مشاهده نسخه کامل
: کمک: مشکل بعد از اورکلاک
water_engineer_m_s
21-11-2009, 13:14
سلام
سه روز پیش من یک کارت گرافیک سافایر یک گیگ 4730 به قیمت 139 هزار تومان با گارانتی یونیکام سرویس گرفتم بعد اورکلاک کردم از 625 بع 700 و از 900 به 975 اما یک دفعه کامپیوترم خاموش شد و دیگه روشن نشد وقتی که کارت گرافیک را از اسلات PCI Expres در میاورم کامپیوتر روشن می شود اما وقتی کارت گرافیک را نسب میکنم روشن نمی شود
آیا کارتم سوخته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
باید ببرم گارانتی؟
گارانتی یونیکام تعویض هست یا تعمیر؟
کمکم کنید
Kianoosh
21-11-2009, 15:24
سلام
وقتی گرافیک هست سیستم روشن میشه بوق میزنه؟!با یک کارت دیگه سیستم رو بالا بیار و تنظیمات اور کلاک یا بایوس گرافیک رو پیشفرض کن این فرکانسها رو تدریجی رسیدی یا یک مرتبه زیاد کردی و به تست پایداری نرسید؟درایور بروزه!؟روی یک سیستم دیگه هم تست کن...
water_engineer_m_s
21-11-2009, 16:03
سلام
وقتی گرافیک هست سیستم روشن میشه بوق میزنه؟!با یک کارت دیگه سیستم رو بالا بیار و تنظیمات اور کلاک یا بایوس گرافیک رو پیشفرض کن این فرکانسها رو تدریجی رسیدی یا یک مرتبه زیاد کردی و به تست پایداری نرسید؟درایور بروزه!؟روی یک سیستم دیگه هم تست کن...
سلام
وقتی گرافیگ نسب هست سیستم اصلا روشن نمیشه حالا چه برسه که بخواد بوق بزنه
با گرافیک انبورد سیستم بالا میاد اما وقتی گرافیک تو پورت PCI EXPRESS باشه با گرافیک آنبورد هم بالا نمیاد.
تنطیمات بایوس هم پیشفرض کردم باز هم نشد
فرکانسها را یک مرتبه زیاد کردم
درایور 9.11 نصب هست
روی سیستم دیگه تست نکردم دادم مغازه دار تست کرد گفت مشکل داره
گارانتی یونیکام سرویس گارانتی خوبی هست؟
Kianoosh
21-11-2009, 16:26
یعنی اصلا فنها هم نمی چرخن!؟!
رو اسلات دیگه تست کردی؟بایوس گرافیک رو گفتم نه مادربرد-تنظیمات اورکلاک رو پاک کردی؟!خب یکم ناجور اور کردی هرچند خیلی افزایش ندادی...
این گارانتی شخصا سر و کار نداشتم ولی خوبه!
چه طور رو سیستم ایشون کار نمیکنه و رو سیستم مغازه دار کار میکنه؟؟؟
Kianoosh
21-11-2009, 19:24
چه طور رو سیستم ایشون کار نمیکنه و رو سیستم مغازه دار کار میکنه؟؟؟
چطور به این نتیجه رسیدی رو سیستم فروشنده درست کار می کرده!؟:13:
saeedn70
21-11-2009, 19:39
چطور به این نتیجه رسیدی رو سیستم فروشنده درست کار می کرده!؟:13:
آقا من خیلی خندم گرفت نمیخاستم اسپم بدم و ولی واقعا جواب باحالی بود.دم شما گرم جناب ارباب سایه ها.:31::31:
water_engineer_m_s
21-11-2009, 20:48
منظورم این هست که کل سیستمم رو بردم مغازه دار روی همین سیستم تست کرد فقط اون فکر کرد شاید پاورم نمیکشه (کم میاره) و روی مادر بورد دیگری تست نکرد
من کل بایوس مادر بورد را clear cimos کردم
گفتم که وقتی کارت گرافیک را نسب میکنم سیستم اصلاٌ روشن نمیشه و وقتی گرافیک را در میارم سیستم روشن میشه و فن ها کار میکنه و بوق سلامت میزنه
کمکم کنید:10:
water_engineer_m_s
23-11-2009, 00:25
کسی دیگه نبود
Kianoosh
23-11-2009, 02:21
دوست عزیز تنها راهش اینه اول باید تنظیمات اورکلاک پاک بشه من هی میگم بایوس گرافیک شما میگی بایوس مین؟!؟یه کارت سالم بزار اسلات اصلی و باهاش بوت شو در حالی که کارت خودت رو اسلات دوم هست-باید سیستم بالا بیاد!کلا آنبرد رو غیر فعال کن (مینت دو اسلات داره؟!اگه نه باید رو سیستم دیگه تست بشه یا بره گارانتی!) بعد تنظیمات اورکلاک کرات خودت رو پیشفرض کن و یا با نرم افزارهای بایوس ادیتور فرکانسها رو به حالت اول برگردون ...
اگه اینکارا به مشکل خوردی یا نتیجه نداد ببر گارانتی...
water_engineer_m_s
23-11-2009, 23:46
دستتون درد نکنه دادم گارانتی
mehrdad_ati
25-11-2009, 22:05
خوب چی شد ؟ گارنتی چی کار کرد ؟
water_engineer_m_s
27-11-2009, 09:40
سلام
رفتم گارانتی یونیکام میدان ولیعصر ساختمان ایرانیان
یارو گفت آقا ما دوتا پاور بهش وصل کردیم پاورامون ترکید.تو عمرمون به یه همچین مشکلی با کارت گرافیکی بر نخورده بودیم.
خلاصه سرتون را درد نیارم عوضش کرد.
به محض اینکه کارت را گرفتم رفتم بیرون و فروختم 135 و حدود 49 تومان هم روش گذاشتم و یک XFX GTS 250 خریدم.
راستی XFX GTS 250 1GB GDDR3 را 179 خریدم قیمتش مناسب هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.