مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی جهت خرید DVDWriter
mehdi_vsgh
17-11-2009, 09:15
سلام
میخوام یک دی وی دی رایتر بخرم
به نظر شما چی بخرم که حتما با ویندوز 7 هم سازگار باشه..
(حتما تست شده باشه!!)
saeedn70
17-11-2009, 09:47
دوست عزیز شما دیگه یه bluray rw بخر.
همه dvdrw ها خوبند. pionneer خوبه plextor خوبه asus خوبه hp خوبه suzuki خوبه.
اکسترنال هم متونی بخری. hp اکسترنالش 90 تومن. بقیه dvdrw تو رنج 20 الی 50 تومنن.
ولی الان شما یه bluray بخر که چند وقت دیگه نگی ای کاش bluray میخریدم ..کاشکی به حرف اون پسر که آواتارش شبیه اون تابلو
که چادر پو شیده گوش میکردم ....
موفق باشییییییییییییییی
mehdi_vsgh
17-11-2009, 16:31
دوست عزیز شما دیگه یه bluray rw بخر.
همه dvdrw ها خوبند. pionneer خوبه plextor خوبه asus خوبه hp خوبه suzuki خوبه.
اکسترنال هم متونی بخری. hp اکسترنالش 90 تومن. بقیه dvdrw تو رنج 20 الی 50 تومنن.
ولی الان شما یه bluray بخر که چند وقت دیگه نگی ای کاش bluray میخریدم ..کاشکی به حرف اون پسر که آواتارش شبیه اون تابلو
که چادر پو شیده گوش میکردم ....
موفق باشییییییییییییییی
:31:
اینی که الان گفتی ینی چه؟
قیمتش چنده؟؟ چطوریاست؟؟؟
یه توضیح بدین ممنون میشم
و اینکه ایا با ویندوز 7 سازگاری 100درصد رو داره یا نه؟
با ویندوزهای xp چطور؟
راسی اینی که گفتی دی وی دی های مخصوص به خود رو دارند و آیا فقط همون دی وی دی های bluray رو قادر بخوندن هستند؟؟ آیا فقط دی وی دی های bluray رو میتونن رایت کنن و.....
saeedn70
17-11-2009, 17:29
الان 8 خط توضیح دادم دستم خورد رفت صفحه قبل آخه موسم دکمه جلو عقب داره برگشتم همش پاک شد اعصابم خورد شد.
خلاصه اینکه blu ray رو فکرشو نکن. ولی اگر مایه داری میتونی بری رضا یا پایتخت بخری و بلوری تمام فرمت های قبلیرو میخونه +
فرمت blu ray
cd هاش هم یه لایه 25 گیگ و دولا 50 گیگ کلا 50 تومنه. ولی cd معولی هم میتونی بزاری و dvd.
بلوری خودش باید 150 همین حدودا باشه
ولی dvdrw 25 تومنه.
saeedn70
17-11-2009, 17:29
dvdrw معمولی بخر . میخام بدونم منظورتون از سازگاری چیه؟؟
mehdi_vsgh
17-11-2009, 18:41
dvdrw معمولی بخر . میخام بدونم منظورتون از سازگاری چیه؟؟
یعنی اینکه تو ویندوز 7 مشکل نداشته باشه و به خوبی رایت کنه و دی وی دی رو بخونه
mehdi_vsgh
17-11-2009, 23:57
حالا به نظرتون DVDrw ساتا بهتره یا IDE و اینکه چرا؟
saeedn70
18-11-2009, 06:52
حالا به نظرتون DVDrw ساتا بهتره یا IDE و اینکه چرا؟
دوست عزیز من الان dvdrw با cable Ide هست. ویندوزم هم 7 نهایی هیچ مشکلی ندارم. ولی قابلیتهایی که sata داره خیلی بهتره
اولیش اینه که سرعت انقال اطلاعات بیشتره. دوم فضای داخل کیس زیباتره.
شما اگر ide و sata بخری در هر حا با ویندوز 7 مشکلی نخاهی داشت. ,ولی به نظر من sata خر. تکنولوژی روز. اصلا الان دیگه همه
dvdrw ساتا شدند.
کی میگه همه dvd writer ها خوبن
من الان یه dvd writer sony دارم که مفت نمی ارزه sata هم هست cd ها یکم خش دار بشه نمی خونه
و بخوای cd باهاش رایت کنی می سوزونه cd رو
شرکت بی مسولیتشم بعد این همه مدت حتی یه firmware الکی هم واسه دل خوشکنک نداده بیرون
مدلشم DRU-870Sبا گارانتی ایران رهجو ساخت چین :2:هستش یعنی مثلا جنس اصل هست
saeedn70
18-11-2009, 07:35
کی میگه همه dvd writer ها خوبن
من الان یه dvd writer sony دارم که مفت نمی ارزه sata هم هست cd ها یکم خش دار بشه نمی خونه
و بخوای cd باهاش رایت کنی می سوزونه cd رو
شرکت بی مسولیتشم بعد این همه مدت حتی یه firmware الکی هم واسه دل خوشکنک نداده بیرون
مدلشم DRU-870Sبا گارانتی ایران رهجو ساخت چین :2:هستش یعنی مثلا جنس اصل هست
پس همینطور که ایشون فرمودند. شما dvdrw مارک sony نخرید .
من بهتون pioneer را پیشنهاد میکنم تا حالا بالای 100 تا dvd رایت کردم . البته برای من اورجینال هست من
حدود 4 سال پیش خریدم 160 تومان اونموقع جنس چینی تو قطعات کامپیوتر کم بود .
Lite-On بزرگترین و بهترین سازنده درایوهای نوری در جهانه و بهت پیشنهاد میکنم یکی از مدلای Lite-On رو بخری (SATA و دارای Lightscribe)... در ضمن فقط با گارانتی "سازگار ارقام"...
به شخصه بهت توصیه میکنم دور درایوهای نوری HP که توی ایران فروخته میشن رو خط بکشی... چون همگی به شدت چینی هستن و پشتیبانی و گارانتی درست حسابی هم ندارن و خودم چند مدلشون رو دیدم که بعد یه مدت داغون شدن و کلاً مفت نمی ارزه... (در کل در زمینه HP به نظر میاد ساپورت خاصی در این زمینه ها برای خودشون تعریف نکردن... اینهمه آدم توی دنیا اینهمه از مشکلات درایوای HP مینالن - یکیش خود من - ولی دریغ از یه ساپورت خشک و خالی)...
Sony و شرکتای دیگه هم عموماً هیچ چیز جدیدی ندارن و الکی گرونن و بازم مفت نمی ارزن... همه سر تا پا یه کرباسن...!
تنها شرکتایی که الان در جهان واقعاً محصولاتشون خوبه در این زمینه و به خوبی محصولات جدید ارائه میدن، Lite-On و Samsung هستن که به خاطر پشتیبانی و گارانتی بهتر، محصولات Lite-On رو بهت پیشنهاد میدم (آخه سامسونگ کارش تجهیزات جانبی کامپیوتر نیست و یه دفعه توی این عمر نکبت بارم ندیدم یه محصول سامسونگ در زمینه کامپیوتر، سیستمش عین آدم کار بکنه و پشتیبانیشم در این زمینه به شدت ضعیفه... اصلاً داغونه...)...!
DVDRW هم بخر... Blue-Ray و اینا رو بیخیال شو... گرونه و پولتو دور میریزی... حتی بخریم دیسکاش توی بازار به سختی پیدا میشه و خیلیم گرونه... همون DVD فعلاً بهترین چیزه...!
