ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نجات تخم مرغ

mahsa1469
18-11-2009, 19:24
سلام دوستان یه سوال داشتم چی بسازیم که اگه تخم مرغ رو بذاریم توش و از ارتفاع 15 متری پرتش کنیم تخم مرغ سالم بمونه ؟؟؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید

saviss
18-11-2009, 19:48
فکرمی کنم یک ظرف آب کافی باشه....(برای احتیاط دربسته باشه )
اینجوری نیروهای ناشی از برخورد به زمین درواحدسطح اون تخم مرغ تقسیم میشن
ونمیشکنه
حالاتابقیه چه نظری داشته باشن

mahsa1469
18-11-2009, 21:19
فکرمی کنم یک ظرف آب کافی باشه....(برای احتیاط دربسته باشه )
اینجوری نیروهای ناشی از برخورد به زمین درواحدسطح اون تخم مرغ تقسیم میشن
ونمیشکنه
حالاتابقیه چه نظری داشته باشن
مطمئنین از ارتفاع 15 متری نمی شکنه؟؟
به غیر از مایع چیز دیگه ای به ذهنتون نمی یاد؟

saviss
18-11-2009, 21:51
مطمئنین از ارتفاع 15 متری نمی شکنه؟؟
به غیر از مایع چیز دیگه ای به ذهنتون نمی یاد؟
راستش امتحان نکردم تاحالا...
تئوریشو خوندم...
اماشک دارم که بشکنه البته ... باتوجه به قوانین فیزیک....
خب طبیعتا گازها هم درشرایط مایع همچین خاصیتی دارن....بنابرخواص شون
اما دم دست نیستند...
====
باتوجه به جاذبه ی زمین هم...
پارامترارتفاع بعد از اینکه کمی از زمان سقوطش بگذره ...نقشش منتفی میشه....
اون شیئ میرسه به "سرعت حد"ودرنتیجه سرعت سقوطش ثابت می مونه

A L I E N
18-11-2009, 22:04
منم یه نظر ناشیانه دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مکعب چوبی 40*40 سانت که تخم مرغ رو بذار توش و پرش کن از پنبه

شرمنده که نظرم بدرد نمیخوره

بی باک بی بال
18-11-2009, 22:06
من هم با نظر saviss موافقم
البته اب باید به اندازه کافی باشه

Benygh
18-11-2009, 22:13
روغن جامد هم میتونه باشه ...
خاک ... یا اصلا بنداز تو بادکنک :دی

saviss
18-11-2009, 22:15
البته اب باید به اندازه کافی باشه
آره موافقم:10:
مبادا تخم مرغ براثرنیروهای وارده براون از ظرف بیرون بپره ویا به درودیوار ظرف بخوره
یا مشکلات دیگه.....
===
نیست؟
============
ویرایش:

روغن جامد هم میتونه باشه ...
خاک ... یا اصلا بنداز تو بادکنک :دی

خب این ها هم رفتار سیالات رودارن...
البته خاک روقبول ندارم

Hessam_7800gtx
18-11-2009, 22:26
راستش امتحان نکردم تاحالا...
تئوریشو خوندم...
اماشک دارم که بشکنه البته ... باتوجه به قوانین فیزیک....
خب طبیعتا گازها هم درشرایط مایع همچین خاصیتی دارن....بنابرخواص شون
اما دم دست نیستند...
====
باتوجه به جاذبه ی زمی زمین هم...
پارامترارتفاع بعد از اینکه کمی از زمان سقوطش بگذره ...نقشش منتفی میشه....
اون شیئ میرسه به "سرعت حد"ودرنتیجه سرعت سقوطش ثابت می مونه
والا هر کی تا اول دبیرستان خونده باشه میدونه که جاذبه اجسام رو بدون توجه به وزنشون با ((شتاب ثابت 9.8m/S^2)) به سمت خودش میکشه این سرعت حد رو من تا حالا نشنیده بودم....

Benygh
18-11-2009, 22:32
بادکنک رو من جدی گفتم ها !

ALt3rnA
18-11-2009, 22:45
يادمه يك جا خوندم كه تخم مرغ خالي رو ميشه جوري انداخت كه نشكنه خودش . اگه دقيقه عمود بر زمين فرود بياد . البته ترديد دارم در صحتش

saviss
18-11-2009, 22:46
والا هر کی تا اول دبیرستان خونده باشه میدونه که جاذبه اجسام رو بدون توجه به وزنشون با ((شتاب ثابت 9.8m/S^2)) به سمت خودش میکشه این سرعت حد رو من تا حالا نشنیده بودم....
دقیقن قسمت اول حرفتون درسته ...من مواففقم
پله شتاب جاذبه روی کره زمین ثابت هست
وتعریف نیرو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا راستشوبخوای من سیکلم روهم به زورگرفتم:31:
اماراجع به "سرعت حد"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی همین انجمن:46:
بحث شده گمونم
========
حالاپست شما چه ربطی داشت به "وزن"...من یکی که نمیدونم..و...پیداش نکردم..
آیاخودتون این لغت "وزن "رو پیدامی کنید توی این تاپیک؟:5:

saviss
18-11-2009, 22:53
يادمه يك جا خوندم كه تخم مرغ خالي رو ميشه جوري انداخت كه نشكنه خودش . اگه دقيقه عمود بر زمين فرود بياد . البته ترديد دارم در صحتش
مجبورشدمدوتاپست پشت سرهم بدم
=============
سلام
چطوری؟
خوبی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مربوط به یک خاطره از کریستف کلمب بودش گمونم...
که میانداختش روی میز وتخم !!مربوطه نمی شکست.. کمی هم نمک پاشیده بودروی میز..که از نیروی وارده کمکنه..
چون درراستای عمودی فرودمیامد...
میگن اون کاررو کرستف کلمب انجام داده بود...
=======
باتخم مرغ خالی رو امتحان نکردم................
امافکرنکنم بشه

Hessam_7800gtx
18-11-2009, 22:59
خوب ممنون راجع به توضیح سرعت حد.
ولی برای یه تخم مرغ من حس میکنم که سرعت حد باید بسیار بسیار بالا باشه(با توجه به مقاومت کم هوا در برابر تخم مرق اونم به خاطر شکلش که آیرو دینامیک هستش)
اشکالاتی که در تشت آب هست باید عمق آب حد اقل نضف ارتفاع سقوط باشه که با برخورد با ته ظرف نشکنه که تو این مورد میشه حدود 8 متر :دی که اینم به درد نمیخوره.
میشه یه چتر رو به تخم مرغ ببندید که زودتر به سرعت حدیش برسه و اما برای تعیین سرعت احتیاج به به سری آزمایش و فرمول بازی هست کلا دردسر زیاد داره.اولا باید حساب کنید تخم مرغ حد اکثر برخورد با چه سرعتی رو میتونه تحمل کنه که این همون سرعت حدیه دوما باید سرعت باز شدن چطرو اینا رو حساب کنی که من چون بلد نیستم دیگه صحبت نمیکنم

saviss
18-11-2009, 23:21
خوب ممنون راجع به توضیح سرعت حد.
ولی برای یه تخم مرغ من حس میکنم که سرعت حد باید بسیار بسیار بالا باشه(با توجه به مقاومت کم هوا در برابر تخم مرق اونم به خاطر شکلش که آیرو دینامیک هستش)
اشکالاتی که در تشت آب هست باید عمق آب حد اقل نضف ارتفاع سقوط باشه که با برخورد با ته ظرف نشکنه که تو این مورد میشه حدود 8 متر :دی که اینم به درد نمیخوره.
میشه یه چتر رو به تخم مرغ ببندید که زودتر به سرعت حدیش برسه و اما برای تعیین سرعت احتیاج به به سری آزمایش و فرمول بازی هست کلا دردسر زیاد داره.اولا باید حساب کنید تخم مرغ حد اکثر برخورد با چه سرعتی رو میتونه تحمل کنه که این همون سرعت حدیه دوما باید سرعت باز شدن چطرو اینا رو حساب کنی که من چون بلد نیستم دیگه صحبت نمیکنم
چه خبره؟هان؟
چهل نفر دارین این تاپیکو نگاه می کنن:31:
اینقدرعلاقمندای فیزیک زیادشدن یکهو....بگذریم
===========
سرعت "حد"گمونم فرقی نمیکنه... فکرکنم چیزی که تفاوت داشته باشه.اون زمان رسیدن بهش هست
===

MohandesMCD
18-11-2009, 23:31
این مسابقه ی Egg CHALENGE هستش که شما میگی.البته اسمهای دیگه ای هم داره مثل چالش جاذبه و .......
سومین دوره مسابقاتش تو دانشگاه ما برگزار شد.اکثر افراد تخم مرغ رو گذاشته بودن داخل ابر و اسفنج.طوریش هم نشد و سالم اومد پایین.
به بادکنک ببندی بندازی پایین تخم مرغ میشکنه.البته اگه حفاظ داشته باشه طوریش نمیشه
به هر حال این طرحها درسته جواب میده ولی ارزش مهندسی چندانی نداره.طرح نفر اول مسابقه ی تو دانشگاه شریف خیلی جالب بودش و مهندسی بود واقعا

ویرایش:
پوسته ی تخم مرغ جز مواد ترد حساب میشه.بهتره اصلا رو مقاومتش حساب باز نکنید که با چه سرعتی به زمین بخوره نمیشکنه.شما از فاصله 5سانتی هم بندازی زمین بخاطر وزنی که داره میشکنه
قضیه ی انداختن عمودی هم منتفی هست.چون از 15متری که رها بشه بالاخره نسبت به قائم انحراف زاویه پیدا میکنه.ضمن اینکه عمودی بودن تخم مرغ برای ضربات کوچک هستش نه ارتفاع 15متری.شما تخم مرغ آبپز رو خاستی بشکونی ایندفعه ببین از بالاش ضربه بزنی راحت تره یا پایینش یا بدنش.
باز شدن چتر هم بعید میدونم تو 15متر جواب بده(جواب که نمیده مگه اینکه خودت یه مدل خاصی رو طراحی کنی).تا باز بشه و سرعت برخورد به زمین رو بگیره تخم مرغ نیمرو شده رفته پی کارش

saviss
18-11-2009, 23:36
این مسابقه ی ه.طرح نفر اول مسابقه ی تو دانشگاه شریف خیلی جالب بودش و مهندسی بود واقعا
اونوقت جوابی که برنده شد چی بود؟

