ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست چند تا آلبوم

mpour
20-11-2009, 22:37
سلام دوستان
اگه کسی آلبومهای کامل "شجریان " و "فرامرز اصلانی " را دارد ,لطفا بذاره.:20:

با تشکر

Hadi King
21-11-2009, 06:28
سلام دوستان
اگه کسی آلبومهای کامل "شجریان " و "فرامرز اصلانی " را دارد ,لطفا بذاره.:20:

با تشکر
دوست عزیز تو قسمت موسیقی فکر کنم آلبوم ها باشـــه ...
مهم : |^| دانلود آلبوم های ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشید!:40:

mpour
22-11-2009, 08:13
دوست عزیز تو قسمت موسیقی فکر کنم آلبوم ها باشـــه ...
مهم : |^| دانلود آلبوم های ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشید!:40:

دوست عزیز من نمی دانم این بخش کجاست

Mehran
05-12-2009, 15:25
دوست عزیز من نمی دانم این بخش کجاست

سلام.

mpour عزیز، شما به عنوان یک عضو جدید فعلا به انجمن موسیقی دسترسی ندارید.
محدودیت شما بعد از مدت مشخصی برداشته میشه. :20:

فول آلبوم استاد شجریان
tinyurl.com/Mohammad-Reza-Shajarian

فول آلبوم فرامرز اصلانی
tinyurl.com/Faramarz-Aslani

با تشکر مهران...