ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویندوز مدیا پلیر ..!

shayang
15-11-2009, 15:03
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان

من ویندوز مدیا پلیر ویستام ( برای لپ تاپ که ورژن 11 هستش ) به مشکل برخورده و دیگه اجرا نمیشه به علت یه سری

دستکاری هایی که کردم به جهت نصب مدیا پلیر 12 ویندوز 7 بر روی ویستا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجددا هم مدیا پلیر رو دانلود کردم ولی متاسفانه اجازه نصب نمیده و میگه ورژنی که برای شما رو

سیستم نصب هست بالاتره و نیازی به نصب این نیست ...

حالا یه خواهش از عزیزان دارم که من رو راهنمایی کنن :

1- من چه طوری این ویندوز مدیا پلیر ویستا رو به کل پاک کن (ریشه کن کنم ) تا بتونم مجددا نصب کنم ؟

2- آیا من میتونم مجدد ویندوز مدیا پلیر رو رو ویستام نصب کنم جداگونه؟

3- لینک دانلود ویندوز مدیا پلیر برای ویستا رو هم میخوام چون من هر چی گشتم حتی تو سایت

خوده ماکروسافت هم همه ویندوز مدیا پلیر 11 هستش ولی برای xp و من چیزی برای ویستا ندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چون سیستم ریستور تو ویندوز ویستا زیاد فضا اشغال میکنه هر چند وقت یکبار clean میکنم و در واقع هیچ سیستم ریستوری ندارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر

Mohammad King
15-11-2009, 15:20
سلام

توی کنترل پنل قسمت همون جایی که برنامها را پاک میکنی اون گوشه نوشته add /remove... اونجا برو مدیا پلیر را پیدا کن پاک کن.

ببین پاک میشه؟

موفق باشید

hassanshaikhi
15-11-2009, 17:07
توی کنترل پنل قسمت program and features بورو و سمت چپ روی turn windows features on or of کلیک کن و از توی لیست تیک windows media player رو بردار و ریست کن و دوباره به همون قسمت بورو و تیکش رو بزن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shayang
16-11-2009, 10:02
توی کنترل پنل قسمت program and features بورو و سمت چپ روی turn windows features on or of کلیک کن و از توی لیست تیک windows media player رو بردار و ریست کن و دوباره به همون قسمت بورو و تیکش رو بزن.

با تشکر از راهنمایی شما متاسفنه همچین گذینه ای نداره تو این لیست ...! :41:

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

kalle puk
10-01-2010, 16:23
مدیا پلایرمنم خودبخودخراب شده وهرموقع میزنم واز شه این error رو میده:
the file wmploc.dll has version number of 11.0.6001.7008.where 11.0.6000.6353 was expected.
ومیگه ازسایت میکروسافت بگیرخودش هم راهنمائی میکنه ولی وقتی میرم تو سایت نمیدونم ازکجاreinstall کنم وچیزی
دستگیرم نمیشه،سایتش هم اینه هرکی تونست چیزی بفهمه مادو تارو راهنمائی کنه..متشکرم

xeNociDe
30-01-2010, 17:03
سلام همه گی در اشتباه هستید جواب مشکل شما اینجاست!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید