hamed9
19-11-2009, 09:16
سلام به دوستان عزیز من این تاپیک رو در بخش تبادل نظر دادم کسی سر نزد مدیر محترم گفتش اینجا بزنم...
سلام به دوستان عزیز
من احتیاج به یه لب تاپ دارم که بیشتر برای کارای گرافیکی مورد استفاده قرار بگیره در مورد این دوتا مدل سونی و دل اگه می تونید اطلاعاتی در اختیار بزارید ببینم کدوم رو بگیرم بهتر هستش...
با سری FW زیاد آشنا نیستم اما 1555 میشه گفت خیلی مشخصاتش عالی بود نسبت به قیمت...
__________________________________________________ _________________________________
سلام مدیران عزیز فکر کنم سرشون حسابی شلوغه ها...
من یکم عجله دارم به ما هم برسید تا الان 25 بازدید از تاپیک داشتیم
قیمت دقیقه این دو تا لب تاپ رو هم کسی دار بزاره.
__________________________________________________ _________________________________
H@mid-Vista:
سلام
دوست عزيز در حال حاضر بهترين نوت بوك در رنج قيمتي 1200 همين دل استوديو 1555 هست و فروش خيلي خوبي هم داره
بين و هر مدل از سوني و يا اچ پي و اين به نظر من بهتره اينو بگيري
الان با گارانتي ايراني حدود 1250 هست.
ضمنا بعدا بهتره تو بخش مشاوره فروش تاپيك بزني چون بازديد بيشتري داره
__________________________________________________ __________________________________
سلام حمید جان ممنون از این که جواب دادی داداش شما توای این تاپیک قیمت رو 1300اعلام کردید اما الانم 1200
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این قضیش چیه؟
و این که پایین برگه برای من زده با گارانتی ایران 30تومن اضافه میگیرن این گارانتی ایران چیه؟چطوره؟اعتباره چقدر هستش؟
سلام به دوستان عزیز
من احتیاج به یه لب تاپ دارم که بیشتر برای کارای گرافیکی مورد استفاده قرار بگیره در مورد این دوتا مدل سونی و دل اگه می تونید اطلاعاتی در اختیار بزارید ببینم کدوم رو بگیرم بهتر هستش...
با سری FW زیاد آشنا نیستم اما 1555 میشه گفت خیلی مشخصاتش عالی بود نسبت به قیمت...
سلام مدیران عزیز فکر کنم سرشون حسابی شلوغه ها...
من یکم عجله دارم به ما هم برسید تا الان 25 بازدید از تاپیک داشتیم
قیمت دقیقه این دو تا لب تاپ رو هم کسی دار بزاره.
H@mid-Vista:
سلام
دوست عزيز در حال حاضر بهترين نوت بوك در رنج قيمتي 1200 همين دل استوديو 1555 هست و فروش خيلي خوبي هم داره
بين و هر مدل از سوني و يا اچ پي و اين به نظر من بهتره اينو بگيري
الان با گارانتي ايراني حدود 1250 هست.
ضمنا بعدا بهتره تو بخش مشاوره فروش تاپيك بزني چون بازديد بيشتري داره
__________________________________________________ __________________________________
سلام حمید جان ممنون از این که جواب دادی داداش شما توای این تاپیک قیمت رو 1300اعلام کردید اما الانم 1200
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این قضیش چیه؟
و این که پایین برگه برای من زده با گارانتی ایران 30تومن اضافه میگیرن این گارانتی ایران چیه؟چطوره؟اعتباره چقدر هستش؟