مشاهده نسخه کامل
: پایان نامه
سلام من دانشجوی ارشدزمین شناسی (آبشناسی)هستم یه موضوع جدید برای پایان نامم میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید:20:
سلام دوست عزیز
خوب فکر نمیکنم کسی بهتر از استاد راهنمات بتونه کمکت کنه ،
اما من به شخصه همیشه در رابطه با ارتباط تکتونیک با انواع مخازن آب زیر زمینی علاقه مند بودم ، ومضوع کاربردی و پر طرفداری هم هست البته نه اینقدر کلی ، میتونی روش فکر کنی .
msshamraz
25-11-2009, 19:33
سلام من دانشجوی ارشدزمین شناسی (آبشناسی)هستم یه موضوع جدید برای پایان نامم میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من
بررسی نقش توفیت ها در مخازن آب های زیر زمینی :46:
بررسی نقش توفیت ها در مخازن آب های زیر زمینی
واقعا موضوع جالبیه .
سلام من دانشجوی ارشدزمین شناسی (آبشناسی)هستم یه موضوع جدید برای پایان نامم میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید:20:
سلام
بنظرم "مدلسازي حركت آلودگي در سفره هاي آبهاي زير زميني با استفاده از روشهاي عددي" موضوع خيلي خوبيه...
اولا در آخر اين پاياننامه شما CFD (ديناميك سيالات محاسباتي) رو هم ياد ميگيريد .
دوما تو ايران موضوع CFD در معدن و زمين شناسي خيلي جاي كار داره و از اين لحاظ تو مملكت كمبود وجود داره...
سوما چند وقتي هست كه دولت به اين نتيجه رسيده كه بايد موضوع محيط زيست رو جدي بگيره و طرحهايي در زمينه معادن و تاثيرشون بر محيط زيست در دست اجرا داره....و فكر ميكنم تا چند سال ديگه مباحث مدلسازي آبهاي زير زميني و كارهايي از اين دست خيلي كاريرد پيدا كنه....
mehdipesse
23-12-2009, 12:38
سلام من دانشجوی ارشدزمین شناسی (آبشناسی)هستم یه موضوع جدید برای پایان نامم میخوام ممنون میشم اگه کمکم کنید:20: راستش بستگي داره تو چه موضوعي بخوايد كار كنيد هيدروزئوشيمي، GIS، مدل، كارست، آزمايش پمپاژ و ضرائب هيدروديناميك، آلودگي،....:5:
سلام دوست عزیز
خوب فکر نمیکنم کسی بهتر از استاد راهنمات بتونه کمکت کنه ،
اما من به شخصه همیشه در رابطه با ارتباط تکتونیک با انواع مخازن آب زیر زمینی علاقه مند بودم ، ومضوع کاربردی و پر طرفداری هم هست البته نه اینقدر کلی ، میتونی روش فکر کنی .
خب البته هر استاد راهنماييم سليقه اي داره و تو يه زمينه اي بيشتر كار كرده همينطور بستگي به امكانات دانشگاه هم داره
سلام
بنظرم "مدلسازي حركت آلودگي در سفره هاي آبهاي زير زميني با استفاده از روشهاي عددي" موضوع خيلي خوبيه...
اولا در آخر اين پاياننامه شما CFD (ديناميك سيالات محاسباتي) رو هم ياد ميگيريد .
دوما تو ايران موضوع CFD در معدن و زمين شناسي خيلي جاي كار داره و از اين لحاظ تو مملكت كمبود وجود داره...
سوما چند وقتي هست كه دولت به اين نتيجه رسيده كه بايد موضوع محيط زيست رو جدي بگيره و طرحهايي در زمينه معادن و تاثيرشون بر محيط زيست در دست اجرا داره....و فكر ميكنم تا چند سال ديگه مباحث مدلسازي آبهاي زير زميني و كارهايي از اين دست خيلي كاريرد پيدا كنه....
ببخشيد ممكنه يهكم بيشتر درباره CFD توضيح بديد
ببخشيد ممكنه يهكم بيشتر درباره CFD توضيح بديد
سلام
يه سري به لينك زير بزن. سوال داشتي بگو....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.