مشاهده نسخه کامل
: مسابقات ACM
sin2x=2sinxcosx
17-11-2009, 18:56
سلام بر همه .
نمی دونم کدوم یکی از شما ها تا حالا به این مسابقات رفتین و نمی دونم چند نفرتون با سایت acm.sharif.edu آشنا هستین . این یه سایت هست که برای مسابقات اینترنتی ACM طراحی شده و این مسابقات تو این پورتال برگزار می شن . بعد از اینکه تو این سایت ثبت نام کردین وارد سایت می شین . یه قسمت هست به نام "محیط" که اگه وارد اون بشین تعدادی محیط مسابقه مشاهده می کنین که همه شون زمانش به اتمام رسیده به جز یکی که اون باز هست . اسم محیط ACM_Training هستش . که تقریبا اکثر سوال های این سری مسابقات تو این محیط هست . وقتی وارد این محیط شدین میرین سراغ فهرست مسئله ها ، یه مسئله رو انتخاب می کنین ، روی مسئله رو می خونین ، جوابشو به زبان ++C یا Java می نویسین و ارسال می کنین . موقع ارسال نام مسئله رو مشخص می کنین و فایل رو از هاردتون Browse می کنین و کامپایلر رو انتخاب می کنین که برای سی پلاس پلاسی ها ، ++g و برای جاوا ای ها sun jdk هست . بعد برنامه تونو ارسال می کنین . چندین حالت ممکنه رخ بده .
خوش بینانه ترین حالت : صحیح
برنامه شما تمامی test case های خفن اونا رو با موفقیت و بدون باگ گذرونده و جواب شما درسته .
نادرست
جواب شما به ازای یکی یا تمامی test case ها جواب نادرست میده و یا شکل خروجی شما ایده آل آن ها نیست و ...
خطای زمان اجرا
همون Run_Time Error خودمون
حطای زمان کامپایل
همون Compilation Error
زمان غیرمجاز
زمانی که برنامه شما صرف یافتن جواب مسئله می کند از حد مجاز بیشتر است . باید برنامه سریع تر بشه .
حالا که چی ؟
هیچی اینا رو گذاشتم تا کسایی که علاقه مند به برنامه نویسی هست و می خوان خودشونو به قول بعضی ها Challenge کنن می تونن برن و مسئله های ریز و درشت این سایت رو حل کنن و اگه accept گرفتن ، جواب مسئله رو به همراه نام مسئله تو این سایت بذارن تا بقیه هم استفاده کنن .
:40::40::40:
ali zi zeperto
17-11-2009, 22:20
علاقمندان مسابقات می تونن تو این گروه (acm-icpc-tehran ) توی گوگل عضو بشن و مباحث رو درباره مسابقات دنبال کنن.
sin2x=2sinxcosx
17-11-2009, 22:28
راستی دوستان یه توضیح برای اونایی که می خوان تو این سایت فعالیت کنن .
برنامه هاتون باید حتما کنسولی باشه و با int main شروع بشه و آخرش هم return 0 داشته باشه . با کامپایلرهای جدید که اون h. رو برداشتن استفاده کنین. هر خروجی که تو روی سوال گفته شده دقیقا چاپ کنین . حتی یه نقطه رو هم جا نذارین .
امسال تو مسابقات منطقه ای تو دانشگاه شریف ، تیم تایوان تو 3ساعت تونست هر 10 سوال رو حل کنه و دو تیم دانشگاه شریف هم تو 4 ساعت هر 10 تا رو حل کردن . کارشون خیلی درسته . تو بهمن ماه مسابقات جهانی تو چین برگذار میشه .
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 14:04
سلام دوستان . تصمیم گرفتم روی ترجمه شده سوال های ACM رو تو این تاپیک بذارم و با هم حل کنیم .
مثلا یه سوال رو می ذاریم و اسم مسئله رو هم می گیم. دوستان بنویسن و تو acm.sharif.edu بذارن . اگه accept گرفتن جواب مسئله رو همین جا هم بذارن تا بقیه هم استفاده کنن . بعضی حالت ها هم هست که شما برنامه رو تو کامپیوتر خودتون کامپایل می کنین و به ازای تمامی test case ها جواب درست رو می گیرین ولی از acm.sharif.edu پاسخ نادرست می گیرین . این برنامه ها رو هم این جا بذارین تا ببینیم مشکلشون چی هست .
از پست بعدی من شروع می کنم .
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 14:24
مسئله StringLD ( که LD مخفف Left Delete هست)
تابع stringld یه تابعی هست که یک رشته رو می گیره و سمت چپ ترین کاراکترشو حذف می کنه .
مثلا "acm" میشه "cm" .
به شما لیستی از کلمه های مجزا داده میشه و در هر مرحله ما تابع stringld رو روی این کلمه اعمال می کنیم . وظیفه ما اینه که برنامه ای بنویسیم که تعداد مراحلی که لازم است طی بشه (توسط تابع Stringld ) تا حداقل یکی از وضعیت های زیر صادق بشه :
1- یکی از کلمات empty بشه . یعنی "" بشه
2- دو کلمه یکسان حاصل بشه .
مثلا کلمات aab ، abac و caac رو داریم . برای اولین بار تابع رو روی هر کدوم اعمال می کنیم . نتیجه میشه :
bac - ab - aac
می بینیم که هیچ کدوم از شرط های فوق صادق نشدن . پس برای دومین بار تابع رو اعمال می کنیم :
ac - b - ac
می بینیم که کلمه ac دو تا شد . پس شرط 2 صادقه . بنابراین برنامه ما 1 رو به عنوان نتیجه چاپ می کنه . حالا چرا 1 و 2 نه ؟ دلیلش اینه که ما مرحله آخر رو که باعث میشه یکی از شرط ها true بشه لحاظ نمی کنیم .
ورودی برنامه :
اولین خط از ورودی شامل یک عدد n است که بین 1 تا 100 هست . (خود 1 و 100 هم هستن ) بعد از این خط ، n تا کلمه باید وارد بشه . ورودی تا زمانی ادامه داره که به جای n صفر وارد بشه .
خروجی برنامه :
بیشترین تعداد فراخوانی تابع stringld رو چاپ می کنیم . طبق شرایطی که قبلا گفته شد .
مثلا فرض کنین ورودی به شکل زیر هست :
4
aaba
aaca
baabcd
dcba
3
aaa
bbbb
ccccc
0
خروجی باید این طوری باشه :
1
2
مسئله به نسبت راحتیه برای شروع کار ... :20:
این خطای زمان اجرا رو چطوری باید رفع کرد، من الان برای مساله faverage هر کاری می کنم میگه خطای زمان اجرا داری
ولی تو کامپیوتر خودم درسته، یعنی به نظر درست میاد. نمیدونم چه تستی روش انجام میشه این ایرادو میگیره:41:
این کدی گه نوشتم، البته یکم قرقاطیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این مساله جدید که ترجمه کردی هم بریم روش کار کنیم بنظر جالب میاد. :31:
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 16:11
من اینو نوشتم و accept گرفتم :
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 16:23
این خطای زمان اجرا رو چطوری باید رفع کرد، من الان برای مساله faverage هر کاری می کنم میگه خطای زمان اجرا داری
ولی تو کامپیوتر خودم درسته، یعنی به نظر درست میاد. نمیدونم چه تستی روش انجام میشه این ایرادو میگیره:41:
این کدی گه نوشتم، البته یکم قرقاطیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی این مساله جدید که ترجمه کردی هم بریم روش کار کنیم بنظر جالب میاد. :31:
راستی یه چیزی در مورد برنامه شما بگم . اصلا در مورد نوع ورودی نگران نباشین . لازم نیست که تست کنین که آیا عدد وارد شده در range مورد نظر هست یا نه . اون میگه به ازای standard input شما خروجی استاندارد رو چاپ کنین . نه هر ورودی . برای همین لازم نیست ورودی رو رشته بگیرین . کاربر خودش اعداد رو با فاصله وارد می کنه . مثلا اگه گفته 5 عدد با فاصله وارد می کنیم شما کافیه دستور زیر رو بنویسین :
cin >> a >> b >> c >> d >> e
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 16:43
روی این مسئله faverage رو هم من می ذارم :
n عدد صحیح گرفته میشه
میانگین آن ها محاسبه می شه و تو A1 قرار داده میشه
اون عدد هایی که کمتر از این A1 هستند دور انداخته میشه
بعد میانگین اعداد باقیمانده محاسبه میشه و تو A2 ذخیره میشه
اونایی که بزرگتر از این A2 هستن دور انداخته میشن
بعد میانگین این اعداد باقیمانده محاسبه میشه و تو A3 ذخیره میشه و .......... همین جوری می ره تا وقتی که جواب این میانگین بالاخره به عدد ثابتی برسه . یعنی با دور انداختن اعداد کوچکتر و بزرگتر از میانگین عدد میانگین تغییر نکنه .
ورودی :
یک عدد صحیح N میاد که نشان دهنده تعداد test case ها هست . هر test case شامل دو خط ورودی است که خط اول عددی بین 1 تا 30000 است که تعداد اعدادی که می خوایم میانگینشونو محاسبه کنیم نشون می ده . بعد تو خط دوم هم این اعداد میان با یک فاصله بین هر کدوم که هر عدد بین 30000- و 30000 است .
خروجی :
برای هر خط خروجی نتیجه رو چاپ میکنین که قبلش این عبارت ":case #i" میاد و بعد هم نتیجه مورد نظر که تا 3 رقم اعشار دقت داره .
مثلا این ورودی هامون هستن :
4
3
3 2 1
1
7
9
9 8 6 7 5 4 3 2 1
4
2 2 2 1
این هم خروجی :
Case #1: 2.000
Case #2: 7.000
Case #3: 6.000
Case #4: 2.000
کد جالبی بود اینجور که شما انجام دادی پس لزومی نداره حتما ما تمام ورودی رو بگیریم و نتیجه تمام ورودی ها رو به خروجی ببریم،
بعد از هر ورودی میتونیم نتیجه رو چاپ کنیم. درسته؟
باز برم رو کد خودم یکم کار کنم ببینم بهتر در میاد
ممنون بابت توضیحات
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 18:14
کد جالبی بود اینجور که شما انجام دادی پس لزومی نداره حتما ما تمام ورودی رو بگیریم و نتیجه تمام ورودی ها رو به خروجی ببریم،
بعد از هر ورودی میتونیم نتیجه رو چاپ کنیم. درسته؟
باز برم رو کد خودم یکم کار کنم ببینم بهتر در میاد
ممنون بابت توضیحات
به نکته خوبی اشاره کردین . اینو می خواستم بگم ممنون که یادم انداختین .
بله درسته باید برای هر خط ورودی ، خروجی موردنظر چاپ بشه و بعد ورودی بعدی گرفته بشه .
روی سوال ها طوریه که اول تمام ورودی ها رو نشون داده و در یک کادر دیگه تمام خروجی ها رو . من هم اولش فکر می کردم منظورش اینه که اول همه ورودی ها گرفته بشن و بعد برای تک تکشون خروجی چاپ بشه .
sin2x=2sinxcosx
19-11-2009, 20:03
مسئله StringLD ( که LD مخفف Left Delete هست)
تابع stringld یه تابعی هست که یک رشته رو می گیره و سمت چپ ترین کاراکترشو حذف می کنه .
مثلا "acm" میشه "cm" .
به شما لیستی از کلمه های مجزا داده میشه و در هر مرحله ما تابع stringld رو روی این کلمه اعمال می کنیم . وظیفه ما اینه که برنامه ای بنویسیم که تعداد مراحلی که لازم است طی بشه (توسط تابع Stringld ) تا حداقل یکی از وضعیت های زیر صادق بشه :
1- یکی از کلمات empty بشه . یعنی "" بشه
2- دو کلمه یکسان حاصل بشه .
مثلا کلمات aab ، abac و caac رو داریم . برای اولین بار تابع رو روی هر کدوم اعمال می کنیم . نتیجه میشه :
bac - ab - aac
می بینیم که هیچ کدوم از شرط های فوق صادق نشدن . پس برای دومین بار تابع رو اعمال می کنیم :
ac - b - ac
می بینیم که کلمه ac دو تا شد . پس شرط 2 صادقه . بنابراین برنامه ما 1 رو به عنوان نتیجه چاپ می کنه . حالا چرا 1 و 2 نه ؟ دلیلش اینه که ما مرحله آخر رو که باعث میشه یکی از شرط ها true بشه لحاظ نمی کنیم .