MohandesMCD
19-11-2009, 00:04
اونوقت جوابی که برنده شد چی بود؟
یک بالون بود که آروم آروم میومد پایین.بعدش که به زمین میرسه.سبدی که تخم مرغ توشه باز میشه و میره سمت جایگاهی که باید قرار بگیره(محل سقوط تخم مرغ مثل سیبل هستش.هرچقدر به مرکز نزدیکتر باشی امتیازت بیشتره)

Farzad162
19-11-2009, 00:39
مال شریف فک کنم اینجوری بود:
یه بادکنک پر شده با گاز هلیوم بود که یه وزنه با نخ به زیرش وصل بود!
وقتی وزنه به زمین میخورد یکم طول میکشید که نخ ما بین وزنه و بادکنک شل بشه و بادکنک به زمین برسه و باعث میشد سرعتش تا حد زیادی گرفته بشه!
فک کنم امتیاز قل خوردن تخم مرغ روی زمینم گرفتن!
یه چیزی دورش پیچیده بودن که وقتی روی زمین قل میخورد به تدریج باز میشد!
طرحشون خیلی جالب بود!

MohandesMCD
19-11-2009, 00:43
ممکنه اینم باشه.من اینجوری شنیدم

Benygh
19-11-2009, 13:54
من که گفتم بادکنک ! :(

جنگل
19-11-2009, 16:33
میتونم بپرسم چرا میخوای این کار رو بکنی؟
چه هدفی داری؟

ازمایش درسی هست؟:دی
نمیدونم با عقل جور در میاد یا نه
بذاریم لایه پنبه بعد تو پلاستیک کنیم

Farzad162
19-11-2009, 16:48
اونی که پارسال بود اینجوری بود!

من که گفتم بادکنک ! :(

بادکنک ایده خوبیه ولی قشنگ ترین قسمتش اینه که وزنه با نخ به بادکنک وصل باشه و قسمت حاوی تخم مرغ وسطش!

Hessam_7800gtx
19-11-2009, 17:12
===========
سرعت "حد"گمونم فرقی نمیکنه... فکرکنم چیزی که تفاوت داشته باشه.اون زمان رسیدن بهش هست
===
بخش دوم حرفتون بخش اولشو رد میکنه!!!
چون زمین اجسام رو با شتاب به سمت خودش میکشه پس با گذر زمان سرعتشون هم اضافه میشه این مطالب خیلی بدیهی هستن!!!!پس سرعت حد برای اجسام مختلف تفاوت داره.

mahsa1469
19-11-2009, 17:50
میتونم بپرسم چرا میخوای این کار رو بکنی؟
چه هدفی داری؟

ازمایش درسی هست؟:دی
نمیدونم با عقل جور در میاد یا نه
بذاریم لایه پنبه بعد تو پلاستیک کنیم
نه مسابقه است !!
تا 8 وقت داریم اگه می شه راهنمایی کنید

saviss
19-11-2009, 20:52
پس سرعت حد برای اجسام مختلف تفاوت داره.
بله احتمالا حرف شمادرسته
ممکنه من اشتباه کرده باشم توی تعریف سرعت حد:11:

4i469x
22-11-2009, 00:13
دوست من با تعدادی روزنامه به راحتی میتونی یک قیف درست کنی و بعد تخم مرغ رو داخلش بذاری حالا با چند روزنامه یه بالن مانند درست میکنی و بعد میری 15 متری و به راحتی ولش میکنی تخم مرغ به آرامی میشنه و بعد قیف به حالت افقی روی زمین قرار میگیره و تخم مرغ غلت میخوره میفته بیرون بگیرش تا ورش نداشتم:31:

mahsa1469
22-11-2009, 12:42
دوست من با تعدادی روزنامه به راحتی میتونی یک قیف درست کنی و بعد تخم مرغ رو داخلش بذاری حالا با چند روزنامه یه بالن مانند درست میکنی و بعد میری 15 متری و به راحتی ولش میکنی تخم مرغ به آرامی میشنه و بعد قیف به حالت افقی روی زمین قرار میگیره و تخم مرغ غلت میخوره میفته بیرون بگیرش تا ورش نداشتم:31:
مطمئنی نمی شکنه:18::18:

reza_3722
22-11-2009, 13:01
من میگم خود خانوم مرغه رو قبل اینکه تخم کنه بندازین پایین
بعد که به سلامت روی یکم کاه فرود اومد خودش بار شیشه ش رو زمین میزاره
:31: