ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Car & camera anim

Mostafa 3D
17-11-2009, 00:02
یه سوالی
ببینیند من چند وقت پیشا توی یه سایت سی جی یه کاری رو دیدم که یه یارو یه ماشینو به وسیله Vehicle Studio انیمتش کرده بود ولی خداییش اینقدر این انیمیتش باحال بود که با لبات بازی میکرد ولی این پلاگین داستانش تا تری دی مکس 8 بیشتر طول نکشید حالا میخوام بدونم پلاگینی در این زمینه سراغ دارید ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
راستی من توی بعضی از این انیمیشن ها دیدم که دوربین رو طوری انیمیتش میکنن که انگاره داره دوربین راه میره ( خیلی باحاله ) میخوام بدونم این انیمیت با دسته یا پلاگین یا روش مخصوصی داره ؟؟؟

hrgh2
17-11-2009, 08:49
خوب سوال اولت در مورد ماشین باید بگم که مکس 2010 توی tutorials ش یه آموزش عالی واسه شبیه سازی حرکت ماشین گذاشته خیلی عالیه البته کار اصلی با Max Script هست.

HOMAYOON.F
17-11-2009, 12:52
خب واسه کار رو ماشین برنامه و پلاگین های مختلفی هست، که البته من خودم کار نکردم و فقط اسم و تعریفشون رو شنیدم! :دی
اما به این لینک پایین که گذاشتم یه سر بنید بد نمیشه! البته به شرطی که هادی نیاد و گیر بده.:دی (دم هادی گرم، چند باری که لینک سایتهای ایرانی رو گذاشتم گیر نداد چون میدونست واقعا نیازه)
به هر حال واسه افزایش اطلاعات کاربرا خوبه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازم شرمنده اگه لینک...

Mostafa 3D
17-11-2009, 22:24
ممنون دوستان درباره دوربین چیزی ندارید ؟؟

HOMAYOON.F
18-11-2009, 10:27
اوه واسه دوربین چیزی نگفتم!!
خب واسه دوربین چیزی که خودم به صورت تجربی بهش رسیدم اینه که یه بایپد بساز، بعد واسش تو مسیر دلخواه فوت استپ بساز. دوربین رو به سر بایپد لینک کن و از نمای دوربین خروجی بگیر. اینو از جایی نخوندم یا ندیدم که بگم روش صحیح یا منطقیشه! یه موقع که میخواستم حرکت از دید انسان رو شبیه سازی کنم روش فکر کردم و نتیجه این شد! :دی
شایدم کسی از دوستان روش بهتری داشته باشه...

Mostafa 3D
18-11-2009, 15:43
اوه واسه دوربین چیزی نگفتم!!
خب واسه دوربین چیزی که خودم به صورت تجربی بهش رسیدم اینه که یه بایپد بساز، بعد واسش تو مسیر دلخواه فوت استپ بساز. دوربین رو به سر بایپد لینک کن و از نمای دوربین خروجی بگیر. اینو از جایی نخوندم یا ندیدم که بگم روش صحیح یا منطقیشه! یه موقع که میخواستم حرکت از دید انسان رو شبیه سازی کنم روش فکر کردم و نتیجه این شد! :دی
شایدم کسی از دوستان روش بهتری داشته باشه...

این کاری رو که گفتی رو قبلا امتحان کرده بودم روشش رو توی یه فروم خارجی دیدم ولی خیلی باحال نمیشه دوربین فقط توی یه مسیر بالا و پایین میشه اینطوری \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ هیچ نویز خاصی که بهش حالت بده نداره
توی یکی از آموزشهای Gnomon یارو دوربینو حرکت داده بود خیلی باحال بود البته آموزش دوربین نبود آموزش مدلیگ بود به همین خاطر چیزی در باره دوربین نگفت

آموزشه این بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOMAYOON.F
18-11-2009, 16:11
خب اون لرزش های کوچیک رو میتونی بعد از رندر تو برنامه های ویرایش ویدئویی اضافه کنی. فکر میکنم اینجوری خیلی راحت تر باشه.