ورودی برنامه :
اولین خط از ورودی شامل یک عدد n است که بین 1 تا 100 هست . (خود 1 و 100 هم هستن ) بعد از این خط ، n تا کلمه باید وارد بشه . ورودی تا زمانی ادامه داره که به جای n صفر وارد بشه .
خروجی برنامه :
بیشترین تعداد فراخوانی تابع stringld رو چاپ می کنیم . طبق شرایطی که قبلا گفته شد .
مثلا فرض کنین ورودی به شکل زیر هست :
4
aaba
aaca
baabcd
dcba
3
aaa
bbbb
ccccc
0
خروجی باید این طوری باشه :
1
2
مسئله به نسبت راحتیه برای شروع کار ... :20:
یه نکته دیگه برای این مسئله .
روی سوال گفته یه تابع StringLd داریم که فلان کار رو می کنه . زیاد خودتونو درگیر نکنین که باید حتما یه تابع بنویسم که سمت چپ ترین کاراکتر رو حذف کنه . اون داور خودکار برنامه به این جور چیزا کار نداره . که شما تابع نوشتین یا ننوشتین . اون فقط جواب درست می خواد . اصلا مجبور نیستین که سمت چپ ترین کاراکتر رو حذف کنین تا بقیه راه رو ادامه بدین . می تونین بدون حذف کردن هم این کارو انجام بدین . :46:
sin2x=2sinxcosx
20-11-2009, 01:27
این مسئله رو می ذارم ببینم کی می تونه accept بگیره . خیلی راحته ولی جواب رو سایت اصلا قبول نمی کنه. کلافه ام کرده .
آره خیلی عجیبه منم ساختم هر حالتی که امتحان می کنم درسته ولی اونجا میگه نادرست.:19:
ببینم اینجا لازمه محدوده کلامات رو چک کنیم مثلا مطمعن شیم هر کلمه 20 حرفه و ...
sin2x=2sinxcosx
20-11-2009, 12:56
آره خیلی عجیبه منم ساختم هر حالتی که امتحان می کنم درسته ولی اونجا میگه نادرست.:19:
ببینم اینجا لازمه محدوده کلامات رو چک کنیم مثلا مطمعن شیم هر کلمه 20 حرفه و ...
نه بابا لازم نیست . دوستم با جاوا از این مسئله accept گرفته بود ولی من با ++C نتونستم . این هم کدیه که نوشتم . میگم بیاین کدهامون رو جمع کنیم یه کد دیگه بدیم ببینیم قبول می کنه :
باشه، این کد منه:
warmaster
21-11-2009, 12:29
سلام
فک کنم شما دوستان هم امسال تو مسابقات بودید سوال یک مسابقات امسال پدرمون رو در اورد همون پسورده , تو صورت سوال گفته بود رشته الفبایی فقط ما هم وردی رو با scanf گرفتیم 4 تا wrong خوردیم بعدش gets کردیم accept داد
تیم ما 3 تا سوال اول رو حل کرد 5 امی هم رو تست کیس های خود سوال جواب میداد ولی قبول نمی کرد.......
sin2x=2sinxcosx
21-11-2009, 13:36
سلام
فک کنم شما دوستان هم امسال تو مسابقات بودید سوال یک مسابقات امسال پدرمون رو در اورد همون پسورده , تو صورت سوال گفته بود رشته الفبایی فقط ما هم وردی رو با scanf گرفتیم 4 تا wrong خوردیم بعدش gets کردیم accept داد
تیم ما 3 تا سوال اول رو حل کرد 5 امی هم رو تست کیس های خود سوال جواب میداد ولی قبول نمی کرد.......
همون سوال که باید حداقل طول رشته ای که هم حاوی lowercase و هم uppercase و هم عدد بود چاپ کنه ؟
ما هم تو این مسئله خیلی گیر کردیم . روی سوال رو اومدیم سه تایی خوندیم . به آخر نرسیده یکی از بچه ها گفت من یه جرقه ای تو ذهنم زده شد میرم حل کنم . چون رشته اس پس با جاوا راحت تره من می نویسم . گفتیم باشه . سوال اولو ما دو تا بی خیال شدیم و رفتیم سراغ سوالات بعدی . بد جور بدشانسی اوردیم افتضاح . هم سوال 2 و هم سوال 3 رو هر دو مون خوندیم و روی هر دو با هم کار کردیم . در مورد سوال 3 هر کدوم یه ایده ی مختلف داشتیم و از اونجایی که کامپیوتر هم یدونه بود جنگ سر مهلت دادن برای Trace بود که هر کدوم کار اون یکی رو ناقص می ذاشتیم و نتیجه این شد که دو 3 ساعت روی این دو سوال مانور دادیم . بعد از 3 ساعت اون یکی دوستمون که قرار بود سوال 1 رو بنویسه اومد گفت تموم شد بذاریم تایپ کنم . تایپ کرد زد اجرا بشه . جواب نادرست اومد . بعد اومد برای ما توضیح بده چیکار کردم دیدیم که اون از اول اومده character به character خونده و وقتی که دید هر سه نوع کاراکتر حاصل شد طول رو چاپ می کرد . حسابی اعصابمون خورد شد و اون رفت دوباره سراغ سوال 1 و ما هم جنگ بر سر Trace . یعنی بدشانسی محض و مدیریت ضعیف و بی تجربگی .
ان شاء الله سال بعد ...
یه رمان نوشتم . :31:
sin2x=2sinxcosx
21-11-2009, 13:40
بقیه دوستان همکاری نمی کنن .
hoax3r جان از stringld چه خبر ؟
من با این کد accept گرفتم :
بقیه دوستان همکاری نمی کنن .
hoax3r جان از stringld چه خبر ؟
من با این کد accept گرفتم :
والا ما که مثل شما اینقدر active نیستیم ،بعد هر برنامه باید یه هفته ای استراحت بدیم به خودمون :دی(حالا مثلا چی کار کردما...:whistle:)
اون stringld هم یکم روش فکر کردم دیدم یجوریه بی خیال شدم:31:
ali zi zeperto
21-11-2009, 15:50
من یه برنامه رو نوشتم و ارسال کردم.برای اینکه ببینم نتیجه چی شده از کجا باید دید؟
این عکس رو ببینید.
نتیجه همینه که اینحا زده؟:41:
من یه برنامه رو نوشتم و ارسال کردم.برای اینکه ببینم نتیجه چی شده از کجا باید دید؟
این عکس رو ببینید.
آره همونجا که زده زمان غیر مجاز، باید کاری کنی برنامت سریعتر اجرا بشه
و کلی بخوای نتیجه رو ببینی سمت راست از قسمت فرسته، فهرست می تونی انتخاب کنی
sin2x=2sinxcosx
21-11-2009, 20:42
این عکس رو ببینید.
این برنامه رو چجوری نوشتین زمان غیر مجاز داده ؟ میشه سورستون رو بذارین ؟
(حالا مثلا چی کار کردما...:whistle:)
یعنی منظورتون اینه که یعنی چی که مثلا برنامه ارسال کنیم و سورسشو تو سایت بذاریم ؟
یعنی منظورتون اینه که یعنی چی که مثلا برنامه ارسال کنیم و سورسشو تو سایت بذاریم ؟
نه بابا من کجا همچین حرفی زدم، فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدین.
sin2x=2sinxcosx
21-11-2009, 22:33
نه بابا من کجا همچین حرفی زدم، فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدین.
آهان ببخشید . الان با یه لحن دیگه خوندم متوجه شدم . :20:
دوستان یه مسئله ای هست که قراره دو عدد 8 رقمی به ما بده و ما چاپ کنیم که چند درصد عدد اول در این Range وجود داره . خیلی راحت میشه نوشت ولی از گیر خطای زمان غیرمجاز سایت نمیشه رد شد .
یه ذره روش فکر کنین . خود مسئله رو آپ می کنم .
ali zi zeperto
21-11-2009, 22:58
این برنامه رو چجوری نوشتین زمان غیر مجاز داده ؟ میشه سورستون رو بذارین ؟
یعنی بد نوشتم؟!شما موفق شدید؟
اگه راه حل بهتری پیدا کردید من رو هم خبر کنید.من که از لحاظ تغییرات کد دیگه چیز مهمی بلد نبودم.مگر با روش دیگه ای بشه سریعترش کرد.
ali zi zeperto
21-11-2009, 23:04
دوستان یه مسئله ای هست که قراره دو عدد 8 رقمی به ما بده و ما چاپ کنیم که چند درصد عدد اول در این Range وجود داره . خیلی راحت میشه نوشت ولی از گیر خطای زمان غیرمجاز سایت نمیشه رد شد .
یه ذره روش فکر کنین . خود مسئله رو آپ می کنم .
نظر من اینه که یه مساله رو اگر جواب گرفتیم کدش رو بذاریم و بریم سراغ بعدی.اگه مساله ای بی جواب بمونه حیفه.مخصوصا که بالاخره چند نفری دیگه باید بتونیم جواب بگیریم.
sin2x=2sinxcosx
21-11-2009, 23:31
یعنی بد نوشتم؟!شما موفق شدید؟
اگه راه حل بهتری پیدا کردید من رو هم خبر کنید.من که از لحاظ تغییرات کد دیگه چیز مهمی بلد نبودم.مگر با روش دیگه ای بشه سریعترش کرد.
نه قصد جسارت ندارم . آخه یه کم سخت میشه که برای همچین برنامه ای زمان غیر مجاز بگیره . یعنی برای برنامه های پردازش رشته . چون اولین بار بود باهاش روبرو می شدم . من کماکان جواب نادرست می گیرم .
راستی من مسئله شما رو دیدم . مطمئنین که جواب درست رو خودتون باهاش گرفتین ؟ من که جواب درست نگرفتم .
نظر من اینه که یه مساله رو اگر جواب گرفتیم کدش رو بذاریم و بریم سراغ بعدی.اگه مساله ای بی جواب بمونه حیفه.مخصوصا که بالاخره چند نفری دیگه باید بتونیم جواب بگیریم.
منظورم مسئله هکرهای غیرحرفه ای هست ؟
خوب فعلا stringld رو حل کردیم تا بریم بعدی، اینم سورس:
sin2x=2sinxcosx
22-11-2009, 01:42
خوب فعلا stringld رو حل کردیم تا بریم بعدی، اینم سورس:
علاقه زیادی به استفاده از Iterator دارین. :31:
مونده مسئله هکرها .
این همون کدی هست به زبان جاوا که accept شده . اگه کسی جاوا بلده به ++C تبدیل کنه .
علاقه زیادی به استفاده از Iterator دارین. :31:
آره جدیدا خوشم اومده ازشون:31: ، از این کد جاوا هم که چیزی سر در نیاوردیم
بجز مساله هکر این مساله جدیده هم مشکل ساز شده همون که گفتی خطای زمان غیر مجاز میده:19:
CppBuilder2006
22-11-2009, 03:36
سلام. نظرمو در مورد acm میگم.
خیلی از سوالا مبهمه و توضیح کافی نداره. مثل سوال factorial. اولا معلوم نیست تعداد خطوط ورودی چند تاست و ثانیا نگفته هر عدد رو میشه به منحصر به فرد نوشت.
سیستم اونجا هم خیلی جالب نیست! می تونس بهتر باشه. مثلا میتونس یه کامپایلر آنلاین داشته باشه.
اما سوالای خوبی هست.
ali zi zeperto
22-11-2009, 05:49
مطمئنین که جواب درست رو خودتون باهاش گرفتین ؟ من که جواب درست نگرفتم
شما چه ورودی زدی که جواب غلط داده?
sin2x=2sinxcosx
22-11-2009, 09:33
سلام. نظرمو در مورد acm میگم.
خیلی از سوالا مبهمه و توضیح کافی نداره. مثل سوال factorial. اولا معلوم نیست تعداد خطوط ورودی چند تاست و ثانیا نگفته هر عدد رو میشه به منحصر به فرد نوشت.
سیستم اونجا هم خیلی جالب نیست! می تونس بهتر باشه. مثلا میتونس یه کامپایلر آنلاین داشته باشه.
اما سوالای خوبی هست.
منظورتون از سیستم اونجا همون دانشگاه شریف هست ؟
شما چه ورودی زدی که جواب غلط داده?
مثلا کلمه to ، کلمه Fort و ...
ali zi zeperto
22-11-2009, 15:54
مثلا کلمه to ، کلمه Fort و ...
مطمینید که برنامه این ورودی ها رو اشتباه پردازش می کنه؟:18:
دوباره امتحان کنید و خروجی رو با ورودیتون اینجا کپی کنید .
منتظرم
m_h_hadavi
22-11-2009, 16:33
مسئله هکر ها رو من قبلا با ویژال استدیو نوشته بودم مسئله امتحان برنامه نویسی پیشرفته بود:
sin2x=2sinxcosx
22-11-2009, 17:37
مطمینید که برنامه این ورودی ها رو اشتباه پردازش می کنه؟:18:
دوباره امتحان کنید و خروجی رو با ورودیتون اینجا کپی کنید .
منتظرم
بله . برای کلمه to باید نتیجه چی چاپ بشه ؟ خب to کلمه غلطی هست دیگه . باید حرف اول بزرگ نوشته بشه . ولی این برنامه اونو درست در نظر می گیره . Fort هم کلمه غلطی هست . باید r و t با حرف بزرگ نوشته بشن تا برنامه بگه که این کلمه درسته ولی به همین Fort هم میگه درسته . در حالی که درستش FoRT هست .
ali zi zeperto
22-11-2009, 18:29
اوه ه ه ه ه ه ه ه
حق با شماست.برنامه من موارد غلط رو می شمره و اعلام میکنه.اگر Fort رو وارد کنید می گه یکی از یکی.البته یکی از یکی غلطه.
مرسی:11:
خطی که خروجی رو چاپ می کنه با این عوض کنید.
CppBuilder2006
24-11-2009, 15:46
منظورتون از سیستم اونجا همون دانشگاه شریف هست ؟
منظورم م«حکم داور خودکار برنامه» س و کلا
ترجیح میدادم برای داوری برنامه یه محیط مثل IDE باشه که برنامه رو توش کپی کنم..البته نظر خودمو گفتم.:46:
سلام
میخواستم ببینم کسی موفق شده یه برنامه وارد کنه که حکم درست بگیرتش یا نه؟
من یه برنامه بسیار مزخرف و ساده براش فرستادم در حد جمع کردن ارقام یک عدد با ++g هم امتحانش کردم.که برام نادرست گرفت
ملاکش واسه نادرست بودن چیه این آخه؟
سلام
من یه برنامه بسیار مزخرف و ساده براش فرستادم در حد جمع کردن ارقام یک عدد با ++g هم امتحانش کردم.که برام نادرست گرفت
آره بعضی مساله ها جوابامون درست بوده تو صفحات قبلی سورساشو گزاشتیم
در مورد پیام نادرست توضیحاتی جناب sin2x=2sinxcosx پست اول دادن ولی باز اگه بخوایم بگیم
موقعی پیام نادرست میاد که به ازای یک ورودی به برنامه شما یه خروجی اشتباه بدین.
حالا اون مساله که میگی رو بگو کدومه ما هم بریم روش کار کنیم:31:
sin2x=2sinxcosx
11-12-2009, 01:06
سلام
سلام . اگه اسم برنامه تون digits هست این کد accept شده . باز هم شما کدتون رو اینجا بزارین تا اگه تونستیم بگیم که به کجاش ایراد می گیره :
خب فهمیدم مشکل کجا بوده
این خط توی خروجیم بود که ظاهرا نباید میبود!
مسخره!
مرسی
sin2x=2sinxcosx
11-12-2009, 21:24
بله هیچ خروجی prompt برای کاربر نمی نویسین . برای هیچ کدوم از برنامه های ACM .
sia abedi
12-12-2009, 17:17
سلام بچه ها مي دونم الآن يك مقداري به مبحث جاري ربطي نداره ولي ميخواست بدونم كه كسي خبري از مسابقات اي سي ام دانشآموزي شريف نداره؟
sin2x=2sinxcosx
12-12-2009, 22:27
از این لینک می تونین اطلاعاتی بدست بیارین :
sin2x=2sinxcosx
14-12-2009, 11:27
سلام دوستان . این مسئله آماتور هکرز یادتونه ؟ که جواب درست می دادیم و accept نمی شد . من با طراح سوال ارتباط داشتم و کدم رو براش گذاشتم ایشون گفتن کد شما مشکلی نداره . شاید arbiter مشکل داره . اگه مجموعه سوالات براتون فرقی نداره می تونین از یه سایت دیگه استفاده کنین . این سایت رو معرفی کرد که خیلی خیلی سایت باحالیه . اول اینکه حدود 500 تا مسئله داره. بعد برای هر مسئله هم می نویسه که :
1- چند نفر accept گرفتن .
2- کیا accept گرفتن .
3- با کدوم زبان accept گرفتن .
4- زمان و حافظه مصرفی هر کدوم چقدر بوده .
از این به بعد مسئله ها رو از این سایت می ذارم .
acm.sgu.ru
این هم کدی بود که تایید شد . حتما کدهای شما هم درست بودن همگی :
sin2x=2sinxcosx
14-12-2009, 12:33
برای اینکه به یقین برسین که کدهای ما مشکلی نداشتند من همین الگوریتم رو به Java تبدیل کردم و همون بار اول accept گرفتم . البته شما هم برای اینکه از این کد accept بگیرین باید نام فایل A.java باشه .
sin2x=2sinxcosx
15-12-2009, 11:22
برای شروع یه مسئله ساده می ذارم در عین حال مشکل . ببینم کی می تونه از گیر زمان اجرای برنامه بیاد بیرون . مسئله باید در نیم ثانیه به ازای هر ورودی ها جواب بده . یادتون هم باشه که Range اعداد از 1 تا دو به توان 31 هست . ببینین متغیری که تو زبان برنامه نویسی تون دارین این range رو پشتیبانی می کنه یا نه . اینم روی سوال :
این سوال در سایت سوال 105 هست .
vb30mbian
15-12-2009, 22:28
من کد آماتور هکرز رو اینجوری نوشتم. شما هم ببینید نکات جالبی توش هست به یه بار خوندش میرزه:
sin2x=2sinxcosx
16-12-2009, 00:45
من کد آماتور هکرز رو اینجوری نوشتم. شما هم ببینید نکات جالبی توش هست به یه بار خوندش میرزه:
ایول دوست من . کارت درسته . عالییییییییییییییی بوووووووووووووووووووووووو وود .
برای شروع یه مسئله ساده می ذارم در عین حال مشکل . ببینم کی می تونه از گیر زمان اجرای برنامه بیاد بیرون . مسئله باید در نیم ثانیه به ازای هر ورودی ها جواب بده . یادتون هم باشه که Range اعداد از 1 تا دو به توان 31 هست . ببینین متغیری که تو زبان برنامه نویسی تون دارین این range رو پشتیبانی می کنه یا نه . اینم روی سوال :
این سوال در سایت سوال 105 هست .
سلام
نمیدونم این مسئله بنظر بچه ها ساده بود که حلش نکردن یا نه. بنظر من که سخت بود. از روزی هم که مسئله رو گذاشتین روش فکر کردم یه راه حل براش پیدا کردم هرچند با اعداد خیلی بزرگ به نتیجه نرسیدم
مسئله من یه مشکل داره اونم اینه که تا N های 6 رقمی (تقریبا 2 به توان 19 ) رو خوب جواب میده ولی یه بازه ی عددها رو مشکل داره بعد باز برای یکسری از اعداد 2 به توان 31 رقمی جواب میده!
مشکلش چیه یعنی؟
sin2x=2sinxcosx
19-12-2009, 21:02
acm.sgu چه ایرادی به برنامه تون می گیره ؟ long long که گرفتین برای range اعداد کافی هست . ولی با این حلقه for نمی تونین از گیر زمان اجرا دربیاین . این حلقه خیلی زمان گیره . مسئله گفته تو نیم ثانیه حل کنین .من در صفر ثانیه حل کردم و جواب گرفتم .
یه ذره فکر کنین . در عین سختی آسونه .
از دوستان دیگه کسی نمی خواد submit کنه ؟
با اینکه به نظر ساده میاد ولی ما که هنوز تو صورت میساله موندیم چی میگه:31:
درست برام جا نیافتاده یعنی اگه N را دادیم 16 آخرین عدد میشه 12345678910111213141516
اینجوری که عدد خیلی بزرگ میشه، البته فکر کنم اشتباه میکنم؟ نه؟:41:
sin2x=2sinxcosx
20-12-2009, 00:03
مثلا اگه 4 بدیم بین این اعداد جستجو میکنه که ببینه چند تاشون بر 3 بخش پذیرن :
1
12
123
1234
که میشه 2 . یعنی 12 و 123 بر 3 بخش پذیرن .
تازه 16 چیه . بهش تا دو به توان 31 منهای 1 هم می تونیم عدد بدیم . در نظر بگیر این چی میشه .
کدم بالاخره Accept شد!
Time:25 ms
Memory:0 kb
من در صفر ثانیه حل کردم و جواب گرفتم .
شما کدتون رو نمیذارین؟ صفر ثانیه عالیه واقعا
sin2x=2sinxcosx
21-12-2009, 23:02
سلام . مرسی . عالیه . این هم کد منه :
راستی مال شما رو هم که 0 ثانیه زده .
sin2x=2sinxcosx
21-12-2009, 23:04
این هم مسئله خوبیه . مسئله 101 هست .
Dominoes – game played with small, rectangular blocks of wood or other material, each identified by a number of dots, or pips, on its face. The blocks usually are called bones, dominoes, or pieces and sometimes men, stones, or even cards.
The face of each piece is divided, by a line or ridge, into two squares, each of which is marked as would be a pair of dice...
The principle in nearly all modern dominoes games is to match one end of a piece to another that is identically or reciprocally numbered.
ENCYCLOPÆDIA BRITANNICA
Given a set of domino pieces where each side is marked with two digits from 0 to 6. Your task is to arrange pieces in a line such way, that they touch through equal marked sides. It is possible to rotate pieces changing left and right side.
Input
The first line of the input contains a single integer N (1 ≤ N ≤ 100) representing the total number of pieces in the domino set. The following N lines describe pieces. Each piece is represented on a separate line in a form of two digits from 0 to 6 separated by a space.
Output
Write “No solution” if it is impossible to arrange them described way. If it is possible, write any of way. Pieces must be written in left-to-right order. Every of N lines must contains number of current domino piece and sign “+” or “-“ (first means that you not rotate that piece, and second if you rotate it).
Sample Input
5
1 2
2 4
2 4
6 4
2 1
Sample Output
2 -
5 +
1 +
3 +
4 -
راستی مال شما رو هم که 0 ثانیه زده .
نه که گاهی حافظه مورد استفاده رو صفر میزنه فک کردم کلا صفر میلی ثانیه این : دی
Dominoes – game played with small, rectangular blocks of wood or other material, each identified by a number of dots, or pips, on its face. The blocks usually are called bones, dominoes, or pieces and sometimes men, stones, or even cards.
The face of each piece is divided, by a line or ridge, into two squares, each of which is marked as would be a pair of dice...
The principle in nearly all modern dominoes games is to match one end of a piece to another that is identically or reciprocally numbered.
ENCYCLOPÆDIA BRITANNICA
Given a set of domino pieces where each side is marked with two digits from 0 to 6. Your task is to arrange pieces in a line such way, that they touch through equal marked sides. It is possible to rotate pieces changing left and right side.
Input
The first line of the input contains a single integer N (1 ≤ N ≤ 100) representing the total number of pieces in the domino set. The following N lines describe pieces. Each piece is represented on a separate line in a form of two digits from 0 to 6 separated by a space.
Output
Write “No solution” if it is impossible to arrange them described way. If it is possible, write any of way. Pieces must be written in left-to-right order. Every of N lines must contains number of current domino piece and sign “+” or “-“ (first means that you not rotate that piece, and second if you rotate it).
