم کنترل رو نگاه کردید همه صدا بالا باشه..؟

فیش ورودی صدای باند رو از پشت کیس چک کنید سر جاش باشه توی اسلوت سبز .

اگر MP3 player دارید وصل کنید به باند ببینید باند نسوخته باشه. یعنی منبع صدایی غیر از pc.

مرسی دوست عزیز
مشکل حل شد :11:

Elham_saber
23-11-2009, 17:04
سلام
راستش منم همین مشکلات رو دارم صدای سیستمم در نمیاد،همه این کارارم پیشاپیش کردم،ظاهرن همه چی سره جاش هست نه اروری نه چیزی...!؟
دو بارم درایور رو حذف و نصب کردم !
اسپیکرمم سالمه!
کارت صدامم آن بورده،دیگه نمیدونم چی کار کنم:13:

satartitaniom
24-11-2009, 22:57
اسپيكرو جدا ميزني كار ميكنه؟

Elham_saber
25-11-2009, 00:26
آره سالمه،هد فونمم همین طور...:41:

hepco
26-11-2009, 18:07
منم همین مشکلو دارم:18:

S@nti@go_s&k
26-11-2009, 18:11
با مدیا پلایر مشکل دارین ؟

یا همه پلایر ها اینجورین؟

farredsky
28-11-2009, 12:11
مرسی دوست عزیز
مشکل حل شد :11:

دقیقا مشکل از کجا بود؟

Elham_saber
30-11-2009, 16:32
با مدیا پلایر مشکل دارین ؟

یا همه پلایر ها اینجورین؟

آهنگ پخش میشه بدون ارور تو هر نوع پلیری!!
منتها کسی صداشو نمیشنوه:13:
ممکنه مشکل از مادر بردم باشه؟ آخه دو ماه پیش گرفتم ،تا گارانتی داره میتونم یه کاریش کنم.
از پاسخگویی شما پیشاپیش متشکرم.

hepco
04-12-2009, 23:14
آهنگ پخش میشه بدون ارور تو هر نوع پلیری!!
منتها کسی صداشو نمیشنوه:13:
ممکنه مشکل از مادر بردم باشه؟ آخه دو ماه پیش گرفتم ،تا گارانتی داره میتونم یه کاریش کنم.
از پاسخگویی شما پیشاپیش متشکرم.

سلام.بله دوست عزیز اینطور که معلومه از مادربورده،بفرستید گارانتی!

Elham_saber
05-12-2009, 12:30
سلام.بله دوست عزیز اینطور که معلومه از مادربورده،بفرستید گارانتی!
ممنون دیگه چشمم به این تابیک سفید شده بود..:11:

mjzaret
05-12-2009, 13:12
من هم الان یه چنین مینی رو دارم که مشکلش اینکه وقتی تمام درایورهای سیستم رو نصب می کنم دیگه صدایی پخش نمی کنه. مدل مینم GigaByte M61PME-S2 هست و هر کاری کردم صداش در نیومد. دیدم راهی به جز استفاده کردن از یه کارت صدا ندارم.
با نصب کارت صدا به صورت مجزا به راحتی تونستم مشکلم رو حل کنم.
پیشنهادم اینه که شما از یه کارت صدا برای اینکار استفاده کنید قیمت زیاد چندانی هم نداره 10 الی 12 هزار تومن قیمت مدلهای عادیش هست. پیشنهادم اینه که از برند Creative خریداری کنی واقعاً چیزهای خیلی توپی می سازه.

Peter-959
27-01-2010, 03:53
سلام و درود بر شما
نه دوست من بعید میدونم بعد از دو ماه کارت صدای شما سوخته باشه من شبانه روز از کارت صدای سیستمم کار میکشم تابه حال مشکلی پیش نیامده
از این گذشته کارت صداهای آنبورد فقط دارای یک codec هستند یعنی پردازش اصلی صدا بر عهده پل جنوبی و cpu است و در نتیجه تا جایی که من میدونم فشار زیادی روی codec نیست که بسوزه
در کارت صداهای آنبورد میشه کاربورد هر جک رو تعریف کرد منظورم اینه که شایدکاربورد جکی که شما به اون اسپیکرتونو متصل کردید (معمولا جک سبز رنگ ) رو به میکروفون یا ine in تغییر داده باشید
یا ممکنه در تنضیمات صدا شما دستگاهی که به عنوان دستگاه خروجی صداست و ویندوز اونو به عنوان خروجی میشناسه روی کارت صدای در حال استفاده شما نباشه.
که برای رفعش تو vista به مصیر زیر برید
Start - Control Panel -Hardware and Sound - Sound
و روی خروجی که میخاهید ازش استفاده کنید(Speakers) کلیک راست کنید و گزینه set as difault divice کلیک کنید
توی xp هم شبیه همینه با این تفاوت که شما اسم کات صداتونو از یک لیست کشویی انتخواب می کنید که توی سربرگ دوم پنجره ای تنضیمات صدا ست (ادرس بالا)
در ضمن speaker test خود درایور کارت صداتون روش خوبی برای تست. اینجوری ایرادای احتمالی ویندوز تست نمی شه یعنی صد در صد کارت صدا و اسپیکرها تست می شن (اگر جواب نداد ایراد یا از درایورتونه یا اسپیکر یا کارت صدا )

Peter-959
27-01-2010, 03:58
در مورد آقای mjzaret ایراد شما کمی عجیب است یعنی شما قبل از نصب درایور صدا دارید اما بعد از نصب صدا ندارید؟
بر داشت من اینه که درایور شما مشکل داره بهتر آخرین درایور کارت صداتونو از شرکت سازنده مادر بوردتون دانلود کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه.