مشاهده نسخه کامل
: ابهام در مورد "باس" رم از مارك Geil
ديروز يه رم 2 گيگابايتي از Geil خريدم ( 2 تا رم يك گيگابايتي)
روي جعبه نوشته باس 1066
ولي من توي چندتا برنامه از سيستم Log گرفتم و اكثرشون ميزدن باس 800
تصويرشو اين پايين گذاشتم. به نظر شما نرم افزار داره اشتباه ميكنه يا فروشنده بهم 800 داده يا شايدم من دارم اشتباه مينكنم.
نظر شما با توجه به تصوير پايين چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستمت چیه ؟ ( cpu , mb )
مشخصات سیستمت چیه ؟ ( cpu , mb )
Main Board :Gigabyte GA-MA785G-UD3H
CPU: Athlon II 620 X4
Power : Green 435W Real
من خودم فكر ميكنم به خطر جديد بودن ماردبردهاي چيپ ست 785 ، احتمالا نرم افزار اشتبه ميكنه ....
مین شما تا 1333 در حالت اورکلاک نیز ساپورت می کنه و مشکلی نیست .
رو خود رمها چی نوشته ؟
smit.doctor
21-11-2009, 17:34
باس رم رو از تو bios نگاه کنید که مطمعن تره اگه پیدا نکردین با cpu-z هم یه تست کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه لیبل رم رو عوض کرده باشن.
عکس لیبل رم رو با عکس سایت geil چک کنید.
Kianoosh
21-11-2009, 19:29
شات تب SPD از CPU Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزارید
شات تب SPD از CPU Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uz.php) بزارید
بفرمایید اینم شات از نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم که رفتم توی بایوس و مقدار باس رو بصورت دستی از 800 به 1066 تغییر دادم.
وقتی سیستم میاد بالا و میرم دوباره توی بایوس ، میبینم که دوباره باس رو کرده 800 !!!
حالا به نظرتون اشکال از کجاست ؟
Kianoosh
22-11-2009, 21:56
دوست عزیز این که رم شما رو 800 شناسایی کرده!pc2-6400-400 mhz cl5
برو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رمت رو پیدا کن یا شات از خودش بزار ..
در هر صورت تو بایوس(بایوس بروز شه) روی 1066 و زمان تاخیر رو به 18(20)-6-6-6 ست کن بعد اگه بازم پایدار نبود کمی ولتاژ رو زیاد کن و با مم تست یا اورست تست پایداری بگیر...اگه 1066 باشه با این شرایط حل میشه!!
این برند ddr2 800 cl6-5 داره!
PC2-6400 DDR2-800 C5 & C6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این که رم شما رو 800 شناسایی کرده!pc2-6400-400 mhz cl5
برو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل رمت رو پیدا کن یا شات از خودش بزار ..
در هر صورت تو بایوس(بایوس بروز شه) روی 1066 و زمان تاخیر رو به 18(20)-6-6-6 ست کن بعد اگه بازم پایدار نبود کمی ولتاژ رو زیاد کن و با مم تست یا اورست تست پایداری بگیر...اگه 1066 باشه با این شرایط حل میشه!!
این برند ddr2 800 cl6-5 داره!
PC2-6400 DDR2-800 C5 & C6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روي جعبه و ليبل نوشته PC2 8500 !!!:18:
اينم لينكش
حالا من يقه كي رو بايد بگيرم ، فروشنده يا گارانتي ؟ :41:
خواهشا راهنمايي كنيد
من زنگ زدم به آواژنگ و مشكلمو گفتم
اونا هم گفتن كه مادربردت در حالت Dual Chanel نمي تونه 1066 پشتيباني كنه و بايد رمتو به صورت Single Channel در بياري.
از اون طرف تمام اين نرم افزارا ميگن كه اصلا مدل رم من PC2-6400 هستش كه باسش 800 هستش.
حالا من موندم كه اون نرم افزارها مثل CPUZ درست ميگن و رم تقلبيه ، يا اينكه آواژنگ الكي يه چيزي ميگه ؟
خيلي ممنون از همه بچه كه كمكم كردن
آواژنگ درست ميگفت. مادريردهاي گيگابايت از نوع AMD ، براي 1066 و بالاتر احتياج به Sigle Channel دارن.
توي PDF سايت گيگابايت هم دقيقا ذكر كردن.
خلاصه زنگ زدم نمانيدگي Geil ،،،، گفتن رم رو برام تعويض ميكنن. مرسي خدمات و پشتيباني :40::20:
soheilsh
30-05-2010, 13:48
حرف مفت از خودتون در نکنید ،وای چه نابغه هایی هستید شما ها ، اون گارانتی ژل، اژاونگ هم عجب خرین ، برید تو ستاپ سیستم ، کلاک رم رو دستی بذارید رو 1066 تنظیمات cas هم به همین ترتیب بذارید18 6 6 6
وقتی چیزی بلد نیستید حرف مفت از خودتون در نکنید ، دوال چنل هم ساپورت می کنه ، سرعتشم عالیه ،
amin_caragt2
30-05-2010, 15:13
حرف مفت از خودتون در نکنید ،وای چه نابغه هایی هستید شما ها ، اون گارانتی ژل، اژاونگ هم عجب خرین ، برید تو ستاپ سیستم ، کلاک رم رو دستی بذارید رو 1066 تنظیمات cas هم به همین ترتیب بذارید18 6 6 6
وقتی چیزی بلد نیستید حرف مفت از خودتون در نکنید ، دوال چنل هم ساپورت می کنه ، سرعتشم عالیه ،
دوست عزیز لطفا از کلمات زشت و توهین آمیز استفاده نکنید بگید دارید اشتباه میکنید چرا اینهمه توهین:angry:
در ضمن برای رسیدن به فرکانس 1333 برای DDR2 تو مادربوردهای گیگا باید تک ماژول باشه و دوال چنل ناپایداره
paniranist
30-05-2010, 21:51
دوستان من هم ميخوام همين مادر بورد و رم ddr3 1600 از مارك ژل بگيرم
چيكار كنم تك ماژول بگيرم يا دوال؟
لطفا زود كمك كنين
amin_caragt2
31-05-2010, 16:22
دوستان من هم ميخوام همين مادر بورد و رم ddr3 1600 از مارك ژل بگيرم
چيكار كنم تك ماژول بگيرم يا دوال؟
لطفا زود كمك كنين
دوال چنل بگیر
ولی برای مارک ژل تو DDR2 عالیه ولی زیاد برای DDR3 سرمایه گذاری نکرده توصیه به شما اینه که از برندهای Gskill , corsair , mushkin , OCZ استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.