Sample Input
5
1 2
2 4
2 4
6 4
2 1
Sample Output
2 -
5 +
1 +
3 +
4 -
کس دیگه ای علاقه به حل مسئله نداره؟
کس دیگه ای علاقه به حل مسئله نداره؟
من که علاقه دارم بقیه رو نمیدونم، قبلی رو نتونستیم حالا 101 رو کار میکنیم
vb30mbian
24-12-2009, 19:46
فکر کنم مساله های سایت UVA هم خوب باشه برای کار کردن.
sin2x=2sinxcosx
24-12-2009, 20:43
فکر کنم مساله های سایت UVA هم خوب باشه برای کار کردن.
بله ممنون . این سایت هم خیلی خوب هست . مسئله هایی که با نام ad hoc مشخص شده ان مسئله های ساده ای هستن که برای مبتدی ها توصیه شده است .
ببینم کسی مساله 101 رو تونست حل کنه ما که هر کاری کردیم روی test 10 گیر کردیم.
djsohrab2007
25-12-2009, 10:00
سلام
آقا منم می خوام از این به بعد مسئله های acm شریف را حل کنم، وارد سایت شدم بعضی مسائل را نگاه کردم در همین ابتدا برای من سه تا سوال ایجاد شد:
1- برنامه ای که نوشتیم از کجا بفهمیم که در چند ثانیه اجرا میشه ( اخه به مدت زمانی که کاربر ورودی ها را وارد می کنه هم بستگی داره!نه؟)
2- برنامه ای که نوشتیم از کجا بفهمیم چقدر حافظه اشغال می کنه ؟
3- در ورودی standard input ورودی ها را بگیرد و در خروجی standard output خروجی را چاپ کند، یعنی چه؟ ما در صفحه کنسول ورودی را میگیریم و در همون هم چاپ می کنیم !
sin2x=2sinxcosx
25-12-2009, 11:15
ببینم کسی مساله 101 رو تونست حل کنه ما که هر کاری کردیم روی test 10 گیر کردیم.
نه من هنوز شروع به حل نکردم .
سلام
آقا منم می خوام از این به بعد مسئله های acm شریف را حل کنم، وارد سایت شدم بعضی مسائل را نگاه کردم در همین ابتدا برای من سه تا سوال ایجاد شد:
1- برنامه ای که نوشتیم از کجا بفهمیم که در چند ثانیه اجرا میشه ( اخه به مدت زمانی که کاربر ورودی ها را وارد می کنه هم بستگی داره!نه؟)
2- برنامه ای که نوشتیم از کجا بفهمیم چقدر حافظه اشغال می کنه ؟
3- در ورودی standard input ورودی ها را بگیرد و در خروجی standard output خروجی را چاپ کند، یعنی چه؟ ما در صفحه کنسول ورودی را میگیریم و در همون هم چاپ می کنیم !
1- این سایت این اطلاعات رو در اختیار شما قرار نمی ده . خیر به ورودی بستگی نداره . اونا ورودی رو از یه فایل وارد برنامه می کنن . یکی یکی تایپ نمی کنن . اون جا اصلا انسان وجود نداره که برنامه شما رو تست کنه .
2- این امکان نیست .
3- یعنی ورودی رو از به طور عادی از صفحه کلید بگیره و در صفحه نمایش چاپ کنه . یعنی اجازه باز و بسته کردن فایل و ... رو شما ندارین .
djsohrab2007
26-12-2009, 12:42
سلام
1- آقا من یکی از این برنامه ها را نوشتم
و هر مثالی هم که می زنم جواب درست می دهد، ولی نمیدونم چرا وقتی برای شریف فرستادم به من " نادرست" داد. امکان دارد که چون من به جای استفاده از
short int
از short استفاده کردم باشه ؟ از طرفی من برنامه هم را روی dev و visual studio هم کامپایل کردم.
2- دستور
آیا زمان سیستم را برحسب میلی ثانیه به ما می دهد اگر نه چه دستوری ؟
sin2x=2sinxcosx
26-12-2009, 23:10
سلام
1- آقا من یکی از این برنامه ها را نوشتم
و هر مثالی هم که می زنم جواب درست می دهد، ولی نمیدونم چرا وقتی برای شریف فرستادم به من " نادرست" داد. امکان دارد که چون من به جای استفاده از
short int
از short استفاده کردم باشه ؟ از طرفی من برنامه هم را روی dev و visual studio هم کامپایل کردم.
2- دستور
آیا زمان سیستم را برحسب میلی ثانیه به ما می دهد اگر نه چه دستوری ؟
نه این تابع ثانیه های سپری شده از تاریخ اول ژانویه سال 1970 میلادی تا به حال را به مبدا گرینویچ برمیگرداند .
اون برنامه چی بوده حالا ؟
djsohrab2007
27-12-2009, 03:14
نه این تابع ثانیه های سپری شده از تاریخ اول ژانویه سال 1970 میلادی تا به حال را به مبدا گرینویچ برمیگرداند .
اون برنامه چی بوده حالا ؟
سلام
برنامه multiplay ( ضرب دو چند جمله ای ).
با تشکر
djsohrab2007
27-12-2009, 16:12
این مسئله 101 که گفتید را اصلا نفهمیدم که از ما چی می خواهد ، میشه ترجمه اش را بگذارید ؟
این مسئله 101 که گفتید را اصلا نفهمیدم که از ما چی می خواهد ، میشه ترجمه اش را بگذارید ؟
فرض كنين كه ما به تعداد عدد ورودي (N (1 ≤ N ≤ 100مستطيل هايي داريم كه از وسط با يك خط به دو مربع چسبيده بهم تقسيم شدن و روي هر مربع يك عدد نوشته شده و عدد روي هر مربع از 0 تا 6 ميتونه باشه.حالا شما بايد اين مستطيل ها رو از چپ به راست طوري بچيني كه دو سر مستطيل هاي كنار هم اعداد يكساني نوشته شده باشه.
مثلا فرض كنيم ورودي شما عدد N=5 هستش و به دنبالش 5 رديف عدد دوتايي كه هركدوم مشخصه يك مستطيل هستن كه دو سرش دو عدد مشخص شده نوشته شده:
Sample Input
5
1 2
2 4
2 4
6 4
2 1
شما براي كنارهم چيدن اين مستطيل ها مجازي اونا رو بچرخوني يعني مثلا 1 2 و 2 1 هردو مجازن ولي اگه چرخوندي اون مستطيل علامت + ميگيره به نشان چرخش و اگه نچرخوندي علامت -
با ورودي بالا همچين خروجي اي بايد بگيري:
Sample Output
2 -
5 +
1 +
3 +
4 -
كه ميگه مستطيل شماره 2 در اولين قسمت از چپ قرار ميگيره بدون چرخش يعني 4 2
دومين خط ميگه مستطيل شماره 5 پشت شماره دوم قرار ميگيره با چرخش يعني: 4 2 - 2 1
و اگه به همين ترتيب خروجي بدين آخرش يه همچين چيزي ميشه خروجي:
همونطور كه ميبينين دو عدد دو طرف خط فاصله شبيه همن
اگه اين حالت با اعداد داده شده امكان پذير نبود بايد برنامه توي خروجي عبارت “No solution” رو بده
همه اينها به اضافه محدوديت زمان كه فعلا من توي اين قسمتش موندم.
sin2x=2sinxcosx
28-12-2009, 13:31
سلام
برنامه multiplay ( ضرب دو چند جمله ای ).
با تشکر
حالا (time(0 رو می خواستین چیکار ؟ :31:
اگه می خواستین زمان اجرای برنامه رو محاسبه کنین این (time(0 این قدر هم دقیق نمی تونه برای شما کاری بکنه . به جای اون از کورنومتر استفاده کنین بهتره . البته این روش هم اصلا مناسب نیست .
برای تست پیچیدگی زمانی الگوریتم به حلقه ها و حلقه های تو درتو و احضار تابع توجه کنین . اگر n تعداد ورودی ها باشه یک حلقه در زمان n اجرا میشه و حلقه تو در تو در زمان n به توان 2 و .... .
راستی خطای زمان اجرا یه چیز دیگه اس ها . خطای زمان اجرا یعنی Run-time Error . نه اینکه سرعت اجرای برنامه تون پایینه .
برای گرفتن زمان اجرا اینکارم میشه کرد، هدر time.h رو هم باید اضافه کنید
حيف اين تاپيك نيست كه به صفحه دوم بره ؟؟؟
اساتيد بيايد چندتا سوال اسون هم بذاريد تا ما هم استفاده كنيم از اين تاپيك .
sin2x=2sinxcosx
10-01-2010, 18:02
این سوال ساده است . کدنویسیش چند دقیقه طول می کشه . ولی accept گرفتنش یه خورده سخته . ببینم کی به نکته اش توجه می کنه .
وقتي يك رو وارد ميكنيد, چه اتفاقي بايد بيفته ؟؟
من كه جوري نوشتم كه اگه يك رو وارد كنيد چاپ كنه :
يا چاپ كنه : 1 ؟
و سوال دوم :
بين خروجي ها بايد فاصله باشه ديگه ؟
sin2x=2sinxcosx
10-01-2010, 21:04
سوال اول : یک قرار نیست وارد بشه . خودش گفته ورودی دو تا عدده .
سوال دوم : بله بین هر یک از سه عدد یه فاصله .
سوال سوم : با جاوا یا ++C یا C یا Pascal یا Fortran
نكتش اينه كه فقط تويه اعداده فرد بايد دنباله بيشترين طول حلقه گشت ؟؟
. کدنویسیش چند دقیقه طول می کشه . ]
اين قدرها هم ساده نبود
بازم Wrong Answer ميده. (البته getch , conio رو برداشتم)
-------------------------
اينم فقط تويه اعداد فرد ميگرده ولي Time Limit Exceededميده!
sin2x=2sinxcosx
11-01-2010, 12:58
نه نکته اش به اعداد فرد ربط نداره . همون برنامه اولتو ادامه بده . اگه گفتی چرا میگه غلطه ؟
مقدارهاي اوليه مهمه؟
maxرو 1 دادم, بايد صفر باشه ؟ فرقي داره؟
يه اشاره كنيد كجاشه ؟ جواب نميخوام!
------
اگر i , j مساوي باشند ...
sin2x=2sinxcosx
11-01-2010, 15:53
آیا مطمئن هستین که عدد دوم از عدد اول بزرگتر هست ؟
if گذاشتم براش ولي
بازم جواب نداده
sin2x=2sinxcosx
11-01-2010, 16:01
نه فقط گذاشتن if کافی نیست . در این مورد باید از عدد اول -- بشه به عدد دوم و یکی یکی بررسی کنه . اگه عدد اول هم بزرگ باشه باید از عدد اول ++ بشه برسه به عدد دوم . من اینجوری accept گرفتم .
:19:
يكي از اين يه اشكال بگيره !!!
return تويه if(i==j ) اشكالي داره ؟
كلافه شدم.
يعني اگه sin نباشه , سوال هاي ما بي جواب ميمونه؟؟
يكي جواب بده...
sin2x=2sinxcosx
11-01-2010, 20:33
یکی اینکه تو مسئله هایی که معلوم نیست ورودی چند تا هستن به جای دستور scanf باید بنویسین :
و دیگه اینکه چرا از do while استفاده کردین ؟ فکرشو نمی کردین که اگه ورودی 1 بده چی میشه ؟
یکی اینکه تو مسئله هایی که معلوم نیست ورودی چند تا هستن به جای دستور scanf باید بنویسین :
و دیگه اینکه چرا از do while استفاده کردین ؟ فکرشو نمی کردین که اگه ورودی 1 بده چی میشه ؟
مگه قرار نيست دو تا ورودي بده ؟ i و j ؟؟؟
--------------------
!=eof يعني چي ؟؟
موندم جناب sin2x=2sinxcosx این همه حوصله از کجا آورده که این سایت ها رو پیدا مکینه بعد مساله هاشم حل میکنه:31:
آقا ما هم مثل جناب p d تو حل این مثاله عاجز موندیم، من الان این کدو نوشتم، البته نصوشو از p d کپی زدم:31:
آقا یه کمکی کنید ببیینم مشکل از چیه
[QUOTE=p d;4572377]
[/code]!=eof يعني چي ؟؟
/QUOTE]
با سلام
eof یعنی end of file
اگه اینو میدونستین، منظورتون از سوالتون چی بوده؟
با تشکر.
