ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد cpu Intel® Core™ i7-720QM

ahmaden
20-11-2009, 19:20
سلام . دوستان من یه لپ تاپ دارم میگیرم که مدلش toshiba -qosmio است . توی قسمت cpu این مشخصات رو نوشته :
Processor* (javascript:popWindow('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]','yes ','yes','500','325'))

Intel® Core™ i7-720QM

میخواستم بدونم که این پردازنده سرعتش به ghz چند است ؟ البته توی سایت اینتل رفتم مشخصات این cpu رو توضیح داده بود :

Processor Numberi7-720QM # of Cores4 Processor Base Frequency1.6 GHz Max Turbo Frequency2.8 GHz Intel® Smart Cache6 MB DMI2.5 GT/s Instruction Set64-bit EmbeddedNo Supplemental SKUNo Lithography45 nm Max TDP45 W
لینکش هم اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون طور که من متوجه شدم سرعتش 1.60 است و 6 مگ است و 4 هسته ای است . لطفا برام بیشتر توضیح بدید ؟ 6 مگ یعنی چی ؟ و 4 هسته ای یعنی چی ؟ معنی 4 هسته ای اینه که 4 برابر سرعت بیشتر است ؟
ممنون ... :40: :10:

Kianoosh
21-11-2009, 07:16
بله درست متوجه شدی 1.8 گیگا هرتز فرکانس کاری پایه و حداکثر فرکانس توربو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش 4 هسته .odv dukd 4 خیر یعنی 4 هسته داره که هر کدوم با فرکانس 1.8 تا حداکثر 2.8 گیگا هرتز کار می کنن

مشخصات کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmaden
21-11-2009, 19:28
بله درست متوجه شدی 1.8 گیگا هرتز فرکانس کاری پایه و حداکثر فرکانس توربو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش 4 هسته .odv dukd 4 خیر یعنی 4 هسته داره که هر کدوم با فرکانس 1.8 تا حداکثر 2.8 گیگا هرتز کار می کنن

مشخصات کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fid%3D43122)

کش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FCPU_cache)

هسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FMulti-core)

ممنون . 1.6 منظورت بود دیگه نوشتی 1.8 .....

من تو سایت اینت هم رفته بودم در مورد turbo boost توضیح هم داده بود این لینک

یعنی توربو باعش میشه که سرعت cpu به 2.8 هم برسه ؟ یعنی در یک کلام سرعتش 1.6 است یا 2.8 ؟
البته تو قسمت فروم یاهو answers هم یکی توضیح داده بود که در حال عادی سرعتش 1.6 است و اگه نیاز بیشتر داشته باشه بیشتر میشه . یکی از لینکاش این بود

نظر شما در مورد این پردازند چیه ؟ به نظر شما خوبه برای یازی خوری ؟ یه لپتاپ gaming حساب میشه ؟
مشخصات کامل :

ntel® Core™ i7-720QM
Genuine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Windows 7 Home Premium (64-bit)
6GB DDR3 1066MHz memory
NVIDIA® GeForce® GTS 250M
384GB: 64GB SSD (Serial ATA) + 320GB (7200rpm, Serial ATA)
Blu-ray Disc™ ROM and DVD SuperMulti drive (+/-R double layer) with Labelflash®

مشخات کامل در pdf :

بازم ممنون از راهنمایی . :40: :10: :11:

Kianoosh
22-11-2009, 08:02
ممنون . 1.6 منظورت بود دیگه نوشتی 1.8 .....
بله اشتباه تایپی

یعنی توربو باعش میشه که سرعت cpu به 2.8 هم برسه ؟ یعنی در یک کلام سرعتش 1.6 است یا 2.8 ؟
البته تو قسمت فروم یاهو answers هم یکی توضیح داده بود که در حال عادی سرعتش 1.6 است و اگه نیاز بیشتر داشته باشه بیشتر میشه . یکی از لینکاش این بود

ببین وقتی تو لود کامل قرار بگیره فرکانس کاری به 2.8 میرسه فرکانس کمتر مصرف کمتر دما کمتر عمر مفید بیشتر خیلی ساده بخوام بگم یجور اورکلاک ;کاربردی هست

نظر شما در مورد این پردازند چیه ؟ به نظر شما خوبه برای یازی خوری ؟ یه لپتاپ gaming حساب میشه ؟
مشخصات کامل :

برای بازی در الویت کارت گرافیک هست ولی این پردازنده جز رده بالا ها از نظر کارایی هست ولی تو سری خودش پایین هست و لپتاپهای موجود مثلا G860 که در تست استفاده شده entry-level هست کلا برای بازی پلتفورم لپ تاپ خیلی گرون و نامناسب هست توصیه می کنم اگه فقط برای گیمینگ می خوای حتما PC یا کنسول

Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Turbo Boost PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmaden
23-11-2009, 16:50
بله اشتباه تایپی

ببین وقتی تو لود کامل قرار بگیره فرکانس کاری به 2.8 میرسه فرکانس کمتر مصرف کمتر دما کمتر عمر مفید بیشتر خیلی ساده بخوام بگم یجور اورکلاک ;کاربردی هست

برای بازی در الویت کارت گرافیک هست ولی این پردازنده جز رده بالا ها از نظر کارایی هست ولی تو سری خودش پایین هست و لپتاپهای موجود مثلا G860 که در تست استفاده شده entry-level هست کلا برای بازی پلتفورم لپ تاپ خیلی گرون و نامناسب هست توصیه می کنم اگه فقط برای گیمینگ می خوای حتما PC یا کنسول

Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ntel-core-i7-mobile-720qm-benchmarked%2F1)

Turbo Boost PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l-core-i5-and-i7-lynnfield-cpu-review%2F2)

بله دقیقا ....
ولی این پردازنده توی سری خودش پایین نیست ... درسته البته سری بالاترش هم هست که extrem edition است . ولی پایین نیست .

اگه در مورد این سری پردازنده ها یکی بیاد آموزش بزاره عالی میشه .... و قیمتشون در ایران ... :40:

Kianoosh
23-11-2009, 22:05
ولی این پردازنده توی سری خودش پایین نیست ... درسته البته سری بالاترش هم هست که extrem edition است . ولی پایین نیست .

دوست من وقتی تو سری خودش پایینتر ازش نیست میشه ضعیفترین پردازنده سری خودش!یا من اشتباه می کنم!؟!

اگه در مورد این سری پردازنده ها یکی بیاد آموزش بزاره عالی میشه .... و قیمتشون در ایران ...

از قیمتها و کانفیگهای لپ تاپشون اطلاع دقیقی ندارم ولی آموزش در مورد این پردازنده ها یعنی چی !؟!؟تمام مشخصات و جزئیات و تستها و ... رو قرار دادم براتون...

ahmaden
23-11-2009, 22:19
پایین ترش تو سری خودش :
Intel® Core™ i5 processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Intel® Core™2 Duo processor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازم پایین ترش هست به سری بزن :

منظورم از آموزش معلومه دیگه..... (چه قطعاتی رو ساپورت میکنه روی چه لپتاپ هایی این cpu رو میزارن رو چه بورد هایی جواب میده و نمیده .... و خیلی توضیحات دیگه ....) البته هست این آموزش ولی خیلی طولانی اونم زبان های غیر از فارسی و انگلیسی .... :11::40: