مشاهده نسخه کامل
: Sony CW 1-JGX
amirrezan95
18-11-2009, 22:05
سلام دوستان
لطفا نظرتون را در مورد نوت بوک Sony CW 1-JGX بدهید و بگید آیا رمش ddr3 است یا نه ؟
برا بازی چه طوره ؟
مشکلی که این سری ندارند ؟
با چه گارانتی بخرم ؟
واین که میگن قطعات سونی پیدا نمیشه درسته ؟
با تشکر:11:
:10:
سلام دوستان
لطفا نظرتون را در مورد نوت بوک Sony CW 1-JGX بدهید و بگید آیا رمش ddr3 است یا نه ؟
برا بازی چه طوره ؟
مشکلی که این سری ندارند ؟
با چه گارانتی بخرم ؟
واین که میگن قطعات سونی پیدا نمیشه درسته ؟
با تشکر:11:
نیازی به تاپیک زدن نبود.
رم های این سری از نوع ddr3 1066 هستن.
برای بازی با کارت گرافیک 230M کاملا مناسب هست و بعد از 4650 و 240M بهترین کارت گرافیک نوت بوک در بازار ایران هست و میشه گفت مشکلی برای بازی پیدا نخواید کرد.
گارانتی های زیادی سونی رو پشتیبانی می کنند، مانند ایران رهجو(مدل های آسیایی)، نوت بوک پلازا ، اریس ، نوتالی ، رایانه همراه و ......
سونی پر فروشترین برند نوت بوک در ایران هست و تقریبا میشه گفت سلهاست در ایران حرف اول رو میزنه، سوال من از شما این که میشه نوت بوکی پر فروش ترین باشه اما قطعاتش گیر نیاد؟
در ضمن ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی هست و تمامی قطعات نوت بوک های سونی را با ضمانت نامه عرضه میکنه.
amirrezan95
19-11-2009, 17:35
ممنون
من که پرسیدم که قطعاتش هست یا نه به این خاطر بود که در یکی از تاپیک ها خوندم که یکی چند روزه گارانتی رهجو لنگش گذاشته برای اینکه blueray دستگاهشو عوض کنه
پس به نظر شما با گارانتی ایران رهجو بخرم ؟
راستی یه سوال دیگه فرق Sony CW 1-CGX با CW - 1LFX/B چیه ؟ چون قیمت CW - 1LFX/B با اینکه گرافیکش 230m هست از Sony CW 1-CGX که گرافیکش 210m هست کمتره ؟؟؟؟
باتشکر :11:
amirrezan95
20-11-2009, 16:46
لطفا راهنمایی کنید
h_starboy
21-11-2009, 00:55
ممنون
من که پرسیدم که قطعاتش هست یا نه به این خاطر بود که در یکی از تاپیک ها خوندم که یکی چند روزه گارانتی رهجو لنگش گذاشته برای اینکه blueray دستگاهشو عوض کنه
پس به نظر شما با گارانتی ایران رهجو بخرم ؟
راستی یه سوال دیگه فرق Sony CW 1-CGX با CW - 1LFX/B چیه ؟ چون قیمت CW - 1LFX/B با اینکه گرافیکش 230m هست از Sony CW 1-CGX که گرافیکش 210m هست کمتره ؟؟؟؟
باتشکر :11:
ایران رهجو گارانتی بسیار خوبیه و مطمينتر از بقیه هستش گرچه الان گارانتی نقش هم مدلهای خوبی از cw رو وارد کرده . اونم گارانتی بسیار خوبیه .
مدل cw 1cgx فرقش اینه که سه سال گارانتی بین المللی داره . البته برای ما خیلی نمیتونه فرقی داشته باشه .
من 1lfx رو پیشنهاد میکنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.