يه نكته هست كه قبلا هم اشاره كردم ولي كسي جواب نداد.
اگه 1 و 1 وارد كنيم, طولش چند بايد باشه ؟؟؟
دو حالت داره :
كه يك فرد هست, ضرب در 3 + 1 كنه و...
يا كه فقط چاپ كنه 1
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----
خير اطلاعي نداشتم, خيلي ممنون.
اين عبارت براي كامپايلر مفهوم داره!
[QUOTE=hoax3r;4572419]
البته نصوشو از p d کپی زدم:31:
[/[QUOTE
سورس چه قابله شما رو داره ...
من اشكاله سورستون رو ميگم , شما هم واسه من رو بگيد:31:
اشكال اين هست كه ورودي ها قرار نيست صعودي باشن
يعني امكان داره اولي بزرگتر از دومي باشه
---------
نكات رو اعمال كردم ولي بازم...
اشكال اين هست كه ورودي ها قرار نيست صعودي باشن
يعني امكان داره اولي بزرگتر از دومي باشه
خوب مشکل من دقیقا این قسمت بود، من دو تا ماکرو ی max و min برای این کار تعریف کرده بودم ولی تو سورس که دادم اشتباه استفاده کرده بودم
الان درستش کردم Accepted گرفتم:31:
ممنون از راهنمایی
راستی استفاده از eof برای اینه که مثلا کاربر بخواد چند سطر داده وارد کنه و در نهایت با ctrl+z خارج بشه
من فکر کنم موضوع بحث شما سوغاتی های کهکشانی باشه.
من این مساله رو قبلا با VB در مورد یکسری شی دیگر نوشته بودم.
اگه دقت کنین گفته که کمترین مقایسه!
اینو بهش میگن ابتکار عمل....
من با vb مینویسم.
همیشه سعی کنین از ساده ترین روش برنامه رو حل کنین مگر از روی اجبار باشد.
با تشکر
راستی هکرهای غیر حرفه ای هم آسونه ها.
نمیخواین حل کنین؟!
:19::19::19::19:
الوعده وفا:31:
به نظرم مشكلم از if اول باشه .
كسي نظري نداره ؟؟
--------
اگه دقت کنین گفته که کمترین مقایسه!
اینو بهش میگن ابتکار عمل....
چنين چيزي به چشم نخورده ! خب منظورتون چيه ؟ توضيح بديد لطفا!!!
--------
نمیخواین حل کنین؟!چي هست ؟؟؟
--------
همیشه سعی کنین از ساده ترین روش برنامه رو حل کنین مگر از روی اجبار باشد. اگه نظري داريد بگيد !
ولي فك نميكنم از اين ساده تر بشه .
-------
مشكله من حل نشده:9:
الكمك
ببینید من تو طرح کردن الگوریتم یکم کارم درسته!
چرا بچه های p30world یه تیم ندن برای مسابقات acm ؟!
با تشکر
sin2x=2sinxcosx
12-01-2010, 12:40
مگه قرار نيست دو تا ورودي بده ؟ i و j ؟؟؟
--------------------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!=eof يعني چي ؟؟
به ازای هر به اصطلاح Test Case باید یه جفت عدد داده بشه . یعنی جفت اول داده میشه نتیجه اش چاپ میشه بعد دوباره عدد می خواد وارد می کنین نتیجه اش چاپ میشه و ..........
EOF هم گذاشتیم یعنی اینکه اگه به جای اعداد End of File وارد بشه که تو سیستم عامل ویندوز Ctrl + Z هست برنامه تموم بشه .
يه نكته هست كه قبلا هم اشاره كردم ولي كسي جواب نداد.
اگه 1 و 1 وارد كنيم, طولش چند بايد باشه ؟؟؟
دو حالت داره :
كه يك فرد هست, ضرب در 3 + 1 كنه و...
يا كه فقط چاپ كنه 1
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----
خير اطلاعي نداشتم, خيلي ممنون.
اين عبارت براي كامپايلر مفهوم داره!
برای 1 و 1 باید 1 چاپ کنه دیگه . دیگه نیازی به ضرب کردن نیست .
نمیخواین حل کنین؟!
اون که حل شده قبلا ....
ببینید من تو طرح کردن الگوریتم یکم کارم درسته!
با تشکر
آخه باید اعضای تیم دانشجوی یه دانشگاه باشد و به عبارت دیگر دانشجو باشن .
:8:
و سرانجام حل شد . خيلي ممنون جناب sin به خاطر راهنمايي هاتون.
اگه ميشه يه سوال ديگه , فقط راحت باشه.
---
كسي ميتونه بگه اشكالش چي بوده ؟؟؟
اينم سورس درست:
-----
راستي
تيم ها چند نفري هست ؟
بايد از يه دانشگاه باشند ؟
از اخر اول ميشيم ;)؟
sin2x=2sinxcosx
12-01-2010, 14:23
تیم ها سه نفری . هر سه دانشجوی یه دانشگاه . با یک مربی . هزینه شرکت در مسابقه 200000 تومان است .
باید اعضا مورد تایید دانشگاه باشد .
sin2x=2sinxcosx
12-01-2010, 14:24
این هم یه مسئله نسبتا ساده .
تیم ها سه نفری . هر سه دانشجوی یه دانشگاه . با یک مربی . هزینه شرکت در مسابقه 200000 تومان است .
باید اعضا مورد تایید دانشگاه باشد .
حالا نمیشه تکی شرکت کرد؟!
به صورت انفرادی.!:10:
اينا رو كي ميتونه بخونه ::31:(لينك پست قبل)
چرا اينجوري شده ؟
sin2x=2sinxcosx
12-01-2010, 16:16
حالا نمیشه تکی شرکت کرد؟!
به صورت انفرادی.!:10:
نه بابا . دل بخواهی که نیست . قانونش همینه .
اينا رو كي ميتونه بخونه ::31:(لينك پست قبل)
چرا اينجوري شده ؟
ای بابا . به عنوان یه دانشجو شما نباید به زبان چینی هم مسلط باشین ؟ :31:
دو عدد M و N داده میشه که شما باید یه ماتریس M * N تشکیل بدین و A تا Z رو به صورت ساعتگرد چاپ کنین . همون طور که در مثال دیده میشه .
نه بابا . دل بخواهی که نیست . قانونش همینه .
ای بابا . به عنوان یه دانشجو شما نباید به زبان چینی هم مسلط باشین ؟ :31:
دو عدد M و N داده میشه که شما باید یه ماتریس M * N تشکیل بدین و A تا Z رو به صورت ساعتگرد چاپ کنین . همون طور که در مثال دیده میشه .
راست میگن با این همه استاد های سخت گیر و پیچون شما باید به همه ی زبان های زنده دنیا تسلط ذاشته باشی.:31:
با تشکر
sin2x=2sinxcosx
12-01-2010, 16:30
این برنامه ای هست که من براش نوشتم . البته سورسش نیست . فقط فایل exe . دو تا عدد بدین و نتیجه رو چک کنین تا همه چی گیرتون بیاد که چیکار باید بکنین .
ای بابا . به عنوان یه دانشجو شما نباید به زبان چینی هم مسلط باشین ؟
.
چينيه ؟ من فكر كردم ژاپني هستش:31:
من چون east asian languages رو نصب نكرده بودم نتونستم بخونم , وگرنه ...!
به خاطر همين تويه پست قبل گفتم : "چرا اينجوري شده" فك كردم بهم ريخته.
از توضيحاتتون ممنونم, و از وقتي كه ميزاريد.
سلام خدمت اساتيد.
عجب سوال قشنگ و سختيه !!!
من كارايه اوليش رو كردم سورس رو ميزارم , كسي خواست استفاده كنه و درگير مسائل ابتداييش نشه.
البته توضيح هم داره , كه احتمالا شفاف نيست, اخه نوضيحات رو برا خودم نوشتم.
---
سوالم اينه كه
x,y رو ميشه با define هم تعريف كرد يا نه ؟؟
---
sin2x=2sinxcosx
13-01-2010, 16:43
نه نمیشه . باید از تخصیص حافظه پویا استفاده کنین . یه راهنمایی می کنم . تو ساده ترین دید نسبت به مسئله می تونین از حلقه تودرتو به این صورت که چهار تا حلقه داخل یدونه حلقه هست استفاده کنین .
به روی سوال دقت کنین . یه حلقه برای اینکه از سمت چپ به سمت راست بره . یکی برای اینکه از بالا به پایین بره . یکی برای از راست به چپ رفتن و دیگری از پایین به بالا رفتن .
. باید از تخصیص حافظه پویا استفاده کنین .
به چه كاري مياد ؟
برا اين كه تعداد چپ و راست و بالا و پايين رفتن رو مشخص كنه ؟
منم این مساله رو حل کردم، الگوریتمم همینی هست که sin2x=2sinxcosx گفت چهار تا حلقه تو یک حلقه
برام عجیبه که تو ++Visual C بعد گرفتن دو بعد آرایه نمیشه یک آرایه دو بعدی با این اندازه ها درست کرد ولی تو ++g میشه:13:
sin2x=2sinxcosx
13-01-2010, 18:20
به چه كاري مياد ؟
برا اين كه تعداد چپ و راست و بالا و پايين رفتن رو مشخص كنه ؟
نه . فکر کنم تخصیص حافظه پویا برای آرایه دوبعدی این طوری بود :
برام عجیبه که تو ++Visual C بعد گرفتن دو بعد آرایه نمیشه یک آرایه دو بعدی با این اندازه ها درست کرد ولی تو ++g میشه:13:
متوجه نشدم ...
متوجه نشدم ...
منظورم این بود که این کد تو ++Visual C کار نمیکنه
نه . فکر کنم تخصیص حافظه پویا برای آرایه دوبعدی این طوری بود :
[code]
int** arr = new int*[ x ];
for( int i = 0; i < x; i++ )
arr[ i ] = new int[ y ];
چه لزومي داره از اين استفاده كرد ؟
كارش چيه ؟
sin2x=2sinxcosx
13-01-2010, 20:07
منظورم این بود که این کد تو ++Visual C کار نمیکنه
عجیبه !!!!!!!!!!!!! خیلیییییییییی عجیبه !!!!!!!!!!!
چه لزومي داره از اين استفاده كرد ؟
كارش چيه ؟
با این حساب هیچی . اون پست منو نادیده بگیرین . لازم شد یه تحقیقاتی بکنم .
sin2x=2sinxcosx
14-01-2010, 21:39
اینم یه سوال قشنگ .
میگم بهتر نیست هرکی مسئله ای رو حل می کنه سورسشو هم بذاره ؟
با تشکر .
این سورس مساله قبلی من، حالا بریم سره یوال قشنگه
sin2x=2sinxcosx
15-01-2010, 14:28
ببخشید . دارم به بقیه میگم سورس بذارین در حالی که خودم نذاشتم . این هم سورس من :
جهت زيرخاكي نشدن تاپيك:
اين فايل اجرايي برنامه ي منه واسه اين مسئله و هيچ مشكلي توش نميبينم اما پيغام Wrong Answer ميده ديوانم كرده
ميشه يكي امتحانش كنه؟
sin2x=2sinxcosx
20-01-2010, 01:30
جهت زيرخاكي نشدن تاپيك:
اين فايل اجرايي برنامه ي منه واسه اين مسئله و هيچ مشكلي توش نميبينم اما پيغام Wrong Answer ميده ديوانم كرده
ميشه يكي امتحانش كنه؟
:31:
خب آخه باید به ترتیب چاپ می کردین .
اي بابا من اينو 11 بار submit كردم :دي
مرسي
من که همش Time Limit Exceeded میگیرم از این مساله، کلافم کرد:19:
sin2x=2sinxcosx
20-01-2010, 20:14
اي بابا من اينو 11 بار submit كردم :دي
مرسي
شما accept شدین ؟
من که همش Time Limit Exceeded میگیرم از این مساله، کلافم کرد:19:
من یه بار این ارورو خوردم بعد درستش کردم . از Map استفاده می کنین ؟ اگه از اون استفاده کنین کارتون خیلی خیلی راحت میشه .
من یه بار این ارورو خوردم بعد درستش کردم . از Map استفاده می کنین ؟ اگه از اون استفاده کنین کارتون خیلی خیلی راحت میشه .
