PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظراتتون در باره خواننده های اون ور آبی

سونامی
18-11-2009, 09:06
من به شخصه وقتی مهرشاد ایران بود با حاش حال می کردم وقتی رفت اون ور آب به قول گفتنی خودشو خراب کرد البته نا گفته نماند بازم خیلی ها هستن با آهنگ های مهرساد حال می کنن .این اخیرا هم اعصابم از دست محسن نامجو خورد شده .هم روی سوره شمس آهنگ خونده و همون شعر توهین آمیز به رهبر مغظم انقلاب

خواننده های زن هم که ولشون کنید . اخیرا شنیدم چند تاا از خواننده های مرد مثل اندی میخوان بیان توبه کنند وبیان ایران ولی

فکر کنم شایعه باشه نه ؟

ولی جریمه سنگینی باید بپردازن مثل شب خیز این جا به غلط کردن افتاد

اون ور آب رفت هر چی خواست گفت .

3Dmajid
19-11-2009, 19:15
من به شخصه وقتی مهرشاد ایران بود با حاش حال می کردم وقتی رفت اون ور آب به قول گفتنی خودشو خراب کرد

منم با شادمهر خیلی حال میکردم ولی وقتی رفت اون ور خودشو خراب کرد ... البته این نظر منه خیلی ها کارش رو تایید میکنن :20:

این اخیرا هم اعصابم از دست محسن نامجو خورد شده .هم روی سوره شمس آهنگ خونده و همون شعر توهین آمیز به رهبر مغظم انقلاب

من اون شعر توهین به رهبر رو نشنیدم ... کدوم شعرش رو میگی ؟ :31:

اخیرا شنیدم چند تاا از خواننده های مرد مثل اندی میخوان بیان توبه کنند وبیان ایران ولی

فکر کنم شایعه باشه نه ؟

خیلی خنده دار بود :39:

ولی در کل خیلی از خوننده های اون ور آبی نسبت به این ور آبیا سواد موسیقی خیلی بالاتری دارن و کارایی به بیرون میدن که واقعا میشه اسمش رو گذاشت موسیقی.
ولی من از خوننده های این ور آبی مثل محسن یگانه و محسن چاوشی و بنیامین خیلی خوشم میاد و چون کاراشون مدرن تره بیشتر میپسندم.:11:

saeedn70
05-12-2009, 12:18
من از اونور آبی ها ...
شادمهر رو خیلی دوسش دارم....به نظر من اون ور آبیها آهنگسازاشون خیلی قویترن و کارای قوی ارائه میدن...

البته بیشتر بخاطر آزادی که در اونجا وجود داره...

davidjoker
06-12-2009, 10:08
من با نظر گروه زدبازی zed bazi که در اهنگ جدیدشان ایرانی های لس انجلس که درباره خواننده های لس انجلسه موافقم :دی

a.z.p.z
06-12-2009, 12:00
دقیقا به قول قمیشی کدوم موسیقی کو موسیقی ؟ ...
و به قول جی جی و سیجل:

صبح تا شب نذارین موزیک غریتی/ رو بیت سنًتی

موزیکات بد بو میده صولتی/ بد تر از کباب کوبیده دولتی!

اهنگامون اومده هر سال/ تهران ترکیده مس صورت شهبال

فارز میگه ویسکی آاووو هش/ چاقال نیستی‌ تو لاش با بیت ۶ او ۸

زندگی‌ من مس سنگ سفیده / پس بیا زود پیش من سپیده چون

دوست دارم خیلی‌ زیاد/ رو چشماتم خیلی‌ میام

اونا با اون همه تجریه اونقدر قبل از انقلاب این قدر بعد از انقلاب با کلی امکانات عالی و سرمایه و هیچ محدودیتی ندارند بعد این اراجیف رو میخونن بعد رپر های تو این همه محدودیت خیلی بهتر دارن پیشرفت میکنن همین زدبازی و بهرام و یاس و ... البته خوبیش اینه رپ فارس داره جهانی میشه وقتی که البوم ابلیس و عرفان هم بیاد دیگه ...

hamid_diablo
10-12-2009, 16:21
من فکر میکنم خواننده های اونور ابی کارشون مدرن تره

خودم به شخصه با امید ابی مهرداد اسمانی نیما داریوش خیلی حال میکنم