الان یکی از جدیدترین مدلای Lite-On یه مدله 24X ه که خیلیم عالیه SATA هم هست و 29 تومن با گارانتی سازگار... مدل مشابه IDE ش هم هست 22X اینم 29 تومن با گارانتی سازگار... توی جعبه هاشونم معمولاً یه پنل سیاه دارن که اگه از رنگ سفید پنل اصلی خوشت نیومد عوض کنی...!!! (البته این قیمتا رو دارم الان از توی "عصر ارتباط" میگم... حالا نمیدونم راست میگه یا خالی میبنده...! که احتمالاً خالی میبنده و توهم زده...! ما که بالاتر از 20X ش رو توی ایران ندیدیم توی rayaneh.com و mylavan.com مم نبودن)... در کل بهتره با سازگار ارقام تماس بگیری...!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_vsgh
18-11-2009, 08:35
ممنون فقط یه چیزی این مارکی که گفتین آیا با ویندوز 7 سازگاری کامل رو داره شما تست کردین آيا؟
در ضمن مدل دقییقشو میشه بفرمایین؟؟(همون لایتون 24x)
ممنون فقط یه چیزی این مارکی که گفتین آیا با ویندوز 7 سازگاری کامل رو داره شما تست کردین آيا؟
سازگار هستن ولی در کل سازگاری با سیستم عامل اصلاً در مورد این دستگاه معنی نداره چون مهم اینه که اون سیستم عامل از IDE یا SATA پشتیبانی کنه و بشناسه اینا رو و بعدش همه درایوهای استاندارد با درایور استاندارد خود Microsoft نصب میشن و فقط اسمشون از روی چیپشون خونده میشه که اسمشونو جلوی درایو توی ویندوز مینویسه...
مهم نرم افزاره که همه این درایوا یه نسخه از Nero 7 Essentials همراهشونه (آخرین نسخه Nero که عین آدم کار میکنه... بعد از نسخه 7 همه ش چرت و پرته و هی Nero میخواد خودشو بچپونه توی موضواعات دیگه از قبیل Home Media Center)... :27:
mehdi_vsgh
18-11-2009, 15:46
چرا خیلی معنی میده
مثلا دی وی دی رایتر فعلی بنده با ویندوز 7 سازگار نیست
دی وی دی که تو ویندوز 7 رایت میکنم رو ناقص رایت میکنه و بعضی از فایلهاش بعد از رایت قابل خوندن نیستن
در حالیکه تو ویندوز اکس پی به خوبی کار میده
چرا خیلی معنی میده
مثلا دی وی دی رایتر فعلی بنده با ویندوز 7 سازگار نیست
دی وی دی که تو ویندوز 7 رایت میکنم رو ناقص رایت میکنه و بعضی از فایلهاش بعد از رایت قابل خوندن نیستن
در حالیکه تو ویندوز اکس پی به خوبی کار میده
خوب هر کدوم رو که خواستی کافیه توی همون لینکی که در بالا گذاشتم نگاه کنی نوشته که سازگاره یا نه... همچنین Lite-On محصولاتش همه استانداردن و پشتیبانی خوبیم داره... مطمئن باش هیچ کدوم از جنساشون ناسازگار نمیمونه...! :46:
mehdi_vsgh
18-11-2009, 19:03
من منظور اینو نفمیدم ینی میتونه لیبل روی دی وی دی چاپ کنه یعنی؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش تو ایران چنده؟
سلام
من این مدل رو(همین مدلی که دوستمون معرفی کردن) ماه رمضون خریدم 28500
مدل ihas324 ساتا
الانم ازش راضیم و در ضمن ویندوزم7 ، 64 بیت هست و هیچ مشکلی هم با ویندوز نداره
mehdi_vsgh
21-11-2009, 18:12
سلام
من این مدل رو(همین مدلی که دوستمون معرفی کردن) ماه رمضون خریدم 28500
مدل ihas324 ساتا
الانم ازش راضیم و در ضمن ویندوزم7 ، 64 بیت هست و هیچ مشکلی هم با ویندوز نداره
ممنون از همگی
امروز رفتم و همین مدلی که شما و دوست دیگرمون فرمودین رو خریدم...
یه تست زدم خوب رایت کرد بدون مشکل
مچکر
asbfrooshan
23-11-2009, 09:02
Hp 1070i هم خوبه هم سی دی های خشدار را به خوبی می خونه و ....................... اگه گیرت اومد hp بعد نیست حتی لایت اسکریپ هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.