نه استفاده نکردم یعنی تا حالا باهاش کار نکردم، میشه یه مثال ازش بزنید:31:
من تو هر بار خوندن تلفن هم تبدیلش می کردم هم تکراری بودن تلفن ها رو برسی می کردم فکر کنم این باعث پایین اومدن سرعت شده
شما accept شدین ؟
فعلا که سایتشون هنگ کرده فردا امتحان میکنم
sin2x=2sinxcosx
21-01-2010, 14:25
نه استفاده نکردم یعنی تا حالا باهاش کار نکردم، میشه یه مثال ازش بزنید:31:
من تو هر بار خوندن تلفن هم تبدیلش می کردم هم تکراری بودن تلفن ها رو برسی می کردم فکر کنم این باعث پایین اومدن سرعت شده
پس از اینکه من همه رشته ها رو به عددهای استاندارد خواسته شده مسئله تبدیل کردم با استفاده از map که یه رشته رو با یه عدد متناظر می کنه استفاده می کنم . مثلا فلان رشته چند تا فراوانی داره . یه خوبیش اینه که وقتی بهش چیزی insert می کنی خودش به صورت مرتب شده insert می کنه . من آخر برنامه مو این جوری نوشتم :
واوووو ، این map خیلی باحاله فکر نمی کردم ++c یه همچین کلاسی داشته باشه، ممنون بابت مثال
منم accept گرفتم، اینم سورس
sin2x=2sinxcosx
21-01-2010, 21:57
کد شما قشنگ تره . منم با این accept شدم .
sia abedi
26-01-2010, 05:27
سلام ببخشید می دونم حرفی که می زنم ربطی به بحس نداره ولی مهم بود گفتم بپرسم
مسابقات acm دانش آموزی شریف هر ساله 16 و 17 بهمن انجام هیشد حالا امسال دیگه ازش خبری نیست می خواستم بدونم کسی ازش خبر داره؟
یک سایتی به آدرسispc.schoolnet.com داشت که اون هم دیگه وجود نداره.
ممنون می شم اگه جواب بدین
sin2x=2sinxcosx
12-02-2010, 17:19
فقط برای اینکه تاپیک اون ته نره .
مسابقات جهانی 2010 هم به پایان رسید .
دو تیم ایرانی حاضر در این مسابقات هم متاسفانه بدترین نتیجه تا حال حاضر را برای ایران رقم زدن . 4 سوال از 11 سوال و رتبه 36 .
امیرکبیر از شریف زودتر 4 سوال رو حل کرد و از اون جلو زد .
این هم جدول بندی :
و این هم سوال ها :
Arman_BM
13-02-2010, 01:02
سلام بر و بکس. عجب تاپیک خوبیه اینجا و من چه دیر اومدم. بعد از امتحانات اصلا یادم رفت اینحارو! عجبا!
آقا دمت گرم این سوالای 2010 رو گذاشتی. سوال اولش رو خوندم طول کشید کاملا بفهمم منظورش چیه اما بعدش خیلی سخت نیست. البته من حلش نکردم اما بنظرم یه چیزی مثل تبدیل postfix به infix اومد! با این تفاوت که استاد سر کلاس درسش نداده! ببینم حتما باید حل این ها به زبان C++ یا اصلا زبان برنامه نویسیه خاصی باشه؟ یا شبهه کد هم قبوله؟
راستی یه سوال دیگه! توی جدولی که لینکش رو دادی یه زمان هم نوسته! این زمان اگه به ثانیس که خیلی کمه! و اگه به دقیقست که واویلا!!! حدود یک روز و نیمه! بالا خره کدومشه؟!!!
ممنون فیق! راستی اون سوال شوکولاته هم بخونید سوال شماره j خیلی باحاله کلی آدم دهنش آب میفته میخونتش!
sin2x=2sinxcosx
13-02-2010, 01:58
سلام بر و بکس. عجب تاپیک خوبیه اینجا و من چه دیر اومدم. بعد از امتحانات اصلا یادم رفت اینحارو! عجبا!
آقا دمت گرم این سوالای 2010 رو گذاشتی. سوال اولش رو خوندم طول کشید کاملا بفهمم منظورش چیه اما بعدش خیلی سخت نیست. البته من حلش نکردم اما بنظرم یه چیزی مثل تبدیل postfix به infix اومد! با این تفاوت که استاد سر کلاس درسش نداده! ببینم حتما باید حل این ها به زبان C++ یا اصلا زبان برنامه نویسیه خاصی باشه؟ یا شبهه کد هم قبوله؟
راستی یه سوال دیگه! توی جدولی که لینکش رو دادی یه زمان هم نوسته! این زمان اگه به ثانیس که خیلی کمه! و اگه به دقیقست که واویلا!!! حدود یک روز و نیمه! بالا خره کدومشه؟!!!
ممنون فیق! راستی اون سوال شوکولاته هم بخونید سوال شماره j خیلی باحاله کلی آدم دهنش آب میفته میخونتش!
نباید این قدرها هم سوال پیچیده ای باشن . ولی اینو هم در نظر داشته باشین که اون بیچاره ها قراره این 11 تا رو تو 4 ساعت حل کنن . :31: خیلی سخته . روشو خوندن و متوجه شدنش خودش خیلی زمان می بره . شرایط اونجا هم فرق می کنه .
به ++C یا جاوا . بقیه هم باشه نمی دونم .
نه شبه کد قبول نیست . اونجا سورس رو اجرا می کنن و ورودی های خیلی خفن بهش میدن که باید از همش سربلند بیرون بیاد و بالاخره accept میشه .
اونو هم راس میگین اصلا توجه نکرده بودم . نمی دونم دقیق با چه معیاری هست . :20:
راستی اگه روی سوال ها رو خواستین این آرشیو سوال های کل فینال های جهانی :
sin2x=2sinxcosx
14-02-2010, 23:21
یه سوال خفن که روش خیلی گنگه . شبیه معماهای شرلوک هلمز و ایناس .
اگه کسی سردراورد مارو هم بی نصیب نذاره . به نظر مسئله جالبی میاد .
Crypt Kicker
A common but insecure method of encrypting text is to permute the letters of the alphabet. That is, in the text, each letter of the alphabet is consistently replaced by some other letter. So as to ensure that the encryption is reversible, no two letters are replaced by the same letter.
Your task is to decrypt several encoded lines of text, assuming that each line uses a different set of replacements, and that all words in the decrypted text are from a dictionary of known words.
Input
The input consists of a line containing an integer n, followed by n lower case words, one per line, in alphabetical order. These n words comprise the dictionary of words which may appear in the decrypted text. Following the dictionary are several lines of input. Each line is encrypted as described above. There are no more than 1000 words in the dictionary. No word exceeds 16 letters. The encrypted lines contain only lower case letters and spaces and do not exceed 80 characters in length.
Output
Decrypt each line and print it to standard output. If there is more than one solution, any will do. If there is no solution, replace every letter of the alphabet by an asterisk.
Sample Input
6
and
dick
jane
puff
spot
yertle
bjvg xsb hxsn xsb qymm xsb rqat xsb pnetfn
xxxx yyy zzzz www yyyy aaa bbbb ccc dddddd
Sample Output
dick and jane and puff and spot and yertle
با سلام
فكر كنم بهتر باشه اين فروم هم قفل بشه ديگه.
خيلي ببخشيد و ناراحت نشيد.
ديگه از عنوان تاپيك دور شديم.
با تشكر
sin2x=2sinxcosx
15-02-2010, 00:57
با سلام
فكر كنم بهتر باشه اين فروم هم قفل بشه ديگه.
خيلي ببخشيد و ناراحت نشيد.
ديگه از عنوان تاپيك دور شديم.
با تشكر
سلام .
عنوان تاپیک چیه ؟
و الان داره در چه موردی بحث میشه که از مبحث دور شدیم ؟
Arman_BM
15-02-2010, 02:35
یه سوال خفن که روش خیلی گنگه . شبیه معماهای شرلوک هلمز و ایناس .
اگه کسی سردراورد مارو هم بی نصیب نذاره . به نظر مسئله جالبی میاد .
Crypt Kicker
A common but insecure method of encrypting text is to permute the letters of the alphabet. That is, in the text, each letter of the alphabet is consistently replaced by some other letter. So as to ensure that the encryption is reversible, no two letters are replaced by the same letter.
Your task is to decrypt several encoded lines of text, assuming that each line uses a different set of replacements, and that all words in the decrypted text are from a dictionary of known words.
Input
The input consists of a line containing an integer n, followed by n lower case words, one per line, in alphabetical order. These n words comprise the dictionary of words which may appear in the decrypted text. Following the dictionary are several lines of input. Each line is encrypted as described above. There are no more than 1000 words in the dictionary. No word exceeds 16 letters. The encrypted lines contain only lower case letters and spaces and do not exceed 80 characters in length.
Output
Decrypt each line and print it to standard output. If there is more than one solution, any will do. If there is no solution, replace every letter of the alphabet by an asterisk.
Sample Input
6
and
dick
jane
puff
spot
yertle
bjvg xsb hxsn xsb qymm xsb rqat xsb pnetfn
xxxx yyy zzzz www yyyy aaa bbbb ccc dddddd
Sample Output
dick and jane and puff and spot and yertle
ایول عجب مسئله ی جالبیه. :8:
من روش حلش با دست رو بلدم اما نتونستم برنامش رو بنویسم.
ساعت شبه! خواب گرفت! باز فردا یادم باشه روش فکر میکنم. خیلی چالش بر انگیزه! سختیشم تو نوشتن برنامشه!
توضیح صورت سوال و روش حل ۀت به صورت دستی و نه حل برنامه ای آن:
سوال در مورد یک روش کد گذاری حرف میزنه که در آن جای حروف رو عوض میکنند به طوری که هیچ دو حرفی جایشان با یک حرف عوض نشود.(تا بتوان جمله ی رمز شده رو دوباره ترجمه کرد)
مثلا در جمله ی: "در باز شد"
به جای حرف د ، ر قرار میدهند و جای ر،ه میزارن و جای ب، ع و جای ا، غ و جای ز، ط و جای ش، ث میزارن.
که جمله اینجوری میشه: "ره عغط ثر"
حالا برای باز کردن رمز میان حروف داخلش رو به ما میدن و میگن که تو جملمون این حروف هست: در - شد - باز
حالا ما باید رمز گشاییش بکنیم.
میبینید که به صورت دستی کار ساده ای هست کافیه تعداد حروف برابر رو معادل بگیریم.
در جمله ی در باز شد دیده میشه که فقط یک کلمه ی "باز" سه حرفی هست پس واضح است که معدال "عغط" هست پس میفهمیم:
ع : ب
غ : ا
ط: ز
و میبینیم که برای حل بقیه ی رمز دوحالت داریم:
حالت اول : "ره =شد " بگیریم پس میفهمیم : "ر=ش" و "ه =د" اما در اینحالت عبارت "ثر" که در آخر جمله ی رمزی آمده به صورت "ثر = در" میشود که نتیجه میدهد "ر = ر" که این با "ر=ش" تناقض دارد پس این حالت درست نیست
حالت دوم: "ره = در" که میدهد: "ر = د" و "ه = ر" پس لغت آخر "ثر = شد" میشود که میدهد"ث = ش"و "ر = د" که با نتایج قبل مطابقت دارد پس این جواب صحیح هست و عبارت بر اساس راهنماییی که ساختیم ترجمه میشود.
توجه مهم: در مواقعی ممکن است چند جواب برای عبارت رمزشده بدست بیاید ، در اینحالت صورت سوال گفته همه ی حالات ممکنه را چاپ کند.
و ممکن است در مواقعی هیچ جوابی برای رمز پیدا نشود که در این حالت باید به جای حروف رمز، ستاره"*" چاپ شود. (به نمونه ی ورودی و خروجی که در صورت سوال آورده شده دقت کنید.)
برای نوشتن برنامه من خیلی خوابم اومده وباید خیلی فکر کنم که امیدوارم فردا بتونیم حلش کنیم.
تشکر ویژه از مدیر عزیز که این سوال رو داد! و مارو از کشتن وقتمون و البته بی معمایی نجات داد!!!! :31:
موفق و پیروز باشید. آرمان
sin2x=2sinxcosx
15-02-2010, 12:41
ایول عجب مسئله ی جالبیه. :8:
من روش حلش با دست رو بلدم اما نتونستم برنامش رو بنویسم.
