مشاهده نسخه کامل
: مشكل با مودم tp-link 8811
سلام
من ديروز مودم رو خريدم و نصب كردم
مشكلي كه دارم اينه كه با دانلود منيجر تنظيم نيست يعني وقتي براي اكانت شبانه تنظيمش ميكنم هيچ كاري انجام نميده و با اينترنت ارتباط برقرار نميكنه .تنظيمات رو هم در حالت bridge گذاشتم
دوستاني كه اطلاعات دارند ممنون ميشم كمك كنن
مرسي
سلام . ظاهراً كسي جواب ما رو نداده و ميخوام يك مقدار بيشتر توضيح بدم
ببينيد من براي اينكه از اكنت شبانه استفاده كنم كامپيوترم رو جوري تنظيم كردم كه ساعت 3 روشن بشه و 3.02 دقيقه شروع به دانلود كنه و براي اينكار از برنامة IDM استفاده ميكنم. مشكلي كه دارم اينه كه وقتي شبكة كامپيوترم رو روشن ميكنم برنامه IDM نميتونه در زمان خاص با اينترنت ارتباط برقرار كنه (من از برنامه هاي ديگه هم استفاده كردم و اونها هم همين مشكل رو داشتن) ولي وقتي كه شبكه رو Disable ميكنم ارتباط برقرار ميشه (البته با مودم قديمي كه USB هست) نكته ديگه اي كه فهميدم اينه كه وقتي شبكه در حالت Disable هست و اون رو Enable ميكنم تو فاصله چند ثانيهاي كه در حال پيدا كردن شبكه هست ، تو اين فاصله هم ميتونه ارتباط برقرار كنه ولي وقتي شبكه رو پيدا ميكنه ديگه ارتباط برقرار نميشه.
دوستان اگه كسي ميتونه كمك كنه واقعاً ممنون ميشم.
amir3852
27-01-2010, 09:26
دوست عزيز من با همين برنامه IDM هر شب 1 گيگ دانلود دارم و تنظيمش كردم ولي نميدونم مشكل شما دقيقا چيه
چون مودم كه هميشه روشن و سيستم سر ساعت شروع به دانلود ميكنه و ساعت 6 صبح خاموش ميكنه
تنظيماتشم درسته اميدوارم مشكلت حل بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.