مشاهده نسخه کامل
: در فرانت پیج 2003 متنی نوشتم می خوام متن را همانند ورد به صورت justify low قرار بگیره اما در فرانت پیچ فقط justify داره ؟
Aloneboy
17-11-2009, 12:24
در فرانت پیج 2003 متنی نوشتم می خوام متن را همانند ورد به صورت justify low قرار بگیره اما در فرانت پیچ فقط justify داره ؟
کلمه های آخر هر سطر رو اگه بخوام بیارم سطر بعدی آخر همه سطر ها باهم همتراز نیستند و اون کلمه برداشته شده جاش فضای خالی می مونه در صورتی که من می خوام اون سطر کلمه هاش کشیده بشه مثل ورد
همون راست چین رو بزنین و بعد در قسمت کد ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تغییر بدین
Aloneboy
17-11-2009, 15:40
همون راست چین رو بزنین و بعد در قسمت کد ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تغییر بدین
ممنون از پاسخ اما اینو که می دونم اما می خوام justify low بشه نه justify خالی
در واقع با استفاده از راه کار شما کلمه هایی که می خوام بیارم سطر پایین جاش خالی می مونه و مثل ورد سطری که کلمه اومده پایین کشیده نمیشه تا جای خالی رو پر کنه اگه بد دارم صحبت می کنم بگید تا عکس براتون بذارم
reza_888
05-12-2009, 00:08
در فرانت پیج 2003 متنی نوشتم می خوام متن را همانند ورد به صورت justify low قرار بگیره اما در فرانت پیچ فقط justify داره ؟
کلمه های آخر هر سطر رو اگه بخوام بیارم سطر بعدی آخر همه سطر ها باهم همتراز نیستند و اون کلمه برداشته شده جاش فضای خالی می مونه در صورتی که من می خوام اون سطر کلمه هاش کشیده بشه مثل ورد
دوست عزیز شما برای هر کار اول باید بدونید می خواهید چکار کنید و تعریف داشته باشید در نتیجه
شما در قدم اول تفاوت justify low , justify و تعریف justify low رو بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.