ساعت شبه! خواب گرفت! باز فردا یادم باشه روش فکر میکنم. خیلی چالش بر انگیزه! سختیشم تو نوشتن برنامشه!
توضیح صورت سوال و روش حل ۀت به صورت دستی و نه حل برنامه ای آن:
سوال در مورد یک روش کد گذاری حرف میزنه که در آن جای حروف رو عوض میکنند به طوری که هیچ دو حرفی جایشان با یک حرف عوض نشود.(تا بتوان جمله ی رمز شده رو دوباره ترجمه کرد)
مثلا در جمله ی: "در باز شد"
به جای حرف د ، ر قرار میدهند و جای ر،ه میزارن و جای ب، ع و جای ا، غ و جای ز، ط و جای ش، ث میزارن.
که جمله اینجوری میشه: "ره عغط ثر"
حالا برای باز کردن رمز میان حروف داخلش رو به ما میدن و میگن که تو جملمون این حروف هست: در - شد - باز
حالا ما باید رمز گشاییش بکنیم.
میبینید که به صورت دستی کار ساده ای هست کافیه تعداد حروف برابر رو معادل بگیریم.
در جمله ی در باز شد دیده میشه که فقط یک کلمه ی "باز" سه حرفی هست پس واضح است که معدال "عغط" هست پس میفهمیم:
ع : ب
غ : ا
ط: ز
و میبینیم که برای حل بقیه ی رمز دوحالت داریم:
حالت اول : "ره =شد " بگیریم پس میفهمیم : "ر=ش" و "ه =د" اما در اینحالت عبارت "ثر" که در آخر جمله ی رمزی آمده به صورت "ثر = در" میشود که نتیجه میدهد "ر = ر" که این با "ر=ش" تناقض دارد پس این حالت درست نیست
حالت دوم: "ره = در" که میدهد: "ر = د" و "ه = ر" پس لغت آخر "ثر = شد" میشود که میدهد"ث = ش"و "ر = د" که با نتایج قبل مطابقت دارد پس این جواب صحیح هست و عبارت بر اساس راهنماییی که ساختیم ترجمه میشود.
توجه مهم: در مواقعی ممکن است چند جواب برای عبارت رمزشده بدست بیاید ، در اینحالت صورت سوال گفته همه ی حالات ممکنه را چاپ کند.
و ممکن است در مواقعی هیچ جوابی برای رمز پیدا نشود که در این حالت باید به جای حروف رمز، ستاره"*" چاپ شود. (به نمونه ی ورودی و خروجی که در صورت سوال آورده شده دقت کنید.)
برای نوشتن برنامه من خیلی خوابم اومده وباید خیلی فکر کنم که امیدوارم فردا بتونیم حلش کنیم.
تشکر ویژه از مدیر عزیز که این سوال رو داد! و مارو از کشتن وقتمون و البته بی معمایی نجات داد!!!! :31:
موفق و پیروز باشید. آرمان
ایول . عالی بود . دقیقا گرفتم چی شد .
پس خیلی جالبه .
جالب اینجاس که من دیشب اون فیلم رو آواتارتونو دیدم و الان کاملا مشتاق رمزگشایی هستم . :31:
Arman_BM
15-02-2010, 17:01
من یه راه حل کلی پیدا کردم. طولانیه سر فرصت میام مینویسمش.
djsohrab2007
22-02-2010, 09:25
سلام
یک برنامه ی خیلی ساده توی این acm شریف هست به نام moaddel که باید معدل چند کارنامه را حساب کنی:38:
اینم لینکش :
حالا این برنامه ی مسخره را از دو روش نوشتم ، براش که میفرستم میگه نادرست . :4:
خودم با مثالی که زده امتحانش کردم درست بود.
روش اول : کل ورودی ها را میگیره و بعد نتیجه را چاپ میکنه ، اینم کدش :
روش دوم : بعد دریفات اطلاعات هر کارنامه معدل را چاپ میکنه ، اینم کدش :
لطفا در هر کدوم از این روش ها بگید اشکال کارم کجاست ؟:37:
باتشکر
sin2x=2sinxcosx
22-02-2010, 21:58
تو برنامه دوم :
با کدتون کاری ندارم . ولی این ورودی رو وارد کنین و خروجی رو چک کنین :
2
0 0
12 12
برنامه اول هم که چیزی به عنوان نتیجه نمیاره .
djsohrab2007
28-02-2010, 09:52
تو برنامه دوم :
با کدتون کاری ندارم . ولی این ورودی رو وارد کنین و خروجی رو چک کنین :
2
0 0
12 12
برنامه اول هم که چیزی به عنوان نتیجه نمیاره .
دستت دردنکنه رفیق ولی برای اینکه برنامه کار کنه باید پایان ورودی ها صفر را وارد کنی یعنی :
2
0 0
12 12
0
راست میگی برنامه دوم مشکل داره امروز روش کار میکنم
دمتگرم
warmaster
09-03-2010, 22:20
سلام
یک سوال ACM هست ذهنم رو مشغول کرده نتونستم براش جواب پیدا کنم اگه هر کسی جوابی به ذهنش میرسه کمک کنه ممنون میشم
در ضمن کد نمی خوام کسی بده فقط یک راه حل بگه
لینک سوال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن فکر میکنم این مساله یک راه حل بازشگشتی میشه براش پیدا کرد حالا پیاده سازیش میتونه به صورت پویا هم باشه
قضیه اینه که ما یک عدد از ورودی دریافت میکنیم مثلا 5 حالا باید یک دنباله بنویسیم که از 1 شروع میشه و به 5 ختم میشه
به طوری که هر عدد رو از دنباله انتخاب کنیم بشه با مجموع دو عدد از همون دنباله(دنباله صعودیه) ساخت
مثلا
1 2 4 5
4 = 2 + 2
یا 5 = 4 + 1
البته جواب یکتا نیست و دنباله های دیگه ی هم میشه نوشت که ما باید دنباله ی که کمترین طول رو داره به خروجی بدیم
باز همون کمترین طول ها هم میتونه چند حالت باشه که هر کودومش رو به خروجی بدیم قابل قبوله
مثلا برای 5 با همون طول قبلی این دنباله هم هست
1 2 3 5
من یک راه حل به ذهنم رسیده که برای عداد زوج جواب میده فقط
مثلا اگه 12 رو در ورودی داشته باشیم دنباله ی اون به این صورته که
میگیم 12 با نصف خودش ساخته میشه یعنی اگه 6 توی دنباله باشه حله!چون
12 = 6 + 6 همین راه حل رو بصورت بازگشتی ادامه میدیم برای 6 تا به 3 یا 4 برسیم!
دنباله اینطوری میشه
1 2 3 6 12
این راه حل برای عداد فرد جواب نمیده!:41: HELP HELP HELP:31:
شما فقط كافيه اگه عدد زوج بود همونطور كه خودت گفتي تقسيمش كني به 2
اگه عدد فرد بود و بر سه بخش پذير بود بر 3 تقسيم كني و دو عدد بعد يكي نسبت يك سوم و يكي دو سوم عدد ميشن يعني 15 ميشه 10 و 5
اگه هم فرد بود و به سه بخش پذير نبود يكي ازش كم كني
مثلا عدد 235
فرده ولي به 3 بخش پذير نيست پس يكي ازش كم ميكنيم:
234
حالا زوجه تقسيم به 2 ميكنيم:
117
فرده و بر 3 بخش پذيره پس اعداد بعديش ميشن:
78 و 39
39 هم فرده هم به 3 بخش پذير . اعداد بعدي:
26 و 13
13 فرده به 3 بخش پذير نيست يكي ازش كم ميكنيم:
12
12 زوجه
6
6 رسيده به دنباله ي كار درست كن 1 و 2 و 4
خب ديگه آسون شد!
پس عدد 235 ميشه دنباله ي:
1 2 4 6 12 13 26 39 78 117 234 235
warmaster
12-03-2010, 20:50
اگه عدد فرد بود و بر سه بخش پذير بود بر 3 تقسيم كني و دو عدد بعد يكي نسبت يك سوم و يكي دو سوم عدد ميشن يعني 15 ميشه 10 و 5
مثلا عدد 235
234
117
78 و 39
26 و 13
12
12 زوجه
6
خب ديگه آسون شد!
دمت گرم نکته ی جالبی بود خیلی جالب
من چند روز پیش با درخت حلش کردم 16ms طول کشید AC گرفتم دیدم بعضیا زمانش کمتر شده گفتم باید یه راه حل دیگه هم باشه
این راه حل خودم همه ی حالت ها رو محاسبه کردم اوله برنامه:31:
warmaster
12-03-2010, 22:29
مثلا عدد 235
234
117
78 و 39
26 و 13
12
12 زوجه
6
خب ديگه آسون شد!
دوست عزیز راه حلتون جواب نمیده متاسفانه:41: تو صورت سوال گفته جواب های مختلفی داریم ولی اون جوابهای قبوله که طولشون مینمم باشه
مثلا برای 77 اینطوری عمل میکنه الگوریتمتون
77 نه به سه بخشپذیره نه 2 پس
76 به 2 تقسیم میشه
38 نه 2 تقسیم میشه
19 نه به 2 بخشپذیره نه به 3
18 به 2 تقسیم
9 به 3 تقسیم و به نسبت 1/3 و 2/3 میشکونیم
6
3
2
1
طول دنباله ی شما شد 10 در صورتی که طول 9 هم میشه:46:
1 2 4 8 9 17 34 68 77
تو صورت سوال گفته جواب های مختلفی داریم ولی اون جوابهای قبوله که طولشون مینمم باشه
به اين قسمت سوال دقت نكردم
حتما يه راهي داره. فكر ميكنم بهش
sin2x=2sinxcosx
28-04-2010, 22:53
سلام خدمت دوستان .
خیلی وقته تاپیک گم شده تو انجمن .
اون عزیزانی که به این مسابقات علاقه دارن :
یه کتابی هست به اسم Programming Challenges .
تو این کتاب سرفصل مطالبی که برای یه ACM باز تو مسابقه لازمه بدونه تا بتونه مسئله ها رو بهتر حل کنه اورده + توضیحات کوتاهی در مورد هر مطلب + چندین مثال در رابطه با اون مطلب . خیلی کتاب خوبیه برای شروع .
این سرفصل هست :
Data Structures
Strings
Sorting
Arithmetic & Algebra
Combinatorics
Number Theory
Backtracking
Graph Traversal
Graph Algorithms
Dynamic Programming
Grids
Geometry
Computational Geometry
این لینک دانلود این کتاب :
و این هم Judger برای Submit کردن سوالای این کتاب :
موفق باشید ...................
sin2x=2sinxcosx
25-06-2010, 20:02
با سلام ...
خدمت دوستان علاقه مند به مسابقات ACM عرض کنم که یک مسابقه ACM در راه هست . مسابقات ACM انفرادی دانشگاه مشهد .
یکی از مسابقات ACM معتبر در کشور که هفتمین دوره اش قراره امسال برگذار بشه .
از این قسمت می تونین در مسابقات ثبت نام کنین که پس از تایید اطلاعاتتون پسورد به ایملیتون ارسال میشه . تا 15 تیر فرصت دارین .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو تا مسابقه اینترنتی برگذار میشه . یکی در 18 تیر و یکی در 20 تیر . 20 نفر از مسابقه اول و 20 نفر از مسابقه دوم و 10 نفر از مجموع دو مسابقه به مسابقه نهایی در مشهد اعزام می شوند .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمایید :
ati_1991
28-06-2010, 16:44
سلام.
مسابقات acm جهانی چند وقت یکبار انجام میشه؟ از ایران شرکت کننده زیاد داره؟
sin2x=2sinxcosx
28-06-2010, 17:00
سلام.
مسابقات acm جهانی چند وقت یکبار انجام میشه؟ از ایران شرکت کننده زیاد داره؟
سلام .
هر سال یه بار .
معمولا دو تا تیم یا یدونه .
این دوره دو تا تیم بودن . یکی از شریف یکی از امیرکبیر .
hadi_hhh
14-07-2010, 21:38
سلام کسی کد سوال 101 از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو می دونه یا اینکه می تونه راهنمایی کنه؟
sin2x=2sinxcosx
21-07-2010, 09:36
سلام کسی کد سوال 101 از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو می دونه یا اینکه می تونه راهنمایی کنه؟
سلام . اینو من قدیما نوشته بودم .
این هم کدم :
ali zi zeperto
13-10-2010, 21:14
حیف از این تاپیک نیست که بره آخر صف و خاک بخوره.
خودم دوباره میارمش بالا.
sin2x=2sinxcosx
15-10-2010, 23:37
سلام .
ثبت نام مسابقه اینترنتی دانشگاه شریف شروع شده . می تونین برین ثبت نام کنین .
اول Register کنین و بعد Create a team .
از آسیا ، تهران ، Iran 7th فلان رو انتخاب کنین .
مشکلی بود همین جا بپرسین .
سلام .
ثبت نام مسابقه اینترنتی دانشگاه شریف شروع شده . می تونین برین ثبت نام کنین .
اول Register کنین و بعد Create a team .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز آسیا ، تهران ، Iran 7th فلان رو انتخاب کنین .
مشکلی بود همین جا بپرسین .
سلام..
برای اجرای برنامه هامون از این arbiter استفاده کنیم؟
میشه توضیح بدین چطوری؟
sin2x=2sinxcosx
02-11-2010, 21:48
سلام..
برای اجرای برنامه هامون از این arbiter استفاده کنیم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیشه توضیح بدین چطوری؟
بله از این جا استفاده خواهید کرد ولی قبلش باید تو baylor ثبت نام کنین .
بله از این جا استفاده خواهید کرد ولی قبلش باید تو baylor ثبت نام کنین .
استفاده خواهیم کرد؟
منظورم برای تمرین خودمونه..وقتی میخایم accept بگیریم...
.
.
راستی خودمن باید ثبت نام کنیم دیگه؟(یا دانشگاه چون تیمای منتخب هر دانشگاه میرن..از اون لحاظ میپرسم..)..
sin2x=2sinxcosx
04-11-2010, 15:41
استفاده خواهیم کرد؟
منظورم برای تمرین خودمونه..وقتی میخایم accept بگیریم...
.
.
راستی خودمن باید ثبت نام کنیم دیگه؟(یا دانشگاه چون تیمای منتخب هر دانشگاه میرن..از اون لحاظ میپرسم..)..
نه برای تمرین نیاز به ثبت نام نیست .
بله خودتون می تونین ثبت نام کنین .
farhad_realmadrid
25-11-2010, 22:16
سلام
سهمیه بندی دانشگاه به چه صورته؟ آیا همه دانشگاها میتونن شرکت کنن؟
من دانشگاه خودم تو لیست ندیدم آیا میتونم با تیمم در سال آینده شرکت کنم؟
farhad_realmadrid
26-11-2010, 10:34
ENCYCLOPÆDIA BRITANNICA
Input
Output
Sample Input
5
1 2
2 4
2 4
6 4
2 1
Sample Output
2 -
5 +
1 +
3 +
4 -
کسی تونست این مسئله رو حل کنه؟
عجب سوال سختی بود!.
sin2x=2sinxcosx
03-12-2010, 01:34
سلام
سهمیه بندی دانشگاه به چه صورته؟ آیا همه دانشگاها میتونن شرکت کنن؟
من دانشگاه خودم تو لیست ندیدم آیا میتونم با تیمم در سال آینده شرکت کنم؟
بله می تونین .
چون تو اینترنتی شرکت نکرده بودین اسمتون تو لیست نبود .
کسی تونست این مسئله رو حل کنه؟
عجب سوال سختی بود!.
این داینامیک پروگرمینک می خواد . یه خورده فکر .
farhad_realmadrid
04-03-2011, 20:26
چرا كسي فعاليت نميكنه؟
براي شركت در acm حتما بايد رشته كامپيوتر باشه؟ميشه يكي از رشته رياضي به تيم اضافه كرد؟
شرايط دانشجو بايد چي باشه؟ بايد مقطع فوق باشيم يا ليسانس؟
sin2x=2sinxcosx
04-03-2011, 21:05
نه فقط باید دانشجو باشین .
دانشجوی کارشناسی باید باشین و حداکثر یک نفر می تونه ارشد باشه .
farhad_realmadrid
04-03-2011, 23:03
ممنون.
بايد از كجا شروع كنيم؟
به جز اين كتابها چه كتابي خوبه؟
Art_of_Programming_Contest_SE_for_uva
PROGRAMMING CHALLENGES
sin2x=2sinxcosx
05-03-2011, 00:11
ممنون.
بايد از كجا شروع كنيم؟
به جز اين كتابها چه كتابي خوبه؟
Art_of_Programming_Contest_SE_for_uva
PROGRAMMING CHALLENGES
اگه پیش زمینه ای از برنامه نویسی دارین (ترجیحا سی پلاس پلاس) از همین کتابا شروع کنین و فقط و فقط و فقط کد بزنین .
MosaferJade
05-03-2011, 16:19
سلام
من C# و C,C++,VB.NET خوب بلدم ولی این مسابقه که دربارش صحبت می کنید قضیش چیه
حقیقتا حوصله و وقت ندارم برم بشینم 17 صفحه رو کامل بخونم یه نفر یه توضیح نمیده که قضیش چیه؟
با این اطلاعاتی که من دارم به دردم می خوره یا نه؟
البته دانشجو ی رشته کامپیوتر نرم افزار هم هستم
پیشاپیش عید همگی مبارک
مرسی و موفق باشید
مسابقه فقط توانایی برنامه نویسی شما نیست. برای حل مسئله باید سه مرحله را انجام دهید:
۱- تشخیص دهید که مسئله چه خانواده کلی از الگوریتم ها را نیاز دارد مثل search, sort, pattern matching, ...
۲- چه تغییراتی در الگوریتم کلی باید داد تا برای این مسئله خاص به کار رود
۳- پیاده سازی الگوریتم و تست برنامه روی داده هایی که برای تست برنامه به شما داده شده است یا گفته شده است و برای حالت های خاص
و چون زمان محدودی دارید باید با سرعت بالایی این کار را انجام دهید. باید چند تا کتاب خوب الگوریتم اول بخوانید تا مسائل کلی و الگوریتم ها کارا را یاد بگیرید. اینطوری تقریبا هر مسئله ای می بینید سریع می توانید بگویید چه دسته از الگوریتم ها برای حل آن استفاده شود. بعد باید تمرین در پیاده سازی الگوریتم ها کنید. و در آخر برای آماده شدن برای مسابقات سئوال های سال های قبل را از منطقه های مختلف بخوانید و ببینید کجا ضعیف هستید وقتی که باید در زمان نسبتا کمی همه این کارها را انجام دهید.
اگر عاشق الگوریتم ها هستید و برنامه نویس خوبی هستید این مسابقه حتما برایتان جالب است زمانی که دانشجو هستید.
sin2x=2sinxcosx
06-03-2011, 14:19
سلام
من C# و C,C++,VB.NET خوب بلدم ولی این مسابقه که دربارش صحبت می کنید قضیش چیه
حقیقتا حوصله و وقت ندارم برم بشینم 17 صفحه رو کامل بخونم یه نفر یه توضیح نمیده که قضیش چیه؟
با این اطلاعاتی که من دارم به دردم می خوره یا نه؟
البته دانشجو ی رشته کامپیوتر نرم افزار هم هستم
پیشاپیش عید همگی مبارک
مرسی و موفق باشید
زینب تقریبا کامل توضیح داد .
در ادامه باید بگم که برنامه نویسی مدرن اینجا به درد نمی خوره . بیشتر ریاضیات و البته الگوریتم .
تو کتاب Programming Challenges تقریبا تمام الگوریتم های مورد نیاز رو اورده که اگه برا هر مبحث به حد کافی تمرین حل کنین (کد بزنین) می تونین نتیجه خوبی بگیرین .
گراف و درخت و داینامیک پروگرمینگ و هندسه محاسباتی و نظریه اعداد و ترکیب و گرید ها و بک ترکینگ و ............
mr.s.h.h
06-11-2011, 20:50
یه سوال داشتم
توی مسابقات یکی از ide هایی که در اختیارمون میزارن eclipse هستش
میخواستم ببینم این eclipse که در اختیارمون میزارن فقط ورژن جاواشه یا به غیر از جاوا ، ورژن مخصوص سی پلاس پلاسش رو هم میزارن؟
یه نکته دیگه اینکه فقط سیستم عامل مورد استفادمون باید ویندو باشه یا میشه از لینوکس هم توی مسابقات استفاده کرد؟
میشه کلا یه توضیحی بدید؟؟
ممنون میشم
متشکر
sin2x=2sinxcosx
07-11-2011, 23:22
یه سوال داشتم
توی مسابقات یکی از ide هایی که در اختیارمون میزارن eclipse هستش
میخواستم ببینم این eclipse که در اختیارمون میزارن فقط ورژن جاواشه یا به غیر از جاوا ، ورژن مخصوص سی پلاس پلاسش رو هم میزارن؟
یه نکته دیگه اینکه فقط سیستم عامل مورد استفادمون باید ویندو باشه یا میشه از لینوکس هم توی مسابقات استفاده کرد؟
میشه کلا یه توضیحی بدید؟؟
ممنون میشم
متشکر
سلام
eclipse شون به احتمال 98% فقط برای جاوا هست و خیلی احتمالش کمه که پلاگین سی پلاس پلاس رو هم براش نصب کنن . برای سی پلاس پلاس ، ویژوال استادیو رو معمولا در نظر می گیرن .
سیستم عامل هم معمولا ویندوز ایکس پی هست . شاید بعدا سون بکنن ولی لینوکس ؟ فکر نکنم .
تجهیزات سایت مسابقات ، قبلا طی اطلاعیه ای حتما اعلام میشه .
Aryana_b
12-10-2012, 16:24
سلام دوستان
کسی پایه هست این تاپیک رو راه بندازیم؟
vahid javani
11-11-2012, 21:11
درود
من گیج شدم! مسابقه اینترنتی رو فقط دانشگاه تهران برگزار میکنه؟
من دانشگاه دولتی هستم می خواستم ببینم می تونم با دو تا از بچه های دانشگاه آزاد در مسابقه اینترنتی شرکت کنیم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی علاقه دارم!!!!!
یه سوال دیگه هم پیش اومد! کتاب هنر برنامه نویسی به زبان c++ "نسخه فارسیش" برای دانلود با به صورت چاپی هست؟
Arrowtic
11-11-2012, 21:49
در سایت ariabook.ir سرچ کنید کتاب دایتل فارسی موجوده.
vahid javani
12-11-2012, 12:00
درود
من گیج شدم! مسابقه اینترنتی رو فقط دانشگاه تهران برگزار میکنه؟
من دانشگاه دولتی هستم می خواستم ببینم می تونم با دو تا از بچه های دانشگاه آزاد در مسابقه اینترنتی شرکت کنیم؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی علاقه دارم!!!!!
ممنون Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی در مورد سوال دوم نمی تونه راهنماییم کنه؟
سلام
والا من داشتم برنامه مینوشتم ,, برنامم هم کاملا درسته از لحاظ اجرایی ولی تو نوع نمایش ارور میده تستر :|
اگه کسی میدونه چجوری درستش کنم یا ترجمه دقیقی از این متن میفهمه بهم بگه لظفا
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Input
Standard input will contain multiple test cases. The first line of the input is a single integer T (1 <= T <= 50) which is the number of test cases. T test cases follow, each preceded by a single blank line.
Each test case contains 4 lines for the coordinates of the four distinct vertices that are picked. Each line contains the x and y coordinates separated by a single space (0 < x, y < 1,000). But please notice that the coordinates are not necessarily given in either clockwise or counterclockwise order for a square.
Output
Results should be directed to standard output. Start each case with "Case #:" on a single line, where # is the case number starting from 1. Two consecutive cases should be separated by a single blank line. No blank line should be produced after the last test case.
The output should be either "Yes" or "No", indicating whether or not the four given positions can form a square.
اینم کد من ( البته قسمتای خروجیشو فقط چک کنید چون منظق برنامه درسته)
البته اخرشو اینجوری هم امتحان کردم :|
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.