مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدا در مادر برد BioStar
Iman_a13
18-11-2009, 19:50
با سلام
من به یه مشکل عجیب بر خوردم زمانی که سیستم با مادربرد biostar اسمبل کردم و بعد ویندوز نصب کردم همه چی خیلی طبیعی بود ولی زمانی که یک آهنگ mp3 پخش کردم دیدم که صدای خاننده از ته چاه میاد ولی در مورد فیلم و چیزهای دیگر مشکلی نداشت 0 فکرکردم که مشکل از تنظیمات صدای کارت صوت مادربرد است
ولی بعد از امتحان و تست های مختلف مطمئن شدم که اشکال از کارت صوت مادربرد برای همین یک کارت صوت روی مادربرد نصب کردم و دوباره ویندوز نصب کردم جالب اینکه بازم این مشکل و داشتم حالا سیستم رو دستم مثل خیار باد کرده - لطفا اگه کسی تجربه ای داره به من جواب بده
عاشق همتونم
با درود.با این حساب به یک احتمال خیلی بالا مربوط به کدکهای نرم افزاری نصب شده روی سیستم شما میباشد.یک Player قدرتمند مثل K-Lite Codec Pack را نصب کنید.
Iman_a13
19-11-2009, 14:44
با درود.با این حساب به یک احتمال خیلی بالا مربوط به کدکهای نرم افزاری نصب شده روی سیستم شما میباشد.یک Player قدرتمند مثل K-Lite Codec Pack را نصب کنید.
دوست عزیز این کارو کردم مشکل برطرف نشد لازم به ذکرکه مادربرد هم عوض کردم نشد اصلا دارم شاخدر میارم من حدود 15 ساله که دارم سیستم میبندم ولی تا به حال به همچین مشکلی بر نخورده بودم همه کار کردم فقط مونده کارت گراقیک و پاور و کیس :31:
مشتری داره عزیتم می کنه یه حرفه ای می خوام کمکم کنه
کارت صدا رو درایورشو که نصب کردی برو تو تنظیمات sound effect یا sound and devices تو control panel از اونجا میتونی نع صدا رو تعیین کنی احتمالا مشکل از همونجاست
من یکی از سیستما اینطوری شده بود یعنی آهنگ میزاشتم همینطوری بود صدا از ته چاه میومد و موج دار بود که تو تنظیمات صداش ور رفتم درست شد
حالا شما speaker رو هم چک کن ببین درسته؟
یا ممکنه مشکل از نرم افزار پخش اون آهنگ باشه
اینرو همرو چک کن
ali_nioton
19-11-2009, 22:05
من این مشکل رو داشتم
ولی به مادر برد ربطی نداشت
یه بار سیم اسپیکر مشکل داش که حالا میتونه از سوکت مادربرد هم باشه
یه بار تنظیمات کارت صوتی که کلا نرم افزاری بود
رفته بود روی کارائوکه
تو کنترل پنل Realtek HD رو باز کن و همون صفه اول لیست بالا رو روی NONE و کارائوکه رو 0 بزار
احتمالا مشکل از طرف اسپیکره حالا یا سیم یا سوکت یا IC صوتش ...
:8:
mojtabaalemi
20-11-2009, 13:03
یه تیکی هست تو کنترل پنل صدا که کارش حذف صدای خوانندست . تیکشو بردار.
ali_nioton
20-11-2009, 17:51
یه تیکی هست تو کنترل پنل صدا که کارش حذف صدای خوانندست . تیکشو بردار.
خوب این همون کارائوکه س دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.