PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری حجم ویدئوها رو کم کنم؟

coopro
19-11-2009, 22:03
سلام دوستان
من تو یه مراسمی با دوربین عکاسی فیلم برداری کردم (با فرمتMPEG1) که حدود 40 دقیقه ویدئو نیست ولی حجم بالایی در حدود 2.5 گیگ داره با چه نرم افزاری و چطوری بدون افت کیفیت یا حداقل افت کیفیت طوری تبدیلش کنم که بتونم روی یه CD بریزم و تو دستگاه نمایش بده.
پیشاپیش تشکر می کنم.

ستاره آبی
19-11-2009, 23:44
من هم همین مشکلو دارم . ممنون میشم اگه دوستانی که وارد هستند مارو راهنمایی کنند.:11::11:

satartitaniom
20-11-2009, 01:05
با نرم افزار totla video convertor به avi تبديل كنيد قبلا در همين بخش وضيح داده شده البته نرم افزار هاي زيادي براي اين كار موجود هست

ستاره آبی
20-11-2009, 02:13
دوست عزیز از راهنماییتون بسیار ممنونم:11::11:
می خواستم بدونم آیا در نرم افزارهایی مثل پریمیر و ویدیو استدیو میشه اینکار تبدیل رو مستقیما انجام داد؟؟
و دیگه اینکه اگه فیلم رو به فرمت av ذخیره کرده وروی سی دی رایت کنم اون وقت دستگاه vcd player هم می تونه اونو نشون بده؟؟

Mr Andersson
20-11-2009, 02:21
درود;

طبق آمار بازدیدکنندگان این انجمن!!! پرو کودر بهترین گزینه است. این نرم افزارها فرمت خروجی VCD رو در اختیارتون میزارند و شما به راحتی با استفاده از نرو VIDEO-CD رایت میکنید.

می خواستم بدونم آیا در نرم افزارهایی مثل پریمیر و ویدیو استدیو میشه اینکار تبدیل رو مستقیما انجام داد؟؟

خیر اون دسته نرمافزارهایی که این کار رو انجام میدند به کانورتور معروفند.

اگه فیلم رو به فرمت av ذخیره کرده وروی سی دی رایت کنم اون وقت دستگاه vcd player هم می تونه اونو نشون بده؟؟

بستگی به دستگاهتون داره اما غالبیت نداره و اکثر دستگاهها مخصوصا قدیمی تراش نمیتونن پخشش کنند. با استفاده از گزینه VIDEO-CD در Nero اکسپرس رایت کنید.

موفق باشید...