مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار فوق العاده کاربردی VoiceFX رکوردر با امکانات زیاد - جاوا
Hadi King
16-11-2009, 00:47
سلام
خودتون میدونید که برنامه رکورد کردن با فرمت جاوا خیلی کمه !!!
اینم یکی از اولین و محدود نرم افزار های جاوا برای ضبط صدا و یه سری امکانات دیگه :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Synthesizer voice. After recording, you can play the recorded voice of the robot, chicken and a few other effects.
You can also save the modified voice.
موفق باشید!:40:
b3st.programmer
21-12-2009, 00:23
سلام
دستتون درد نکنه.
من برنامه رو تست کردم.مشکل داشت.
برنامه رو کامل نصب شد.موقعی که اجراش می کنی و باید از منوی زبانش ،مثلا انگلیسی یا هر زبان دیگه رو انتخاب کنی کلا گوشی قات می زنه و گوشی رو خاموش می کنه:41:
چندبار امتحان کردم همین مشکل رو داشت..با این برنامه شببه ساز موبایل هم امتحان کردم..برنامه (گوشیه) بسته می شه..:41:
tatu_mail
29-12-2009, 09:10
خيلي توپ بود مرسي
Hadi King
29-12-2009, 16:44
سلام
دستتون درد نکنه.
برنامه رو کامل نصب شد.موقعی که اجراش می کنی و باید از منوی زبانش ،مثلا انگلیسی یا هر زبان دیگه رو انتخاب کنی کلا گوشی قات می زنه و گوشی رو خاموش می کنه:41:
چندبار امتحان کردم همین مشکل رو داشت..با این برنامه شببه ساز موبایل هم امتحان کردم..برنامه (گوشیه) بسته می شه..:41:
دوست عزیز چرا برای من و دوستان اینجوری نیســـــــــت :20:
freeboy67
01-01-2010, 22:59
کد این برنامه رو میشه پیدا کرد؟
کسی هست کمک کنه؟
سلام
دستتون درد نکنه.
واسه من هم همین اتفاق می افته .. :41:
رو t650 و k800
silent-assassin
22-01-2010, 17:34
روی w810 من اصلا اجرا نشد و روی w580 هم همون مشکل دوستان را داره
احتمالا این نرم افزار برای اجرا به سخت افزار گوشیهای جدید نیاز داره و با گوشیهای قدیمی زیاد جور نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.