ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر نشانگر ماوس در دلفی 7

FreeMagic
18-11-2009, 06:41
سلام
من می خواستم نشانگر ماوس رو توی برنامه عوض کنم ولی اشکال پیش فرض خود دلفی بدردم نمی خوره و یکی از فایل هایی رو که آماده کردم رو می خوام به عنوان نشانگر استفاده کنم.
ممنون میشم بگید چه کار باید بکنم:11:

Mahmood_N
18-11-2009, 09:38
یک راه خوب برای قرار دادن نشانگر موس در برنامه استفاده از فایلهای رسورس هست ، در این صورت دیگه نیازی نیست که فایل رو کنار برنامه قرار بدید ، برای استفاده از فایل نشانگر درون فایل رسورس در آدرس زیر یک مقاله قرار دادم که فکر کنم می تونه مفید باشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی اگه نمی خواید از فایل رسورس استفاده کنید ، مراحل کار این طوریه که ابتدا باید فایل رو مثلا به وسیله ی تابع " LoadCursorFromFile " لود کنید و یکی از نشانگرهای شی Screen رو برابر با نشانگر لود شده قرار بدید ، و بعد مثلا نشانگر فرمتون رو برابر اون بزارید ، مثال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیء Screen یک جور رابط بین برنامه ی ما و رابط کاربری ویندوز هست ، برای استفاده از فایل کرسر اول باید اون رو در Screen قرار بدیم وبعد در برنامه استفاده کنیم ، در شیء Screen هر کرسر یک مقدار عددی داره ، در کد بالا هم ابتدا یک مقدار عددی تعریف کردیم و کرسر مربوط به اون مقدار رو در Screen برابر با فایل کرسر خودمون قرار دادیم ، و در نهایت هم کرسر فرم رو برابر با اون گذاشتیم ...

ولی استفاده از فایل رسورس برای این کار مناسب تر هست ... !

موفق باشید ...

FreeMagic
18-11-2009, 21:54
دوست عزیز اون آدرس که اصلا وجود نداره پس علارغم اینکه شما اون راه رو پیشنهاد کردین رفتم سراغ دومی
دومی کامل جواب داده حالا برای پروژم کلی سوال دیگه هم دارم که ظاهرا باید برای هرکدوم یه تاپیک بزنم
ولی فایل های کرسر رو با چه برنامه ای می تونم بسازم؟ فتوشاپ که نداره

مرد مباح
18-11-2009, 23:16
1. لینک سالمه و چک شده
2. همراه با دلفی برنامه ای به نام ImageEditor نصب میشه که میتونین با اون بسازین.
گرچخ برنامه خیلی قوی برای این کار نیست ولی کارهاتون رو راه میندازه. اگه میخواین حرفه ای تر کارکنین متونین برنامه ای مخصوص این کار دانلود کنید و راحتترین راه هم سرچ در Google هست.