مشاهده نسخه کامل
: Physical Memory DUmp, Blue screen of death
سلام دوستان
من دو سه ماه پیش یک مادربرد با 4 گیگ رم خریدم ولی وقتی که دو تا رم را با هم میزارم خوب کار نمی کنه
مادربردم P5Ql
GEIL: DDR2 Value Dual Channel kit 4G
یکی از رمها رو میزارم خیلی خوب کار میکنه ولی اگه هر دوش رو با هم بزارم خوب کار نمی کنه وبعضی اوقات این صفحه میاد و دوباره ریست می کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو رم سالمن چون بصورت مجزا باهاشون کار کردم ولی نمی دونم چرا با هم کار نمی کنن. توی دفتر چه مادربرد هم نوشته که ساپرتشون می کنه
اگه میشه یکی بیاد بهم کمک کنه!
متشکرم
Bs_panzer
14-11-2009, 15:25
سلام دوستان
من دو سه ماه پیش یک مادربرد با 4 گیگ رم خریدم ولی وقتی که دو تا رم را با هم میزارم خوب کار نمی کنه
مادربردم P5Ql
GEIL: DDR2 Value Dual Channel kit 4G
یکی از رمها رو میزارم خیلی خوب کار میکنه ولی اگه هر دوش رو با هم بزارم خوب کار نمی کنه وبعضی اوقات این صفحه میاد و دوباره ریست می کنه
هر دو رم سالمن چون بصورت مجزا باهاشون کار کردم ولی نمی دونم چرا با هم کار نمی کنن. توی دفتر چه مادربرد هم نوشته که ساپرتشون می کنه
اگه میشه یکی بیاد بهم کمک کنه!
متشکرم
برو تو setup ولتاژ رم رو زیاد کن....
سلام دوست عزیز مشکل شما هم خوانی نداشتن ایت دورم با هم است سعی کنید یکی از اونا رو با یکی هم مارک خودش بزارید
ممکنه مشکل از ماژول های رم باشه جای رم هارو عوض کنید
طبق گفته ی دوستمون میتونید با افزایش ولتاژ رم این مشکلات را حل کنید
رم ها احتمالا با هم مچ نيستن!
سعي كنيد رم ها رو روي اسلات هاي همرنگ بذارين و اگه رفع نشد يه كم ولتاژ بدين، و اگه درست نشد سعي كنيد از دو رم با مارك و باس يكسان استفاده كنيد!
Kianoosh
15-11-2009, 19:45
علاوه بر اینها:
System Properties >>>StartUp & Recover>>>Write Debugging information>>>Complete memory dump
+تیک کامل System Failure
+ run>>>msconfig
بستن تمام سرویسها و استارت آپهای غیر ضروری
دوست عزیز اول همه درایورها رو چک کن که بروز باشن، بعد مموری رو با MemTest تست بکن ببین خطایی پیدا میکنه یا خیر.
ابتدا نگاه کنید که مدلهای رمتون با هم یکی هست یا نه؟
یعنی اینکه از نظر باس و سرعت یکی هستند؟
رمهاتون بایستی از یه مارک باشند، اینطوری بهتره.
دو تا از رمهاتون رو در اسلایدهای یکرنگ قرار بدید. آخه این عمل موجب میشه که به صورت دوال چنل رمها فعالیت کنند.
رم ها از یک نوع هستش. از نوع دوقلو جفتشون توی یک بسته بودش. اینم عکسش
پس باید هم مارک هم باس و هم سرعت باشند.
هر دوشون توی یک رنگه. من همه موردشو امتحان کردم. دقیقا طوری که توی دفترچه مادربرد نوشته من گذاشتم.
نمی دونم چرا همچین می شه!
توی بایوس هم رفتم که دنباله ولتاژ رم بگردم که فقط یک موردو پیدا کردم که زده بود اوتومات. منم گذاشتم همونطوری بمونه چون میترسم دست کاریش کنم همون جا بترکه!!
ممکنه مشکل از ماژول های رم باشه جای رم هارو عوض کنید
طبق گفته ی دوستمون میتونید با افزایش ولتاژ رم این مشکلات را حل کنید
خوب چطوری ولتاژشو عوض کنم؟!
علاوه بر اینها:
System Properties >>>StartUp & Recover>>>Write Debugging information>>>Complete memory dump
+تیک کامل System Failure
+ run>>>msconfig
بستن تمام سرویسها و استارت آپهای غیر ضروری
تمام اینکارارو کردم بغیر از سیستم فیلر که پیداش نکردم
این کامپلیت مموری دامپ به چه دردی می خوره؟ با قبلیه چه فرقی می کنه؟
تمام اینکارارو کردم بغیر از سیستم فیلر که پیداش نکردم
این کامپلیت مموری دامپ به چه دردی می خوره؟ با قبلیه چه فرقی می کنه؟
compelete memory dump معمولا برای زمانی است که از رم میاد رو گرافیک و کارایی گرافیک رو تا یه حدی بالا
میبره
دوست عزیز اول همه درایورها رو چک کن که بروز باشن، بعد مموری رو با MemTest تست بکن ببین خطایی پیدا میکنه یا خیر.
دو تا رم رو با هم گذاشتم و خواستم از memtest استفاده کنم بعد از این اینکه به 2% رسید کامپیوتر ریست کرد چندین بارهم انجام دادم ولی تا می ره توی صفحه memtest سریع ریست می کنه
با یکی از رم ها هم که گذاشتم نزدیکه 26 تا Error پیدا کردش
حالا دستور چیست؟
این memtest کارش فقط پیدا کردن Error هستش یا بلده که تعمیرش کنه؟
دو تا رم رو با هم گذاشتم و خواستم از memtest استفاده کنم بعد از این اینکه به 2% رسید کامپیوتر ریست کرد چندین بارهم انجام دادم ولی تا می ره توی صفحه memtest سریع ریست می کنه
با یکی از رم ها هم که گذاشتم نزدیکه 26 تا Error پیدا کردش
حالا دستور چیست؟
این memtest کارش فقط پیدا کردن Error هستش یا بلده که تعمیرش کنه؟
رمه مشکل داره یا با مینبوردت سازگاری نداره اگر اینطور باشه بهترین کار اینه که بری دو تا رم سازگار با بوردت بگیری برای این کار بد نیست به لیست QVL پشتیبانی مموری مینبوردت هم نگاهی بندازی، اگرم نخواستی رم رو عوض کنی شاید یکمی بتونی با تنظیمات تایمینگ و ولتاژ کاری بکنی (مثلاً تایمینگ رو برای رم DDR800 دستی بزار روی 5-5-5-15 و ولتاژم دستی بزار روی 1.9) که رمها استیبلتر بشن البته بازم اطمینانی نیست ممکنه هیچ تأثیری نداشته باشه ولی ممکنه یدفعه مشکلت هم حل بشه بد نیست برای شروع همین کار رو بکنی.
رمه مشکل داره یا با مینبوردت سازگاری نداره اگر اینطور باشه بهترین کار اینه که بری دو تا رم سازگار با بوردت بگیری برای این کار بد نیست به لیست QVL پشتیبانی مموری مینبوردت هم نگاهی بندازی، اگرم نخواستی رم رو عوض کنی شاید یکمی بتونی با تنظیمات تایمینگ و ولتاژ کاری بکنی (مثلاً تایمینگ رو برای رم DDR800 دستی بزار روی 5-5-5-15 و ولتاژم دستی بزار روی 1.9) که رمها استیبلتر بشن البته بازم اطمینانی نیست ممکنه هیچ تأثیری نداشته باشه ولی ممکنه یدفعه مشکلت هم حل بشه بد نیست برای شروع همین کار رو بکنی.
تو ستاپ رفتم دیدم که رو دیفالتش 5-5-5-15 و 1.9 هستش.
رفتم توی دفترچه مادربرد رو نگاه کردن دیدم اسمشو نوشته پس باید باهاش سازگار باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.